70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Harikasınnn geleli ne kadar oldu hemen 1 kilo gitmiş :46::46::46::46:

canım ilk hafta şişkinliğim gidiyo benim genelde onları atmışımdır,bide çok hareketli iriyim hiç oturmuyo-rum valla hergün temizlik yürüyüş falan tempolu bi hayatım var ondan sanırım..:38:

hem yemek hazırlıyom hem buraya bakıyom:27::27::27:
naff bizim eski topik gibi değil kız burası daha bi düzenli disipilnli,ayoll bizim eski yer saldım çayıra mevlam kayıraydıı haaaa...:9::9:

slm kızlar bugün çok yoğunum giremiyom. akşam bildirimi yapacam sabah tartı artıydı onu saymıyom da.:51:
dileğe üzüldüm :5:
kilo verenleri çokçok çok tebrik ederim :7:
veremeyenler üzülmesin bende sizdenim hatta artı bile olabilir. o kadar spor ve rejime rağmen yapıştı tartı ilerlemiyo.

15 ay önce doğum yaptım 88 kiloyla doğumdan çıktım.şimdi 71 kiloyum . 15 ayda 17 kilo verdim . Büro elemanı olduğum için sürekli oturuyorum.ama hep yedim hiç dikkat etmedim.etsem daha çok kilo verirdim herhalde.bu sabah bir çaybardağı ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi koydum aç karnına içtim bakalım hayırlısı yediklerime de dikkat edecem sonucu beraber görecez. Sizlerden elma sirkesi kullanan varmı acaba tşk.

canım bende 2 haftadır içiyom ama faydasını henüz görmedim. mideye dokunmaması için arkadaştan aldığım bir tarifle yapıyom vereyim tarifi

bir çay kaşığı sirke
bir kabuk tarçın
3-4 tane karabiber(kuruüzüm gibi olan ezilmemiş hali)
3-4 karanfil
varsa azıcıkta bal
üstüne sıcak su 3-5 dk demlensin sonra içiyon. tadı hafif aşuremsi hoş oluyo tavsiye ederim. ben ilk hafta öğüre öğüre içiyordum sirkeyi şimdi bunu çok sevdim içmeden çıkmıyom evden.
hepinize güzel günler dileriiiiiiiim :kkk::kkk::kkk::72::72::72:

slm kizlaarr
pek bakamadim ben bugun topikimize ya.gecmiside okuyamadim.kim vermis kim vermemis artik listede gorurum.sabah hastaneye giderken ayakta 2 lokma ne bulduysam atmistim agzimaa sirf midem bulanmasin diye .sonrada yesil cayimi icmistim.az once esim geldi dun dolapta kofte vardi onu bana bi kizartsana dedi.ben de artik yok o kofte deyince:1: bi bozuldu.sonra ben de kiymali karnibahar yemegi falan biseyler isitiyodum benimkisine bi baktim uzerini degisiyo.noldu dedim,benim icin hazirliyosan hic hazirlama ben cumaya yetisicem daha dedi cekti gitti.yaa kofte olsaydi bekleyecektin ama dedim(icimden:1:).nappiim ben de oturdum kendim yedim karnibaharimi mis gibi:39::40:
amaan bu adamlarin yemek secme huylarina sinir oluyorum.

triendy 21 dikkatine ;

Başlangıç kg : 76,20
Geçen hafta : 74,90
Bu hafta :74,70
Giden :200 gr
Toplamda giden :1,50 kg
Hedef :65,00 kg

Kızlar bahane gibi olacak ama bu hafta dikkat edemedim hasta olduğum için.
İğneler, ilaçlar derken anca 200 gr verebilmişim.

Tebrik ederim herkesi :)

Naf bizim Ceyar daha da dellendi bugün. Bitsin bu cuma günü artık pefff

Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:65,9 kg
Bu hafta: 66 kg
Gelen : 100
Toplam giden: 12.000 gr
Hedef kilo:60 kg

herkese selam.. bayaadır topiğe giremedim(bu ara güzellik ve yemek topiclerine sardırdım da:1: ) ama sizi unutmamm unutamamm..
ortim zeynep nerelerdesin? :54:

Benimle ilgilenen ve ilgilenmeyen bu konuda yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim....
daha azimle yoluma devam edeceğime sö veriyorum. Arz ederim....

rica ederiz tatlım inş hedefine ulasır ve korursun yani hepimiz:1::34:

eşime dışarı cıkmıycam dıye trip yapıyodum belki süpriz yapar fian diye ama hayellerim suya düştü :5: dıs göreve gitmişti bugun sabah 8 de ve aradı az once aksam 11 e kadar bırakmıycaklarmıs dedi evde bile kutlamayı çok gördüler :47::59:pasta almıştım parfüm almıştım hediye almıştım ama:84::84:

rica ederiz tatlım inş hedefine ulasır ve korursun yani hepimiz:1::34:

eşime dışarı cıkmıycam dıye trip yapıyodum belki süpriz yapar fian diye ama hayellerim suya düştü :5: dıs göreve gitmişti bugun sabah 8 de ve aradı az once aksam 11 e kadar bırakmıycaklarmıs dedi evde bile kutlamayı çok gördüler :47::59:pasta almıştım parfüm almıştım hediye almıştım ama:84::84:

Aynı şeyi ben çok yaşıyorum. Eşimin işi gereği birçok şeyi ertelemek zorunda kalıyoruz. Sen de kahvaltıda bişeyler düşünürsün :)

kızlar geçmişe bakamadımm herkese kocaman öpücükkk:16: :16: :16: :16: :16:

malum bi hafta boyunca tıkınırsam ne olur sizcee:37: :37: aşağıda görün bakalım

başlangıç 71.3
geçen hafta 64.3
bu hafta 65.3 :19: :19: :19:
gelen 1 kg
toplam giden 6
hedef 59

herkese iyi hafta sonları kızlarrr :54: :54: :54: :54:

Back
X