70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar.
ben de ekmeksiz yapamiyorum.diyetisyenime bunun soyledim. o da ye zaten dedi.her ogun 1-2 dilim yiyebilirsin,4 saatte 1 kez ana ogun yemelisin dedi.ben de ekmek olarak gelel olarak tam bugday unlu ekmekler aliyorum.sabah tamspor yapayim diyodum.arkadasim geldi.guzel bi kahvalti hazirladim.benim evde tam tahilli ekmegim vardi beyaz yoktu. o da sadece beyaz ekmek yiyebildigi icin napiim ona da ppizza falan cikardim dolaptan.2 kucuk incedilim siyah ekmek yedim 1 haslanmis yumurtayla ve domates salatalik yedim.2 bardak siyah sekerli(ligth seker)cay ictim.oglen kucuk bir ekmeginarasina 2 kofte koyuponu yedim(ekmek arasi kofte yani amakucuktu).aksama da sebze yemegim var artik onu yerim bi kucuk porsyon.su icmeye calisiyorum ama 1 litre falan accak icebildim simdiye kadar.devam edicem ama zorluyorum kendimi.
camasir makinam bozuldu bu arada.camasirlar birikti.esim gitti almaya.ama soyledim tabi hangisinden alacagini.insallah bugun kurulur da kurtulurum $u stresten
ayyyyy onceden napiolarmis ya makinasiz.dere boyunami gitsem napsam:1:

Dereye mi :60::60::60:

doğrudur canım,,16 yaşında büyük ablamın yanına gitmiştim almanyaya,,3ay kalmıştım yanında..ah ah negüzel günlerdi yaaa:16::16:hergün sabah 3.5ta kaldırırdım işe giderdi..ablam işe giderdi enişten işten gelirdi:26:hayata bak:44:neyseki 6 haftada bir 3 gün tatili denk geliyoduda rahatca gezdirebiliyodu benii:9::9:her hafta bigün tatili olurdu bu hafta pazartesiyse haftaya salı çar.perş.diye giderdi böyle olunca 6 haftada bi cuma tatilden sonra cumarteside genel tatili zaten,,bide hafta başlangıcı olup pazar tatil olunca 3gün ard arda:32::32:amaaan öyle iştee,,niye anlattığımı bende unuttum:1:hee işe erken gidiliyo doğru yani bazı yerlerde..ablam fırında çalışıyodu ,,şuan çocuğu olduğu için 3yıllık izinde önümüzdeki aylarda başlıycak tekrar inş..11yıldır orda yaşıyo odaa..çok özledim kendisinii yaaa:43::43::43:

bu cümleye dikkat:42:

gerçekten kilo vermek istiyorsanız 2günde 5 günde zayıflatan diyetleri değil,uzun süreçte düzenli olarak zayıflatanları tercih edin:88::112:

ve naf'ın dediklerine aynen katılıyorum,,peki ya sonraaa:19::18:

:46::46::46::46::46:

yaa düşükmüüü:26:canım benim reglim 26sında başlamıştı 30gibi bitmişti ve dün kırmızı kanama gelmiş az hemen ped koydum ama pede fazla gelmedi..ama pedi çıkarttım gene iç çamasırım batmış gene:25:bende merak ettim açıkçası hiç böyle olmazdı şöyle bişey 1kaç aydır 5inde başlıyodu bu ay erken başladı demiştim..bitti tam 5inde tekrar başladı sandım ne buya dedim eşimee..heee öteki yarım aybaşıydı buda olunca tamlaştı:9:espirisini yiyim onun:57::47:merak ettim şimdi neden oldukii..bende bide spiral var yinede rahayt olamıyorum gebe kalırsam diye..ama regl bittikten 2gün sonra şeyetmiştik:77::69:hep dışarı yapardı bu sefer yapmadı bende kızdım tabi korkuyorum 2 çocuktan sonra tekrar gebe kalmaktan,ogünden sonra zaten korku kaplamıştı içimi..çünkü ilk gebeliğimde reglim bittikten ertesi günü hamile kalmıştım..bundada hemen sonrası olunca daha yumurtalıklar kapanmamış oluyoyaa.ama spiral korur diyorum inşallah bişey olmaz..peki düşüğü ne zaman yapmıştın nasıl anlaşıldıı:26:

hangi derya ,,deryaakmı kılavuzmuu:23::27:

belki ben yeni kalktıım olamazmıı:33::33:ama 10da kalktım size geç geldim..elektrikler yoktuu tamda tost yapacaktım:47: neyseki içinin ısısıyla yaptım tostumuu:60:

canım menün genel olarak güzel ama hiç salata yok neden yemiyosun..çok önemli yeşillikler yemelisin..bide çikolata canın çekmeden önce önlemini al sende..arada yeşilçay içiyosunya onun içine kabuk tarçını at kalsın biraz öyle kaşık gibi karıştır..sonra çıkart iç valla acayip iştah kesiyo 2gündür deniyorum,,sevmezdim tarçını ama bu özelliği gerçekten gerçekmiş..dene bak:34:

Deryakk tabiki nen :27::27: içinin ısısı derken anlamadım naptın ekmekleri nasıl ısıttın çabık söyle :60::60:

ahh nafcım hayatım sende olmasan:38::38:canım gündüz pek giremiyorum akşamları toplu yazyım bari,ya daha yeniyim ya arkadaşlarla daha tanışamadık bakalım zamanla artık kaynaşırız..

ahh canım halamı ceyar hödüğü seni üzüyor boşver yaa takma kafana,adı üstünde ceyar işte:)):57:

Kaynaşırsınız balım sen her lafa atla ben gibi zaten 1-2-3 ee yeter cevap vereyim bari derler :60::60:

Seviyom ben burayı :69:

Ceyar hödüğü evett çok yakıştı hödük lafı ona :19::19: bigün gelin el birliğiylen dövelim şunu :57::57:

Bebemm :38::38::38:

Nafım bunları yapınca benı de cagır yemege geleyımmm:60::60:

brokoloyı daha oncekı geldıklerınde yapmıstım oyuzden yapmak ıstemıyorum yoksa ben de eşimde bayılırız :21: pancar dedıgın nasıl :26: tursusundan mı yapıyosunn, ama şunu soylıyım süper toparlama olmuş, menüm bu olcak büyük ihtimallll :70:

Allah iyiliğini versin :60::60::60:

Brokoliyi çıkartıp yoğurtlu cevizli kereviz ekliyoruz o zaman :23::23:

Çorba
Mantar çorbası

Ara sıcak
Sigara böreği

Ana yemek
Perde pilavı
Fırında tavuk

Yardımcı yemek
Hünkar beğendi
Barbunya pilaki

Salatalar & mezeler
Roka salatası
Yoğurtlu havuç
Yoğurtlu sarımsaklı pancar
Yoğurtlu cevizli kereviz
Şakşuka

Tatlı
Profiterol

Son düzenleme:
cnaım ya daha tam karar veremedım, tatlı olarak aslında herkes sever dıye profıterol yapayım hem elim alışkın rahatca yaparım diye dusundum, bgnde nette gezınırken acaba degısık bısı mı yapsam dedım, bı de haklısın mesela ben hıc yemem sütlaç fılan :26: belkı yemeyen vardır, en ıyısı ben kendı fıkrımden caymıyım:1:

valla daha tam karar vermiş deilim :26: bıde soyle bı olay var, ben eve yemege mısafır alınca yemekten sonraki çay faslıda boş gecmesın ıstıyorum, ona da bısıler yapınca bu defaa şu şekli alıyorummm = :37: hıc olmazsa profıterol çay faslına eşlik eder :34:

mantar çorbası
hünkar begendi (?)
pilav - ama garnetürlü ve hazır yufkadan çakma perde pilavı :1: şeklinde yapmayı düşünüyorum
minik dolma - bızım oraya özgü bi çeşit dolma, buzlukta hazır sarılmış var, onu pişircem :34:
zeytınyaglı barbunya
bunları kucuk seylerle desteklemek ıstıyorum, guvecte mantar yapsam corba mantar; patlıcan salatası yapsam hunkar begendının begendısı zaten patlıcan:52: yogurtlu havuc yapabılırım, beyaz lahanadan yapabılırım, rokadan salata yapabılırım, mılfoyden mınık atıstırmalık yapabılırım, sıgara boregı sarabılırım, sütlü patates püresi yapabılırım :26: aay ne bıleyım oluşturamadım hala kararsızım :26:
acaba hunkar begendıyı az yapıp fırında tavukla mı desteklesem dıyorummm :44: ana yemek fırında tavukta, masanın ıkı yanında servıs tabakalrında bu begendıden mı olsa :44: napayımmmmmmm:26:

sac boyası konusu ıse epeydır gundemde cunku dıbım geldi:1: zaten bakır rengıne boyuyorum sacımı bu defa boyarken bıraz daha belırgınlestırmek ıstıyorum, mywishime de sordummm gecen gunnn :70: gecen boyada da ıstemıstım ama son anda yıne aynı rengı alıp boyamıstım, bu defada oyle olsun ıstemıyorum :31: hazır kıloda vermısken, iş deişikliğide yaparken kendımde de bı degısıklık yapayım :1::1:

bı foto koysana yakından sacının bakalım nası bısı olmuş:34: zaten uzun suredır bı rengı kullanıyorum sadece bu defa daha yogununa boyamak ıstıyorum:40:

valla ben geneld etopluyom ya saclarımı o yuzden oyle bellı olmuyo resımlerde rengi .bir de benım fıkrım ya tavugu yap ya hünkar begendiyi yanı ıkısıde ana yemek bırını ortaya koyarsan önemi kalmaz :1: bırde masallah kız ne cok sey yapıyon bende gelim mi:52:

kızlar merhaba arzu bildirim yapcakmışım triendy öyle söyledi yerimde sayarak kilo almayarak alkış alırsın dedi umarım herkes iyidir

ya kizlar merak ettim bu kk da toplam kac uye vardir acaba?sadece bizim topikte bile bu kadar kisi varsa oooooo coook kalabaligiz bebelerrr!!!!:53:
nerden aklima geldiyse artik ben de bilmiorm:9::9::1:

canım hergün tartıya çıkmak kontrolde olmamız için iyi oluyo..şöyle bişey araştırmışlar hergün düzenli olarak tartılan kişiler ,düzenli tartılmayanlara göre daha çok kilo veriyorlarmış yaaa,,buda bi gerçek tarafımdan denendi onaylandıı,,bihafta tartılmadan geçmiştide cuma bide ne göreyim 2kilo artıdayım,,şoka girmiştim,,oysa nede güzel bi hafta olmuştuu,demekki rahatlıktan olsa gerek kaçırdığım şeyler olmuşta farkedememişim:50:

denemedim bana göre değil,,diyet stresine girmemiz için karatay yetiyoda artıyoo bide diyetinimi uygulayıp çıldırayım:19::19:

triendy hergün tartılma olayına asla katılmıyorum
yani düzenli tartılmak demek belirli aralıkalrla tartılmak demektir ki
her cuma sabahı tartılmak ta bir düzendir...şöyle düşünelim

diyelim ki hiç tavizsiz kaçamksız diyetını yapan bi insan tartılsın hergün ne yapıcak bakıcak hala verememıs
listesinde olan şeyleri yemıycek verebılmek için bu doğru bişey mi ?
kaçamak yapanlar kendıelrını toparlayabılır bu yontemle ok ama bugun 200 gr fazlayım ay dur bugun az yıyeım yarında 200 eksık cıkarsam
bu kilo verdiğim anlamına gelmez bence 1 günde yakılmaz o kadarı ???
ya kaçamak yapmayıp düzgünce dıyetını yapanlar...
Zaten bu kilolar 1 dilim ekmekle 2 dilim baklavayla 1 dilim börekle fln alınmıs kilolar değil
zamnala çok yişyerek ve yatarak alınmıs kilolar veya gebelikle gelenler.

kaçamakları kabul edip yazarak da kendımızı kontrol edebiliriz diye düşünüyorum...bir de hergün tartılmayı kim kanıtlamış ki ?
en iyi diyetisyenelr beslenme uzmanalrı haftada birgün tartılmak gerektiğini söylüyorlar....
birebir tanıdIĞım iki diyetısten bırı eşiminki esteworld de bir diğeri de kzıkardeşimin diyetisyenı şeyma tuna ikisi de haftada bir gün öneriyorlar.
Psikolojik etkilenmekten bahsetmiyorum bile...

canım başdönmesi mide bulantısı yaşayan senmiydin yanlışmı hatırlıyorum bende çok fenayım kaç günlerdir aynı şikayetten

evet tatlım bendim.:43:
çok şükür bir haftadır iyiyim ama böyle de kötü oldu o dönemde yiyemediğim herşeyin acısını çıkarıyorum!:14:
benimki mide-bağırsak enfeksiyonuymuş ama eğer sen evliysen bu belirtiler hamileliğe de denk gelebilir biliyorsun ki :26:

diyelim ki hiç tavizsiz kaçamksız diyetını yapan bi insan tartılsın hergün ne yapıcak bakıcak hala verememıs
kaçamak yapanlar kendıelrını toparlayabılır bu yontemle ok ama bugun 200 gr fazlayım ay dur bugun az yıyeım yarında 200 eksık cıkarsam
Zaten bu kilolar 1 dilim ekmekle 2 dilim baklavayla 1 dilim börekle fln alınmıs kilolar değil

kaçamakları kabul edip yazarak da kendımızı kontrol edebiliriz diye düşünüyorum...bir de hergün tartılmayı kim kanıtlamış ki ?
en iyi diyetisyenelr beslenme uzmanalrı haftada birgün tartılmak gerektiğini söylüyorlar....
birebir tanıdIĞım iki diyetısten bırı eşiminki esteworld de bir diğeri de kzıkardeşimin diyetisyenı şeyma tuna ikisi de haftada bir gün öneriyorlar.

valla canım hem sana katılıyorum hemde triendye ikinizin yazdıklarındada doğru noktalar var ama bende hergün tartılanlar grubuna dahilim 13.5 kiloyuda böyle allahın hergünü tartılarak verdim ne yalan söyliyim bu durum kişinin kendisiyle alakalı bir durum bence benim yöntemim sana uymaz seninkinde ben rahat edemem.onun için kişi bildiğini uygulamalı.

evet tatlım bendim.:43:
çok şükür bir haftadır iyiyim ama böyle de kötü oldu o dönemde yiyemediğim herşeyin acısını çıkarıyorum!:14:
benimki mide-bağırsak enfeksiyonuymuş ama eğer sen evliysen bu belirtiler hamileliğe de denk gelebilir biliyorsun ki :26:

iyi olduğuna sevindim yok hamile değilimde bende doktora gittim benimkide mide bağırsak enfeksiyonu ama düzelemedim gitti ya

valla canım hem sana katılıyorum hemde triendye ikinizin yazdıklarındada doğru noktalar var ama bende hergün tartılanlar grubuna dahilim 13.5 kiloyuda böyle allahın hergünü tartılarak verdim ne yalan söyliyim bu durum kişinin kendisiyle alakalı bir durum bence benim yöntemim sana uymaz seninkinde ben rahat edemem.onun için kişi bildiğini uygulamalı.

evet bencede her iki yontemde uygulanabilir ama dedigin gibi herkes kendini tanir ,bilir.nasil verebiliyosa oyle davranir.mesela ben de 2 sene evvel bir diyet uyguladim 1.5 ayda 8 kilo verdim.hergunde tartildim.tartilmadigim gun sanki kacamak yapma hakki doguyomus gibi geliyodu bana.sanki nasilolsa kilomu bilmiorum bugun yesemde yarin ogrensem der gibi oluyordum.bikac gun tartilmayiunutsam hemen kiloalirdim.ama bazi insanlarda bu yontem ters tepebilir tabi.hem rejim yapiyorum hem de gram gitmiyo diye bozulup yiyenler yok degil.

bu arada camasir makinami almis esim.yarina getirip kuracaklarmis.dereye gitmekten kurtuldumm:9::9::9:

canım her kişinin doğruları farklıdır evet :)
ama hergün tartılmanın kilo vemreye veya almaya etkisi malum sadece psikolojik olarak vardır/yoktur.

bende rahat edemiyorum illa hergun cikicam tartinin ustune sanki oyle daha iyi veriyorum +cikincada pek moralim bozulmuyo benim tabi bozulan oluyosa onlar tartilmasin herkes nasil rahat ediyosa oyle yapsin

evet bencede her iki yontemde uygulanabilir ama dedigin gibi herkes kendini tanir ,bilir.nasil verebiliyosa oyle davranir.mesela ben de 2 sene evvel bir diyet uyguladim 1.5 ayda 8 kilo verdim.hergunde tartildim.tartilmadigim gun sanki kacamak yapma hakki doguyomus gibi geliyodu bana.sanki nasilolsa kilomu bilmiorum bugun yesemde yarin ogrensem der gibi oluyordum.bikac gun tartilmayiunutsam hemen kiloalirdim.ama bazi insanlarda bu yontem ters tepebilir tabi.hem rejim yapiyorum hem de gram gitmiyo diye bozulup yiyenler yok degil.

bu arada camasir makinami almis esim.yarina getirip kuracaklarmis.dereye gitmekten kurtuldumm:9::9::9:

herkes bi yöntem bulmuş :) ama zayıflamak var zayıflamak var
herkes kendini her zaman bilmiyo işte eğer bilsek zaten kiloları almazdık :)

herkes bi yöntem bulmuş :) ama zayıflamak var zayıflamak var
herkes kendini her zaman bilmiyo işte eğer bilsek zaten kiloları almazdık :)

vermeyi cok iyi biliyoruz da bence korumayi bilmiyoruz.kilolari verince bi $imariyoruz.yeni vucudumuz artik hic eskisi gibi genislemeyecmis gibi geliyo.yedikce yiyoruz.sonra yine pooouuufff balon gibi oluyoruz.sonra hadi bakalim en bastan baslamak gerekiyor. :)

bende rahat edemiyorum illa hergun cikicam tartinin ustune sanki oyle daha iyi veriyorum +cikincada pek moralim bozulmuyo benim tabi bozulan oluyosa onlar tartilmasin herkes nasil rahat ediyosa oyle yapsin

yani ben kendi adıma konuşayım birgün artıda çıkarsam ertesi gün kendimi daha net kontrol ediyorum çünkü insanız sonuçta hergün diyet hergün kısıtlama olamıyor olmuyor canın bişey çekiyor gezmeye gidiyorsun vs kaçamakların oluyo ertesi günün sabahında ağır bilançoyu görerk haftayı dengelediğim çok oldu onun için tartılmanın olumlu olumsuz etkisini bilemicem ama ben elimden gelse kendilerini nüfusuma alcam valla heleki dijital olanını

Sağol canım yok hasta değilim patron canımı sıkıyo :31:

Çok geçmiş olsun cnm :29:

Çok geçmiş olsun cnm :29:

Yap bakalım etkisi ne olacak tatlım :29:

Orti değişimi mi olacak şimdi :26:

Patron denyosu yüzünden keyifsizim canım :57:

Aygüncümmm :16::16: akşam toplu yaz hayatım menülerini Kaptanımız sena abla , Kaptan yardımcımız Triedny21 ve kılavuz ablamız yorumluyor :38:

Gündüz napıyosun kız hiç görünmüyosun :27::27:

saol canım.sende canını sıkma o patron hödüğüne...

hoşbulduk.adım zeynep. 32 yaşındayım.çalışıyorum. şu anda 78 kiloyum. hedefim 68 olmak. 10 kilo versem çok mutlu olucam. boyum 1.70. karatayı yapmaya başladım ama onu yapamadım.sıkıldım ondan.bundan 2 yıl önce gittiğim diyetisyenin verdiği listeleri yapıcam. bu sefer kararlıyım.çünkü ikinci bebeği düşünüyorum.önümüzdeki yıl. bakalım.

hoşgeldin canım.
Kızlarr ben çok hastacık oldum :(
Bir kaç gündür giremedim siteye. Hasta hasta çalışmaya çalışıyorum..
Yediklerimede dikkat edemedim haliyle. Artık cuma şok olursam yeridir :((
Sizler nasılsınız?
sanada geçmiş olsun bende aynen hastayım.
evet canım sipariş üstüne nasıl istenırse yapıp satıyorum
yapılısını gosterırım tabii :) ama önemli olan malzemelerine sahip olmak
biraz da pahalı mesela yazı kalıbı 35 tl sadece harfler daha bisürü malzemesi var
mazleme alırsanız istdgıınız mdoellerden ders hazırlarım :)

gecmıs olsn canım ben de hastaymm bugunn :(
sanada geçmiş olsuncanım.valla çok imrendim sana.hayatımda en çok istediğim pastacılık okumak ve muhteşem pastalar yapmaktı.ben gittim bilgisayar bölümünü okudum.şuan 16 aylık kızım var teyzesi kursuna gidiyim dedim oda olmadı kızım küçük.aslında herzaman güzel lezzetli göze hitap eden pastalar yaptığım söylenir.hatta yiyenler bayılır.ama ben kendi kendimede olsa profosyonel bişiler yapmak istiyorum.bloguna bayıldım.ben nasıl yapıldğını öğrenmek istiyorum.aslında çok büyük bi pişmanlığım var.kızıma 1 yaş partisi yapamadım teyzesi.ağurtosta hem ramazandı hemde ev inaşaattaydı.boya badana derken hiçbişey yapamadım eşime bari çarşıdan gelirken bi pasta al gel çocuğun bi anısı olsun dedim.malesef erkekler böyle şeyleri pek önemsemiyolar.almamış.hala içimde kızıma 2 katlı uğur böcekli,bonibonlu bi pasta yapıp tüm eşimin akrabalarını çağırmak.rica etsem o kurabiyeleri nasıl yaptığını anlatırmısın.şeker hamuru kullandın ama nasıl??mesela pastamın alt katını beyaz şeker hamuruyla,üst katını pembe şeker hamuruyla kaplayıp üstüne uğur böcekleri farklı figürler kondurmak istiyorum.alt kenarları bonibonla süslerken üstede bikaç tane serpiştirip rengarenk bi pasta ypmak istiyorum ama nasıl??bana yardımcı olursan sevinirim...

Teşekkürler canımcım iğne yedim sabah sabah 1 gr :D

men o iğnelerden korktuğumdan 3 gündür yatıyorum.keşke vurunsaydım bu kadar çekmezdim..
usutunce olurmuki bende ikinci kere boylebisey oldu anlamadimki yanma felanda yok
canım ben doğumdan sonra yeni oldum saylır.işte 1-2 aydır yani.ben ilk 20 gün oldum ama dediğin gibiydişimdi normale döndü.bence korkulacak bişi yok.bikaç ay içinde düzelir.rahim kendini temizzliyodurama yinede sen bilirsin.
:92::92::92:

herkeslere merhabaa :3:

tavugumu yiyip geldim :56: bı taraftan yemek yerken bı taraftan da haftasonu gelıcek mısafırım ıcın menu oluşturmaya calısıyorum, yemek tarıflerıne bakmaktan gözüm döndüüü :52: hünkarbegendi cezbetti bıraz benı ama bılemedım daha once denemedıgım ıcın, bi de ben hıc yemem ama sütlaç mı yapsam ki dedim:26: denemedıklerımı deneyıp bı rısk alsam mı acabaaa :44:

bi de sacımı boyatmak ıstıyorummm, c.tesi gunu tv de gordum emel acarın sac rengı hosuma gıtı, ne dersınız, evde yapılacabılcek bişiy mi acaba, kk dan baktım loreal 645 ile bu renge benzer sacını boyadıgını soyleyen bırıne rastladım:26:Eki Görüntüle 302788 nası sizceeeeee :21:

hoşgeldin canımm:70: haftasonu menüsünü oluşturdum, daha dogrusu ben karman corman yazdım Naf el attı toparladı:1:

bu arada brokoli yerine kereviz salatası yapıcammmm karar verılmiştir :1: haydı topık bana yemege gelin bari :66: hepınız gelırsenız herkese bı çatal anca yemek düşer boylece dıyetı bozmamış oluruz:60::60:

hünkar beğendiyi şiddetle tavsiye ederim.bende çok severek yapıyorum.ama yanında tavuk fazla kaçar kızzzzz...zaten beğendi doyurucu oluyoooo

vermeyi cok iyi biliyoruz da bence korumayi bilmiyoruz.kilolari verince bi $imariyoruz.yeni vucudumuz artik hic eskisi gibi genislemeyecmis gibi geliyo.yedikce yiyoruz.sonra yine pooouuufff balon gibi oluyoruz.sonra hadi bakalim en bastan baslamak gerekiyor. :)

işteben şimdi koruma dönemine girdim umarım başarılı olabilirim şöyle duymuştum 1 sene koruyabilirsen tamam oluyormuş bakalım vermek kolayda önemli olan korumak bekleyip göricem

siz istediğinizi yapın ama doğrular farklı kızlar :)

Sürekli Tartılma Takıntısı - Dyt.Esra Rahşan ÇALIŞKAN

bir de bu var
Kişinin bir diğer dikkat etmesi gereken nokta ise her gün kilo kaybının olmayacak olmasıdır. Kişi eğer her gün tartılarak kilosunda bir azalma olması beklentisine girerse yine motivasyonu olumsuz yönde etkilenecektir. Kişinin diyet programlarında yağlarında azalma oluşur fakat bazen kaslarda kitle artışı ortaya çıkar. Kaslardaki kitle artışı vücudun forma girmesine neden olur fakat kiloda herhangi bir azalma olmasını engeller. Kişinin bunun bilincinde olarak diyet programına tartıda gözüken miktara göre yön vermemesi gerekmektedir.

Back
X