burdada kaymekin kursları var ama bende kızım yüzünden gidemiyorum.aslında pastada ,kurabiyede yapmak istiyorum.2 ay sonra kızm 1.5 yaşına girecek.bu iki ayda öğrenip ona güzel bi doğum günü yapabilirmiyim acaba??içimde kaldı yavrumun doğum günü.tamam ben özelden msn adresimi ataym sana.şimdiden tşk ederim saol.inş başarırımda kızıma yaparım inş.
canım ben bildiğim kadarıyla yardım etmeye calısıcam sana :) İnşallah kızına güzel bir pasta yapabilirsin :)
ay_she canım sana 16.30da yazmıştım bunları net gitti gönderemeden iyiki kopy yapmışım
sabah aç karına tartılıyorum,,ve kilo artışı varsa hiç bizaman demiyorumkii,,oof yaa kilo almışım..asla böyle bişey olmadığını biliyorum..ve moral bozukluğu olmuyoo..ama bazı insanlar aldım zannedip rejimi bırakıytolar salıyolar kendi,,bu doğru değil..haftalık kiloları baz alıyor olmamız gerek..oyüzden hafta içi tartıda çok çıktım yaa demek gerçekten yağ depolandığı için kilo artışı oldu demek değil..bunu unutmamak gerekir..isteyen istediği zaman tartılabilir kişiye göe değişir,,heleki bu işe yeni başlamış olanlar hergün tartılmasın ozaman moral bozukluğu yaşamak istemiyorlarsaaama ben bilinçlendim akıllandım diyelim yada olgunlaştım bu konuda diyeyim..oyüzden herşeyin farkındayım hergün tartılmak alışkanlık oldu artık..ama uuttuğum zamanlarda olmuyo değil,,hiçte boşlukta hissetmiyorum kendimii..ama arada deniyorum haftada 2 kez tartılmayıı ..ama olmuyoo..
ama en garantisi yeni başlayanlar için tabiki haftada 2 kez en idealii,,vede gün içinde kesinlikle tartıya çıkılmaması gerekiyoo işte ozaman insan bilmiyosa eğer moral bozukluğu yaşıyoo,,ya ben kilomu aldım şimdii diye oysaki o fazlalık yediklerimizden içtiklerimizden kaynaklanıyoo![]()
eyvallah hacı

ay_she mail adresimi attım.kutuna bak canım
baktım canım :)
Regl olucam nasıl şişim anlatamam patlıcam sanırsam koca göbeğimle
Bide açımöğlen çorba içmiştim doyurmadı sanırsam başka bişide yoktu :2:
Neyse ben yavaştan kaçayım ütü,çamaşır beni beklerbide kuzey-güney
İyi akşamlar kızçeleryarın görüşürüz
![]()
ya ben de bu ay şişmedım huhu dıodm ama bugun regl olmam gerekıyordu olmadım aralık 10 a kadar olururm sanırırm
düzensiz bu sıralar biraz...benım de bugun bi şişti karnım nedense çok iş vardı öğünlerin saatleri değişti biraz ondn
olabilirmi acaba die düşünüyorum amaa...bi de tatlı krizi eve geldim yemek fln istemıom tatlıı
yemesem ölcem fln sandım hoşbeş yidim 3 - 4 adet paket diil he yanlıs analşılmasın
sütümü de içeyim yatcam leslimi de yaptım ama çok şiş hissediyorum ben de kendımı regl zamanı gecse de
düzenime dönsem oof off

kizlar doktora gitcem dedimya gittik ve doktor ultrasonda bakti ve tertemiz hicbisey yok iltihap felan yok dedi sonra biraz kan gozukuyo ama o herseyden olabilir dedi iste agir kaldirmakta felan soyledi birsuru sey hamilede olabilir ama daha ultrasonda gozukmez dedi ve sonra isteseniz idrartesti yapariz bakariz dedi ve karsiliginda 10euro istedi eger onda cikarsa ozaman bakariz napicagimiza dedi esimde yok yaptirmiycaz dedi evde birsuru testim var ne ona para vercem dedi ben toplu internetten aliyorum testleri enson 25tane almistim eve geldim test yaptim ve ikinci cizgi cok hafif cikti bikac saat sonra tekrarladim ve ikinci cizgi birazdaha belirgin cikti ve inanamiyorum nasil olur diyorum daha regli biteli bir hafta oldu simdi bikacgun bekleyip testi yeniden yapicam ya simdi benneyapicam migrenimde azdi dusunmekten olabilirmiki
ne diyosunnn keşke kan testi yaptırsaydınn bi de sabah ilk idrarla yap istersen daha kesin sonuçç
canım çok güzel bişey zor olucak ama peşpeşe büyüycekler...eğer varsa cidden boşa sıkma kendını
Allah ın takdiri canım herkese de klay kolay nasib olmuyor sevin şükret üzülme Rabbim kolaylıgını verir :)