- 25 Temmuz 2008
- 126
- 0
- 116
- 31
Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz hepiniz
Bol iradeler hos sohbetlerrrr![]()
hoşgeldiniz canım.
Teşekkür ederimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz hepiniz
Bol iradeler hos sohbetlerrrr![]()
hoşgeldiniz canım.
71 kilo ile aranızdayım,merhabalar...![]()
he ya haftasonu yeme hirsi yaptim
![]()
ara sira koysamda kendi kendimi mutlu etsem mi diye düsünmüyor deyilim![]()
Girtlagimi tutabilirsem dikicem incirimi
İvit ben de onerileri bekliyorum bebikler![]()
nasilsiniz kizlar berbat bi gece gecirdik kizimla babasi gripdi ve bizim kizada tamamen gecti atesi 38 2 cikti baktim yukseliyo fitil verdim bi oksuruyo hapsiriyo burun akintisi var bide acidan nasil agliyo kiyamadim kuzuma sabahi oyle yaptik simdi babasinin gelmesini bekliyoruz doktora gitcez
hoşgeldinnnnn :))
Hoşgeldin canım![]()
he ya haftasonu yeme hirsi yaptim
![]()
ara sira koysamda kendi kendimi mutlu etsem mi diye düsünmüyor deyilim![]()
nasilsiniz kizlar berbat bi gece gecirdik kizimla babasi gripdi ve bizim kizada tamamen gecti atesi 38 2 cikti baktim yukseliyo fitil verdim bi oksuruyo hapsiriyo burun akintisi var bide acidan nasil agliyo kiyamadim kuzuma sabahi oyle yaptik simdi babasinin gelmesini bekliyoruz doktora gitcez
hosbulduk yalniz ben bu cizelgeyi yaptim ama signaturu bulamadim yagni cizelgeyi yapistiramadim yardimci olurmusunuz
çok geçmiş olsun canım yaaa inş. en kısa zamnda atlatırrr
valla bencede fena fıkır deıl, pembiş yalanlarla birazcık mutlu olmak hakkımız
gecmış olsunn![]()
hosbulduk yalniz ben bu cizelgeyi yaptim ama signaturu bulamadim yagni cizelgeyi yapistiramadim yardimci olurmusunuz
Ben de tutcm insallah :)Hoşgeldinn
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
Micra dese ben kesin tutardım![]()
Gecmis olsun canim ya...nasilsiniz kizlar berbat bi gece gecirdik kizimla babasi gripdi ve bizim kizada tamamen gecti atesi 38 2 cikti baktim yukseliyo fitil verdim bi oksuruyo hapsiriyo burun akintisi var bide acidan nasil agliyo kiyamadim kuzuma sabahi oyle yaptik simdi babasinin gelmesini bekliyoruz doktora gitcez
canım html ile başlayıp png. ile biten yeri alıcaksın sadece linkin tamamını deil bide öyle dene
Ayrıca yapılan araştırma bunun kanseri tetiklemede etkisi bulunan insülin seviyesini de kontrol etmeye yardımcı olduğunu ortaya çıkardı. Geçtiğimiz hafta Uluslararası bir sempozyumda sunulan araştırmada kadınlar üzerinde üç farklı diyet denendiği ve insülin seviyeleri kontrol edildiği anlatıldı.
Gruplardan biri Akdeniz tipi beslenme, diğeri karbonhidrat açısından kısıtlı bir diyet, üçüncü grup ise kalori değeri düşük bir beslenme tipiyle beslendi. Araştırma sonunda yalnızca iki gün boyunca karbonhidrat kısıtlamasına gidenlerin bir hafta diyet yapanlardan çok daha fazla kilo verdiği görüldü.
Aralıklı olarak karbonhidrat kısıtlamasına giden diyeti uygulayan kadınlar 4 buçuk kilo verirken kalori hesabıyla zayıflayanların 2 kilo verdikleri görüldü.
Bu bir haber ...
yok onu bildim ana kontrol panelinde signaturu bulamadim
Çok geçmiş olsun canım
http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalıcaksın canım hepsini değil![]()
Ben de tutcm insallah :)
Gecmis olsun canim ya...
Ayol herkes hasta..