70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla geçmiyo canım yaaa bi de oğlum musade etse daha iyi olacak ama neyseki bu gün öğleyin 3 saat uydu:nazar: o da hastaydı zaten yeni iyileşmeye başladı.şimdide uyku yok top oynuyo sabah 5.30 kalkıcam haberi yok tabiii:47::47::52::52:

canim cocuk hasta oldumu da cok kötü :59: iyiki iyilesmeye baslamis canim :55: benim oglanda öglen uyudumu zor uyuyo aksamlari:44: kres deki lere söyledim uyutmayin bari diye fazla uyumuyo zaten diye gecistirdiler :27: bende bu soguk havaya alisamadim :25:

canim cocuk hasta oldumu da cok kötü :59: iyiki iyilesmeye baslamis canim :55: benim oglanda öglen uyudumu zor uyuyo aksamlari:44: kres deki lere söyledim uyutmayin bari diye fazla uyumuyo zaten diye gecistirdiler :27: bende bu soguk havaya alisamadim :25:

ööle suzancım yaaaa çocuk hastalığı çok zor zaten ona bakıcam derken ben de tutuluyorum.burda d havlar çok soğuk.neyse ben şu oğlanı bi yatırıyım iyi geceleeerrrrr

belki gelirim belki gelemem cocugu yatircam uyku da gelmeye basladi ondan önce gidebilirim kizlar :10:
$381746_284134194971529_100001248534858_878912_1231702499_n.webp

ööle suzancım yaaaa çocuk hastalığı çok zor zaten ona bakıcam derken ben de tutuluyorum.burda d havlar çok soğuk.neyse ben şu oğlanı bi yatırıyım iyi geceleeerrrrr

ikiniz hasta olunca düsünemiyorum bile ya yazik canim sana isallah biran önce iyilesirsiniz anne ogul cok öptüm bitanem :16:iyi geceler bende kaciyordum :92:

selam kizlarrrr nihayet gelebildim.gecmise bile bakmadan hemen daldim yazmaya:1:
cook yorgunum yine .karnim da agriyo:50:
ayyy ne yapsam bilemedimki.ayagimin altinda da veru cikmis.onlari yaktirdim.acayip sizliyo.sag ayagimin uzerine basamiyorum.
kilolar ne durumda hic bilmiyorum.vaktim yokki tartilmaya bile.gozum kapali giyiniyorum sabahlari.
demir ilaclari kullaniyorum belki biraz ayakta tutar diye ama nafile:50:
sizler nasilsiniz neler yapiyosunuz benim citir arkadaslarim anlatin hadi birascik:34:

bugun yedıklerımı yazmak ıstıorum
sabah hıc bısı yemedım hastanedeydım cunku oglende yarım sımıt ondan snra bı elma bı mandalına bı tabak corba aksam yemegındede bı tabak crba balık yedım ne kdr yedım bılmıom ama :D salata yedım ama hıc ekmek yemedım az öncede bır bardak cay ve bıtanecık kurabıye yedım nasıl ıımı kızlar ama hıc su yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk ıcemıorum zrlayınca mıdem bulanıo :(:(

cok saol cnm bunu kesn denıcemmm hıc u ıcemıyorum bn sen baya vermişin mşllh ne kadarda verdın bu kdr kıloyu
benimki diyet değil,neyse başladığım tarih 2010 12. ayıydı kasımın sonu gibi aslında ,,tabi başta pekte uyamadım alışana kadar yinede hatalarım oluyodu araştırdım öğrendim,,ne ne zaman yenmeli ne zararlı faydalı hepsini beynime kazıdım ,,vede uygulayarak başardım..belli bi listem hiç olmadı hep kafama göre yedim hemde neler yedim içtim banamaısın demedi hep kilo verdim,,çünkü yeri ve zamanını biliyordum,,e tabi bugün fazla kaçırdıysam yarın tartıda artı çıktıysam ogün dengeliyordum vede ertesi gün tartıda yine eksi çıkıyodum böyle böyle toplamda 20 kilom gitti.

20.11.2010=79.8kg
21.10.2011=59.8kg

AMA 2 AYDIR ÇIK İN ÇIK İN BURLARDA TAKILI KALDIM OGÜNDEN BERİ 59U GÖRMEK NASİP OLMADI TARTIDA:1:ama kararlıyım bu defa 57 olcam 15 ocağa:46::46:
valla bu verdiğimiz gr larla 3. olmuşuz :37::44:

sağol tatlımmmm

eee ozaman kolay gelsin sanaaaa.bak akşamları hem geç de yiyomuşsun.müsli dene bence.
deneyemem canım en azından buhafta,,çünkü bu hafta vardiyesi 8.00-16.00 anlıycan akşam yemeklerinde evde oluyo ,,bide onsuz yememe asla izin vermiyo,,biz aileyiz beraber yiycez diyoo,,oyüzden ben genelde onun akşam yemeklerinde işte olduğu haftalar kendim nesfitle veya hafif bi akşam yemeğiyle geçiştiriyorum...:23::23:
isallah dis gebelik degildir canim :59: carsamba bakalim nediycek doktor :26:

ne olacak ki :53:sen bana süyle :27:
yeni anayasa yazacaz evde ve dışarıda yapılacak ve yapılmayacak kurallar falan,,kazanamazsam yandımki ne yandım:18:ama kazanırsam değmeyin keyfimee yihuuuu:124::119::124::119::124::119::119::119::119::119:
selam kizlarrrr nihayet gelebildim.gecmise bile bakmadan hemen daldim yazmaya:1:
ayyy ne yapsam bilemedimki.ayagimin altinda da veru cikmis.onlari yaktirdim.acayip sizliyo.sag ayagimin uzerine basamiyorum.
kilolar ne durumda hic bilmiyorum.vaktim yokki tartilmaya bile.gozum kapali giyiniyorum sabahlari.
sizler nasilsiniz neler yapiyosunuz benim citir arkadaslarim anlatin hadi birascik:34:

iyiyiz ne olsun bizler,,geçmiş olsun sanada:71::71::71::38:bizde eşimle iddaya girdik 15 ocağa 57 kilo olcam bakalım kim kazancak:18:

Son düzenleme:
$294594_237447579647554_191095597616086_692340_1308713960_n.webp

ben kaçtım kızlar saunaya giricem daha,,20 dk durmam gerek ve saat 12ye geliyo,,geç yatmak istemiyorum artıııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkyarın yepyeni bi gün bizim olsun inşallah,,bu arada akşam yemekten sonra 3 yane kocaman çikolatalı gofret yedim,,:17:eşime iyiki süt al dedim onu bunu al dedim,,ama alma dediğim şeyleride almış dayanamıycamı bile bile,,bide utanmadan ben senin için aldım onları ben yemem demesinmii,,yedim ama bidaha kesinlikle eve abur cubur namına bişey almasını istemediğimi son kez söyledim hadi bakalım,,iyi geceler:38:

Eki Görüntüle 310905

dün dükkanı ben kapatmışım bugünde ben açayım bari,,güzel uyandım bugün çok çok mutluyum,,rahatım,,uykum çabuk açıldı,,eşimde işe gittii,,bende direk buraya geldim,,gelmezsem direk yatağa gidicem valla,,çünkü hava çok karanlık halaaa yaaaa:25:neyse güzel bir gün olsun hepimize inşallah:16::16:

anam anam suzim gelmiş hoşgelmiş,günaydınlar olsun efenim:38:yaw bi gelemediniz haa,hadi artık sıkıldım bide başım ağrımaya başladı ben kahvaltımı etmeye gidiyorum,,gelince titretin benii,yada tel çaldırın zile basın yapın bişeyler artık:27::60::60:

dileeeekk:3: kuzum nirdesin pek bi erkenciydin sen nerdesiiiiiiiin,,şişliğin geçtimiii:23:

günaydin fistiklar :3: saat 4den beri ayakdayim :25:cocugumu korkutular herhalde cis yapti bunca zaman sonra :30:
üstünü temizledikden sonra yatti geri ama ben uyuyamadim :27: dusumu da aldim süzlendim püslendim :1: ay normalde cok uykucuyumdur erken kalkmak ne kadar güzelmis :37: keyfime diyecek yok kahvemi de yudumluyom simdi :21:

cok gecmis olsun canim :29: mantar deyilmiymis :26: veru ne bilemedim :44: tekrar gecmis olsun karninin agrisida reglden mi cünkü o dert bende de var korkuyom heran gelebilir :18:
benimki diyet değil,neyse başladığım tarih 2010 12. ayıydı kasımın sonu gibi aslında ,,tabi başta pekte uyamadım alışana kadar yinede hatalarım oluyodu araştırdım öğrendim,,ne ne zaman yenmeli ne zararlı faydalı hepsini beynime kazıdım ,,vede uygulayarak başardım..belli bi listem hiç olmadı hep kafama göre yedim hemde neler yedim içtim banamaısın demedi hep kilo verdim,,çünkü yeri ve zamanını biliyordum,,e tabi bugün fazla kaçırdıysam yarın tartıda artı çıktıysam ogün dengeliyordum vede ertesi gün tartıda yine eksi çıkıyodum böyle böyle toplamda 20 kilom gitti.

20.11.2010=79.8kg
21.10.2011=59.8kg

AMA 2 AYDIR ÇIK İN ÇIK İN BURLARDA TAKILI KALDIM OGÜNDEN BERİ 59U GÖRMEK NASİP OLMADI TARTIDA:1:ama kararlıyım bu defa 57 olcam 15 ocağa:46::46:

deneyemem canım en azından buhafta,,çünkü bu hafta vardiyesi 8.00-16.00 anlıycan akşam yemeklerinde evde oluyo ,,bide onsuz yememe asla izin vermiyo,,biz aileyiz beraber yiycez diyoo,,oyüzden ben genelde onun akşam yemeklerinde işte olduğu haftalar kendim nesfitle veya hafif bi akşam yemeğiyle geçiştiriyorum...:23::23:

yeni anayasa yazacaz evde ve dışarıda yapılacak ve yapılmayacak kurallar falan,,kazanamazsam yandımki ne yandım:18:ama kazanırsam değmeyin keyfimee yihuuuu:124::119::124::119::124::119::119::119::119::119:

iyiyiz ne olsun bizler,,geçmiş olsun sanada:71::71::71::38:bizde eşimle iddaya girdik 15 ocağa 57 kilo olcam bakalım kim kazancak:18:
hadi bakalim :66:
Eki Görüntüle 310905

dün dükkanı ben kapatmışım bugünde ben açayım bari,,güzel uyandım bugün çok çok mutluyum,,rahatım,,uykum çabuk açıldı,,eşimde işe gittii,,bende direk buraya geldim,,gelmezsem direk yatağa gidicem valla,,çünkü hava çok karanlık halaaa yaaaa:25:neyse güzel bir gün olsun hepimize inşallah:16::16:
günaydinnn tugba:3: gerci geri yattin dimi :27: neyse bende kacayim cocugu kaldirip is e yol alayim :10:

günaydin fistiklar :3: saat 4den beri ayakdayim :25:cocugumu korkutular herhalde cis yapti bunca zaman sonra :30:
üstünü temizledikden sonra yatti geri ama ben uyuyamadim :27: dusumu da aldim süzlendim püslendim :1: ay normalde cok uykucuyumdur erken kalkmak ne kadar güzelmis :37: keyfime diyecek yok kahvemi de yudumluyom simdi :21:

cok gecmis olsun canim :29: mantar deyilmiymis :26: veru ne bilemedim :44: tekrar gecmis olsun karninin agrisida reglden mi cünkü o dert bende de var korkuyom heran gelebilir :18:

hadi bakalim :66:

günaydinnn tugba:3: gerci geri yattin dimi :27: neyse bende kacayim cocugu kaldirip is e yol alayim :10:

niye yatayım artık kız,,erkenden kalkmışım bikere ,, tadını çıkarıcam bugün:21::21:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarrrrrrr :16::16::16::16::16: umarım çookk güzel ve verimli birgün olur :34:
Eki Görüntüle 310905

günaydın tuqbacımmmmmmmm nasılsın fıstık :34:

suzancımmmmmm sanada günaydın fıstıqım nasılsın canım ne var ne yok :23:

dilekte şimdi gelir msn açtı dilekcim günaydın canımmmmmm :16::16::16::16:

Eki Görüntüle 310905

Oooo erkencisinn trii trii triendyyim.
İnşaallah sen kazanırsın o iddaayı.
Az kalmış gece abur cuburlarını kesersen tamam zaten.

dileeeekk:3: kuzum nirdesin pek bi erkenciydin sen nerdesiiiiiiiin,,şişliğin geçtimiii:23:[/B]

Günaydın canım.:3:
Anca girdim siteye. Hâlâ devam ediyor dün erken yattım bayağı da kalın giyindim üşütmüşüm sanıırm.
Düne göre iyiyim ama gene var şişlik.

Günaydın Suzi..:3:

günaydın arkadaşlarrrrrrr :16::16::16::16::16: umarım çookk güzel ve verimli birgün olur :34:
dilekte şimdi gelir msn açtı dilekcim günaydın canımmmmmm :16::16::16::16:

Vee geldimmm.:9:
Günaydın Sena abla.:3:

kızlar topiqe evden girdiqimde sanki sizlerle evimde sohbet ediyor gibi hissediyorum kendimi...ama işyerinden girdiqimde böyle olmuyor...aklımın bir köşesinde işle ilgili düşünceler oluyor...bu arada sevgili patronum beni kadıköye staja yollucakmış :21::21: yeni bir proqram almışlar ben gelmeden..winsess...onunla ilgili eqitim alıcam...ve bugün ayrıca eta proqramı yüklenicek bunun için çok mutluyum çünkü etayı çok seviyorum..etada kendimi buluyorum :23::23: bunların dışında arada muhasebeci abinin ofisine gidip beraber çalışıcakmışız..inşallah hakkımda hayırlısı olur...Allah beni böyle iyi ve anlayışlı insanlarla karşılaştırdı sonsuz şükürler olsun...beklediqime gerçekten deqdi..inşallah beni onlara karşı utandırmaz...dua etmek kadar güzel bişey yok kızlar..Rabbim isteyenin gönlüne göre veriyor yeterki istemesini bilelim...
kızlar ben atık çıkıyım hazırlanıp kursa gidicem sonrada işe...sizlere iyi sohbetlerr öpüldünüz hatunlarr :16::16::16:

Back
X