70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ecrin kuzuummm kiyamam sana.keske $u adamlar birazcik daha anlayisli olsalar dimi:19:
insallah kotu birsey cikmayacak.icini rahat tut sen.dis gebelik degildir.bak onceden de yasamissin zaten anlarsin sen ayni diyosan aynidir.iyiki sana bisey olmadi.bebegin ne yapardi yoksa.ucuz atlattindiyebilirim.Allah beterinden saklasin.coook gecmis olsun:29:

NaF ve tugba ellerinize saglik kizlar.yine listeler ozenle yapilmis.bugun pek ugrayamadim.bu aralar gunlerim yogun gecio.eve girince ilk yaptigim ispc yi acmak oluyo ama tabi yorumlari bile tamokuyamadan cikmak zorunda kaliyorum.neyse yarin zaman bulup gecmisi okumaya gayret edicem.o aldigim kilolari da insallah yakin zamanda veririm yoksa moral kalmadi:50:
tarcina ara verdim.yarindan sonra yine baslamayi dusunuyorum.hergun ayni seyi yapinca vucut alisiomus.azcik unutturup sasirtmak lazim .
simdi cook uykum var.gidip yatmam lazim :111::111:.

iyi geceler... bugün apartmandan misafirlerim vardı, komşularım... çoluk çocuk bayağı kalabalıktı küçük kızımda olunca zorlandım epey sonrada stresten yedim valla :56: ama yarın sabahtan itibaren sıkı bir rejime giriyorum vazgeçmeyeyim diyede burdan kamuoyuna aktarıyorum :1:

Ortimmm yaa allah şifalar versin. Dikkat et kendine. Üzüldüm düşük olmasına. Ama dış gebelik olmasında yeniden olur bebişlerin.

ecrin...
canım inşallah hayırlı bi şekilde atlatırsın bu sıkıntını...

ecrin kuzuummm kiyamam sana.keske $u adamlar birazcik daha anlayisli olsalar dimi:19:
insallah kotu birsey cikmayacak.icini rahat tut sen.dis gebelik degildir.bak onceden de yasamissin zaten anlarsin sen ayni diyosan aynidir.iyiki sana bisey olmadi.bebegin ne yapardi yoksa.ucuz atlattindiyebilirim.Allah beterinden saklasin.coook gecmis olsun:29:

cok sagolun kizlar allah razi olsun hepinizden beni birazda doktor korkuttu ama dedigim gibi hic farki yok daha onceki dusukte yasadigimin aynisi carsambada gelsede dusuk olmus desede tam rahatlasam rabbim korusun digerinden dusunmek bile istemiyorum

Kaç kere yazdım burdan nerde merak ediyorum diye :57: bide özel mesaj diyo bana hıhhhh :35::35:

Sen nasıl yaşıyosun bu yediklerinle :53:

ben öle ortalıktakileri okumam nerden okucam :52:
özelden yazsaydın anlardım beni merak etti die hemencik gelirdim :27::27::27:

nerdesin nen seen,,kiloları hızla verirken verirken uçtun demiiiiiiiiiiiii:9::9::9:

pohahhaha :60::60::60:
sormaaaaa o kadar hızlı verdim ki ayaklarım yerdenn, ellerim klavyeden kesildi :52:
çok feci bırakmıştım aslında ama tartıda beklediğim kadar kilo almadğımı qörünce tekrar saldırıya qeçtim
yine verim ben 5-6 kilo sonracığıma uzarım yine buralardan kaçarım :27::27:
şuanki hedefimm 60 :27:
60 olunca qidicemm bikaç hafta qelmem artık sonra qelip 55 falan olurum inşallah
beşer beşer qidiom herhalde :D her 5 kilo verdiğimde kayboluyorum :52:

herkese günaydın. bugünlerde saldım kendimi kızlar kayınbabam halka tatlıyı çok seviyor haftada iki kilo tatlı getiriyor. yemicem diyorum ama kendimi kontrol edemiyorum. ne yapacam bilmiyorum irade zayıflığı yaşıyorum. 1.200gr. verdim Allah korusun 2.400gr. almaktan korkuyorum. burda takılırken aklıma yemek gelse dahi kendime hakim olabiliyordum. şimdi netede giremiyorum habire yiyorum. tek bir tesellim var akşama kadar ayaktayım. en azından yiyip yatmıyorum.

ellerine saglik canim :16: birinci olan eski mywish yeni pucca yani dilegi kutluyorum :1::65:

Aylar sonra bi kere birinci oldum bu bana 4-5 ay yeter artık.:9::9:
Teşekkür ettim Suzicim.

naf......
tuğba.....
ellerinize sağlık kızlar
uğraştırıyoruz sizi her hafta dimi...
neyse kutsal bi amaca hizmet ediyosunuz canlar....
birincileri kutluyorum.....
puccaa atağa kalktın....
korktum ben şimdi yanımdan hızla geçersin diye...
ben de kendimi toparlamam lazım.....
cumadan beridir bu akşama kadar dağıttım iyice...
ve 2 haftaki kilomunda üstündeyimm...
ama bna nazar değdi.....:nazar::nazar::nazar:
zayıfladığımı görenler şaşırıp kaldı...
en iyisi kendimi okuyayım belki düzelir...
:1::1::1::1::1::1::1::1:

Korkmana gerk yok şekerim bu hafta yerlerdeyim garanti:52:
Teşekkür ederim.:27:

iyi geceler... bugün apartmandan misafirlerim vardı, komşularım... çoluk çocuk bayağı kalabalıktı küçük kızımda olunca zorlandım epey sonrada stresten yedim valla :56: ama yarın sabahtan itibaren sıkı bir rejime giriyorum vazgeçmeyeyim diyede burdan kamuoyuna aktarıyorum :1:

Sonra ben niye veremiyorum deme sakınn.:4:

herkese günaydın. bugünlerde saldım kendimi kızlar kayınbabam halka tatlıyı çok seviyor haftada iki kilo tatlı getiriyor. yemicem diyorum ama kendimi kontrol edemiyorum. ne yapacam bilmiyorum irade zayıflığı yaşıyorum. 1.200gr. verdim Allah korusun 2.400gr. almaktan korkuyorum. burda takılırken aklıma yemek gelse dahi kendime hakim olabiliyordum. şimdi netede giremiyorum habire yiyorum. tek bir tesellim var akşama kadar ayaktayım. en azından yiyip yatmıyorum.

Günaydııınnn.:3:

Günaydın kızlar..
Bu hafta bi garibim gene mutsuzsum daha doğrusu.
İş aradığımı yazmıştım daha yeni gerçi ama işyerinde acaip sıkılıyorum.
Dün akşam eve gittim yemiycektim güya salçalı makarna ve karnıbahar yemeği yedim.
Bu sabahta kalktım ama hiçbişey hazırlayasım yoktu.
Saolsun ablam sandvc ve öglen için karnıbahar haşlaması+yogurt aralar içinde ceviz, gün kurusu, incir vs koymuş.
Bu arada Pazar gününden beri karnıbahar yiyorum.:52:
İmdaatt.!:52:
Rejim psikolojisinden sıyrılıyorum sanırım.
Bu cuma pek umudum yok açıkcası.
Hepimize güzel bir gün olsun.:16:

Son düzenleme:
Günaydın herkese.........

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

Haydi silkelenin ve birer yeşil çay için.
Orticim canım bak akşam kurufasulye yemedim yoğun ısrarların üzerine. Balık yedim.
Desteğin için sağol canımcım.
Bu arada bu hafta geçti ama haftaya birinci olsak mı acaba?
Hani bir rekabete girersek tutarız engelleriz birbirimizi belki...
Ne dersin???
Hergün yediklerimizi eksilsiz yazmaya söz veriyor musunn?
Eveeeeeeeet.
Bir daha söyleeeeeee.
Ben de seniiiiii.......:24::24::34:

günaydın :16::16:
off acayip sıkıcı sabah canım hiç evden çıkmak istemiyor .
2 gündür evden çıkarken bu sarkıyı doladım dilime
:24::24::24:bu havada gidilmez , yagmurlarda gidilmez güneşli günde gidilmez aslında hiç gidilmez
karşılıgında koçişte erken kalkmak mecburen işe gitmek mecburen eve dönmek mecburen mecburiyetten
diye diye geliyoruz piyangodan büyük ikramiye çıksa çalışmasam sabahları erkenden uyanmasam üüffffff

listede adımı görmek çok güzel oldu..Bayağı gaza geldim gibi..Keşke öğlen komşuda börek yemeseydim bak şimdi çok üzüldüm..teşekkürler Tuğbaa..Daha doğrusu burdaki bütün arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.:kkk::kkk::kkk:.İnşallah daha sağlıklı ve daha zayıf günlerde görürüz...:1::1::1::1::1:

İnşallah cnm :32::32:

hmm evet dogru ya:1:.bugun 500 gramini vermisim de o kalmis aklimda.pfff.buna bile sevinir oldum:17:

:1::1:

ellerine sağlık canım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Sağol canım :29:

hoşbuluk kızlar tşk ederım ee bana hanı orti :27:

Tuğba listeye almadan ben orti ayarlasamda orti listeye giremiyosun cnm :26: bide yeni gelenlerin biraz forumda aktif olmalarını bekliyorum orti ayarlamak için :26: sonra gelmiyolar olan geride kalana oluyo :31:

ben de bu gruba katılmak istiyorum:)
Adım meliha
Yozgat'ta matematik öğretmeniyim. Yaşım 28
cumartesi günü tartıldığımda 72.00kg idim
hedefim 55kg:)

beni de aranıza alırsanız çok sevinirim:)
özele mesaj atamıyorum....

Hoşgeldinn :3:

ellerine saglik nafcim isallah bizde haftaya listede oluruz :23: birinci olan ortileri tebrik ediyorum:65:

:23: vay tugbis gece gel de konussak su planlarini :1:

noldu acaba canim ne dedi doktor :26:

:1: bende bazen oglani uyutayim diyorum ben gidiyorum:30: o mu beni uyutuyor benmi onu anlamadim :37:

hosgeldin canim :3:

Sağol canım inşallah olursunuz :29:

canım inş hayırlı haberlerle dönersin.

eline sağlık bebeğimmm veee sonunda orti listesine girdik amanciacımmmm canım ortim:16:

slmmmm kızlarrrr.2 gündür giremedim.pc kardeşimdeydi.özledim sizleri.veeee çokkk hastayım hertarafım dökülüyooo.

Sağol canım :29: çok geçmiş olsun bu arada :38:

naf......
tuğba.....
ellerinize sağlık kızlar
uğraştırıyoruz sizi her hafta dimi...
neyse kutsal bi amaca hizmet ediyosunuz canlar....
birincileri kutluyorum.....
puccaa atağa kalktın....
korktum ben şimdi yanımdan hızla geçersin diye...
ben de kendimi toparlamam lazım.....
cumadan beridir bu akşama kadar dağıttım iyice...
ve 2 haftaki kilomunda üstündeyimm...
ama bna nazar değdi.....:nazar::nazar::nazar:
zayıfladığımı görenler şaşırıp kaldı...
en iyisi kendimi okuyayım belki düzelir...
:1::1::1::1::1::1::1::1:

Sağol canım :38: evet nazar değmiş olabilir :27: dur bende bi okuyayım kendimi :52:

NaF ve tugba ellerinize saglik kizlar.yine listeler ozenle yapilmis.bugun pek ugrayamadim.bu aralar gunlerim yogun gecio.eve girince ilk yaptigim ispc yi acmak oluyo ama tabi yorumlari bile tamokuyamadan cikmak zorunda kaliyorum.neyse yarin zaman bulup gecmisi okumaya gayret edicem.o aldigim kilolari da insallah yakin zamanda veririm yoksa moral kalmadi:50:
tarcina ara verdim.yarindan sonra yine baslamayi dusunuyorum.hergun ayni seyi yapinca vucut alisiomus.azcik unutturup sasirtmak lazim .
simdi cook uykum var.gidip yatmam lazim :111::111:.

Sağol cnm :38: tarçın işe yaradımı yaramadımı şimdi :26:

ben öle ortalıktakileri okumam nerden okucam :52:
özelden yazsaydın anlardım beni merak etti die hemencik gelirdim :27::27::27:

pohahhaha :60::60::60:
sormaaaaa o kadar hızlı verdim ki ayaklarım yerdenn, ellerim klavyeden kesildi :52:
çok feci bırakmıştım aslında ama tartıda beklediğim kadar kilo almadğımı qörünce tekrar saldırıya qeçtim
yine verim ben 5-6 kilo sonracığıma uzarım yine buralardan kaçarım :27::27:
şuanki hedefimm 60 :27:
60 olunca qidicemm bikaç hafta qelmem artık sonra qelip 55 falan olurum inşallah
beşer beşer qidiom herhalde :D her 5 kilo verdiğimde kayboluyorum :52:

Hıhhh diyorum :63: yine bırakıp gitceksin bizi bide söylüyon :26:

Günaydınn :3: halka tatlısı mı :27: hiç sevmem :56::56:

Günaydın kızlar..
Dün akşam eve gittim yemiycektim güya salçalı makarna ve karnıbahar yemeği yedim.
Saolsun ablam sandvc ve öglen için karnıbahar haşlaması+yogurt aralar içinde ceviz, gün kurusu, incir vs koymuş.

Günaydın kızçem :38: Karnıbahardan tiksinceksin :52:
Bende akşam hiç planda yokken hamburger yedim :53: :17:
Sen hadi kilo verdin diye gaza geldin ben neyime gaza geldim bilmiyom :57: :37:

Orticim canım bak akşam kurufasulye yemedim yoğun ısrarların üzerine. Balık yedim.
Ne dersin???
Eveeeeeeeet.
Bir daha söyleeeeeee.

Günaydın cnm :3:

Günaydın kızlarrrr :3:

Yeni bir gün yine güzel bir gün dedi şimdi kız radyoda inşallah öyle olur :32::32:

Eki Görüntüle 310182 Eki Görüntüle 310183 Eki Görüntüle 310181

16.12.2011 cuma kilo tablosu

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] :kkk::kkk::kkk: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] pucca [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 16.600 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :119::65:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 7.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] incelemezkiii [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 6.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] yader [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 4.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aygün2008 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] shopsessive [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] harran0571 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 15.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :nazar::nazar::nazar:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] bursed [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 27.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :65::65::65: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] halay [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :19::19::19: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] blackcat [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD]:19::19::19: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] barkinim [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5.900 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] :19::19::19: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.600 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD] :19::19::19: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :19::19::19:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 68.6 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 13.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :nazar::nazar::nazar: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 62.1 [/TD] [TD] 62.4 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 12.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :nazar::nazar::nazar: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.7 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 18.600 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :nazar::nazar::nazar:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] pehlivanson [/TD] [TD] 82.4 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 4.400 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] yearslater_38 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 62.7 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD]+ 1000 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 30 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] +1000 [/TD] [TD] 23.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :65::65::65: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 31 [/TD] [TD] meloji [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 59.8 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] +1.400 [/TD] [TD] 16.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :nazar::nazar::nazar: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 32 [/TD] [TD] filizz64 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] +1.500 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 33 [/TD] [TD] amancia [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 72.800 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] :19:[/TD] [TD] :19: [/TD] [/TR]

[/TABLE]

Canım kardişiimmm yeni gördümm hiçte söylemiyosun 1.olduğunu :)
Tebrik ederimm bebeğim. Bu hafta lütfen ben 1.olayım.
Ayrıca sandvich hazırlarım tabi ben kıskardaşıma yeterki istesin..
Bozmak yok yola devam başkoyduk biliyosun :DDDD
Kazandığım paraları çatır çutur yicez. ( kocamla iddiaya girdim de kg verme konusunda )

Ne dersin???
Eveeeeeeeet.
Bir daha söyleeeeeee.

Günaydın canım nasılsın?

günaydın :16::16:
off acayip sıkıcı sabah canım hiç evden çıkmak istemiyor .
2 gündür evden çıkarken bu sarkıyı doladım dilime
:24::24::24:bu havada gidilmez , yagmurlarda gidilmez güneşli günde gidilmez aslında hiç gidilmez
karşılıgında koçişte erken kalkmak mecburen işe gitmek mecburen eve dönmek mecburen mecburiyetten
diye diye geliyoruz piyangodan büyük ikramiye çıksa çalışmasam sabahları erkenden uyanmasam üüffffff

Günaydın cnm :3: gece ne yağmur yağdı cidden yaa :53:

günaydın çıtırlar ...........
hepinize abur cubursuz azkalorili bir gün diliyorum :52::52:

Günaydın cnm :3: inşallah inşallah :52::52:

Günaydın canımcım nasılsın?
İşe başlamadan bir girip bakayım dedim :)

Günaydın Arzucum iyiyim sen nasılsın :38: nasıl gidiyo diyetisyen :29:

Günaydın kızlar..

Her zaman her yerde bebişim beniimmm
Seni seviyoreeeeee

Back
X