- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
slm kizlar.
ben de ekmeksiz yapamiyorum.diyetisyenime bunun soyledim. o da ye zaten dedi.her ogun 1-2 dilim yiyebilirsin,4 saatte 1 kez ana ogun yemelisin dedi.ben de ekmek olarak gelel olarak tam bugday unlu ekmekler aliyorum.sabah tamspor yapayim diyodum.arkadasim geldi.guzel bi kahvalti hazirladim.benim evde tam tahilli ekmegim vardi beyaz yoktu. o da sadece beyaz ekmek yiyebildigi icin napiim ona da ppizza falan cikardim dolaptan.2 kucuk incedilim siyah ekmek yedim 1 haslanmis yumurtayla ve domates salatalik yedim.2 bardak siyah sekerli(ligth seker)cay ictim.oglen kucuk bir ekmeginarasina 2 kofte koyuponu yedim(ekmek arasi kofte yani amakucuktu).aksama da sebze yemegim var artik onu yerim bi kucuk porsyon.su icmeye calisiyorum ama 1 litre falan accak icebildim simdiye kadar.devam edicem ama zorluyorum kendimi.
camasir makinam bozuldu bu arada.camasirlar birikti.esim gitti almaya.ama soyledim tabi hangisinden alacagini.insallah bugun kurulur da kurtulurum $u stresten
ayyyyy onceden napiolarmis ya makinasiz.dere boyunami gitsem napsam![]()
Dereye mi

doğrudur canım,,16 yaşında büyük ablamın yanına gitmiştim almanyaya,,3ay kalmıştım yanında..ah ah negüzel günlerdi yaaahergün sabah 3.5ta kaldırırdım işe giderdi..ablam işe giderdi enişten işten gelirdi:26:hayata bak:44:neyseki 6 haftada bir 3 gün tatili denk geliyoduda rahatca gezdirebiliyodu benii
her hafta bigün tatili olurdu bu hafta pazartesiyse haftaya salı çar.perş.diye giderdi böyle olunca 6 haftada bi cuma tatilden sonra cumarteside genel tatili zaten,,bide hafta başlangıcı olup pazar tatil olunca 3gün ard arda
amaaan öyle iştee,,niye anlattığımı bende unuttum
hee işe erken gidiliyo doğru yani bazı yerlerde..ablam fırında çalışıyodu ,,şuan çocuğu olduğu için 3yıllık izinde önümüzdeki aylarda başlıycak tekrar inş..11yıldır orda yaşıyo odaa..çok özledim kendisinii yaaa
bu cümleye dikkat
gerçekten kilo vermek istiyorsanız 2günde 5 günde zayıflatan diyetleri değil,uzun süreçte düzenli olarak zayıflatanları tercih edin:88::112:
ve naf'ın dediklerine aynen katılıyorum,,peki ya sonraaa:18:
yaa düşükmüüü:26:canım benim reglim 26sında başlamıştı 30gibi bitmişti ve dün kırmızı kanama gelmiş az hemen ped koydum ama pede fazla gelmedi..ama pedi çıkarttım gene iç çamasırım batmış genebende merak ettim açıkçası hiç böyle olmazdı şöyle bişey 1kaç aydır 5inde başlıyodu bu ay erken başladı demiştim..bitti tam 5inde tekrar başladı sandım ne buya dedim eşimee..heee öteki yarım aybaşıydı buda olunca tamlaştı
espirisini yiyim onun
merak ettim şimdi neden oldukii..bende bide spiral var yinede rahayt olamıyorum gebe kalırsam diye..ama regl bittikten 2gün sonra şeyetmiştik
hep dışarı yapardı bu sefer yapmadı bende kızdım tabi korkuyorum 2 çocuktan sonra tekrar gebe kalmaktan,ogünden sonra zaten korku kaplamıştı içimi..çünkü ilk gebeliğimde reglim bittikten ertesi günü hamile kalmıştım..bundada hemen sonrası olunca daha yumurtalıklar kapanmamış oluyoyaa.ama spiral korur diyorum inşallah bişey olmaz..peki düşüğü ne zaman yapmıştın nasıl anlaşıldıı:26:
hangi derya ,,deryaakmı kılavuzmuu
belki ben yeni kalktıım olamazmııama 10da kalktım size geç geldim..elektrikler yoktuu tamda tost yapacaktım
neyseki içinin ısısıyla yaptım tostumuu
canım menün genel olarak güzel ama hiç salata yok neden yemiyosun..çok önemli yeşillikler yemelisin..bide çikolata canın çekmeden önce önlemini al sende..arada yeşilçay içiyosunya onun içine kabuk tarçını at kalsın biraz öyle kaşık gibi karıştır..sonra çıkart iç valla acayip iştah kesiyo 2gündür deniyorum,,sevmezdim tarçını ama bu özelliği gerçekten gerçekmiş..dene bak![]()
Deryakk tabiki nen

ahh nafcım hayatım sende olmasancanım gündüz pek giremiyorum akşamları toplu yazyım bari,ya daha yeniyim ya arkadaşlarla daha tanışamadık bakalım zamanla artık kaynaşırız..
ahh canım halamı ceyar hödüğü seni üzüyor boşver yaa takma kafana,adı üstünde ceyar işte:))![]()
Kaynaşırsınız balım sen her lafa atla ben gibi zaten 1-2-3 ee yeter cevap vereyim bari derler

Seviyom ben burayı

Ceyar hödüğü evett çok yakıştı hödük lafı ona

Bebemm

Nafım bunları yapınca benı de cagır yemege geleyımmm
brokoloyı daha oncekı geldıklerınde yapmıstım oyuzden yapmak ıstemıyorum yoksa ben de eşimde bayılırızpancar dedıgın nasıl :26: tursusundan mı yapıyosunn, ama şunu soylıyım süper toparlama olmuş, menüm bu olcak büyük ihtimallll
![]()
Allah iyiliğini versin

Brokoliyi çıkartıp yoğurtlu cevizli kereviz ekliyoruz o zaman