Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım......
Neredesin ortiiii
Naf orti bildirimi bekler
Trendy haftalik kilo bildirimi ben kendi bildirimlerimi yaptim
Naptin kuzu kg berebildn mi
Ben 700 verdm ama adetten herhalde az gozukuo epey fark var haftaya yansir diye umuyorum
Gunaydin bebikler!!!!
Bakalim dun neler olmus
Bugun İlk defa asure yapicam bakalim insallah guzel olur :)
slm kızlar ben çok hastayım fena üşüttüm hemde yeğenimden mikrop kaptım sanırım ishal ateş kusma vss bende de başladı yeğenim 1 haftador hastaydı gittim geldim sanırım banada sirayet etti çocuklara bulaşmasın diye uğraşıyorum bi yandan işe gidip geliyorum .yarın gitmicem evde dinlenicem
öte yandan tartıya sabah çıktım ama bildirim yapamadım bu halde çalışınca kafada kalmıyo unuttum bildirimi sonra yapayım dedim trendy21 in özel mesaj kutusu dolu dedi şimdi denedim yine aynı
başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,500 KG
bu hafta : 62,400 KG
Giden: 100 gr
toplamda giden :12.600 KG
hedef :60 kg
bildirimi buraya yapıyorum bende
haliyle kilo veremedim yine aman hastayım zaten fenalardayım kilo düşünecek halimde yoktu zaten napalım böle gidecek
Günaydın canım
Günaydın tatlımaşure hı
bende yarın yapıcam
kolay gelsin canım şimdiden
![]()
Ne guluyon kiz umut garibanin ekmeesi
Sagol canim sana da kolay gelsin..
Senelerdir asure yemiyodum annemlerden uzagim buradakiler de olecek usengeclikten![]()
günaydın.... her yer çok soğuk herhalde ama bugün iyi ısıtmışlar okulu,sıcacık. ben de gelirken dondum,canım evden adım atmak istemedi dışarı.....
günaydın arkadaşlarrrr
dilekcim günaydın cnm
bende her sabah iş ilanlarına ve üye olduqum sitelere iş bakmaktan ve her geçen gün ümidimi kaybetmekten dolayı çok üzgünüm...bitkinim..sinirliyim...
Günaydın bal bademimbeni yalnız bırakmayasın diye gelmedin mi işe sen
![]()
Gunaydin canimGünaydın kısçeler...:108:
Cumartesi çalışmanın verdiği bi eziklikle işyerindeyim.:99:
Neyse asabiyet yapmıyım.
İstanbul çok soğuk kar yok yağmur yok ama acaip soğuk var.
Ağzım yüzüm yer değiştirdi gelirken resmen.
Hâlâ daha çözülmüş değilim.
Güzel, mutlu haftasonları..:109:
canım merhaba ,kusura bakma ben bu hafta hiç giremedim nete,eşim rahatsız onunla uğraşıyoruz. gecemiz gündüzümüz kalmadı. bu arada deli gibi kilo aldım. 1200 gram. spor da yapamadım. berbat bir hafta geçirdim....
canım merhaba ,kusura bakma ben bu hafta hiç giremedim nete,eşim rahatsız onunla uğraşıyoruz. gecemiz gündüzümüz kalmadı. bu arada deli gibi kilo aldım. 1200 gram. spor da yapamadım. berbat bir hafta geçirdim....
Gunaydin canim
Kolay gelsin muah!
Uzulme canim onumuzdeki hafta verirsin
Mesela ben asureye kafami sokcam sonra uzulecek miyim hayir
Guveniyorum kendime yine de eksiyle kapaticm haftayi![]()
Günaydın.
iyi bari geçen hafta soguktu sanırım.
Kolay gele..
Hayırlısı Sena abla.
Sen cabalıyorsun uğraşıyorsun inş. bu emeklerinin karşılığını alırsın.
Tabü küüü
Sen yalnız kalınca sıkılma diye geldim işe bende.
Yoksa sen çalışırken benim uyumam hiç adil olmazdı.![]()
bir hafta veriyorum, bir hafta alıyorum ama ben:-( yerimde sayıyorum dolayısıyla. neyse misafirim de vardı ,onlar gitti artık yeme içme düzenimi daha iyi ayarlarım bundan sonra.Gunaydin canim
Kolay gelsin muah!
Uzulme canim onumuzdeki hafta verirsin
Mesela ben asureye kafami sokcam sonra uzulecek miyim hayir
Guveniyorum kendime yine de eksiyle kapaticm haftayi![]()
yok canım allaha şükür,grip oldu ,ateşi çok inatçı . düşmedi 3 gün boyunca.canım çok geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur
Ben de sadece apartmana vericemKendim yapayım kasaba minnet etmeyeyim diyosunen güzeli canım sen yap dağıt millet aşure görsün
![]()
Bende yapıp annemleri çağırıcam yemeyebide apartmandakilere dağıtıcam komşuluk görsünler
![]()
bir hafta veriyorum, bir hafta alıyorum ama ben:-( yerimde sayıyorum dolayısıyla. neyse misafirim de vardı ,onlar gitti artık yeme içme düzenimi daha iyi ayarlarım bundan sonra.
Günaydın kızlar...
triendy21' in dikkatine !!
Kutun dolu buraya yazıyorum tuğbiş, Ben dun sabah erkenden geceye kadar dısarıdaydım...
Liste yapılmadıysa henuz bıldırımımı yapayım artık gecerlı olursa napak...
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 73.3 kg
Bu hafta: 72.0 kg
Giden: 1.300 kg
Toplam giden: 9 kg
Hedef: 60 kg
Tebriklerr Charm :)
Eski formuna dönmüşsün bileee.![]()
teşekkür ederım canım...
70 ın altına bır ıneydık...![]()