esim malesef benden kotu gelmis buraya hep calismis bazen kiziyorum kendisine okudar burda yalnizdin neden dile gitmedin diye bizim burda asiri cevre var birazda insanlar ondan bosveriyor iibime geldi bir ben firansizlarla iletisimdeyim cesitli kurumm kuruluslarla oglumdan dolayi surekli iletisimdeyim eve bir ara yardimci geliyordu onunda baya faydasi oldu ama ben sonra oglumun okul olayi olmadi diye sitem etim ve yardimcida istemedigimi soyledim simdi yine yardimci yolamak istiyorlar israr ediyorlar bende benim yardimcidan cok oglumun okulala ihtiyaci var dedim ama baktilar benim gidisat iyi degil piskolokla gorusturduler gecen hafta yardimci olayini kabul etim pazartesi tekrar randevum var yardimci icin bakalim ne olacak
benim esimin dili cok iyi sayilir ama bizde turkce konusuyoruz bende diyorum biraz ilerleteyim almanca konusalimki dilim ilerlesin ama kaynanayla yasiyoruzya oda olmayabilir arada kaynananin duymamasini istedigi seyleri [ask sozcuklerini]almanca soyluyo kaynanada kiziyo ben anlamiyorum turkce konusun diye