siboşum ben hala aynı işyerinde aynı patronla çalışmaktayım bir yandanda iş aramaktayım canım ama piyasa çok bozuk maalesef
işte dilek seni gaza getirecek bu şeyi bekliyordumm biliyordumm böyle olcağını sen bukadarını yaptın gerisinimi yapamıcan.. hadi gayret sevgilin bidaha gelince hiç tanıyamasın seni şok şok şok flaş flaş flaş

Sena Abla bu işler biraz da şans işi ya internette her firma için hem olumlu hem olumsuz yorumlar var bu insanların beklentileriyle alakalı bişey çoğunlukla.. mesela biz jolly tur ile gap turuna gittil kapadokyaya gittik gitmeden önce internette bir sürü olumsuz yorumda vardı üstelik tüm tur firmaları hakkında yazmışlar ama denedik ve hiç pişman olmadık çok eğlendik çok keyif aldık.. bence iyi bi araştırma yapsanız iyi olur. tesislerden en yakın olanını gidip görebilirisiniz. :44: Allah pişaman etmesin güle güle tatil yaparsınız işallah
canım sen neden keyifsizsin..

bitanem
ne güzel canım bende uğraşıyorum kurabiye pastayla ben daha çok pasta yapmayı seviyorum benimde blog var ama senin bloğu göremedim nasıl geçiyor linkini atarmısın. birbirimize fikir veririz. benim bloğum
İZMİR KURABİYE-DERYA AKDENİZ - Blogcu
ben denemiştim kuzenin düğününden önce işime yaradı sorun yaşamadım uzun süre de geri almamıştım bakalım ben söylemek istemedim ama kaptan kızar diye belki
hoşgeldin canım...:13:
sende hoşgeldin canım
ve yeni gelen henüz tanışamadığım tüm arkadaşlarım hoş geldiniz...