70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım ve genelde 70 kilo civarlarında olsam da 2 hafta önce sabah bir tartıldım ki 87 kiloyum. Allahım neler hissettiğimi anlarsınız. 2 haftadır afrika mangosu içiyorum. akşamları yürüyüş yapıorum ve 7 den sonra birşey yemiyorum. Şuan 85 oldum. Benide aranıza alın. 60 Kiloya hatta 55e kadar ineceğim Hazirana kadar bana yardım edin.... =(((((((

slm arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız
1ay önce doğum yaptım ve hayatımda görmediğim bir kilodayım malesef boy 170 kilo 76:(
lohusalık vs derken daha çok almaktan korkuyorum anne olmak güzel ama kilolar da kalıyor işte
hep zayıf oldum bugüne kadar ama bir yerden başlamalıyım tabi fazla zolamadan çünkü bebeğim çok küçük
kızlaaaaar ne yapmalıyım sizce yardımm lütfen

arkadaşlar leslie yürüyüşte kaç milde ne kadar kalori yakılır. birde benim basen bölgem çok geniş belim çok ince. kalçama tam oturan etek aldığımda belini iki beden daralttıyorum. çok şekilsiz görünüyorum. bu anlamda bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum. leslie ile yürüyüp basen bölgesi incelen var mı.

kızlar bilgisi olan varsa birşey sorcam ben ben cumadan bu yana 59 lu kiloları gördüm ve artık diyet yapmıyorum ama korumadayım yine akşam6dan sonra bişey yemiyorum kilomu nasıl koruyacağım artık diyet yapmamaya karar verdim çünkü güçsüzleştim elim ayağım tiyremeye başladı güçsüzüm 5 aydır çok sıkı dikkat ettim bende aranızda kilo vwermeden takılsam olabilirmi triendy21 lütfen bana cevap verirmisin kilo korumayı nasıl yapıcam darısı hepinizin başına inşallah

tamam canim birak dedigin gibi; sadece aksam 7=8den sonra bisey yeme..sabah fazla kasma kendini diledigini ye ama dedigim gibi abartmadan kilonu korursun...aramizda kalmaya devam et bildirimde yapki artik yerinde saydigina alkis alasin oldumu.bu sekilde kendini iyice koyvermemis olursun..gozun aydin mezun oldun:46::46:bence cizelgeni degistir hedef 60 yap ve orda kalmaya calis hepsi ooo:16::16:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım ve genelde 70 kilo civarlarında olsam da 2 hafta önce sabah bir tartıldım ki 87 kiloyum. Allahım neler hissettiğimi anlarsınız. 2 haftadır afrika mangosu içiyorum. akşamları yürüyüş yapıorum ve 7 den sonra birşey yemiyorum. Şuan 85 oldum. Benide aranıza alın. 60 Kiloya hatta 55e kadar ineceğim Hazirana kadar bana yardım edin.... =(((((((

1ay önce doğum yaptım ve hayatımda görmediğim bir kilodayım malesef boy 170 kilo 76:(
lohusalık vs derken daha çok almaktan korkuyorum anne olmak güzel ama kilolar da kalıyor işte
hep zayıf oldum bugüne kadar ama bir yerden başlamalıyım tabi fazla zolamadan çünkü bebeğim çok küçük

hoşgeldiniz kizlar:16: ben tuğba kaptan yardımcısıyım:15:,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural:71::71::71:

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

canim bende bazen krampf giriyo cok kötü oLuyor bikeresinde araba sürüyordum yoLun ortasinda bana dörtLüLeri yaktirdi ayak parkmakLarim bisekiL oLuyor birde bikere yüzüyordum :30: aman cok kötü :52: magnesium eksikLiyinden kaynakLaniyor canim muz diyet icin uygun deyiL ama krampf a iyi geLiyor canim geciyor yani günde birtane ye 1 hafta boyunca krampf bi süre geLmiyo bayadir bende de oLmuyor tütü geLmesin de :9:

gecmis oLsun hayatim :29:

o da oLur canim umutunu yitirme hosgeLdin :3:

avatarina bayiLdim fistik :21:zaten cok cici bici kizin dilekcim canim benim :54:

kdrcim cok sagol paylasim icin:16: rabbim duaLarimizi kabuL etsin isaLLah

hosgeLdin canim :3: sagol canim isaLLah hayirlisiyla kabuL oLsun:16:

canim sen yeni biyerde caLismiyorsun dimi :26: su cins patronun yanindamisin nasil düzeLdimi tavirLari :27: isaLLah sana koLayLik oLur canim benim :54:

canim ya cok gecmis oLsun bebegim :16::54:

:3:

hayirLi ugurLu oLsun canim benim :16:

:9: noLcak canim cok güzeL oLur :52::9:

canim cok cok gecmis oLsun aLLahim seni sevdikLerine bagisLamis canim :50: hayirLisiyLa kiLoLari da verirsin :29:

:9: bazen bende bi kacamak yapayim diyom kacamiyom casuzLardan :52::9:

:5:

siboşum ben hala aynı işyerinde aynı patronla çalışmaktayım bir yandanda iş aramaktayım canım ama piyasa çok bozuk maalesef :37:

Herkes burdayken yazayım bari içimde kalmasın.:27:
Bugün sevdicekle görüştük şimdi diceniz ayrılmamışmıydınız diye.
Ben trip atmıştım peşimden koşar sandım ama bu sefer öyle olmadı neyse olay uzun zaten ayrıntıya girmiyim.:27:

İlk gördüğü andan itibaren bi yan gözle süzmeler.
Saçlarının rengi çok güzel olmuş.
Formundasın demeler.
Çok değişmişsin falan filan.
Avmye gittik yanımızdan erkekler geçerken hemen el tutmalar.:27:
Ondan sonracığımaa bi muhabbet arasında kuş kadar kalmışsın dedi.
Makaraya sarcaktım tombul kuş mu falan diye de kendi kendimi aşağılamıyım şimdi yanında dedim.:27:
Çok eğlendim surat ifadesini izlerken.
Darısı kilo vermeye çalışan - daha çok eşi/sevgilisi kilodan dert yakınan - kısçelere..

Yüzlerindeki şapalak ve hayran dolu bakışlar bir süre bana tatlı niyetine yeter.
Bana iyi gaz olduu bekle beni 6 yakın zamanda görüşicezz.:27::27:

işte dilek seni gaza getirecek bu şeyi bekliyordumm biliyordumm böyle olcağını sen bukadarını yaptın gerisinimi yapamıcan.. hadi gayret sevgilin bidaha gelince hiç tanıyamasın seni şok şok şok flaş flaş flaş :1::1::1:

herşeyin hayırlısı canım bundada vardır bir hayır...

canım eşim yarın ilgilenecek... inşallah sorun çıkmaz..

canım benim kızımda 4 aylıkken başladı diş çıkarmaya..kemiklerin kuvvetli olmasıyla ilgili bişey...bazı bebekler çok erken bazılarıda çok geç çıkarır..normal cnm rahat ol...

canım 10 günlük vazgeçme süresi var..bizim 2 gün oldu imzalayalı...yalnız %20lik bir kesinti sözkonusu...oda 2000tl ediyor...genel müdürleri 2000tl 10 günden sonraki zaman için geçerli siz ödemiceksiniz diyor bizimle ilgilenen müdür 2000tl ödenecek diyor...yarın netliqe kavuşacak..eşimde 2000tl ödedikten sonra gerisinide öder sıfır bir devremülküm olur diyor...devremülk çok güzel dışı için 4/4lük...sosyal tesisleri falan çok güzel...ama önceden yaptıkları termaller için yazılanlar canımı sıktı...rakip firmalar gözden düşürmek için yazabililer dedi genel müdür...bilmiyorum ama ben soqudum..eşim daha ılımlı...belediye başkanıyla ortak yapılan bir tesismiş güvenilirmiş...ama dedim ya ben soqudum bikere istemiyorum...ama 2000 lira ödenecekse alıcaz diyor eşim...hayırlısı bakalım...

Sena Abla bu işler biraz da şans işi ya internette her firma için hem olumlu hem olumsuz yorumlar var bu insanların beklentileriyle alakalı bişey çoğunlukla.. mesela biz jolly tur ile gap turuna gittil kapadokyaya gittik gitmeden önce internette bir sürü olumsuz yorumda vardı üstelik tüm tur firmaları hakkında yazmışlar ama denedik ve hiç pişman olmadık çok eğlendik çok keyif aldık.. bence iyi bi araştırma yapsanız iyi olur. tesislerden en yakın olanını gidip görebilirisiniz. :44: Allah pişaman etmesin güle güle tatil yaparsınız işallah:31:

Bugün pek keyfim yok kızçeler ben işe döneyim yine görüşürüz :31:

canım sen neden keyifsizsin..:5::5: bitanem

tesekkurler canım :) ya ben abiye dıkmek cok ıstıyorum ama
o kadar kolay değil sanırırm yaa :) kalıbı malıbı fln :) bi de ben belli sınırları olan şeleri
pek sevmem kafama göre takılamyı severım eheueheue :d onun için kalıp olayı bayıyo benii

kurabiyeleri ben yapıyorum canım sipariş üzerine
isteyen olursa yapabilirim workshop almak isteyen olursa
ona da varım :16:

Daha şimdi arkadaşın nişan kurabiyesini tasarlıyorduk :)
kendi emeği olsun istedi onun için workshop şeklinde yapıcaz
bi postada görümceme yapıcam haftaya nişan var öyle iştee :)

ne güzel canım bende uğraşıyorum kurabiye pastayla ben daha çok pasta yapmayı seviyorum benimde blog var ama senin bloğu göremedim nasıl geçiyor linkini atarmısın. birbirimize fikir veririz. benim bloğum İZMİR KURABİYE-DERYA AKDENİZ - Blogcu

canım 5 günde 5 kılo dıyetı yapıyorsun sanırım ben bakmıstım dabaya zor ya tek cesıt beslenmek o da bı ırade ısı yanı sen vücudunu tanıyosundur canım ıns faydasını görürsün:34:

ben denemiştim kuzenin düğününden önce işime yaradı sorun yaşamadım uzun süre de geri almamıştım bakalım ben söylemek istemedim ama kaptan kızar diye belki:1:

hoşgeldin canım...:13:

sende hoşgeldin canım

ve yeni gelen henüz tanışamadığım tüm arkadaşlarım hoş geldiniz...

iyi akşamlar kızlar bugün erken çıkmam gerekiyor yine işle ilgili :D :23: öpüyorum hepinizi yarın işallah girebilirim...:34:

kızlar bugünkü bildirimimi yapayım
sabah: 2dilim tam buğday ekmeği 2 çok ince dilim kaşar domates salatalık 5 yeşil zeytin 1 haşlama yumurta
ara: 1 türk kahvesi meyve
öğle yeşil mercimek çorbası 1 dilim tam buğday ekmeği haşlama brokoli havuç kırmızı biber yoğurt
ara meyve k-bar kayıslı şeftalili
akşam : 4 köfte actıfrıyda salata 1 dilim tam buğday ekmeği
gün bpyu 2- 2.5 lt su zencefilli tarçınlı çay gece tarçınlı süt içerim heralde yapabilirsem leslie yapıcam ama çok yorgunum

yok canım ya sen daha çok yeni doğum yapmışsın 1 ay:) şişkinlik vardır üstünde hiçbirşey yapmadan 10-12 kilo zaten gider senden hele birde emziriyorsan. Ben 22 kilo almıştım 3 ayda 17 kilo verdim. bakma doğumdan sonra kilo kalıyor diyoruz ama hiç alakası yok tamam vücut dengesi değişiyor. mesela ben eskiden yesem bile kilo almazdım ama doğumdan sonra metobolizmam yavaşladı.sana tavsiyem abur cubur yeme (benim gibi) . habire tatlı yersen /benim gibi) böyle 70 de kalırsın.
bebişin için sakın diyet yapma bol su iç. etini sebzeni ye ekmek fazla yeme yeter bence. 6-7 ay sonra hala kilolu isen (umarım olmaz) diyet yaparsın:)

kızlarrr napıyosunuzzzzzz

kayınvalidem yukarı çağırdı bende bişey isticek diye çıktım günü varmış koydular pastaları önüme:26: :26: :26: :26: :26: :18: :18: :18: :18: ben ne yaptım yedim tabiki:37: :37: :37: :37:

her zamanki gibi yorucu canım yaa.okuldan sonra pazara gittik sonra oğlumu alıp eve gldik.yemeği yedik veee uyudum.oğlum da aç aç uyumuş yavrum.
sen başladın mı çalışmaya yoksa izindemisin ?bebeişler ne kadarlıktı?

aa öğretmensin anladığım kadarıyla orti..
ben doğumdan hemen sonra işe başlamak zorunda kaldım canım..
bebişlerim 25 kasımda 1 yaşlarını doldurdular teyzesii....

bugün ki menüm çok mu kaçmış kızlar;
sabah; 1 yumurta 2 dilim ekmek
bir kibrit kutusu peynir, 3 zeytin..

ara öğün: 1 mandalina, 1 litreye yakın 5 i 1 yerde çayım.
öğle yemeğine kadar 1 litre su içtim ayrıca.
öğlen: 100 gram civarında tavuk, yarım kase çorba, 3 tane biber kızartması ve patlıcan, yoğurt, çeyrek dilim revani.
ara öğün: 1 elma 1 mandalina
1 litre su içtim.
akşamda fazla kaçırdığımı düşünüm bir kase aşure ve 4 tane kraker...

her zamanki gibi yorucu canım yaa.okuldan sonra pazara gittik sonra oğlumu alıp eve gldik.yemeği yedik veee uyudum.oğlum da aç aç uyumuş yavrum.
sen başladın mı çalışmaya yoksa izindemisin ?bebeişler ne kadarlıktı?

öğlen: 100 gram civarında tavuk, yarım kase çorba, 3 tane biber kızartması ve patlıcan, yoğurt, çeyrek dilim revani.
1 litre su içtim.

canım bu devremulklerın yıllık bakım aıdat parası var ortalama 600 lıra falan bundan da haberın var degılmı artı kendı devremulkın dısında baska bıryerde gecırmek ıstersen yol ucretının yuzde 50 sı gıbı bır ındırım dıgerını cebınden karsılarsın artı devremulkde kaldıgın zaman boyunca mesala dedeman da kalkmak ıstersen 10 gun boyunca yatak ucretı parası vermeyeceksın yedıgın ıctıgın hersey paralı senın aldıgın devremulk de 40 cesıt en az salata yemek falan var demıssın ustelık kısı bası 5 lıra sen baska bır otelde gecırmek ıstersen hakkını bır bardak suyu 7.5 liraya ıcersın
aidattan haberimiz var cnm 300 tlymiş.. bir yakınının falanmı devremülkü var canım bilgi sahibisin...varsa memnunlarmı ?
canım benim iki görümcemde devremülk aldılar balıkesirden çok memnunlar temizliği falan çok güzel diye anlatıyolar vede daha önceden alsaymışız diye yakınıyolar inş. sende mem nun kalırsın gidip gözünle görsen belki için daha bi rahat eder bide böyle tesisleri almadan önce bedava hafta sonu gezdirip misafir ediyolar tanıtım amaçlı bi gidin bakın bakalım madem herşeyin hayırlsıı cnm
canım hangi firmadan almışlar bir sorarmısın...
merhaba kizLar :3:napiyonuz nörüyonuz bakem :27: ben bacaciyi bekLiyom 10-14 arasi dedi daha da geLmedi :57:

hayirLisi oLsun bakaLim merak ettim simdi siz bi düsünün giderseniz de beni de götürün :10: acaba arka bagaca sigarmiyim :44::9:

ya hic sorma geLemiyom benim evdeki ceyar yüzünden :22::9: ay ne güzeL oLmusdur kesin hayaL edebiliyorum :23:

amin :16:

ah keske nerde :25:

hosgeLdin :3:

hayirdir isaLLah :59:

ay bende seviyom korku fiLmini ama sonra wc ye biLe cikamiyom :18: kardesim haftasonu musallat 2 ye bakmis sinemada cok merak ettim :18:

ondan dir canim:30:

ben soLdakini begendim :27: ama ortadaki gibi oLsam keske :37:

hay gayret yumaga bi adim kalmis citir kelebek tugba :23:
arabanın en tepesinde yer var cnaım gel götüremm :27:
siboşum ben hala aynı işyerinde aynı patronla çalışmaktayım bir yandanda iş aramaktayım canım ama piyasa çok bozuk maalesef :37:

işte dilek seni gaza getirecek bu şeyi bekliyordumm biliyordumm böyle olcağını sen bukadarını yaptın gerisinimi yapamıcan.. hadi gayret sevgilin bidaha gelince hiç tanıyamasın seni şok şok şok flaş flaş flaş :1::1::1:

Sena Abla bu işler biraz da şans işi ya internette her firma için hem olumlu hem olumsuz yorumlar var bu insanların beklentileriyle alakalı bişey çoğunlukla.. mesela biz jolly tur ile gap turuna gittil kapadokyaya gittik gitmeden önce internette bir sürü olumsuz yorumda vardı üstelik tüm tur firmaları hakkında yazmışlar ama denedik ve hiç pişman olmadık çok eğlendik çok keyif aldık.. bence iyi bi araştırma yapsanız iyi olur. tesislerden en yakın olanını gidip görebilirisiniz. :44: Allah pişaman etmesin güle güle tatil yaparsınız işallah:31:

canım sen neden keyifsizsin..:5::5: bitanem

ne güzel canım bende uğraşıyorum kurabiye pastayla ben daha çok pasta yapmayı seviyorum benimde blog var ama senin bloğu göremedim nasıl geçiyor linkini atarmısın. birbirimize fikir veririz. benim bloğum İZMİR KURABİYE-DERYA AKDENİZ - Blogcu

ben denemiştim kuzenin düğününden önce işime yaradı sorun yaşamadım uzun süre de geri almamıştım bakalım ben söylemek istemedim ama kaptan kızar diye belki:1:

hoşgeldin canım...:13:

sende hoşgeldin canım

ve yeni gelen henüz tanışamadığım tüm arkadaşlarım hoş geldiniz...
bugün bir arkadaşımın kardeşiyle görüştüm aynı firmadan devremülk almışlar çok memnunlarmış...herşeyi çok güzel diyor...içim rahatladı biraz ama sanırım yarın anlaşmayı fes edicez...hayırlısı olsun herşeyin...
kızlarrr napıyosunuzzzzzz

kayınvalidem yukarı çağırdı bende bişey isticek diye çıktım günü varmış koydular pastaları önüme:26: :26: :26: :26: :26: :18: :18: :18: :18: ben ne yaptım yedim tabiki:37: :37: :37: :37:

ben iyi olmaya çalışıyorum canım işte okuyosundur olan biteni...bugün biraz daha iyiyim..sen nasılsın bakıyorumda tıkınıyosunnn :4:

aidattan haberimiz var cnm 300 tlymiş.. bir yakınının falanmı devremülkü var canım bilgi sahibisin...varsa memnunlarmı ?
merhaba kizLar :3:napiyonuz nörüyonuz bakem :27: ben bacaciyi bekLiyom 10-14 arasi dedi daha da geLmedi :57:

arabanın en tepesinde yer var cnaım gel götüremm :27:

bugün bir arkadaşımın kardeşiyle görüştüm aynı firmadan devremülk almışlar çok memnunlarmış...herşeyi çok güzel diyor...içim rahatladı biraz ama sanırım yarın anlaşmayı fes edicez...hayırlısı olsun herşeyin...

ben iyi olmaya çalışıyorum canım işte okuyosundur olan biteni...bugün biraz daha iyiyim..sen nasılsın bakıyorumda tıkınıyosunnn :4:

cnm okudum evet bizde devremülk aldık kafan rahat olsun bence yinede araştırın iyice tıkınıyorum valla:19: :19: :19: :19: :19:

akşam
1 dilim çavdar ekmeği
5 kaşık taze fasulye
2 kaşık makarna
1 kase yoğurt
kendim çalıp kendim oynuyorumm ihiooyyttt..:52::52::52::52:

herkese iyi akşamlar arkadaşlar...
bugünde oruç tuttum ama iftarda kendimi tutamadım işte..
of offf ben ne yapcam ya.Nasıl bir iradedir bu benim ki..hıı birde bugün komşunun aynasında kendimi gördüm hissettiğimde 15 kilo fazla gözüküyorum ya ..kendimden utandım..Ama ne gariptirki eve gelince yemiyim aman ne hale gelmişim demedim..en çokta bu yüzden kızıyorum kendime..zaten hep böyle oluyor sıkıldığım.üzüldüğüm veya kızdığım zamanlarda niyeyse daha çok yiyorum...ağlamak istiyorum.:5:

cnm okudum evet bizde devremülk aldık kafan rahat olsun bence yinede araştırın iyice tıkınıyorum valla:19: :19: :19: :19: :19:

yaa niye çıktın azcık bilgi verseydin :4:

selam kizlar nasilsiniz ?basinda olmasamda benim pc aksama kadar acikti .topik de oyle.simdi gecmisi okudum.gevezeler siziii 2 saat bakmasam 10 safya atiyo hee masallah.
bugun bi is yapasim gelmedi.ben de film seyredicem demistimm ve ohh keyifle 2 filmi ustuste seyrettim valla.sonra gittim kizlari okuldan aldim geldim o saatten sonra yemek yaptim.iyiki cocuklarin yemeklerini okul veriyor da aklim onlarda kalmiyor o saate kadar .sicak sicak yemeklerini yiyolar cok sukur.ama eve geldiklerinde yinede acikiyolar tabi.hemen bikac cesit biseyler yaptim.tabiki sebze yemekleri agirliktaydi.ben de sebze yemeklerinin susuz yerinden ve azcik bulgur pilavi yedim.insallah bu saatten sonra da tutabilirim kendimi.bu arada ben de yaptigim yemeklerin tariflerini arada bir bloguma koyuyorum.benimki oyle sizinki gibi profesyonel degil ama yine de bakmak isterseniz;
EN YENİ TARİFLER - Blogcu
ev yemekleri filan iste :1:.
:26: aaa su icmeyi unuttum ben buguuunnnnnn:18::18::18:

1 litre su içtim.

evet canım öğretmenim.maşallah fıstıklara.benim oğlum da 24 aralıkta 2 olucak.bu arada orticimmm bu gün leslie yaptım ve mutluyum ve huzurluyum.

slmmmmm kızlaaaarrrr.ancak gelebildim.yine yazılı zamanı geldi ve ben soru hazırlamaya gömüldümmm.

selam kizlar nasilsiniz ?basinda olmasamda benim pc aksama kadar acikti .topik de oyle.simdi gecmisi okudum.gevezeler siziii 2 saat bakmasam 10 safya atiyo hee masallah.
bugun bi is yapasim gelmedi.ben de film seyredicem demistimm ve ohh keyifle 2 filmi ustuste seyrettim valla.sonra gittim kizlari okuldan aldim geldim o saatten sonra yemek yaptim.iyiki cocuklarin yemeklerini okul veriyor da aklim onlarda kalmiyor o saate kadar .sicak sicak yemeklerini yiyolar cok sukur.ama eve geldiklerinde yinede acikiyolar tabi.hemen bikac cesit biseyler yaptim.tabiki sebze yemekleri agirliktaydi.ben de sebze yemeklerinin susuz yerinden ve azcik bulgur pilavi yedim.insallah bu saatten sonra da tutabilirim kendimi.bu arada ben de yaptigim yemeklerin tariflerini arada bir bloguma koyuyorum.benimki oyle sizinki gibi profesyonel degil ama yine de bakmak isterseniz;
EN YENİ TARİFLER - Blogcu
ev yemekleri filan iste :1:.
:26: aaa su icmeyi unuttum ben buguuunnnnnn:18::18::18:

filizzzz bloğunu çok beğendim ve hemen sık kullanılanlara ekledim hayatım.çok güzel tariflr var.bilinen şeylere bile çok güzel şekiller vermişsin.mesela o milföyee bayıldım.şimdi çok acıktım hepsine bakamadım.yeni tarifler ile bulşmak üzreeeee:16:

Back
X