70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

esim malesef benden kotu gelmis buraya hep calismis bazen kiziyorum kendisine okudar burda yalnizdin neden dile gitmedin diye bizim burda asiri cevre var birazda insanlar ondan bosveriyor iibime geldi bir ben firansizlarla iletisimdeyim cesitli kurumm kuruluslarla oglumdan dolayi surekli iletisimdeyim eve bir ara yardimci geliyordu onunda baya faydasi oldu ama ben sonra oglumun okul olayi olmadi diye sitem etim ve yardimcida istemedigimi soyledim simdi yine yardimci yolamak istiyorlar israr ediyorlar bende benim yardimcidan cok oglumun okulala ihtiyaci var dedim ama baktilar benim gidisat iyi degil piskolokla gorusturduler gecen hafta yardimci olayini kabul etim pazartesi tekrar randevum var yardimci icin bakalim ne olacak

benim esimin dili cok iyi sayilir ama bizde turkce konusuyoruz bende diyorum biraz ilerleteyim almanca konusalimki dilim ilerlesin ama kaynanayla yasiyoruzya oda olmayabilir arada kaynananin duymamasini istedigi seyleri [ask sozcuklerini]almanca soyluyo kaynanada kiziyo ben anlamiyorum turkce konusun diye

bizim burdaki kurs sabah 8 30 oglen 12 30 ve haftada sadece 3gun kursu devlet zorunlu tutuyo yoksa oturumda sorun cikartiyolar ben simdi cocuk dogurdum diye 3sene izin verdiler 3sene sonra tekrar devam ediceksiniz dediler

ben kulaktan duyarak birazcik konusuyodum.dalga gecirtimedim kendimle.ciddi davrandim.ben ogrenicem ve konusmaya calisicam ve benimle dalga gecmeyin dedim.sonra okula baslamak istedigimde seviye tespit sinavi yaptilarokul3. sinfa kadardi ve beni 3. sinftan baslattilar ve tek senede mezun oldum.cok konuskandim zaten okulda da .hala soruyomus ogretmenim simdiki giden arkadaslara calismaya basladimi filiz diye ama bece ben bu kadar bilmekle bile calisabilecegimi dusunmuyorum.

ben kulaktan duyarak birazcik konusuyodum.dalga gecirtimedim kendimle.ciddi davrandim.ben ogrenicem ve konusmaya calisicam ve benimle dalga gecmeyin dedim.sonra okula baslamak istedigimde seviye tespit sinavi yaptilarokul3. sinfa kadardi ve beni 3. sinftan baslattilar ve tek senede mezun oldum.cok konuskandim zaten okulda da .hala soruyomus ogretmenim simdiki giden arkadaslara calismaya basladimi filiz diye ama bece ben bu kadar bilmekle bile calisabilecegimi dusunmuyorum.

burdada canim aynisini yapiyolar burda 6modul var ve 1sene suruyo ben seviye belirlemeye girdim 2den basliycaksin dediler 2yi bitirdim simdi tekrar basladigimda 3den devam ettiricekler

iyi geceler kizlar ben kactim kizi uyanmadan biraz uyuyayimallaha emanet olun alacacim cok gecmis olsun tez zamanda rabbim sifa versin

günaydın kızlarrr :16::16::16::16::16:

diiiileekkkk papucu yarıııııımmm çok dışarıyaa oynayalımmmm :9::9::9: yoksunn topiqi banamı bıraktınn kısss :51:

selam kızlar
geçen hafta perşembeden beri giremiyorum.hem başım çok kalabalıktı hemde hastalıkla falan uğraştım.kısaca özetlersem kızım ishal diyordum pişik oldu yavrum ne yaptıysam geçmedi.meğerse çişinde mikrop varmış.cuma sabah hastaneye girdik akşam ezanları okunurken çıktık işte.bide ortalıkta salgın varmış.yavruma 4 tane iğne verdi doktor.tabi bi sürü ilaç çok şükür günlerce mahvolsakta şimdi iyi benim kuzum.annemler sivastan gelcek diyordum onlar süpriz yapıp cuma günü geldiler tabi benim ev göçüyodu kızımı hastaneye götürmüşken.kendime bile inanamadım ama 2 saat içinde topla süpür sil bulaşık hallet ve yemek yaptım.çamaşırda vardı.bilmiyomki nasıl yaptım bende anlamadım.pazar günü onları yolcu ettim akşam ben hastalandım.ortalıkta salgın varmış.hala yatıyorum.valla ne salgınmış çok ağır geçiyo aman dikkat edin.gerçi kızımı götürdüğümde doktor dediki asla acil bi durum olmadan hastaneye gelmeyin.çok salgın var demişti tabi bende tutuldum.acile gittim iğneden bu yaşıma geldim hala korktuğum için istemedim.ama keşke vursalarmış.2 gündür süründüm tek kelimeyle.2 gündür zencefilli bi çay yapıyorum şükür ayağa kaldırdı beni.geçen haftada kilo bildirimi yapamadım.zaten reglim devam ediyodu.tartım da garantiden hala gelmedi.neyse çok yaptım gevezelik.hepinizi öpüyorum.kendinize çok dikkat edin.byeeee

gecmıs olsun cnm ewet heryerde bır salgın var dıkkat et bbegınede kendıne de:16:

günaydın kızlarrr :16::16::16::16::16:

diiiileekkkk papucu yarıııııımmm çok dışarıyaa oynayalımmmm :9::9::9: yoksunn topiqi banamı bıraktınn kısss :51:

günaydın sena abla

Günaydın Sena abla:3:
Erkencisin sen bende geldim işe anca çay falan salladım şimdi de kahvaltı edicem. :)

günadın dilek.banada gelsende bi çay koysan.hasta yatağmda valla iyi gelir.
gunaydın mıllet sabah oldu uyanın artık

günaydın canım

gecmıs olsun cnm ewet heryerde bır salgın var dıkkat et bbegınede kendıne de:16:

saol canım evet acaip salgın var hala yatıyorum.Allahtan zencefilli,tarçınlı,ıhlamurlu,kuşburnulu,karanfilli çay yaptım.ayağa kaldırdı beni.3 gündür ilaç içiyorum sanki hiç etkisi yok çayı zor bela kalktım yaptım inanırmısın aynı gün toparlandım.Elhamdülillah.iyiki bu bitkiler var.zaten hamilelikte ve emzirme döneminde beri her hastalığımda bu çayı yaptım ayağa kalktım.zaten tek serbest şeydi bu.inş bu hastalığıda çabuk atlatırım.

bu arada sen yenisin herhalde.yaklaşık bi haftadır giremedim.hoşgeldin canım.

gunaydın mıllet sabah oldu uyanın artık

Günayydıınn.:3:

afiyet olsun canım bende kahvaltımı yaptım form çayımı içiyorum :68:
günadın cnm :16:

Sana da afiyet olsun Sena abla :)
Bende 10 gibi yeşilçayımı içerim artık.:27:

günaydın sena abla
günadın dilek.banada gelsende bi çay koysan.hasta yatağmda valla iyi gelir.
günaydın canım

Demleme çay yok ama sallama içersen tamam.:27:
Günaydın bide :)

günaydın cnm geçmiş olsun :71: hayırdır neyin var...

saol sena abla.valla ortada iyi bir salgın var.bende yaklandım.3gündür yatıyorum.bugün daha iyiyim ama öksürük falan zorluyo baya.öksürünce boğuşuyorum sanki...seninnde oğlun hastaydı.geçmiş olsun nasıl oldu abla.forumu pek okuyamadım.
günaydın arkadaşlar...
Geçmişler olsunn...

günaydın.saol canım..

Sabah sabah bu ne diyeceksiniz ama KİLO VEREMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :14::14::14::14:

Şekeri hayatımdan tammen çıkardım 2 haftadır. Tatlı pasta bötrek vs. yemiyorum.

Ama bunun dışında da kısamıyorum. Ne yapmam lazım. Zamanla mı olacak bilmiyorum. Bugün tartıda yine aynı kiloyu görünce sinirlerim bozuldu. Masa başında çalışıyorum. Evde de 3 yaşında benden sürekli ilgi bekleyen bir oğlum var. eve gidince spora vaktim kalmıyor. Şaşırdım kaldım. Doğumdan sonra bile şu halimden 8 kilo daha zayıftım.

İMDAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18:

Günayydıınn.:3:

Sana da afiyet olsun Sena abla :)
Bende 10 gibi yeşilçayımı içerim artık.:27:

Demleme çay yok ama sallama içersen tamam.:27:
Günaydın bide :)

çayla aram yok ama kız senin elinden olursa sallamada içerim:1::1::1:
bu arada sayfaları gezerken gördüm seninki ile görüşmüşsün o seni baya süzmüş şöyle içten içe ahhh da geçirmiştir eminim..seni öle süzdüğünü okuyunca öle bi gülümseme yayıldıki yüzümde 2 gündür hihi diye gülüyorum aklıma geldikçe.ohh iyi olmuş neler kaybettiklerini görmek güzel oluyo..ama boşver kız sen daha iyilerine layıksın.. bide ben bu kiloları verip eşimin bazı akrabalarının süzmelerini izlesem değmeyin keyfime....:1::1:

Back
X