70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arzucum günaydın cnm :16:
alıntılarım gitmiş yazmıştım ama tekrar yazıyım...ne zaman isterseniz buyrun cnm...öqlen saatlerinde gelmeniz daha avantajlı herşey yeni çıkmış oluyor :34:

günaydın canım gecmısı okuyordum oglan tepemde erken kalkıyor zaten senın yazıların cok ufalmıs zor okudum valla:1: bugunde calısacaksın demek kolay gelsın

blackcat canım sana da günaydın dedıgın gıbı ev ısı bıtmıyor valla hele bıd ecocukla cocukta hasta gene zaten off neyse fazla yazamıyorum görüşürüz kızlar iyi pazarlar:34:

günaydın canım gecmısı okuyordum oglan tepemde erken kalkıyor zaten senın yazıların cok ufalmıs zor okudum valla:1: bugunde calısacaksın demek kolay gelsın

blackcat canım sana da günaydın dedıgın gıbı ev ısı bıtmıyor valla hele bıd ecocukla cocukta hasta gene zaten off neyse fazla yazamıyorum görüşürüz kızlar iyi pazarlar:34:

evet canım yaa..profili düzenlerken bi yanlışlık yapmışım düzlettim neyse :34: canım çalıştıqım yer restorant olduqu için en yoqun günleri hafta sonları oluyor..ben hafta içi izin yapıcam...zor olucak biraz ama en azından işi iyice öqreniyim sonra istersem başka yere geçerim :34:

Günaydın kısçeler...
Bi selam veriyim dedim dışarı kahvaltıya gidicez.

Suzancım resimlerdee böyle olmak isterdim :53: ama senin istikrarsızlııgından maalesef aynısın.
Bilerek yazıyom belki bana kızarsında silkelenip kendine gelirsin.:27:

Sena abla hayırlısı olsun. Kolay gelsin.

Günaydın kısçeler...
Bi selam veriyim dedim dışarı kahvaltıya gidicez.

Suzancım resimlerdee böyle olmak isterdim :53: ama senin istikrarsızlııgından maalesef aynısın.
Bilerek yazıyom belki bana kızarsında silkelenip kendine gelirsin.:27:

Sena abla hayırlısı olsun. Kolay gelsin.

dilekcim afiyet olsun cnm binde gelemmii :27: kıss sevdiceqinle gelsenize bakırköy abdulkadiree bakın burda çok güzel menüler var hem tanışırız quuu:23:

hoşgeldiiiin

aldım canım ama yine hüsran bir ben beceremedim şu işi site yasaklı diyor :(

günaydın ay çok seviniyorum sizin duruma hadi hayırlısı tamgaz devam :)

topikte de kimseler yok tek kalkan benim galiba.neyse yoğun bir gün sözde temizlikçi çağırdım rahat edecektim haftasonu ama dün niyeyse işim bitmedi . kadını bekliyom şimdi. o temizliğe başlasın bende bir kazan patates salatası yapacam bir yere gönderecemde kalkalı bir saat oldu daha uyanamadım yaaaaaaaa. sonra acık çalışmam lazım. kadının önünden odaları biraz toplamak lazım. koca daha uyuyo o kalkacak ona kahvaltı sonra kadın için öğle emeği bugün kursum var hocam gelecek ona hazırlık. sonra yaptığım salatayı kocacık ile yollayacam. sonra akşam boş tabağı almaya gitmek lazım akşam balıkta yapacam canınız çekmesin ona biraz salata malzemesi falan almak gerek. yok ya yazınca çok iş varmış gibi gelmedi. ama yapmaya başlayınca niyeyse ev işi hiç bitmiiiiiiiiiiiiiiii.:23::3:
saolun gunaydın hepınıze

Back
X