70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gülegüle kullan canım çok sevindim :38:

Allah kabul etsin canım :29: Tuğbada liste varmış sanırım ona sorarız gelince benim de net bir bilgim yok :26:

Başınız sağolsun tatlım Allah geride kalanlara sabır versin :29:

Tabiki hoşgeldinn :3::3:

İnşallah iyileşir ecrincim :29:

Ben görmedim :27:

Üyeliğini iptal etmedi canım kazen abi banlamış :26:

Vayy benden önceki ortisi sendin demek :23:

Canım şikayet edebilirsin sende :29:

tşk ederim cnm :38: :nazar: :38: :16: :16: :16:

hadi bakalımm hep birlikte spora...:52:

Bende bu sabah oldum şişkinlik,ağrı berbat bir gün...

Evet akşam yemeğinde dayanamadım yedim ama 2 saat sonra yüzmem vardı,orda yaktım. :52:

Aynen yaa ağrısı öldürüyo zaten :25:

tşk ederim cnm

günaydın cnm

günaydın cnm aynen bende regl ağrısı çekiyorum hiç böle olmamıştım

Havalar soğuk ya üşütmüşsündür canım :26: dikkat et kendine belini,ayaklarını sıcak tut :31:

Gülegüle kullan canım çok sevindim :38:

Allah kabul etsin canım :29: Tuğbada liste varmış sanırım ona sorarız gelince benim de net bir bilgim yok :26:

Başınız sağolsun tatlım Allah geride kalanlara sabır versin :29:

Tabiki hoşgeldinn :3::3:

İnşallah iyileşir ecrincim :29:

Ben görmedim :27:

Üyeliğini iptal etmedi canım kazen abi banlamış :26:

Vayy benden önceki ortisi sendin demek :23:

Canım şikayet edebilirsin sende :29:

Beni senle aldatti :23:

Canim hepsibuada da 13 tl
Benim esim oglenleri avmde yiyo gitmisken alsin dedim yoksa guvenilir siteden almayi tercih ederdim
canım idefix güvenilir bir site devamlı kitap alırım oradan. hatta daha ucuz oluyo indirimler de falan yarı fiyatına kitaplar tavsiye ederim. :17:dün akşam baktım bu cd de varmış sevindirik oldum. bugün bir ara verecem sipariş ama çok kitap istediğim için toplanıp kargolanması 1 haftayı buluyo yani daha 10 günden önce geçmez elime . o sitede plates cd side bakıyom ama anlamıyom hangisi iyi bilgisi olan varsa öneride bulunabilir mi
Arkadaşlar lütfen kimseye cevap vermeyin lütfen çok rica ediyorum şikayet edin bu yazılanları İlgili'ler gerekeni yaparlar zaten :kkk:

evet ya.:3: ben bu topiğin saygı sevgi dolu bu içten halini seviyorum. bizim aramızda lütfen hiç böyle tatsız şeyler olmasın. hemen kaçarım bak ...:5::5:

:10::10::10::10::10:ya ben bu cadıyı çok sevdim niciki değiştirebiliyom mu cadı yapacam niki :52::52::52:
bu arada akşam 5 mil yaptım alkışlayın beni :46:ama öldüm resmen sonuna doğru artık bacak hareket etmiyodu :52:

günaydın şekerim el insaf yani 00:45de girmişsin:27:
Ben 10 gibi yatmıstım bileee :9:
fistik burda bir saat gerideyim hem kocisde yoktun hazirlandiydim sana :1:
Günaydın kızçeler :3:

Dün regl oldum :27: şuan kilo konusunda tavan yaptım :1: inşallah cumaya kadar geçer yoksa felaket bi bildirim geliyor :1:

Bu arada suzaannn yemedimm profiterolden :52::52:
:27: nirde bebis dolapdami hala :52:
tşk ederim cnm

günaydın cnm

günaydın cnm aynen bende regl ağrısı çekiyorum hiç böle olmamıştım
canim o bende de var resmen iskence gibi agrilar :50:
merhaba arkadaşlar,
ben de başlamak istiyorum sizlerle, 1 haftadır okuyorum. Sonunda bugün katılmaya karar verdim.
Birde kurallar nelerdir, anlatabilir misiniz? Malum sayfa çok uzuuun.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wH0dcKS/weight.png
hosgeldin canim aramiza :3:

red naf :54:

kızlarr ağzım kulaklarımdaaaaaaaaa kocacım süper bi süpriz yapmış kargo geldi aldım bi açtımmm yüzük kutusu kutuyu bi açtım ahanda böle oldum :53: :53: :53: :53: dedim anam bu yüzük gerçekmi içinde bi de not vardı kızlar kocam alyans almış bana yollamış aradım üstündeki pırlantalar gerçekmi diye gülüyo ay pek bi sevindrik oldum görmemişin yüzüğü olunca sizinle paylaşmak istedim hemen :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:
vuuu :23:süper bi süpriz güle güle kullan canım:34:
kızlar,,çok yoğunum bugünlerdee,,eşimin eniştesinin babası vefat etmiş oyüzden pek giremedim,,abisi kardeşi bu gece yatıya gelcekler bidee,,onlara oda hazırladım..oyüzden pek vaktimde kalmıyo buraya,,bikaç güne sık sık burdayım inşallah,,bu aralar pek iyi hissetmiyorum kendimiii,,moralim bozuk kafam ağrıyo ama neden bilmiyorum sıkıntı var içimdee,,devamlı bi aburcubur yeme isteğim varsıkıntıdan napcamm bilmem,ama atlatırım nasıl olsa diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimii.... :59:
başınız saolsun canım
günaydın kızlarrrrrrr regl ağrısından bayılcam bu kadar ağrı çekmemiştim son zamanlarda regl olmasamda ağrım var smear testi yaptırdı bakalım inş kötü bişey çıkmaz iki hafta sonra alıcam ay ben kaçtım kızlar sanki bıçak saplanıyoo:14: :14: :14: :14: :14: :14: :14:

gecmıs olsun canım hayırdır:26:

günaydın kızlar:16::16:

yearlster_38 bende liste vardı kopyalayım allah kabul etsın bende tuttum bıraz 16 kaldı benım de

DİKKATT!!!
ORUÇLUYKEN NASIL BESLENMELİYİZ
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim..oruçluyken bildirimlerimizi yapmak için sabah deqil iftardan önce tartılacaqız..sabah tartılırsanız sahurla sabah arası çok yakın olduqundan çok fazla çıkarız..nasılki şuanda akşam tartıldıqımızda fazla çıkıyorsak oruçluykende sabah tartılırsak fazla çıkıyoruz..bu yüzden iftardan 5 dakika önce tartılıp bildirim yapıcaz..tabii cuma günü bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılmamız gerekecek..bu çok öenmli bir ayrıntı unutmayalım..
sahurumuzu aynı kahvaltı gibi yapıcaz..2 dilim ekmeqimizi sahurda yicez..yumurta peynir domates salatalık yani bildiqimiz kahvaltı...yalnız sahur yemeqine otururken yarım litre su içmeliyiz..sahur bitiminde tekrar yarım litre daha içicez toplamda 1 litre edicek..sahur olayımız bu şekilde kızlar..
iftarda ise yien yarım litre su içip iftara başlıcaz..mutlaka önden 1 kase çorbamız olacak..bu şart..boş mideye direk yemek yollayamayız..çorbamızı içmezsek kabızlıklz karşı karşıya kalabiliriz..sonrasında ogün menümüzde ne yemek varda yarım porsiyon yaptıqımız yemekten yicez..istediqimiz kadar salata aryan ve yoqurt ürünlerinden tüketip iftarımızı bitiricez..buraya kadar toplamda 1.5 litre su içmiş olduk..kalan 1.5 litreyide yatana kadar mutlaka içicez..özellikle iftardan sonra mutlaka yürürüş yapamnızı tavsiye ediyorum...yarım saat olsun yürüyelim arakdaşlar..iftar geç saatte olduqu için yedikelrimizi eritmemiz lazım...ben geçen yıl her akşam yürüdüm ve ramazanda kilo verdim..normalda alınır..
tatlı olayına gelince..bildiqimiz gibi ramazanda olmazsa olmazlardan biride tatlılarımızdır..tatlılarımızı sahurda yemenizi öneriyorum..hatta sahur yemeqinden önce yerseniz hiçbir etkisi olamz kilonuza..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır kızlarr kesinlikle iftarda yada iftardan sonra tatlı yememeqe özen gösterelim..istisnalar olacaktır..biyere iftara gideriz..orda ucundan başından tadarız bu ayrı..bnm yazdıklarım kendi evimizdeyken uyqulayacaqımız şeyler..

Kis su yazilari kuculturken makul olaana az
Yazik bana icine dusucem telin:23:

Küçültmedim ki ama ben :26::26:

burdayım aşagıdan okuyorum ben sizi kaçak değilim :17:
ortim var canım

Yazsana okuma sadece :23:

günaydın kızlar. güzel bir gün dileğiyle hepinize

Günaydın canım sağol :16:

merhaba arkadaşlar,
ben de başlamak istiyorum sizlerle, 1 haftadır okuyorum. Sonunda bugün katılmaya karar verdim.
Birde kurallar nelerdir, anlatabilir misiniz? Malum sayfa çok uzuuun.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wH0dcKS/weight.png

Hoşgeldinnn :3::3:

Kopyalayayım birazdan :34:

Beni senle aldatti :23:

Kuma mı oluyorum yani ben :1::1:

canım idefix güvenilir bir site devamlı kitap alırım oradan. hatta daha ucuz oluyo indirimler de falan yarı fiyatına kitaplar tavsiye ederim. :17:dün akşam baktım bu cd de varmış sevindirik oldum. bugün bir ara verecem sipariş ama çok kitap istediğim için toplanıp kargolanması 1 haftayı buluyo yani daha 10 günden önce geçmez elime . o sitede plates cd side bakıyom ama anlamıyom hangisi iyi bilgisi olan varsa öneride bulunabilir mi

evet ya.:3: ben bu topiğin saygı sevgi dolu bu içten halini seviyorum. bizim aramızda lütfen hiç böyle tatsız şeyler olmasın. hemen kaçarım bak ...:5::5:

:10::10::10::10::10:ya ben bu cadıyı çok sevdim niciki değiştirebiliyom mu cadı yapacam niki :52::52::52:
bu arada akşam 5 mil yaptım alkışlayın beni :46:ama öldüm resmen sonuna doğru artık bacak hareket etmiyodu :52:

Nick değiştiremiyoruz bildiğim kadarıyla geçerli bir mazeret olmadıkça :26: tebrik ettim spordan dolayı :46::46:

Aradaki saygı sevgi korunduktan sonra ben inanıyorum ki hiçbir topikte böyle problemler olmayacaktır. Önemli olan bir anlık sinir ile saygımızı yitirmememiz :29:

Bravo vallahi..
Ben mekik cekip agirlik calistiktan sonra 3 mil yapayim dedim ancak 2 mil yapabildim...
Guveniyorsan sorun yok tabiki :24:
Esime gosterdim youtubedan biaz hareketleri
Esim anlar spordan. Leslieden cok cok daha etkili ben sana alir getiririm dedi :23:
Ay Allah utandirmaz insallah yaniltmam esimi
Ya yapan faydasini kesin gorur bence

Back
X