70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ilık bi duş aldırabilirsin istersen canım :26: yada komple soyup ılık suyla vücudunu silebilirsin :26: bunlar hep duyduğum şeyler ama

uygulamadım tabi ben bebişim yok ki :17: doktora da götür bence ne olur ne olmaz Allah korusun havale filan geçirmesin çocuk :30:

Ama canım ne bana özel mesajla bildirim yapmışsın nede foruma yapmışsın :26:

Geçen hafta forumdan tek tek toplamıştım özele gönderilmese bile ama bu hafta toplamadım valla :26:

su ya sokmaya da korkuyom üsüyom diyo :25:simdi uyudu kuzum ya :59: bi care bulmam lazim üff cocuk hasta olunca elim ayagima dolasiyo rahat olamiyorum :50:

yaşasın oldu olduuu sonunda benim de bir cetvelim oldu nafcım sonsuz teşekürler. temizlik yapmaktan içim bunaldı öğlenden beri.bu kadınların işi ne kadar zor yaaaaa

Rica ederim :29: evet bende bugün ve yarın acayip yoğun olucam :26::26:

ben aldim bi torpa elma :1: medoyu calistirsin hadi bakalim :1: motor der gibi oldu :27:

ay bilmem ki ayip olur mi ki zeynepcime karsi :17: o ben kilo aldigimda bile ben ortimden vazgecmem demisdin :29: o yüzden sesimi cikartmadim belki gelir diye ama giremiyor bilmem ki :26:

Motor :1::1:

Ayıp olacağını düşünmüyorum canım sonuçta sen kilo veremiyo diye değil foruma gelemiyo diye orti değiştiriyo olcaksın :26: ama yinede sen bilirsin tatlım :38:

Ayıp olacağını düşünmüyorum canım sonuçta sen kilo veremiyo diye değil foruma gelemiyo diye orti değiştiriyo olcaksın :26: ama yinede sen bilirsin tatlım :38:

naf sen neler yapıyosun çalışıyomusun

su ya sokmaya da korkuyom üsüyom diyo :25:simdi uyudu kuzum ya :59: bi care bulmam lazim üff cocuk hasta olunca elim ayagima dolasiyo rahat olamiyorum :50:

Vallahi ben koca adam hasta olunca bile panik oluyorum bide çocuğu düşünemiyorum canım :26:

naf sen neler yapıyosun çalışıyomusun

Evet canım özel bir şirketin muhasebe sorumlusuyum :31:

27 yaşındayım :27: 3 yıllık evliyim bebişim yok :emir_bebek: :nazar: ama düşünüyoruz :23::23: önce zayıflamam lazım tabi :1:

bugünde mesai 17:00 de bitiyor :19:

İşten çıktıktan sonra annemlere geçicem aşure için büyük tencere alıcam :31: ordan pazara gidip sebze alıcam ordan eve geçip

yemek pişiricem :56: sonra temizlik yapıcam :32: temizlik bittikten sonra aşureliklerimi haşlamaya başlıycam :27: onlar haşlanırken

ütümü yaparım :35: sonra zaten gün bitti pestilim çıkmış bi şekilde yatıp sabah 7 de kalkıp aşuremi pişirmeyi düşünüyorum :56::56:

sonra annemleri çağırıcam öğle yemeğine :56: komşulara aşure filan dağıtırım al işte gün bitti zaten :1::1:

Sen neler yapıyosun :26: bi sordun bin ah işittin gibi oldu kusura bakma :1::1:

Eki Görüntüle 304606
bu da benim yaptigim asure.nasil olmus?pekmezzliiiii:56:
Cok guzel gozukuo
Ben de yaptim kendi damak tadima gore super oldu :) gerci eltim de dustu kazana :)
sLm kizLar
nasilsiniz :26:
ya benim oglan dünden beri atesli :59: dün is yemeginde esim aradi cocuk ateslendi diye aksam geldim 39.2 bi surup verdim geri kustu fitil attim yattik sabah bakdim yine gelmis yine bi ates düsürücü verdim ve simdi yine 39 a cikdi yine ates düsürücü verdim :26:
ay ben napacam bu ates kendiliginden gitmesmi hep diyorlar ates düsürücü vermen lazim 3 güne kalmaz gecer diye ama telas yaptim normalmi cocukda benim oglan 4.5 yasinda ama halen acemilik cekiyorum :26:
o kadar neden bekledin ki ben atesten cok korkarim
Ben 39 u gordum mu cocugu banyoya sokuyorum ilac vermek bi yana..
Gecmis olsun canim ama bence erken davranmali

:27: kiz beni orti sececegin kisi kim olacak :96: yandi desene benim gibi 300-500 veren alan biri olsun :1: yoksa isyan eder :22: gerci simdi elmalarlan motoru calisdiracam :9: olmasza ortilik sözlesmesini fes ederiz artik :1:

:27: kiz beni orti sececegin kisi kim olacak :96: yandi desene benim gibi 300-500 veren alan biri olsun :1: yoksa isyan eder :22: gerci simdi elmalarlan motoru calisdiracam :9: olmasza ortilik sözlesmesini fes ederiz artik :1:

Aygün varya benim eski topikten arkadaşım onu yapıcam :27::27: oda pek giremiyo genelde akşamları geliyo hem sohbet arkadaşı olursunuz hem orti :29: :23::23:

Vallahi ben koca adam hasta olunca bile panik oluyorum bide çocuğu düşünemiyorum canım :26:

Evet canım özel bir şirketin muhasebe sorumlusuyum :31:

27 yaşındayım :27: 3 yıllık evliyim bebişim yok :emir_bebek: :nazar: ama düşünüyoruz :23::23: önce zayıflamam lazım tabi :1:

bugünde mesai 17:00 de bitiyor :19:

İşten çıktıktan sonra annemlere geçicem aşure için büyük tencere alıcam :31: ordan pazara gidip sebze alıcam ordan eve geçip

yemek pişiricem :56: sonra temizlik yapıcam :32: temizlik bittikten sonra aşureliklerimi haşlamaya başlıycam :27: onlar haşlanırken

ütümü yaparım :35: sonra zaten gün bitti pestilim çıkmış bi şekilde yatıp sabah 7 de kalkıp aşuremi pişirmeyi düşünüyorum :56::56:

sonra annemleri çağırıcam öğle yemeğine :56: komşulara aşure filan dağıtırım al işte gün bitti zaten :1::1:

Sen neler yapıyosun :26: bi sordun bin ah işittin gibi oldu kusura bakma :1::1:

canım bende çalışıyorum öğretmenim.bizde de zaman çok gibi gözüküyo ama yetişemiyorum hiçbirşeye. 32 yaşındayım ben herhalde yaşlılıktan çabuk yoruluyorum.
birde benim 4 yaşında bir kızım var ve aşırı derecede bana düşkün.en çok da o yoruyo beni çok da mızmız.bu yıl sırf bu mızmızlığı atsın diye ana okuluna verdim ama banamısın demedi hala aynı.saolsun yine alalh hastalığını göstermesin ama çok yoruyo beni.allahtan alt katta kayınvalidem var çok sıkılınca o alıyo azıcık .
bende 68 kilo ile hamile kalmıştım 23 kilo aldım hamileyken. gerçi onları 2 yıl önce diyetisyenle vermiştim ama dikkat etmeyince geri aldım.ama bu sefer bu kilo olayına fena taktım.
vericam kararlıyım.kendimi çok şişko hissediyorum.canım sıkılıyo.offffffffffffff

ev eczane gibi zaten hersey var ama yine de ates olunca bende herseferinde panikliyorum :59:
Cok guzel gozukuo
Ben de yaptim kendi damak tadima gore super oldu :) gerci eltim de dustu kazana :)

o kadar neden bekledin ki ben atesten cok korkarim
Ben 39 u gordum mu cocugu banyoya sokuyorum ilac vermek bi yana..
Gecmis olsun canim ama bence erken davranmali

bende korkarim canim benim oglis kücükken hemen hastaneye götürürdüm bana hep derlerdin sende ates düsürücü yokmu niye getirdin ates korkulcak birsey degil 3 gün gecmez se getirilir derlerdin:59: bugün gecmesze yani yine gelirse götürcem zaten 3 gün beklemiycem ne derlerse desinler :31:

sagol canimcim :29: olmazsa artik yarin hastaneye götürsemmi bugünmü götürsem mi diye karar veremedim bakalim bi 4 saat sonra yine ateslenirse giderim herhalde hastaneye bi baksinlar :59:

Canim 40 ta havale gecirir Allah muhafaza
Bogazlari sistiyse antibiyotik icmeden yecmiyo ates tecrubeyle sabittir malesef bence gotur cocugu dr en iyisini bilir.
Cok yukselirse ben tamamen soyup dusansokuyorum
1 ke geldi basima ucuz atlattim Allahtan panik bi tip degilim
Ama atestn korkarim ususun aresi olmasin

ev eczane gibi zaten hersey var ama yine de ates olunca bende herseferinde panikliyorum :59:

bende korkarim canim benim oglis kücükken hemen hastaneye götürürdüm bana hep derlerdin sende ates düsürücü yokmu niye getirdin ates korkulcak birsey degil 3 gün gecmez se getirilir derlerdin:59: bugün gecmesze yani yine gelirse götürcem zaten 3 gün beklemiycem ne derlerse desinler :31:

Ates dusurucu fayda etmiyosa hemen gotur bence milletin ne dedigini bosver
O cocuk havale gecirirse kaybedeceklerini o koca kafalilar geri mi verecek.
Ay baska ne isleri var! Sinir oluyorum boyle saglikcilara

canım bende çalışıyorum öğretmenim.bizde de zaman çok gibi gözüküyo ama yetişemiyorum hiçbirşeye. 32 yaşındayım ben herhalde yaşlılıktan çabuk yoruluyorum.
birde benim 4 yaşında bir kızım var ve aşırı derecede bana düşkün.en çok da o yoruyo beni çok da mızmız.bu yıl sırf bu mızmızlığı atsın diye ana okuluna verdim ama banamısın demedi hala aynı.saolsun yine alalh hastalığını göstermesin ama çok yoruyo beni.allahtan alt katta kayınvalidem var çok sıkılınca o alıyo azıcık .
bende 68 kilo ile hamile kalmıştım 23 kilo aldım hamileyken. gerçi onları 2 yıl önce diyetisyenle vermiştim ama dikkat etmeyince geri aldım.ama bu sefer bu kilo olayına fena taktım.
vericam kararlıyım.kendimi çok şişko hissediyorum.canım sıkılıyo.offffffffffffff

Yok canım ne yaşlılığı :27: 32 bana çokta uzak değil :27: Allah bağışlasın canım kızını :nazar:

Bende ondan korkuyorum işte 68 kiloyum şimdi 20 kilo alsam 88 :53: yok yok kesin zayıflamak lazım yoksa kafayı sıyırırım ben :1::1:

Senni boyun var kilon çok kötü durmuyodur kanımca :26: bölgesel mi yoksa komple mi kilo dağılımın :26:

Canim 40 ta havale gecirir Allah muhafaza
Bogazlari sistiyse antibiyotik icmeden yecmiyo ates tecrubeyle sabittir malesef bence gotur cocugu dr en iyisini bilir.
Cok yukselirse ben tamamen soyup dusansokuyorum
1 ke geldi basima ucuz atlattim Allahtan panik bi tip degilim
Ama atestn korkarim ususun aresi olmasin

simdi yine baktim her yarim saat de bi bakiyom atesine takindi oldu 38.1 gösteriyo düsmüs demin 38.5 e düsmüsdün eger cikmaya baslarsa geri götürcem cok sagol canim benim:38: bende gecer belki bu sefer bekleyeyim demisdim :59:

Yok canım ne yaşlılığı :27: 32 bana çokta uzak değil :27: Allah bağışlasın canım kızını :nazar:

Bende ondan korkuyorum işte 68 kiloyum şimdi 20 kilo alsam 88 :53: yok yok kesin zayıflamak lazım yoksa kafayı sıyırırım ben :1::1:

Senni boyun var kilon çok kötü durmuyodur kanımca :26: bölgesel mi yoksa komple mi kilo dağılımın :26:

yapı olrak kemikliyim zaten.ama daha çok basen tabii ki.44 bedenim. kalçaları eritmek için eve yürüyüş bandı aldım bakalım faydası olucakmı.hemen hemen haftada 5 gün 40-45 dakika yürüyorum.inşallah faydası olur.senin boyun kaç cmm

Ates dusurucu fayda etmiyosa hemen gotur bence milletin ne dedigini bosver
O cocuk havale gecirirse kaybedeceklerini o koca kafalilar geri mi verecek.
Ay baska ne isleri var! Sinir oluyorum boyle saglikcilara

en son götürdügümde bana doktor hemen ne getiriyon ates düsürücü verseydin dedi verdim yine gelince getirdim dedim afra tafra yaptilar sanki herzaman oluyor da
o yüzden bekleyeyim diye düsündüm bir de 4-5 saat bekliyorsun sirada hasta cocuklarin yaninda daha cok hasta olur diye de cekindim bekledim gecer diye disarisida buz kesiyo ama uyansin gecmedi kesin götürcem cok sagol canim

yapı olrak kemikliyim zaten.ama daha çok basen tabii ki.44 bedenim. kalçaları eritmek için eve yürüyüş bandı aldım bakalım faydası olucakmı.hemen hemen haftada 5 gün 40-45 dakika yürüyorum.inşallah faydası olur.senin boyun kaç cmm

Bende iri kemikliyim :1: 42 bedenim diyorum da bana kızıyolar :27::27: yürüyüş bandı alman çok iyi olmuş canım faydası olmaz mı bence

en güzel spor yürüyüş :31: benim evim müsait değil küçük o yüzden alamıyorum havalar yüzünden de yürüyemiyorum :31: bu arada

boyum 1.72 :29:

en son götürdügümde bana doktor hemen ne getiriyon ates düsürücü verseydin dedi verdim yine gelince getirdim dedim afra tafra yaptilar sanki herzaman oluyor da
o yüzden bekleyeyim diye düsündüm bir de 4-5 saat bekliyorsun sirada hasta cocuklarin yaninda daha cok hasta olur diye de cekindim bekledim gecer diye disarisida buz kesiyo ama uyansin gecmedi kesin götürcem cok sagol canim

canım boğaz iltıhabıysa geçmez.uyanınca bak boğazına kızarıklık varsa hiç düşünme götür.brnde çok korkarım çocukların hastalanmasından.onlar olmasın biz olalım hasta

Back
X