70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar gülmekten öldüm bugün,:60:,ilk defa çocukları kendim kaldırayım dedim:44:,,batuya depcikledim okşadım yaladım yuttum,:56::38:,ama ııııhh diyo başka bişey demiyo,:19:,hadi yemek yicez bak ne var gelde yiyelim diyorum,,ııh yok kalkmıycak,:19:,bende çektim kucağıma aldım oturdum, okşadım, yerine otutturdum , tekrar hafif bi mızıklama ve hırçınca bağırmayla:95::95: gitti yerine yattı yarım yamalak,sonrada iyimadem uyuycanmı daha dedim hıı diyince bende düzelttim üstünü örttüm,:5::9:,2. tevarruza geçtim kızın beşiğine yaklaştım:23::1: kızda nasıl yattığı belli değil haa,,gıdığını zar zor bulup mıncırmaya başladım ama nasıl kahkaha atıyorum:60:tatlım hadi kalk,,det çikin seni dedikçe çocuk uykuda gülümsüyo sonra sonra iyice gıdık alınca gülmeye başladı,,ama gözler kapalı,,sonra noldu :30:telefonun alarmı ötmeye başladı saat 9.30 olduya,,neyse kızın gözleri görceniz fal taşı gibi açıldı:53:anneeee ööh ööhhh diyo,telefon manyağı nen bu:9:e tabi uyanış o uyanış kalktı telefon çalıyo diye işaret ediyo aldım kapattım,,sonada kızı aldım kucağıma,oturduk yemedi tabi bişey,,kalktı yerden yere oraya buraya yattı durdu,,biraz oyundan sonra beşiğine yatırdım şimdi uyuyooo:53:2 saat bile duramadı ayakta iyimi:53:bunları erkenden nasıl uyandırmaya alıştırcamkine:31:fikri olan:31:

Allahım yavrularını sana bağışlasın. anne olmak bir kadının sahip olduğu en güzel duygu. benim 5 yaşında vızır vızır dönen 2dk. dahi yerinde oturamayan dünya tatlısı oğlum var. (Allahım bağışlarsa) 2 yıldır tekrar anne olmak istiyorum inşallah olurda buraya hamileyim diye yazarım. oğlum kızkardeş istiyor benim neden kardeşim yok diyor. hayırlısı tabi. Rabbim hiç çocuğu olmayanlara nsip etsin. biz annelik babalık duygusunu yaşadık çok şükür.

gittim geldim vallaha :D

eternal sunshine of the spotless mind filmindeki Jim Carrey gibi oldum eheuehe :27: :27: :27:
eheuehe :1: cok güzel gözüküyo kurabiyeler ellerine saglik :56:
ellerine sağlık canım,,güzel görünüyo:56::56:

ııh benim uykum bi ara geldiydi kovaladım gitti,, bi 7 otlu çay bide hemen ardındanform plus içtim toz tarçın katarak,,dianamizme çarpıldım sanırım:60::60:
sende suzii30 yaparsın olur biter:46::46:yada bence suzii29 olarak kalsın,,nedenmi,,bak bana 23 yaşındayım ama triendy21 yazıyo orda en azından kaç yıldır burda olduğuma işaret edip hatırlatıyo,,dersin ilerde,,aaa bak ben buraya 29 yaşındayken üye olmuşum ah ah kaç yıl geçmiş falan:16::16::16:inşallah hep beraber oluruz yıllarca burda:43::43:
uyku acma formülün iyyiymis :1: güzel fikir canim suzii29 :40: 30 yapmiyim:30: daha kabullenmedim 30umu :37:

ııh benim uykum bi ara geldiydi kovaladım gitti,, bi 7 otlu çay bide hemen ardındanform plus içtim toz tarçın katarak,,dianamizme çarpıldım sanırım:60::60:
sende suzii30 yaparsın olur biter:46::46:yada bence suzii29 olarak kalsın,,nedenmi,,bak bana 23 yaşındayım ama triendy21 yazıyo orda en azından kaç yıldır burda olduğuma işaret edip hatırlatıyo,,dersin ilerde,,aaa bak ben buraya 29 yaşındayken üye olmuşum ah ah kaç yıl geçmiş falan:16::16::16:inşallah hep beraber oluruz yıllarca burda:43::43:

anaaaaaaaaaa!!!!!!!!!bu hesaba bakarsam ben 571 yaşındayım. en güzel en kutlu doğum peygamberimizin doğum yılı.(571)

sağol canı yapmak pişirmek değil e zor kısmı fotoğralamk valla :)

of of 2 aydır hiç hamuişi yapmadım. bir kez misafire kek yaptım o kadar. ben yapsam dayanamam kesin yerim hemide hepisini:52::52::52:
ay kız benim koca da yay. siz yaylar hiç sevmiyonuz sıkılmayı biliyom. bende çaktırmadan kontrol ederim devamlı tel bakarım face ne arada sohbet gibi sorarım bu kız kimdi falan diye. :52::52::52: ben çok kıskancım kabul ama en büyük korkum aldatılmak. ay derdim var köşesinde "aldatıldım ama boşanmak istemiyorum"diye bir yazı var onu okuyom saydıracam konu sahibine zor tutuyorum kendimi. :47::47::47: aldatmış hala aldatıyo ayrıca konu sahibi hamile ama boşanmam o kadından nasıl kurtulurum diye soruyo... sanki o kadından kurtulacak yenisi gelmeyecek. ah ah biz kadınlara çok üzülüyorum nedir bu çilemiz.

trendy sağoll tarifi deneyecem mutlaka ay aynı şeyleri ye ye sıkıldım. arada böyle tarifler yazın kızlar hem diyete de çeşit katmak iyi oluyo.

yaa yay koca :D zor olsa gerek biz ipe sapa gelmeyen bi burcuz bilion mu :D iyiyiz hoşuzda bazen çok zoruz
ayrıca yay erkeki bi farklı snaırırm yay kadını gene sert çıkışlarını yumuşatıyo da erkekler yumuşatma gereği
görmüyo gocanım üleen dio çıkıyo eheueh :) benim kociş başak :) yay-başak kimse gecınebılır die yazmamıs ama
biz gecınıoz valla kem gözlere şişş :D :D :D

canım ben de zor dayanıyorum inanki :D ama kociş sağolsun çabuk bitiriyo da bana yemeye kalmıyo
veya dağıtıyom bak sımdı komşuun tabağı var eve gidince koycam tabağına vercem bi kısmını :D azalıcak
kalanıda kociş yer o kadaar :)

:1: ay ne tatli ya kuzucuklar :38: yerim ben onlari :52: benim oglani da bugün krese götüremedim :40:anne nooluurr babamla yatayim dedi:25: iyi git madem dedim kiyamadim:31:

hiii yazık dayanamam babasın mı özlemiş ayy :31:

kızlar gülmekten öldüm bugün,:60:,ilk defa çocukları kendim kaldırayım dedim:44:,,batuya depcikledim okşadım yaladım yuttum,:56::38:,ama ııııhh diyo başka bişey demiyo,:19:,hadi yemek yicez bak ne var gelde yiyelim diyorum,,ııh yok kalkmıycak,:19:,bende çektim kucağıma aldım oturdum, okşadım, yerine otutturdum , tekrar hafif bi mızıklama ve hırçınca bağırmayla:95::95: gitti yerine yattı yarım yamalak,sonrada iyimadem uyuycanmı daha dedim hıı diyince bende düzelttim üstünü örttüm,:5::9:,2. tevarruza geçtim kızın beşiğine yaklaştım:23::1: kızda nasıl yattığı belli değil haa,,gıdığını zar zor bulup mıncırmaya başladım ama nasıl kahkaha atıyorum:60:tatlım hadi kalk,,det çikin seni dedikçe çocuk uykuda gülümsüyo sonra sonra iyice gıdık alınca gülmeye başladı,,ama gözler kapalı,,sonra noldu :30:telefonun alarmı ötmeye başladı saat 9.30 olduya,,neyse kızın gözleri görceniz fal taşı gibi açıldı:53:anneeee ööh ööhhh diyo,telefon manyağı nen bu:9:e tabi uyanış o uyanış kalktı telefon çalıyo diye işaret ediyo aldım kapattım,,sonada kızı aldım kucağıma,oturduk yemedi tabi bişey,,kalktı yerden yere oraya buraya yattı durdu,,biraz oyundan sonra beşiğine yatırdım şimdi uyuyooo:53:2 saat bile duramadı ayakta iyimi:53:bunları erkenden nasıl uyandırmaya alıştırcamkine:31:fikri olan:31:

bebişler kararlı uyanmıycaklar demekki canım naparsan yap :D

eheuehe :1: cok güzel gözüküyo kurabiyeler ellerine saglik :56:

uyku acma formülün iyyiymis :1: güzel fikir canim suzii29 :40: 30 yapmiyim:30: daha kabullenmedim 30umu :37:

teekkür ederimm :16: etamini de ben işledim kız everything hand made yani eheueh :9:

anaaaaaaaaaa!!!!!!!!!bu hesaba bakarsam ben 571 yaşındayım. en güzel en kutlu doğum peygamberimizin doğum yılı.(571)

hesaba göre ben de yaşsızım yani benjamin button eheueh :D :D

Selam kızlar ben aranıza dün katıldım...Geçmişi okuyup döneceğim..Şuanda öglen yemeyi yiyorum zorla canım istemiyor ama..1 bardak ayran 2 dilim etimek ve peynir...yeşillik getirmedim bugün işe...:17:

Selam kızlar ben aranıza dün katıldım...Geçmişi okuyup döneceğim..Şuanda öglen yemeyi yiyorum zorla canım istemiyor ama..1 bardak ayran 2 dilim etimek ve peynir...yeşillik getirmedim bugün işe...:17:

afiyet olsunn benım de yemek saatım geldı ama acıkmadım hıc yaa

hemen yemek saatı gelıyo anlamıyom :)

:1: ay ne tatli ya kuzucuklar :38: yerim ben onlari :52: benim oglani da bugün krese götüremedim :40:anne nooluurr babamla yatayim dedi:25: iyi git madem dedim kiyamadim:31:
:55:ay bende ona kıyamam,,iyi yapmışsın ama alıştırma bakalım:23:
of of 2 aydır hiç hamuişi yapmadım. bir kez misafire kek yaptım o kadar. ben yapsam dayanamam kesin yerim hemide hepisini:52::52::52:
ay kız benim koca da yay. siz yaylar hiç sevmiyonuz sıkılmayı biliyom. bende çaktırmadan kontrol ederim devamlı tel bakarım face ne arada sohbet gibi sorarım bu kız kimdi falan diye. :52::52::52: ben çok kıskancım kabul ama en büyük korkum aldatılmak. ay derdim var köşesinde "aldatıldım ama boşanmak istemiyorum"diye bir yazı var onu okuyom saydıracam konu sahibine zor tutuyorum kendimi. :47::47::47: aldatmış hala aldatıyo ayrıca konu sahibi hamile ama boşanmam o kadından nasıl kurtulurum diye soruyo... sanki o kadından kurtulacak yenisi gelmeyecek. ah ah biz kadınlara çok üzülüyorum nedir bu çilemiz.

trendy sağoll tarifi deneyecem mutlaka ay aynı şeyleri ye ye sıkıldım. arada böyle tarifler yazın kızlar hem diyete de çeşit katmak iyi oluyo.
bende boğayım eşim balık,,aman yarabbim ne bu uyumsuzluğumuz daha doğrusu aynı şeyleri yapmaktan bıktım,,inatçı olan benim ona noluyo bilmem senin burcunda inatçılık yok bikere diyorum ama,,hayır benim kişiliğimde inatçılık var işte diyo,düşünün yani inat konusunda neler yaşandığını evdee:47:allah allah:31:bide ikimizdede haddinden fazla bi kıskançlık var,,ama rada o beni kıskandırmaya çalışıyoya,,bende daha beteriyle karşısına çıkıyorum :27:işte ozaman anlıyo benim nasıl çıldırdığımıı,bidaha yapmıyo ama bidahakine kadar:9:ikimizinde alttan alma huyu yook:44:özür dileme huyu çok zor gelişiyo:23:bidaha yapıcak olduktan sonra özürün ne kıymeti var dimii,en iyisi emin olmadan özürsüz kalmak:31:ama şu bi gerçekki biz hala birbirimiz delicesine kıskanıyo vede seviyoruz bu çok güzel bişey ve önemliside bu:16::16::48:
Allahım yavrularını sana bağışlasın. anne olmak bir kadının sahip olduğu en güzel duygu. benim 5 yaşında vızır vızır dönen 2dk. dahi yerinde oturamayan dünya tatlısı oğlum var. (Allahım bağışlarsa) 2 yıldır tekrar anne olmak istiyorum inşallah olurda buraya hamileyim diye yazarım. oğlum kızkardeş istiyor benim neden kardeşim yok diyor. hayırlısı tabi. Rabbim hiç çocuğu olmayanlara nsip etsin. biz annelik babalık duygusunu yaşadık çok şükür.
amin canım,,allahım inşallah kız evlat nasip eder bu sefer:49::emir_bebek::nazar:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::16::16:

eheuhehe malesef yanlış cvb:27:oğlanın uyanma vakti tam dakik maşallah geldi kucağımda şuan,,sütünü içiyo pcye bakarak ve yatarak ,,kollarım ağrıdı üstünden yazcam diyeeee:25::9:

afiyet olsun canım:56:

yav ben daha demin kalkmış gibiyim ne ara öğlen olduuuu:53:

Son düzenleme:
Nafcım hoşbuldum aşağıdaki çizelgemi arkadaş yapmıştı..Yeniden çizelge nasıl yapılıyor beceremedim.Birde bu aşağıdaki çizelgem dursa olmazmı? 2 tane çizelge olursa dahada süper olur....

Ben yaklaşık 27 gündür diyetteyim hergün mütemadiyen 2 litre su içiyorum 4 bardak yeşilcay...Çok sık wc ihtiyacım oluyor yeşilçaydan sonra :)) Sizede oluyormu? 3 beyazı günlerdir tüketmedim :((( şeker tatlı ekmek hamur işi cips kola meyve suları vs yok yok yok direniyorum artık canımda istemiyor...Kesin kararlıyım..Et yerine mesela bugun peynir yedim aksama sebze....

:1: yok gitmemek icin bahane :27:esim isden ayrildi tepesi atinca :37: suan evadami ben iskadini :1: sabah yumusakligim tuttu :1:
teekkür ederimm :16: etamini de ben işledim kız everything hand made yani eheueh :9:

hesaba göre ben de yaşsızım yani benjamin button eheueh :D :D
:1:

bi kere bikere de benim canim yemek istemesze nolur :43: ama yok anam ben 24 saat yeme yarismasi olsa onu bile kazanirim :52:

benim taze ortim yok bugün :26: acaba kurufasulye yedimmi dün :44: bende cikacam birazdan acikdim birseyler bulmaya gideyim :10: herhalde bugün tavuk bacagi var menümde :1: yakalayim bari :10:

hoşgeldin canım...

yaa yay koca :D zor olsa gerek biz ipe sapa gelmeyen bi burcuz bilion mu :D iyiyiz hoşuzda bazen çok zoruz
ayrıca yay erkeki bi farklı snaırırm yay kadını gene sert çıkışlarını yumuşatıyo da erkekler yumuşatma gereği
görmüyo gocanım üleen dio çıkıyo eheueh :) benim kociş başak :) yay-başak kimse gecınebılır die yazmamıs ama
biz gecınıoz valla kem gözlere şişş :D :D :D

canım ben de zor dayanıyorum inanki :D ama kociş sağolsun çabuk bitiriyo da bana yemeye kalmıyo
veya dağıtıyom bak sımdı komşuun tabağı var eve gidince koycam tabağına vercem bi kısmını :D azalıcak
kalanıda kociş yer o kadaar :)

ay ben teraziyim kocam yay bir sitede bunları okudumda valla herşey doğru...
Terazi ve yay burçları aslında birbirlerinden oldukça farklı iki karakterdir. Terazi uzlaşmayı sever, ince fikirlidir ve evlilikten yanadır. Yaylar ise özgürlüklerine düşkün, kalbine geleni diliyle söyleyen ve evlilikten bir türlü emin olamayan bir kişiliktir.

Bu yüzden bu ilişkinin sonları bilinmez ama başlangıçları süperdir. Bir araya geldiklerinde mükemmel bir enerji çıkartabilirler. Uzun heyecanlı sohbetler, şakalar, espriler havada uçuşacaktır. Ne zaman bir şey yapmak isteseler partnerden bir itiraz görmezler.
Eğlenmek iyi güzelde her vakit güllük gülistanlık geçmeyecek. Terazi ve yay fikir ayrılıkları yaşamak zorundalar. Özellikle maddi konularda teraziler yayları çok ikaz etmek zorunda kalabilir. Yay savurgandır, para tutmayı bilmez. Eğlenirken faturaları düşünmez.
yay ve terazinin aşk hayatları, sosyal hayatları ne kadar iyi geçerse geçsin konu evliliğe gelince birlikteliğin rengi değişecektir. Zaten terazilerin yay evliliği düşünmeden önce onların bu ilişkiye adapte olup olmadıklarını, gerçekten sevip sevmediklerini öğrenmeleri gerekiyor. Terazi akıllı bir burçtur. Eminim yanlış bir karar vermeyecektir.
nah akıllı bir burcum. deli gibi aşık olduk evlendik.şimdide birbirimizi yiyoz.önceden burçlara inanmazdım pek ama valla burada yazanlar tıpatıp bizim evlilik.
ay pardon kızlar burayı da derdim var köşesine çevirdim :52:

Blackchat hoşbuldum tatlım.. bence yorma kafanı böyle şeylere..Evlilikte birbirini yemek sevgiden...Didişmek olamsa monotonlaşır evlilik....Ama burçların özelliklerini taşıdıklarımıza bende inanırım...:52:Genelde dogru çıkar..

:1: yok gitmemek icin bahane :27:esim isden ayrildi tepesi atinca :37: suan evadami ben iskadini :1: sabah yumusakligim tuttu :1:

bi kere bikere de benim canim yemek istemesze nolur :43: ama yok anam ben 24 saat yeme yarismasi olsa onu bile kazanirim :52:

benim taze ortim yok bugün :26: acaba kurufasulye yedimmi dün :44: bende cikacam birazdan acikdim birseyler bulmaya gideyim :10: herhalde bugün tavuk bacagi var menümde :1: yakalayim bari :10:

Sibelcim istedikten sonra seninde canın istemez yemek önce yeşil çay içmiştim o kesti sanırım...Ben başarmak istiyoprum o yüzden beynime yemek yemegi istemiyorum sinyalleri veriyorum arkadaşlarım yanında cips çay keyfi yaparken ben kendimle savaşıyoprum..Sende kendini bu şekilde şartla derim..Kendine haksızlık etme:36:

:55:ay bende ona kıyamam,,iyi yapmışsın ama alıştırma bakalım:23:
eheuhehe malesef yanlış cvb:27:oğlanın uyanma vakti tam dakik maşallah geldi kucağımda şuan,,sütünü içiyo pcye bakarak ve yatarak ,,kollarım ağrıdı üstünden yazcam diyeeee:25::9:

afferim onaa :1:

:1: yok gitmemek icin bahane :27:esim isden ayrildi tepesi atinca :37: suan evadami ben iskadini :1: sabah yumusakligim tuttu :1:]

inşallah kısa sürede istediği gibi bi iş bulur canım :)

hoşgeldin canım...

ay ben teraziyim kocam yay bir sitede bunları okudumda valla herşey doğru...
Terazi ve yay burçları aslında birbirlerinden oldukça farklı iki karakterdir. Terazi uzlaşmayı sever, ince fikirlidir ve evlilikten yanadır. Yaylar ise özgürlüklerine düşkün, kalbine geleni diliyle söyleyen ve evlilikten bir türlü emin olamayan bir kişiliktir.

Bu yüzden bu ilişkinin sonları bilinmez ama başlangıçları süperdir. Bir araya geldiklerinde mükemmel bir enerji çıkartabilirler. Uzun heyecanlı sohbetler, şakalar, espriler havada uçuşacaktır. Ne zaman bir şey yapmak isteseler partnerden bir itiraz görmezler.
Eğlenmek iyi güzelde her vakit güllük gülistanlık geçmeyecek. Terazi ve yay fikir ayrılıkları yaşamak zorundalar. Özellikle maddi konularda teraziler yayları çok ikaz etmek zorunda kalabilir. Yay savurgandır, para tutmayı bilmez. Eğlenirken faturaları düşünmez.
yay ve terazinin aşk hayatları, sosyal hayatları ne kadar iyi geçerse geçsin konu evliliğe gelince birlikteliğin rengi değişecektir. Zaten terazilerin yay evliliği düşünmeden önce onların bu ilişkiye adapte olup olmadıklarını, gerçekten sevip sevmediklerini öğrenmeleri gerekiyor. Terazi akıllı bir burçtur. Eminim yanlış bir karar vermeyecektir.
nah akıllı bir burcum. deli gibi aşık olduk evlendik.şimdide birbirimizi yiyoz.önceden burçlara inanmazdım pek ama valla burada yazanlar tıpatıp bizim evlilik.
ay pardon kızlar burayı da derdim var köşesine çevirdim :52:

eheueheu cidden güzel açıklamışalr tebrık etmek lazım :) ben de orada kendı burc uyumumuzu buldum ama bızım kı bıraz ters
bu arada teraziler cidden akıllı hee hiç görmedim farklısını :) zaten mavi ile belirtmişsin eheuehe :9: :9: :9:

Yay ve başak birlikteliği, çok ilginç ve şaşırtıcı bir birliktelik olur. Nabzın ne zaman yükseleceği, ne zaman düşeceği belli olmaz. Köşeyi döndüklerinde nasıl bir sürprizle karşılaşacaklarını bilmemeleri ilişkilerini canlı tutar. İkisinin de fazla bir açıklaması yoktur. Bir aradadırlar ve garip bir çekim içerisindedirler. Her an bozulabilir ya da her an bir dönüş olabilir.
Cinsellikte son derece uyumlu olurlar. Yay-başak beraberliği rengi değişen bir ilişki olsa da renkli olacağı kesin.

burası noktasına virgülüne kadar aynı bi bakmıssın kavga etmısız 2 dk sürmez aşkısım bebemm
öpücük hanımıs tocişim falan :9: :9: :9: ikimiz de ayrı ayrı manyağız eheueheueh

Başak burcu insanı çalışkandır, işini sever ve disiplinli çalışır. Yay burcu ise kesinlikle başak gibi olamaz. Başak titizdir. Yay ise temizlikten daha önemli şeyler olduğunu düşünür. Unutmamak gerekir, yay burcu saygıyı sever ve saygı duyar. Bu yüzden başak burcunun titizliğini anlayabilir.Yayın seksi bir hareketi ya da bir sözü başağın baştan çıkması demektir.

şimdi burada diokı başak titizdir doğru evet ama kendine titiz yani ev toplayım çorabımı oraya atmayım dağılmasın yok hayır
dikkat etmez ama telefonun laptopun ekranı toz mu olmuş çizilmiş mi bunları dert eder masayı silerken bez temız mı
falan kendı yapmaz yanı benı kontrol eder bu titizliği

başak iş kolik dio evet doğru mesleği hakkında çok titiz ve işkolik yaptıgı işi tam ve güzel yapar
fakat ev işi yapıyorum veya evi süprücem diim off sen de amma iş meraklısısın boşver der sallar benım kocam
bi kere şu işi yap desin dişimi kırcam :27:

ay gene kimsecikler kalmamış. bazen feci ıssıszlaşıyo buralar. hani kovboy filmlerinde çalı otu yuvarlanırya rüzgarda burada da gezi gördüm :52:

bakın kızlar benim kız size şirinlik yapıyo karnımı sevin diyo.) $şirin bir.webp

Son düzenleme:

:27::27::27:tavuk bacağı hemi,,eşimde dün gelirken kelebek almış,,ama ben yemeklerimi yapmıştım bile,,bide mantı almış,,neyse dedim yarınki menü hazır işte didim ve öptüm:38:gofretleri almayaydı iyidi alamayaydı iyidi almayaydı iyidi,,takıldım aha bende:25::9:
ay gene kimsecikler kalmamış. bazen feci ıssıszlaşıyo buralar. hani kovboy filmlerinde çalı otu yuvarlanırya rüzgarda burada da gezi gördüm :52:

bakın kızlar benim kız size şirinlik yapıyo karnımı sevin diyo.)Eki Görüntüle 311084

:93::93::93:ay yirim ben onu yirim okşalayalım bakalım,,ayy aynı benimde vardı evlenmeden önce beyaz bi kedim aynı böyle pammuk gibiydi,,,ankara kedisiydi,,ama sağırdı veteriner ne mutlu size sağır bi kızınız olucak bundan sonra demişti,,sağır diye atıcak diğildikyaa,,aldık besledik,sokaktan bulmuştum küçücük bembeyaz bişeydi,,ama tepki vermiyodu ççağırınca ondan götürdün veterinere,aşıları falanda olmuştu,,bide kimliği bile çıkmıştı,,bulduğum her kediye kimlik çıkarıyodum bendee:16::16:

Son düzenleme:
Back
X