70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlaarr... :52:
Yarın bizim evlilik yıldönümüzz.... :52: ne yapsam dıye kara kara dusunuyorum..
bilmiyorum eşimin bir planı var mı ama... gece ay tanısma yıldonumumuzde esım bana bır suprız yapmıstı bırseyler duzenlemıs oysakı ben unutmustum.. :50:
Bu seferde benım bırseyler yapmam lazım ama ne olabılır.. evde yapamam galıba cunku oglusu babanneye bırakmamız gerek onlarda karsı yakada... dısarda yaparsam ancak uygun olur..
Ne olur bır fıkır verın valla zamanımda cok az ne yapsam ne yapsaaammm ?? :52::52:

anaaaamm kız aynı gün mü evlendik:52::52: bizimde yarın:1: valla bız esımle yemege gıdecektık oglanı bırakıp ama ben gene vazgectım kımsey e yük olmayım dıye esımde eve söyelyelım o zaman dedi bellı de olmaz esıme hedıye aldım kıyafet yarın pasta alıcam bı de oyle yanı süprizlik bi durum yok su an ama bend ebıdahakı sene günü gelene kadar konusmuycam esımle bu konuyu onemı olsun azcık yav heyecan yapayım unutcak mı fılan dıye:1:

bilmiyorum eşimin bir planı var mı ama... gece ay tanısma yıldonumumuzde esım bana bır suprız yapmıstı bırseyler duzenlemıs oysakı ben unutmustum.. :50:
Bu seferde benım bırseyler yapmam lazım ama ne olabılır.. evde yapamam galıba cunku oglusu babanneye bırakmamız gerek onlarda karsı yakada... dısarda yaparsam ancak uygun olur..
Ne olur bır fıkır verın valla zamanımda cok az ne yapsam ne yapsaaammm ?? :52::52:

nice senelere canim ben esimin dogumgununde turkiyedeydim 2onceki dogum gununde ve balikci restorantina goturmustum onu ve pastasini daha onceden oraya goruturdum orda satilmiyo cunki sonra yemegi felan yedik ve calisanlari pastanin mumlarini yaktilar ve iyikidogdun diye getirdiler bizimki mest oldu tabi sende supriz yapabilirsin ondan bekleme sadece canim yine geldi esimin dogum gunu buayin 20sinde bende neyapacagimi dusunuyorum ama evde kutlariz buyuk ihtimal

kizlar ben sonra gelirim bugün burda tatil evdeyim annem sacböregi yapalim diyo cikayim bari :37: yemiycem yarin tarti günü :27::10:

Sakın yeme :52::52:

ay sağol canım akşam bakayım. msn yok evdeki bilgisayarda kurmayı deneyeyim o yaşlıda biraz kaldıramıyo ablası kurabilirsem sana msj atarım

hihi valla tüm katları gezdim hayır wcler hep kilitli birde anahtarları istemek lazım :9:nitekim sonunda kapısı açık suyu akan biryer buldum şeyettim:17: rahatladım ama artık bugün korkudan az su içerim gibi. :52::52::52:

naf ojeler hayırlı olsun.. ay ben de iyi alıştım herşeyi netten alıyom. makyaj malzemeleri, temizlik ürünleri, kitap , kıyafet en son bomba da bugün bir site buldum çeşit çeşit mum ve ev de mum yapma kitleri satıro. bir tane evde mum yapma kiti aldım. can sıkıntısından hobi ediniyoz işte. renk renk mumlar yapacam :52::52::52:
birde hammadde ürünleri satan bir site keşfettim aradan da doğal yağlardan alacam saç dökülmesi için kendime kür yapacam. saç dök. için kullandığınız yağlar var mı isimlerini yazın da onlarıda alayım valla saç kalmadı kafada:52: yalnız bu alışverişler bütcemi iyi sallıyo :52::52:
ha hediye falan işlerinide netten hallediyom hep. böyle ıvırzıvır küçük ev gereçleri, pratik aletler falan seveniniz varsa bir site var ismini burda yazmayam atılırım topikten :52: şiddetle öneririm. hatta bana mail adresi atarsanız size davet yollayayım .
naf bak o sitede uzun süredir görüyom tırnak süsleme setleri var alacam da oje sürmem pek ondan almadım ama senin çok hoşuna gider.:52::52:
ay biri beni durdursun:20::20::20: bu internet fena hastalık oldu bende...:27::27::27:

İyi bari wc bulmuşsun canım :1::1:

İnternet yokken nasıl alışveriş yapıyomuşuz acaba diyorum bazen :26:

O mum setlerinden metro' da görmüştüm galiba ama tam hatırlamıyorum :27::27: ne güzel uğraş buluyosun kendine :31:

Bana siteyi mesaj atarmısın bi bakim canım :27:

Ben yurtdışından almıştım tırnak süsleme disklerinden felan :27::27: ama dolar yükseldi şimdi almıyorum :1::1: belki uygundur senin dediğin :23::23:

Ayyy çok az bi zaman var :52::52::52:

Ne hediye aldın ? yada aldın mı canım :26:

Bütçen evde mi dışarıda mı kutlamaya göre :26:

ona göre düşünelim :23:

ocelerını bızle patlasmazsan kocişine ispikleyeriz haaa :1:

300 ojeee :52: parfümericilerin oje standlarında o kadar oje olmuyo sen hala bit kdr kaldı dıyosun; duvardan duvara dolap mı yaptırdın acabaaa :9::9:

valla ya sen aksamcı oldun artık çakışmıo saatlerımız bı türlü, ben de ozledım senı:70:

İkeadan aldım dolabı küçük ama işlevi büyük bi dolap çıktı :60::60:

İspiklermisinn :53: tamam paylaşıcam :51:

Teşekkürler Aylincim benim ismimde Arzu,
Bu hafta benimle hayal kırıklığı yaşayabilirsin pek dikkat edemedim bu hafta hastalıkla boğuşmaktan :(

Ben de çok farklı değilim. Önemli olan yarışmak...:)))
:1::1:
Biraz olsun frenleyebilirsek birbirimizi ne mutlu bize..

anaaaamm kız aynı gün mü evlendik:52::52: bizimde yarın:1: valla bız esımle yemege gıdecektık oglanı bırakıp ama ben gene vazgectım kımsey e yük olmayım dıye esımde eve söyelyelım o zaman dedi bellı de olmaz esıme hedıye aldım kıyafet yarın pasta alıcam bı de oyle yanı süprizlik bi durum yok su an ama bend ebıdahakı sene günü gelene kadar konusmuycam esımle bu konuyu onemı olsun azcık yav heyecan yapayım unutcak mı fılan dıye:1:

aaaaaaa :52::52::52::52: ne güzel :27: Birlikte nice senelere inşallah canımm :48:

charm
demin heyecandan yazmayı unutmuşum :1: Birlikte nice senelere canım :38:

Merhaba kizlar :3: cok uyudum cok :52:bu ne ya nerdeyse 24 saat uyu deseler uyuyacam :27: aksam 9 da yattim 10.30 da kalkdim :9:

o ceyar i evire cevire dövmek gerek :27:

bende merak ettim canim noldu acaba :26:

gecmis olsun kizlar :29:

allah kabul etsin orucunu canim :16: orucda hep aksam tartiliyorduk acmadan önce öyle mi yapsan acaba :44:

hadi gel durusup da canim seni de göremiyom ne zamandir özledin :54:

gecmis olsun canim :29:

:9: oje ci seni :23: bende de incik boncuk takintisi var sahte lerden annem hep derdin seni alan yasadi altin sevmiyorsun :35:sana sakiz makinasindan biriki lastik bileklik alsin yeter diye :37:

ay ne tatli canim benim :54:kiz olcak fistik :emir_bebek::nazar: 4.5 ay olmus masallah ya nekadar cabuk geciyor zaman tez zamanda kucagina alirsin findik kurdunu isallah canim :54:

:53::53:

suzicim o zaman ıftar gec oluyodu evde tartılıyodum ama sımdı iş yerinde acıyorum orucu o yuzden o ıs yas en ıyısı benım yontem sanırım:26:

O mum setlerinden metro' da görmüştüm galiba ama tam hatırlamıyorum :27::27: ne güzel uğraş buluyosun kendine :31:

Ben yurtdışından almıştım tırnak süsleme disklerinden felan :27::27: ama dolar yükseldi şimdi almıyorum :1::1: belki uygundur senin dediğin :23::23:

ay çok hesaplı herşey o sitede atacam sana adını duymuşsundur belki. ben herşeyi alıyorum oradan ya her türlü ürün var mesela bellek aldım 4 gb toshiba marka 20 tl ye aynı ürünü arkadaşım 38 tl ye aldı dışardan şiddetle tavsiye edilir :52: tırnak süsleme setleri 10 tl baktım biraz önce atıyom linki

Hıı sormaa kendi söylediği yalana kendi inanıyordu.:60::60:

Ece Erken de bi ara evliydi ya kocası o dönem çalıştırmamış falan.
Neyse boşanma mevzusu olmuştu evliyken ve çalışmıyorken - mutfak masraflarından kısıp- kendine ağaoğlundan 3+1 mi ne almış öyle bi haber vardı. Bence bizim mutfaklarda bi sorun var.:60:

:60::60::60:

ben mutfak masrafını kısmayı gectım mutfagı komple kapatsam ne ev ne araba çıkar bızdenn:9: Allah bızede oyle mutfaklar gormeyı nasıp etsın mywishimmm :1:

oğlanı bırakın yemeg gıdın canım, bı aksamlıktan kıme yuk olcak fazla gecıkmeden alırsınız bi değişiklik ıyı olur benceee :23: şimdi eve yemek soylemeye karar vermısısnız ya, sen planıd eıstır dısarda bı yer ayarla eşine yıne surprız yapmış olursunnn :34:

ispiklerimmmmmm hemencıkkk bi dost dıye :9:

ya ben hıc sımdıye kdr netten bısı almadımmm :26: yine ufak tefek seyler alınabılırde ben hele de kıyafeti netten begenıp hıc alamam:26: bnm gıymem, denemem, kumasını elımle tutmam, kendımı ıcınde gormem lazım:52:

ama yıne de alısverıs sıtelerını gezmeyı cok severim :1: bazen bısıler begenırım, alsam mı ki acaba bende dıye düşünüp dururum sonrada cesaret edıp alamam :31:

şu bahsi gecen sıte neresı acaba bana da atsanıza adresı, bıraz dolanayım gözüm gönlüm açılsınnn :32:

:60::60::60:

ben mutfak masrafını kısmayı gectım mutfagı komple kapatsam ne ev ne araba çıkar bızdenn:9: Allah bızede oyle mutfaklar gormeyı nasıp etsın mywishimmm :1:

oğlanı bırakın yemeg gıdın canım, bı aksamlıktan kıme yuk olcak fazla gecıkmeden alırsınız bi değişiklik ıyı olur benceee :23: şimdi eve yemek soylemeye karar vermısısnız ya, sen planıd eıstır dısarda bı yer ayarla eşine yıne surprız yapmış olursunnn :34:

ispiklerimmmmmm hemencıkkk bi dost dıye :9:

ya ben hıc sımdıye kdr netten bısı almadımmm :26: yine ufak tefek seyler alınabılırde ben hele de kıyafeti netten begenıp hıc alamam:26: bnm gıymem, denemem, kumasını elımle tutmam, kendımı ıcınde gormem lazım:52:

ama yıne de alısverıs sıtelerını gezmeyı cok severim :1: bazen bısıler begenırım, alsam mı ki acaba bende dıye düşünüp dururum sonrada cesaret edıp alamam :31:

şu bahsi gecen sıte neresı acaba bana da atsanıza adresı, bıraz dolanayım gözüm gönlüm açılsınnn :32:

ay yok canım ya yapsam yaparım da yapmıycam oyle bısey bız hep konusur süprizin içine ederiz:1: o da sen nerde ıstıyosan oraya gdıelım ayarla fılan dıyo anlamı kalmıyo o yuzden yapmıycam ta kı o supriz yaparsa iş değişir :27:o da zor

slm canlarrr ben gelddiimm:38: işallh lüzümsuzun biri gelmezde yazımı tamamlarım:1: özledim ayol topiğimi girmiyom kaç gündür geçmişi oku oku çok eskiye gidemedim zaten ama okudum.. bu arada şeker hamırlu kurbiyeler pastalar konuşulmuş ilgi alanım yapmayıda yemeyide çok severimm

hee..hani mor eşofmanlı siyah atletli olan:1:bugün yapamadım yolculuğa hazırlığım var..yaırn ank.ya giidyorum:10:

hey orti:3:ben buhafta belkide bildiremem annemde tartı yok ama bakıcam yinede:26:hem anne anne bildirim vaktim geldimi diyecem:
hayd,i bakalım sen tam gaz geliysoun galiba..ben 3gündür orucum ve akşmlarım çok oldu biraz tabi erkende olsa..dikkate devam etmeliyim anne yemeklerinin tadı bi başka ama bide hep biarada olucaz kardeşlerimlee:32:

ortimm ayy ne güzel ailenle hasret gider canım bol bol. Güle güle git güle güle gel
... Buarada Allah orucunu kabul etsin işallah. Ama fazla yeme oralarda gerçi sen yemesende annen zorla teper azına annler hep aynı :52:

canım nasıl olcak bildirim işi tartını yanındamı taşısaydın acep :1:

saol canım evet acaip salgın var hala yatıyorum.Allahtan zencefilli,tarçınlı,ıhlamurlu,kuşburnulu,karanfilli çay yaptım.ayağa kaldırdı beni.3 gündür ilaç içiyorum sanki hiç etkisi yok çayı zor bela kalktım yaptım inanırmısın aynı gün toparlandım.Elhamdülillah.iyiki bu bitkiler var.zaten hamilelikte ve emzirme döneminde beri her hastalığımda bu çayı yaptım ayağa kalktım.zaten tek serbest şeydi bu.inş bu hastalığıda çabuk atlatırım.

bu arada sen yenisin herhalde.yaklaşık bi haftadır giremedim.hoşgeldin canım.

geçmiş olsun tatlım..

Sabah sabah bu ne diyeceksiniz ama KİLO VEREMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :14:

Şekeri hayatımdan tammen çıkardım 2 haftadır. Tatlı pasta bötrek vs. yemiyorum.

Ama bunun dışında da kısamıyorum. Ne yapmam lazım. Zamanla mı olacak bilmiyorum. Bugün tartıda yine aynı kiloyu görünce sinirlerim bozuldu. Masa başında çalışıyorum. Evde de 3 yaşında benden sürekli ilgi bekleyen bir oğlum var. eve gidince spora vaktim kalmıyor. Şaşırdım kaldım. Doğumdan sonra bile şu halimden 8 kilo daha zayıftım.

İMDAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:

önemli olan akşam öğünü zaten aynı hastalık bendede var ama ilaç kullanarak yavaşta olsa kilo verebiliryorum hemde arada kaçamak yapmama rağmen ayrıcasporda yapıyorum ama senin vaktin yok. sen yediklerine dikkat et akşam kendini kaybetma bak nasıl çözülüyor düğüm üzme kendini . çok takıntı yaparsan hiç veremezsin:38:

Sağol canım yok hasta değilim patron canımı sıkıyo :31:

Patron denyosu yüzünden keyifsizim canım :57:

bu patronlardan nefret ediyorum ya hepsi uyuz:57:

Sorma bi çek yüzünden demediğini bırakmadı eve gidene kadar ağladım :25: zaten eşimde yoktu yalnızdım :43:

Tamam canım sen nasıl istersen :38: ama orti istiyorum dersen bi seslenmen yeter

hallolmuş canım en azından... daha fazla sana laf söylemeyez artık kapasın çenesini hödük

Günaydın kızlarr çok hastayım :( :( :(

boğazım kuppkuru odun gibi yeşilçay içtim limonlu limonlu

11 öğünümde de portakal yiycem öyle işte

geçmiş olsun canım.. herkesde bi kırgınlık var bende yeni atlattım:2:

hoşbulduk.adım zeynep. 32 yaşındayım.çalışıyorum. şu anda 78 kiloyum. hedefim 68 olmak. 10 kilo versem çok mutlu olucam. boyum 1.70. karatayı yapmaya başladım ama onu yapamadım.sıkıldım ondan.bundan 2 yıl önce gittiğim diyetisyenin verdiği listeleri yapıcam. bu sefer kararlıyım.çünkü ikinci bebeği düşünüyorum.önümüzdeki yıl. bakalım.

hoşgeldin canım sende aramıza.. Allah bebeğini kucağına almayı nasip eder işallah:21:

1 yaş kurabiyesiii varrr:52:
Öyle yapıp satıyor musun? veya nasıl yaptıgınıda bizle paylaşcan mı?
Bende yapmak istiyor bu tarz şeyler ama nasıl yapıldıgı konusunda bi fikrim yok maalesef.
Ocak ın sonunda yegenimin 1. yaş günü var bizde böyle bişey yapmak istiyoruz da.

bende yardımcı olrum bebeğim ama ayşeninde dediği gibi malzeme gerekiyor kalıplar merdaneler falan biraz pahalıya patlıyor. ama sürekli yaparım diyosan kıy parana birkaçını al sonra yavaş yavaş alırsın gerisini :38:yaparken çok keyif veren birşey

aleyküm selam saolsun kolay gelsın ona da :16:

:38:

Deryanınn hepinize çok selamı var kızlarrrr

İşleri çok yoğun olduğu için ( taşınıyolar ya ) gelemiyorum foruma ama aklımdasınız diyo :16:

Eve geldim bu ceyar beni deli edicek.şirket telefonunu ofiste bıraktım özellikle aramasınlar diye adam kalktı şahsi cebimden aradı :53: neymiş iki tane çek varmış noldu hallettinmi dedi bende böyle kaldım iki gündür

kafa mı bıraktın dicektim demedim unuttum çekleri ödemeyi. yarın ona bak dedi tmm dedim kapadım

Sonra aklıma geldi :28: o bankanın şifresi cebime geliyodu :23: hemen evden bağlandım bankaya :27: baktım çekler ek hesaptan çekilmiş sadece bakiye eksiye düşmüş yani karşılıksız yememişler :52
Hemen geri aradım çekler karşılıksız yememiş sadece hesap eksiye düşmüş merak etmeyin diye :51: kem küm ık mık yarın halledelim dedi kapadık :60:

Yarın kalkar da bana derse ek hesap faizi diye dicem kes hesabımdan. para dediğin elinin kiridir ceyar dicem :51: :60:

Yazdım yine akşam akşam

Neyse kızçeler anlatayım dedim size :26: hava yağmurlu bide İzmirde deprem alarmı var :53: kocamda yok evde yalnızım :26: neyse tırsma NaF tırsma :26: Kuzey başladıııı Ben kaçar

kıyamam sana ya :2:

kizlar doktora gitcem dedimya gittik ve doktor ultrasonda bakti ve tertemiz hicbisey yok iltihap felan yok dedi sonra biraz kan gozukuyo ama o herseyden olabilir dedi iste agir kaldirmakta felan soyledi birsuru sey hamilede olabilir ama daha ultrasonda gozukmez dedi ve sonra isteseniz idrartesti yapariz bakariz dedi ve karsiliginda 10euro istedi eger onda cikarsa ozaman bakariz napicagimiza dedi esimde yok yaptirmiycaz dedi evde birsuru testim var ne ona para vercem dedi ben toplu internetten aliyorum testleri enson 25tane almistim eve geldim test yaptim ve ikinci cizgi cok hafif cikti bikac saat sonra tekrarladim ve ikinci cizgi birazdaha belirgin cikti ve inanamiyorum nasil olur diyorum daha regli biteli bir hafta oldu simdi bikacgun bekleyip testi yeniden yapicam ya simdi benneyapicam migrenimde azdi dusunmekten olabilirmiki

canım neden bu kadar takıyosun migrenin varmış hemde. Nasipse o Allah vermiştir. Şimdi hiç düşünme bunları kesin sonuçtan sonra eminim sende eşin kadar heycanlanacaksın. ikisi bir büyür gider hatta en güzeli öyle bence 2. yapcaksan sonra insan rahata alışıyo hop bidaha aynı telaşlar hiç değilse böyle ikisi çıkar aradan. Allah sağlık versin tek...

ecrin29 canım hakkında hayırlısı inş. bende yıldır uğraşıyodum nasip olmadı bıraktım kilolarla boğuşuyorum şimdi inş. istediğin bi hamileliktir
KIZLAR ÇOK HASTAYIM BÜTÜN GECE UYUMADIM BOĞAZIMDA TAŞ VAR SANKİ BOĞAZIM KULAKLARIM GÖZLERİM HERYERİM AĞRIYO SABAH SICK SUYLA YIKANDIM ÇORBA İÇTİM ÇAY İÇTİM BİRAZYUMUŞADI MUAYENE OLCAM BİRAZDAN BAKALIM ÖPÜYORUM SİZİ:2:

geçmiş olsun canım... İşallah Allah sanada nasip eder anne olmayı tüm isteyenlere nasip olur işallah..

Günaydın kızçelerrrrrrrr :3:

Ay bugün çok mutluyum :32: tabi siz kilo verdim sanıcaksınız ama değil :1: yeni iki tane oje sipariş ettim beğendiğim

kolleksiyondan :69: bugün elimde olacaklar inşallahhhhh :21:

oje kolik seni :60:

ay kızlar komik ve zor bir durumla karşı karşıyayım yazayım size dedim. ya işyerinde tuvaletteki sular donmuş:1:
ben ne etcem şimdi akşama kadar tutacam mı
ay sıkıştım ama bir damla su akmıyo
tuvaletin ortasına ateş mi yaksak ne :52:
ay gülüyom ağlanacak halime. etrafta biryer de yok :52:

:60: ay üzülsemmi gülsemmi bilemedim.

merhaba çıtır hatunlar nasılsınız bakalım sizi unuttuğumu sanıyorsunuz ama sanmayın unutmadım hep aklımdasınız uzun zamandır siteye giremedim gweldim ve çıtırlar ne alemde bakayım dedim özledim sizleri kilolar ne alemde çıtır olma yolundaki hedef nasıl gidiyor ben iki kilocuk almanın mutluluğunu yaşıyorum kilo alırken sevinen içinizde bi ben varım herhalde:1: bu arada benim kızım olacak teyzeleri haber vereyim dedim doğum sonrası bende aranızda olucam kilolardan kurtulmak için şimdilik alma yolunda ilerliyorum eşim eskiden yeme diye kavga ederdi şimdide yemiyorum diye kavga ediyor ben az kilo aldım diye seviniyorum o ise kızıyor ye ye diye ayy ne güzel bi duygu eşimin ye ye demesi:60:4,5aylık olduk ve iki kilo iyi sanırım dimi çıtırlar umarım hep böyle istikrarlı gideerim
bu arada mywişim sen nasılsın bamya ve ben öpüyoruz seni
kdr canım senide özledim sohbetini özledim sen ne alemdesin iyi olduğunu bildir kız
gereği düşünüldü callen maduru çıtır sen nasılsın bakalım
kaptanım geçmişe bakmadım ama hedefe ulaşmışsındır inşallah ve koruma programına geçmişsindir azimli kaptan senii iş buldunmu inşallah herşey gönlünce olsun
arcak sen nasılsın canım oğlun nasıl öpüyorum sizi
charm canım sen nasılsın özledim senin mönüleri mönü idolüm benim:1:
triendy çıtır anee nasılsın doğumdan sonra bende senin gibi olmak istiyom tiyoları alırım artık senden
ayşecim geliyormu bilmiyorum ama o koca göbekli güzel çıtır annişi merak ettim doğumu yaklaşmıştır onun öyle tahmin ediyorum
leguim sen nasılsın senin resimlerine bakıp bakıp gaza geldim hep şükür 15 kilo gitmişti şimdi ne kadarı geri gelecek bilmiyorum ama doğumdan sonra nasipse tekrar aranızdayım
hafızayı zorluyorum başka kimler vardı diye bak yine unuttuklarım var biliyorum ama hepinizi seviyorum kusuruma bakmayın emi

fırsat buldukça uğramaya çalışırım hepinize bol eksili az kalorili günler diliyorum en çıtır topik bizim topik:1:

:16:

Canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini. Sağlıkla kucağına alırsın işallah :38:

Ahahahah :60:

Boğazımdan kısamam ben şekerim :60: zaten tipimden de belli kısmadığım :60:

Harçlıklarımdan arttırdım da aldım :27: südyenbank :23:

Kocişim duysa yir beni yirrrrr :56:

Sağol bu arada msnden göstertirim :69:

Südyenbank:1::9:

kizlar ben sonra gelirim bugün burda tatil evdeyim annem sacböregi yapalim diyo cikayim bari :37: yemiycem yarin tarti günü :27::10:

siboş sakın yeme o gözlemelerden:20:

Ne olur bır fıkır verın valla zamanımda cok az ne yapsam ne yapsaaammm ?? :52:

nice senelere charm..canım hep mutlu olun işallah:16:

saol canım ınsallah :34:

Charm kacıncı sene bızım 4 bıtıyo 2007 de evlendık

bizimde 4 nisanda bitiyo birşey kalmadı. sizede ömür boyu mutluluklar dilerim canım. nice senelere:34::38:

slm canlarrr ben gelddiimm:38: işallh lüzümsuzun biri gelmezde yazımı tamamlarım:1: özledim ayol topiğimi girmiyom kaç gündür geçmişi oku oku çok eskiye gidemedim zaten ama okudum.. bu arada şeker hamırlu kurbiyeler pastalar konuşulmuş ilgi alanım yapmayıda yemeyide çok severimm
bende yardımcı olrum bebeğim ama ayşeninde dediği gibi malzeme gerekiyor kalıplar merdaneler falan biraz pahalıya patlıyor. ama sürekli yaparım diyosan kıy parana birkaçını al sonra yavaş yavaş alırsın gerisini :38:yaparken çok keyif veren birşey

Ooooo kimleri görüyoruzz.:27:
Taşınma işleri falan bitti mi hallettiniz mi işleri?
Ya şu şeker hamurlarını falan nerden alıyosunuz nabıyosunuz vs.
Senin yapıp çektiğin kurabiyelerin varmı merak ettim.
Güzel bi hobi aslında çok şirin seyler var.

ortimm ayy ne güzel ailenle hasret gider canım bol bol. Güle güle git güle güle gel
... Buarada Allah orucunu kabul etsin işallah. Ama fazla yeme oralarda gerçi sen yemesende annen zorla teper azına annler hep aynı :52:

canım nasıl olcak bildirim işi tartını yanındamı taşısaydın acep :1:

geçmiş olsun tatlım..

önemli olan akşam öğünü zaten aynı hastalık bendede var ama ilaç kullanarak yavaşta olsa kilo verebiliryorum hemde arada kaçamak yapmama rağmen ayrıcasporda yapıyorum ama senin vaktin yok. sen yediklerine dikkat et akşam kendini kaybetma bak nasıl çözülüyor düğüm üzme kendini . çok takıntı yaparsan hiç veremezsin:38:

bu patronlardan nefret ediyorum ya hepsi uyuz:57:

hallolmuş canım en azından... daha fazla sana laf söylemeyez artık kapasın çenesini hödük

geçmiş olsun canım.. herkesde bi kırgınlık var bende yeni atlattım:2:

hoşgeldin canım sende aramıza.. Allah bebeğini kucağına almayı nasip eder işallah:21:

:38:

kıyamam sana ya :2:

canım neden bu kadar takıyosun migrenin varmış hemde. Nasipse o Allah vermiştir. Şimdi hiç düşünme bunları kesin sonuçtan sonra eminim sende eşin kadar heycanlanacaksın. ikisi bir büyür gider hatta en güzeli öyle bence 2. yapcaksan sonra insan rahata alışıyo hop bidaha aynı telaşlar hiç değilse böyle ikisi çıkar aradan. Allah sağlık versin tek...

geçmiş olsun canım... İşallah Allah sanada nasip eder anne olmayı tüm isteyenlere nasip olur işallah..

oje kolik seni :60:

:60: ay üzülsemmi gülsemmi bilemedim.

Canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini. Sağlıkla kucağına alırsın işallah :38:

Südyenbank:1::9:

siboş sakın yeme o gözlemelerden:20:

bizimde 4 nisanda bitiyo birşey kalmadı. sizede ömür boyu mutluluklar dilerim canım. nice senelere:34::38:

saol canım ıns zaman nası gecıyor degıl mı:69:

Ooooo kimleri görüyoruzz.:27:
Taşınma işleri falan bitti mi hallettiniz mi işleri?
Ya şu şeker hamurlarını falan nerden alıyosunuz nabıyosunuz vs.
Senin yapıp çektiğin kurabiyelerin varmı merak ettim.
Güzel bi hobi aslında çok şirin seyler var.

dilekcim ben hobi olarak başladım sonra işi ticarete döktüm :1: bak buda bloğum İZMİR KURABİYE-DERYA AKDENİZ - Blogcu
yaptıklarımı beğencekmisin bakalım ben daha çok pasta yapmayı seviyorum 3 boyutlu şekiller yapmak daha çok hoşuma gidiyor:21:
ben şeker hamurunu izmirde gıda çarşısından alıyorum. istanbulda eminönünde satılıyor. internette de satılıyor ama daha pahalı oluyor ben gidip kendim alıyoru. güvendiğim markalar var "şeker sugar" yada "pasdekor" şeker hamuru kullanıyorum beni yanıltmıyorlar..

saol canım ıns zaman nası gecıyor degıl mı:69:

evet canım ben hiç anlamadım 4.sene olucak sanki dün gibi işallah 5. senemizi bebişle taçlanırırız biz artık istiyoruz ama önce kilo :26:

Son düzenleme:
vakitte geçmiyo yaaaaaaaaaa hadi bit artık mesai bitde gideyim evime sıcak sıcak dinleneyim ne yemek yapayım kızlar bu arada onuda bilmiyorum yazın yaptığımız domates biber konservesi var yumurtayla menemenmi yapsam ki kahvaltılık falan zeytin vb.... kolayımada gelir

cok bakar kaynana dun doktora giderken uyutup biraktim kizi uyanmis kizim karni toktu kizimin o gitmis ta sabahtan yaptigim bebek cayindan biberonunda kalmisti icirmis kizima tabi cok kizdim bidaha ona birakip gitmem

zaten esim hemen yasakladi 10gun yapmiyosun ne oldugu anlasilanakadar leslie felan yok otur cok hareketbile etme diyo adam cocuk hastasi ya

:50::50::50::50::50:

ecrin merhaba canım...artık bizim topikte göremiyoz seni...arada gel bizede..asminada geldi topikte şuan...

dilekcim ben hobi olarak başladım sonra işi ticarete döktüm :1: bak buda bloğum İZMİR KURABİYE-DERYA AKDENİZ - Blogcu
yaptıklarımı beğencekmisin bakalım ben daha çok pasta yapmayı seviyorum 3 boyutlu şekiller yapmak daha çok hoşuma gidiyor:21:
ben şeker hamurunu izmirde gıda çarşısından alıyorum. istanbulda eminönünde satılıyor. internette de satılıyor ama daha pahalı oluyor ben gidip kendim alıyoru. güvendiğim markalar var "şeker sugar" yada "pasdekor" şeker hamuru kullanıyorum beni yanıltmıyorlar..

evet canım ben hiç anlamadım 4.sene olucak sanki dün gibi işallah 5. senemizi bebişle taçlanırırız biz artık istiyoruz ama önce kilo :26:
Rabbim gönlünüze göre versin canım hayırlısıyla hayırlı zamanda ınsallah:34:
vakitte geçmiyo yaaaaaaaaaa hadi bit artık mesai bitde gideyim evime sıcak sıcak dinleneyim ne yemek yapayım kızlar bu arada onuda bilmiyorum yazın yaptığımız domates biber konservesi var yumurtayla menemenmi yapsam ki kahvaltılık falan zeytin vb.... kolayımada gelir

valla olur bence canımıstıyodu benımde yap kız yerıme de ye dıyette olmasak yanına makarna güzel gider di:26:

Beraber nice yıllara demekten başka bişey gelmiyo elimden.:27:
Öküzün önde gideni oldugum için aklıma hiç gelmez böyle süpriz falan filan.
Ger-düş yazmış bişeyler :27: Diğer kısçeler vs yardımcı olurlar artık.:27:

Est. Saol canım amın ınsallah.. :16:

aay nıye bı kac gun onceden soylemedın canımm bı beyın fırtınası da bu organızasyon ıcın yapardıkk :52: ben hepınıze danıstım mısafır menumu olusturdummm:34:

ne yapabılırsın bakalım, evde yapılcak bı kac sey avrdı gecen gun bı topıkte gormustum, o topıklere bı karıstıralım bakalım belkıde sana uyan bısıler cıkabılır :26:

ya da oğlusu gecede orda bırakabılırsen, bı otelden yer ayırtsan degısıklık olur boyle spası fılan olan bı yer olabılır, restaurant bolumü muzıklı bı yer olursa aksam yemegınızı yer geceyı de orda gecırırsınız :23: eşinin bi süredir yapmak ıstedıgı ya da almak ıstedıgı bısı varsa bıseye ılgısı merakı onla ılgılı bı hazırlık olabılır:26:

düşünüyorummm şimcik de ne olabılır başka dıye hazırlıksız yakalandım, normalde cok sevrım boyle seylerıde onumzude zaman az kafa yormak ıcın :31:

Evet canım dısarda bırseyler dusunuyorum ama tam olarak ne bır turlu karar veremedım kac gundur en sonunda sıkısıp sızlere sorayım dedım..
Otel benımde aklıma geldı ama cumartesı gunu calısmasaydı super olurdu da sabah erken kalkıp yıne ıse gıtmesı gerek... o yuzden sadece aksam yemege cıkmak olarak dusundum ama nereye ve nasıl bır konseptle... :44:

aa evet aynı gun evlenmısız canım... sızede nıce guzel seneler ınsallah huzurla...
umarım gununuz guzel gecer...

Ayyy çok az bi zaman var :52::52::52:

Ne hediye aldın ? yada aldın mı canım :26:

Bütçen evde mi dışarıda mı kutlamaya göre :26:

ona göre düşünelim :23:

Yarın hedıye alıcam dısarı cıkınca.. o da bır dusunme kaynagı.... sevgılıyken ıkımızde gumus kolye takar aynı kolyeden.. acaba sımdı dıyorum yıne oyle bırsey yapsam ısmımızı yazdırsam sevgılılık zamanınımızın anısına... kıyafet dersen her zaman alıyoruz zaten hep ben secerım alırım kıyafetlerını bır ozellıgı olmaz gıbı gelıyor... onun dısında ozellıkle ıstedıgı bırsey de yok onu alsam dıyım... :44:

nice senelere canim ben esimin dogumgununde turkiyedeydim 2onceki dogum gununde ve balikci restorantina goturmustum onu ve pastasini daha onceden oraya goruturdum orda satilmiyo cunki sonra yemegi felan yedik ve calisanlari pastanin mumlarini yaktilar ve iyikidogdun diye getirdiler bizimki mest oldu tabi sende supriz yapabilirsin ondan bekleme sadece canim yine geldi esimin dogum gunu buayin 20sinde bende neyapacagimi dusunuyorum ama evde kutlariz buyuk ihtimal

bende dıyorum bır balık restoranta gıtsek pastayı dedıgın gıbı onceden hazırlatsam....
sonunca yıldonumundede bır kutlama var... esım ılk yıldonumumuzde uludagdayken pasta suprızı yaptırtmıstı otelde restorana... bende yapabılırım bu sefer... :44:

saol canım ınsallah :34:

Charm kacıncı sene bızım 4 bıtıyo 2007 de evlendık

5 bıtıyor canım bızımde... 2006... :16:

saol canımm amın hepımız mutlu ve huzurlu olalım ınsallah yuvalarımızda... :16:

Back
X