70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

değiştir canım şimdide yeşil çay iç,ben devamlı değişim yapıyordum ama şuan elimde sadece a-c-e vitaminli poratakal aromalı yeşil çay kaldı onu onuda bitiremde toptan aldırem eşime:1:bende yeşil çayın tadına kıyasla söyledim ii diye yoksa hepsi birbirinden beter ,ben burnumu tıkayıp iki dikişte içiyorum ilaç niyetine faydası olduğunubilmesem içmem hayatta:63::1:

bergamotlu yeşilçay içeyim ozaman canım birazdan.. sabah limonlusunu içmiştim yatmadan öncede tarçınlı su iççem.. tarçını hiç sevmem onu içerken ölüyorum:27::1: inşallah hepsnin faydasını görürüz ya

aman haa almayalımda ya yiyelim ama takmayalım yani...
sen biarada böyle dediydin galiba sankii:9:zayıflamışmıydınki ozaman..
maaşallah 6 dilim ekmek bi oturuşta bacım daha neyini artırcannn:1:sen iştahlısın ya
yandığım ney şöyle iştahlı olaydımda şişko olaydım gam yemezdim o zaman...
kaynanam aradı eşimi soruyo araba kullanıyo diye aramamış dedim adanada iftardaymışlar..sen ne yedin dedi bende ikindide yedim deyince "kilo verdinmi" sorudunu yöneltti,,pek ona bu konuda yüz vermem ama:20:ben ramazan da alırım nfalan dedi bende ben aynıyım veririm inş.dedim....kendisi zayıf çıtır kaynana boyuda çok kısa..ama yer hemide nasıl..:18:
bana diyoki yalnız napıcan gidenlerin eşlerinin yanına git dedim ben rahatım...diyemedim"BENİM K.KDA BİRSÜRÜ KANKAM DOSTUM VAR BEN YALNIZ DEĞİLİM"diyemedim anlamzdıda:9:İYİKİ VARSINIZ..topik ıssız ama..yarın şenlenir...
benim uzun yazıalırmı okumaktan geçmişede lanet etmezlerse:60:
alemsin valla yediğim neki benim 6 d. tost ekmeği oluyoya ondan anlıycan bi beyaz ekmek dilimi anca eder,hatta kızartımmı dahada küçücük kalıyorlaar:43::43:doymuyorum napiim aha yine acıktım daha 1saat olmadı halbuki:47:

$kepekli_ekmek.webp

kızlar gıı şimdi biyerde gördüm ideal kilo hesaplama şeyii:1:
çok basitmiş,şimdi boyunuzu ölçüyomuşunuzki hepimiz boyumuzu biliyoruz,boydan 5cm çıkarıyormuşuz işte o ideal kilomuz oluyomuş ,yani anlıycanız ben 300gr daha verdimmi ideal kilomda olcekmişim:27::27:

ay bi alemsin valla sen :60:dün benimkide dedi biyigi keseyimmi diye yoo dedim kalsin sevmem aslinda ama napim ben sevmezem baskasida bakmaz :9:

simsek cakti elektrik mi gitti , tüh olsun not da yeter :60:

adamin biyiklarina bakcam diye zayifliycan kiz sen cok güldürdün beni valla :60:

eline saglik canim :46::16:

artik benlen kahve de icmiyon :84:

ay hani citir olcektik :84:

citir olcez citir :62:

:60: aman yaglarimiz fiskirmasin:60:

kızlar şu listeye pek dikkat etmemişim daha doğrusu görmemişim cezam mekik ama ben belimden dolayı mekik çekemiyom malum fıtıktan dolayı ahhh keşke çekebilsem bu göbek durumuydu bende hiççç:1::1:

mekik yerine bacak hareketi yada yürüyüş yapıcam söz mekik = 60 dk yürüyüş olmasmııı:1::1::37::37:

çok basitmiş,şimdi boyunuzu ölçüyomuşunuzki hepimiz boyumuzu biliyoruz,boydan 5cm çıkarıyormuşuz işte o ideal kilomuz oluyomuş ,yani anlıycanız ben 300gr daha verdimmi ideal kilomda olcekmişim:27::27:

kız sen bunu daha yeni öğreniyon :37::37::37::37: ben onu 7 diye biliyom boydan 7 eksilt o ideal kilon diye ama neyse artık aman olsunda 5 eksiği olsun ben 1,60 ım dr lar 52-53 diyo ama ben senin dediğinden olsam 55 kg :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: takla atarım valla .:1: inşallah o günleri görürüm bakalım kısmetse inşallah

KIZLARBUGÜN ASLINDA CNM ÇOK SIKKIN .ANNEMİN DAYISININ KIZI KANSER HASTASIYDI 1 HAFTADIR HASTANEDE YATIYORDU KÖTÜLEMİŞTİ .DÜN AKŞAM VEFAT ETMİŞ 2-3 SAAT ÖNCE ÖĞRENDİM.ALLAH RAHMET EYLESİN DAHA GENÇTİ 42 FALANDI 2 DE ÇOCUĞU VARDI HAYAT DOLU Bİ KIZDI YAA .:43::43::43: iyiler erken gidiyo diye boşuna dememişler.çok sevrdim kendisini ama yurtdışına gitti evlenince ve son yıllarda görüşemez olmuştuk .araya kilometreler girince .olmadı görüşemedik 3 yıldır her türkiyeye gelişinde bi halt çıktı gidip göremedim kendisini.hastalığı uzun zamandır vardı 8-9 yıl önce kanseri yendi dendi hatta temiz raporundan sonraki 3 yıl kontoller temiz çıkınca 1 çocuk daha doğurdu ama naparsınki 4 yıl kadar önce yine kontrollerde kansere raslandı ama bu defa başka yerde ve sardı hep vücudu ve ben son 3 gün önce istanbulda hastanede olduğunu duydum türkiyeye tatile gelmiş eşi getirmiş.moral olsun diye ama rahatsızlanmış istanbula getirilmiş bende dedim hastaneden çıksın yanına gideyim.hastanede kimsenin kendisini görmesini de istemiyordu çünki.keşke gitseydim göremedim ve kaybettik kendisini.yarın cenazesi var kendimi suçlu hissediyorum yüzüm yok cenazesine gitmeye .:43::43::43:

Canım başınız saolsun.. Alah evlatlarına yoklugunu aratmasın ınsallah sabır versın...
mekanı cennet olur ınsalah..

selam millett.. :3::3:

dün ve bugun neler yedim neler içim dışım birbirine karıştı..
yarın acilen temiz bir sayfa çekmem lazım.. açlık da güzel birşeymiş bir yere kadar..
valla midenin böyle şişkin karışmış çöp torbası gibi olması hali yokmu insanı rahatsız edıyor ağzında bir kötü tat..
yarın bi aç kalayımda rahatlayayım.. hatta iftarda sadece çorba ve salata yesem anca bünyem kendine gelir heralde... :68:

kız sen bunu daha yeni öğreniyon :37::37::37::37: ben onu 7 diye biliyom boydan 7 eksilt o ideal kilon diye ama neyse artık aman olsunda 5 eksiği olsun ben 1,60 ım dr lar 52-53 diyo ama ben senin dediğinden olsam 55 kg :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: takla atarım valla .:1: inşallah o günleri görürüm bakalım kısmetse inşallah

ne bileyeim kız,bende onu 10cm azı diye biliyordum ve gerçi nette baktıklarımdada 58 yazıyo ideal kiloma ama kime inancaz ben 10 cme inanıyorum,çünkü 58 oldummu tamam artık hiç bi elbise kurtulamaz elimden:4:,sıfır beden olabilirmiyimki acep:97:

bu arada kızlar ben dün akşam sahura kalktımmmmmm 2 ad lıght ekmekli tost yedim 3 bardak su içtim 2 çay içtim yattım deneyeyim bakalım oruç tutabilirmiyim niyet etmeyeyim sani oruçluymuş gibi yapayım dedim.neyse tam ezan okurken dürttüler benii:37::37::37::37: niyet ettim oldu bitti ama saat 1-2 gibi midem bi sıkıştırdı benii :37::37::37::37: ama dayandım çok şükür tuttum orucumu napiim yaa geçen senede böle olmuştu 10 günden sonra tutamamıştım midem nedeni ile ama yarın zaten sonucum çıkacak inşallah duruma göre tedavi sonrası belki son haftasına falan 2-3 gün daha tutatım inşallah.kısmet olmassa borcumu tutarım ara ara bitiririm artık.
inanın acıkmadım susamadım ama midemin ağrısı sanki belimden çıkıyordu o derece yani Ama akşam çok dua ettim rabbim dayanma gücü ver diye öle çok uzun uzadıya sürmüyodu allahtan ağrı 5-10 dk vurup geçiyordu .

sabah cenaze içinde hazırlandım ama gücüm tükenmişti ayaklarım geri geri gitti gidip cenazeyi görmek istemedim vazgeçtim.kardeşlerim gitti çok fena olmuş onlarda ben gitseydim nolurdum bilemiyorum bide üzüntüden migrenim tutasydı artık düşünemiyom.şimdi çok pişman oldum gitsemiydim acaba diye ama gidipte rahatsızlanırdım eminim çünki tanımadığım biride olsa çok etkileniyorum kötü oluyorum diye vazgeçtim daha doğrusu vazgeçirdiler beni ailecek.Allah rahmet eylesin cnm ablama mekanı cennet olsun mezarına gidicem ama kesim zaten eyüp sultanda yatıyo yolum düşer elbet istesemde istemesemde .

bu arada iftarı
2 bardak su ile açıp hemen mide ilacımı aldım
yarım kase çorba
1 dilim pide
2-3 kaşık salata sonra 1 bardak su ve ara verdim accık zehirlendim yanii:69::69:

sonra az tavuk sote 2 kaşık kadar bişii yedim
1 kaşık yoğurt
1 bardak su
1 çatal fıstıklı helva yedim sonra tatlı niyetine ve 1 bardak çay

kızlar bunlara bakarken hep aklıma sizler geliyonuz,diyorum bunlarda bilsinler,bilenler vardır tabide sözüm bilmeyenlere yardımcı olsun hatta yarimmm1 kız sen tarçını sevme daha bak faydalarına:1:

Yağ yakıcı özelliğe sahip besinler hangileri ?​

yagyakanbesinler.jpg

Aşağıda yer alan 10 yağ yakıcıdan yemek listenize ne kadar çok eklerseniz o kadar iyi. Çünkü bu gıdalar kilo vermenizi hızlandırır…

1. Diyet yaparken, normal süt yerine yağsız süt içmeyi tercih edin. Yarım litre az yağlı süt, günlük kalsiyum ihtiyacınızın bir miktarını karşılıyor.

2. Fazla abartmadan az miktarda tüketeceğiniz kırmızı biber, vücut ısınızın artmasını sağlar. Vücut ısınızın artması sayesinde ****bolizmanız da hızlanır.

3. Yeşil çay yağ oluşmasını yavaşlatır, enerji kullanımını hızlandırır.

4. Zencefil içerdiği gingerol sayesinde ****bolizmanın fazla çalışmasını sağlar ve sindirimi hızlandırır.

5. Kırmızı et yağlı olduğu için, onun yerine beyaz et tercih etmeniz, yağ yakımı açısından daha faydalı.

6. Somon balığı içerdiği zengin iyot sayesinde, tiroit hormonunun salgılanmasında etkili. Bu şekilde tiroit dengenizi kurmanıza yardımcı oluyor.

7. Su sadece susuzluğunuzu gidermez, aynı zamanda midenizi doldurur ve açlık hissinizi azaltır!
Yemeklerden 20 dakika önce içeceğiniz bir bardak su, tokluk hissi sağlar. Günde iki litre su içmek çok faydalı.

8. İştah dindirme özelliğine sahip olan tarçın, yağ yakımını da hızlandırır.

9. Limon, içerdiği C vitamini sayesinde yağların kolay yakılmasını sağllar.

10. Sarımsak kan dolaşımına ve sindirime yardımcı olur.

Günaydın :1:
Ben onu 10 diye biliyorum..

Son düzenleme:
ne bileyeim kız,bende onu 10cm azı diye biliyordum ve gerçi nette baktıklarımdada 58 yazıyo ideal kiloma ama kime inancaz ben 10 cme inanıyorum,çünkü 58 oldummu tamam artık hiç bi elbise kurtulamaz elimden:4:,sıfır beden olabilirmiyimki acep:97:

10 cm mi :53: ben 1.60 falanim gerci bi ölcdüler is arkadaslari 1.56 dediler ama bence ölcmeyi bilmiyorlar :9: 1.56 olsam 46 kilo olmam lazim :53:

bu arada kızlar ben dün akşam sahura kalktımmmmmm 2 ad lıght ekmekli tost yedim 3 bardak su içtim 2 çay içtim yattım deneyeyim bakalım oruç tutabilirmiyim niyet etmeyeyim sani oruçluymuş gibi yapayım dedim.neyse tam ezan okurken dürttüler benii:37::37::37::37: niyet ettim oldu bitti ama saat 1-2 gibi midem bi sıkıştırdı benii :37::37::37::37: ama dayandım çok şükür tuttum orucumu napiim yaa geçen senede böle olmuştu 10 günden sonra tutamamıştım midem nedeni ile ama yarın zaten sonucum çıkacak inşallah duruma göre tedavi sonrası belki son haftasına falan 2-3 gün daha tutatım inşallah.kısmet olmassa borcumu tutarım ara ara bitiririm artık.
inanın acıkmadım susamadım ama midemin ağrısı sanki belimden çıkıyordu o derece yani Ama akşam çok dua ettim rabbim dayanma gücü ver diye öle çok uzun uzadıya sürmüyodu allahtan ağrı 5-10 dk vurup geçiyordu .

sabah cenaze içinde hazırlandım ama gücüm tükenmişti ayaklarım geri geri gitti gidip cenazeyi görmek istemedim vazgeçtim.kardeşlerim gitti çok fena olmuş onlarda ben gitseydim nolurdum bilemiyorum bide üzüntüden migrenim tutasydı artık düşünemiyom.şimdi çok pişman oldum gitsemiydim acaba diye ama gidipte rahatsızlanırdım eminim çünki tanımadığım biride olsa çok etkileniyorum kötü oluyorum diye vazgeçtim daha doğrusu vazgeçirdiler beni ailecek.Allah rahmet eylesin cnm ablama mekanı cennet olsun mezarına gidicem ama kesim zaten eyüp sultanda yatıyo yolum düşer elbet istesemde istemesemde .

bu arada iftarı
2 bardak su ile açıp hemen mide ilacımı aldım
yarım kase çorba
1 dilim pide
2-3 kaşık salata sonra 1 bardak su ve ara verdim accık zehirlendim yanii:69::69:

sonra az tavuk sote 2 kaşık kadar bişii yedim
1 kaşık yoğurt
1 bardak su
1 çatal fıstıklı helva yedim sonra tatlı niyetine ve 1 bardak çay

canım afiyet olsunda bişey diycem bakbii,yemekte su içme sakın yemekten bi yarım saat sonra iç en azından vücuda çok zararı var ben çok korkarım yalnızca tıkandığım zamanlar dışında içmem eşimede çok kızıyorum ama içiyo deli:63:dinleyip dinlememek size kalmış tabi kızlar benden demesi,:16:

Günaydın :1:
Ben onu 10 diye biliyorum..

kız asıl sana günaydın bak ben senden önce yazmışım bildiğimi:33::33:

iftar da:
1 tane pisi ama büyükdün :17: ya baktim da 500 kalori varmis onda :52::18:
1 tabak da pilavli et bugün kacirdim fazladan herhalde :26:

kızlar ben kaçıyorum markete gitcem az işim var alıcaklarım var 1saate geklirim hadin k.i.b fazlada çene yapmayın geçmişle uğraştırmayın gelince beni:47:

Back
X