- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
Geç kalmadınn canım gece 23:59 ' a kadar vakit var![]()
sağol bebeğim ... yaptım özel mesajda attım ve gene çıkmak zorundayım çünkü eşime yenmek hazırlamak zorundayımm..
eşim diyo sen genemi garılar kulübündesinn...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç kalmadınn canım gece 23:59 ' a kadar vakit var![]()
Benimle ilgilenen ve ilgilenmeyen bu konuda yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim....
daha azimle yoluma devam edeceğime sö veriyorum. Arz ederim....
Harikasınnn geleli ne kadar oldu hemen 1 kilo gitmiş![]()
15 ay önce doğum yaptım 88 kiloyla doğumdan çıktım.şimdi 71 kiloyum . 15 ayda 17 kilo verdim . Büro elemanı olduğum için sürekli oturuyorum.ama hep yedim hiç dikkat etmedim.etsem daha çok kilo verirdim herhalde.bu sabah bir çaybardağı ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi koydum aç karnına içtim bakalım hayırlısı yediklerime de dikkat edecem sonucu beraber görecez. Sizlerden elma sirkesi kullanan varmı acaba tşk.
ortim regle rağmen vermişin kilo afferim kızz :) bu arada orti bildirimini yaptım ben :)
Sevgili ortim moosebeci
Napıcaz şimdi ?
Ortak bildirimi mi yapıcaz kime yapıcaz?
Ay ne çok soru sordum di mi?
KK cahili olmak da ne kötü
NaF'la secret yaptıkkk hooommmmm ve ben burdayımm.![]()
Benimle ilgilenen ve ilgilenmeyen bu konuda yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim....
daha azimle yoluma devam edeceğime sö veriyorum. Arz ederim....
Canımcım sevgili ortin tam bi yüz karası anca 200 gr verebildim
Seni göremedim ne kadar verdin ??
rica ederiz tatlım inş hedefine ulasır ve korursun yani hepimiz
eşime dışarı cıkmıycam dıye trip yapıyodum belki süpriz yapar fian diye ama hayellerim suya düştüdıs göreve gitmişti bugun sabah 8 de ve aradı az once aksam 11 e kadar bırakmıycaklarmıs dedi evde bile kutlamayı çok gördüler
pasta almıştım parfüm almıştım hediye almıştım ama:84::84:
Ben 1 kg verebildim.
Ama çok yeniyim. Sıvı da gitmiş olabilir. Bazı haftalarda ben yüz karası olurum ödeşiriz.
Bildirim yapmamız lazım sanırım.
NaF'la secret yaptıkkk hooommmmm ve ben burdayımm.![]()