kizlar doktora gitcem dedimya gittik ve doktor ultrasonda bakti ve tertemiz hicbisey yok iltihap felan yok dedi sonra biraz kan gozukuyo ama o herseyden olabilir dedi iste agir kaldirmakta felan soyledi birsuru sey hamilede olabilir ama daha ultrasonda gozukmez dedi ve sonra isteseniz idrartesti yapariz bakariz dedi ve karsiliginda 10euro istedi eger onda cikarsa ozaman bakariz napicagimiza dedi esimde yok yaptirmiycaz dedi evde birsuru testim var ne ona para vercem dedi ben toplu internetten aliyorum testleri enson 25tane almistim eve geldim test yaptim ve ikinci cizgi cok hafif cikti bikac saat sonra tekrarladim ve ikinci cizgi birazdaha belirgin cikti ve inanamiyorum nasil olur diyorum daha regli biteli bir hafta oldu simdi bikacgun bekleyip testi yeniden yapicam ya simdi benneyapicam migrenimde azdi dusunmekten olabilirmiki
idrar testinde bu kadar erken sonuç almak biraz zor. kan tahlilinde ise bebek rahime yerleştikten on gün sonra gebelik belli olur. (ben öyle biliyorum) bu kadar erken hem de idrarda pozitif çıkması ilginç. rahat olmaya çalış emzirdiğin için senin gerginliğin kızına geçer. bebekler o kadar hassaslarki en ufak şeyin dahi farkına varıyorlar. canım benim inşallah hersey istediğin gibi olur.