slm canlarrr ben gelddiimm

işallh lüzümsuzun biri gelmezde yazımı tamamlarım

özledim ayol topiğimi girmiyom kaç gündür geçmişi oku oku çok eskiye gidemedim zaten ama okudum.. bu arada şeker hamırlu kurbiyeler pastalar konuşulmuş ilgi alanım yapmayıda yemeyide çok severimm
ortimm ayy ne güzel ailenle hasret gider canım bol bol. Güle güle git güle güle gel
... Buarada Allah orucunu kabul etsin işallah. Ama fazla yeme oralarda gerçi sen yemesende annen zorla teper azına annler hep aynı
canım nasıl olcak bildirim işi tartını yanındamı taşısaydın acep
geçmiş olsun tatlım..
önemli olan akşam öğünü zaten aynı hastalık bendede var ama ilaç kullanarak yavaşta olsa kilo verebiliryorum hemde arada kaçamak yapmama rağmen ayrıcasporda yapıyorum ama senin vaktin yok. sen yediklerine dikkat et akşam kendini kaybetma bak nasıl çözülüyor düğüm üzme kendini . çok takıntı yaparsan hiç veremezsin
bu patronlardan nefret ediyorum ya hepsi uyuz
hallolmuş canım en azından... daha fazla sana laf söylemeyez artık kapasın çenesini hödük
geçmiş olsun canım.. herkesde bi kırgınlık var bende yeni atlattım:2:
hoşgeldin canım sende aramıza.. Allah bebeğini kucağına almayı nasip eder işallah
bende yardımcı olrum bebeğim ama ayşeninde dediği gibi malzeme gerekiyor kalıplar merdaneler falan biraz pahalıya patlıyor. ama sürekli yaparım diyosan kıy parana birkaçını al sonra yavaş yavaş alırsın gerisini

yaparken çok keyif veren birşey
kıyamam sana ya :2:
canım neden bu kadar takıyosun migrenin varmış hemde. Nasipse o Allah vermiştir. Şimdi hiç düşünme bunları kesin sonuçtan sonra eminim sende eşin kadar heycanlanacaksın. ikisi bir büyür gider hatta en güzeli öyle bence 2. yapcaksan sonra insan rahata alışıyo hop bidaha aynı telaşlar hiç değilse böyle ikisi çıkar aradan. Allah sağlık versin tek...
geçmiş olsun canım... İşallah Allah sanada nasip eder anne olmayı tüm isteyenlere nasip olur işallah..
oje kolik seni

ay üzülsemmi gülsemmi bilemedim.
Canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini. Sağlıkla kucağına alırsın işallah
Südyenbank

siboş sakın yeme o gözlemelerden
nice senelere charm..canım hep mutlu olun işallah
bizimde 4 nisanda bitiyo birşey kalmadı. sizede ömür boyu mutluluklar dilerim canım. nice senelere