kızlar gülmekten öldüm bugün,,ilk defa çocukları kendim kaldırayım dedim:44:,,batuya depcikledim okşadım yaladım yuttum,
,ama ııııhh diyo başka bişey demiyo,
,hadi yemek yicez bak ne var gelde yiyelim diyorum,,ııh yok kalkmıycak,
,bende çektim kucağıma aldım oturdum, okşadım, yerine otutturdum , tekrar hafif bi mızıklama ve hırçınca bağırmayla:95::95: gitti yerine yattı yarım yamalak,sonrada iyimadem uyuycanmı daha dedim hıı diyince bende düzelttim üstünü örttüm,
,2. tevarruza geçtim kızın beşiğine yaklaştım
kızda nasıl yattığı belli değil haa,,gıdığını zar zor bulup mıncırmaya başladım ama nasıl kahkaha atıyorum
tatlım hadi kalk,,det çikin seni dedikçe çocuk uykuda gülümsüyo sonra sonra iyice gıdık alınca gülmeye başladı,,ama gözler kapalı,,sonra noldu
telefonun alarmı ötmeye başladı saat 9.30 olduya,,neyse kızın gözleri görceniz fal taşı gibi açıldı
anneeee ööh ööhhh diyo,telefon manyağı nen bu
e tabi uyanış o uyanış kalktı telefon çalıyo diye işaret ediyo aldım kapattım,,sonada kızı aldım kucağıma,oturduk yemedi tabi bişey,,kalktı yerden yere oraya buraya yattı durdu,,biraz oyundan sonra beşiğine yatırdım şimdi uyuyooo
2 saat bile duramadı ayakta iyimi
bunları erkenden nasıl uyandırmaya alıştırcamkine
fikri olan
![]()
Allahım yavrularını sana bağışlasın. anne olmak bir kadının sahip olduğu en güzel duygu. benim 5 yaşında vızır vızır dönen 2dk. dahi yerinde oturamayan dünya tatlısı oğlum var. (Allahım bağışlarsa) 2 yıldır tekrar anne olmak istiyorum inşallah olurda buraya hamileyim diye yazarım. oğlum kızkardeş istiyor benim neden kardeşim yok diyor. hayırlısı tabi. Rabbim hiç çocuğu olmayanlara nsip etsin. biz annelik babalık duygusunu yaşadık çok şükür.