Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çizelge denemesiii.........![]()
komsuya gittigini hatirladim sabah isallah gelir biran önce
benimkinide annem aldi onunki yanlis tartiyormus
![]()
olsun yaptirmasam da olur canim cok sagol![]()
canim gecmis olsun atlatmissiniz salgini cok sükür
canim birde böyle dene istersen ben hep burdan yapiyorum http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
tugbis duy sesimi ben gecen hafta girip bildirim yapamadim simdi gecen hafta 74.8 dim onu mu yazayim bildirime yoksa 2 hafta önceki 73.3 mü :26:
esim bilgisayari istiyor bende cocugu yatircam sonra gelirim kizlar by![]()
herkese iyi geceler kızlarrr.dünden beridir giremedim yoğundum.bi slm verip yatıcam.inşşş herkes iyidir.yarın büyük gün ve ben yine vermedim galiba.en azından reglin on günlerindeyim.
ortiiimmmmm nasılsın balım görüşemedik.inşş yarın az daolsa veririm kızzzz yoksa ilk haftadan utandırıcam seni.
tekrar iyi geceler fıstıklarrr ben yatışşş çok yoruldum yaaaa...![]()
hepinize tekrardan iyi geceler diliyorum.
komsuya gittigini hatirladim sabah isallah gelir biran önce
benimkinide annem aldi onunki yanlis tartiyormus
![]()
olsun yaptirmasam da olur canim cok sagol![]()
canim gecmis olsun atlatmissiniz salgini cok sükür
canim birde böyle dene istersen ben hep burdan yapiyorum http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
tugbis duy sesimi ben gecen hafta girip bildirim yapamadim simdi gecen hafta 74.8 dim onu mu yazayim bildirime yoksa 2 hafta önceki 73.3 mü :26:
hayırlı olsun canım. inşallah hedefine ulaşırsın.
olmus bile cizelgenhadi hayirli ugurlu olsun
![]()
oooooo artik ben kac sayfa geriden takip ediyosam
senin cizelgen coktan olmus bile hayirli olsunnn
kizlar dayanamadim aksam yine yaptim test ve daha silik cikti rabbime siginiyorum hakkimda ne nasip etmisse onu yasiycam simdilik dusunmiycem ve 10gun daha test yapmiycam ongun sonra hala cikarsa bisey ozaman tekrar doktora gitcem
tabi esim daha silik ciktigini duyunca okadar leslie yaptin hopladin zipladin cocugumu dusuruyon ozaman diye tirip atti biraz sanki ben biliyodumda
kizlar dayanamadim aksam yine yaptim test ve daha silik cikti rabbime siginiyorum hakkimda ne nasip etmisse onu yasiycam simdilik dusunmiycem ve 10gun daha test yapmiycam ongun sonra hala cikarsa bisey ozaman tekrar doktora gitcem
tabi esim daha silik ciktigini duyunca okadar leslie yaptin hopladin zipladin cocugumu dusuruyon ozaman diye tirip atti biraz sanki ben biliyodumda
bekle bakalim nolucak .sabirli ol.hakkinda hayirlisi.
canımbilmeden yaptın tabiki de kusurun yok..ONDAN GELENE RAZIYIZ..
BENİM DE İKİBÜYÜKLERİMİN ARASI AZ.iyi ki deöyle oldular daha rahat büyüdüler..şimdide birbirlerine arkadaş oluyorlar..
ben de yatıyorum
iyi geceler...