70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kendini bilmez insanlarcok anacim:19:
senin gosterdigin insanliga bak,bide hanimin kotu niyetine...
benim de basima geldi oyle bisey.
benim bi tanidigim kadin da beni her gordugu yerde(ki genelde hep ayni yerde gorusuruz) aaa noldu hamilemisin yine diyodu.sanki 2 sende bir doguruyomusum gibi.9 bucuk senelik evliyim sadece 2 cocugum var halbuki:19:.
ben de ayyy hayir hamile degilim ama cokkiloalmisim deyip uzuluodum.hic de aklimdan cikmiyordu.ama bu dialogun devami su sekilde tamamlanirdi hep;aa evet cok kiloalmissin ama ben 5 kilo verdim bak diodu ceketini acip belini gosterioduki boyu en cok benim omuzlarima gelen bir bayan ve bacaklari ince ama bel namina biyeri yok vucudunda.fred cakmaktas gibi ayni anlayacaginiuz:1:
ama ben yine de aa evet cok hos olmussun diodum.bu boyle 1 kez,2 kez,3 kez ayni yerde ayni konusma gecti..
artik bikmistim.bir gun ortak bir tanidigimizin dugununde karsilastik.mecburen ayni masaya oturduk.hanim bana yine aa filiz hamilemisin yine dedi:53:.ucucaktim o anda ustune.sinirden kudurdum.ama bu sefer alttan almadim
-hayir ya nedir bu boyle her gordugunde ayni soruyu soruyosun aksine kilo verdim.vermeye de devam ediyorum.vucudumla su an bi derdim yok cok sukur dedim sert bi sekilde.coookkkbozuldu.5-6 saniye gozlerimin icine bakti ama tek laf etmedi.biz bunlari konusurken onun esi masada yoktu.daha sonra biz esimle dansa ciktik ve tekrardan masaya otururken esi bana dediki:filiz ne kadar fit gorunuyosun,cok hosolmussun canim,rejimmi yapiosun sen dedi:1:(durumdan haberi yok tabi napsin)uzerine bide ismini soyleyerek benim hanimada ogret nasil yapiosan deyinceee.....hanimin yuzunu gormeliydiniz.al al mor mor:9::9::9:icimin butun yaglari eridi o an.

kotumu yapmisim ama?????

Ben hayatım boyunca insanlara değiştiremeyecekleri konularda onları üzecek şeyler söylemekten hep kaçındım. Ama beni nerden bulur bu dürüst olduğunu sanarak patavatsızca konuşan insanlar bilmiyorum?
En güzel intikam zayıflamak olacak. Görmesi yeter böyle insanların.
Ama hayat felsefem şu ki beni gerecek insanlardan uzak duruyorum.
Eğer zayıflayamazsam uzak durduğum insan sayısı artabilir...:27:

canım farkındamısın kilo çizelgende 0.8 kg kaybetti diyoo,sense 20 kilo kaybettin,,görenler yanlış anlar bak,,bi benim çizelgemde yazana bak bide kendinkine,,düzelt istersen:23::23:

evet sen söleynce farketttm düzellttm saol canımm :34:

kilo veren arkadaşları tümden tebrik ediyorum 1. ve 2. belli gibi tebrikler fıstıklar,:46::46:,2 kilo verdiğim günlere dönmek istiyorum en azından 15ine kadar:43::43::43:

hehe üstüme alıyorum :9::9: tşk ederim sende 15 ine kdr dediğin kiloya geliceksin benceee :21::21:

Son düzenleme:
ben bikaç aydır kullanıyorum aç karına hiç bi yan etki görmedim,,üstelik yediklerime dikkat etmiyordum ve sabitlerde kaldım,,artık tekrar dikkat etmeye başlıycam en azından gece abur cuburlarımı tekrar kesmek zorundayım:23:

bende aç karına içiyorum devamlı bi sabah bide akşam yatarken,hiç bi zararını görmedim:21::9:
aşağıdada uzman öneriside öyle diyo:34:

Bir TV programında konuk olan Ahmet MARANKİ tarafından yeni bir diyet listesi verildi. Bizde bu listeyi sizlere sunmayı amaçlıyoruz.

İşte ir ay içerisinde sizlere 3-4 kilo verdirecek diyet programı.

* Öncelikle diyet yapan bir kişi bol bol su tüketmelidir. Günde en az 2-3 litre su tüketimi kilo verdirmeyi hızlandırır.

Yağların yakılmasına yardımcı olur.

* Gece yatmadan önce içeceğiniz bir bardak su içerisine (Su kaynara yakın olmalıdır) bir çorba kaşığı elma sirkesi karıştırarak içmeniz gerekecek bir ay boyunca. Elma sirkesinin su ile alınması zayıflatıcı etki gösteriyormuş vücutta.

* Sabah kalktığınızda bir bardak kaynara yakın sıcaklıktaki su içerisine limon suyu ekleyerek içmeniz gerekecek. Bu sıvıda bir aylık diyet süresince her gün alınması gereken bir karışım olarak listeye giriyor.

buda bi başka uzman deyişi gerçekten faydalı bu sirke yaw:46::46:

ılık bir bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı bal karıştırılarak yapılan kokteylin sabahları aç karnına içilmesi halinde vücutta biriken fazla yağın atımının kolaylaşacağı tavsiyesinde bulunarak, şöyle konuştu.

Son düzenleme:
evet sen söleynce farketttm düzellttm saol canımm :34:

hehe üstüme alıyorum :9::9: tşk ederim sende 15 ine kdr dediğin kiloya geliceksin benceee :21::21:
alın alın ilk 2 sırada sende varsın:9:
hadi bakalım inşallah inerim,,eşimden bazı karışımlar için..bişeyler aldırıyorum alırsabakalım,,hile yapmak serbest nasılsaa,,o beni tuzağa düşürmek için gofretler alırken iyiydi,,o böyleyse bende böyle:23::27:

alın alın ilk 2 sırada sende varsın:9:
hadi bakalım inşallah inerim,,eşimden bazı karışımlar için..bişeyler aldırıyorum alırsabakalım,,hile yapmak serbest nasılsaa,,o beni tuzağa düşürmek için gofretler alırken iyiydi,,o böyleyse bende böyle:23::27:

ne hilesi canımm yine sen boğazından kısıosun o karışımı içerek o boğazından kıssın bakalım hilemi deil mi :27::27:

ne hilesi canımm yine sen boğazından kısıosun o karışımı içerek o boğazından kıssın bakalım hilemi deil mi :27::27:

evet ya doğru söylüyoun,,sırf fazla yemiyim diye yemekten sonra o karışımı içicem bakalım inşallah faydası olur,,eğerki 57 olurda iddayı kazanırsam karışımı o an bırakıcam:42::23:herşey iddaa için..

evet ya doğru söylüyoun,,sırf fazla yemiyim diye yemekten sonra o karışımı içicem bakalım inşallah faydası olur,,eğerki 57 olurda iddayı kazanırsam karışımı o an bırakıcam:42::23:herşey iddaa için..

hehe anında bırak :1::1::1:

bende biriyle iddaya girsem keşke ama benim eşim korkar benle iddaya girmeye bu konuda :1::1:

dünde gel şınav yarışı yapalım dedim yapmadı yaaa korktuuuuuuuuu :27::27::9::9::9:

bende biriyle iddaya girsem keşke ama benim eşim korkar benle iddaya girmeye bu konuda :1::1:

dünde gel şınav yarışı yapalım dedim yapmadı yaaa korktuuuuuuuuu :27::27::9::9::9:

:27::27::27::27::27:

svlkbr

canım aldıysan gelen verdiysen giden yazıcaksın tek oraya,,sonra bide bu senin ilk bildirimin eğil geçen hafta liste altına yazmıştım seni,,bu hafta listedesin oyüzden ilk bildirimim olmamış orda,,geçen hafta bildirim yapmasaydın liste altına yazılmazdın:23::34:neyse bu seferlik gelen gidene bişey demiyorum ama haftaya hunada dikkat et,,böyle olunca dikkatimden kaçıp eksi yazıcama artılarda yazıyorum sizleri

Son düzenleme:

kız geçen 1 haftada ne yidin ne içtin bi de bana hele,,bende 2.4 versem nolurkine,,ya iyice stres yaptım haaa:31:

:27::27::27::27::27:

svlkbr

canım aldıysan gelen verdiysen giden yazıcaksın tek oraya,,sonra bide bu senin ilk bildirimin eğil geçen hafta liste altına yazmıştım seni,,bu hafta listedesin oyüzden ilk bildirimim olmamış orda,,geçen hafta bildirim yapmasaydın liste altına yazılmazdın:23::34:neyse bu seferlik gelen gidene bişey demiyorum ama haftaya hunada dikkat et,,böyle olunca dikkatimden kaçıp eksi yazıcama artılarda yazıyorum sizleri

yaa bende öle yapmadım mı gıden yazdım ayy nerde yanliş yapıorummm kafayı sıyırcamm :15:

kız geçen 1 haftada ne yidin ne içtin bi de bana hele,,bende 2.4 versem nolurkine,,ya iyice stres yaptım haaa:31:

kız ekstra yapıım bişi olmadıı ama hani geçen hafta haddimden fazla yiyip 1.40 fazla çıkmıştım ya

işte o ztn kilo deildi yani sadece yediklerimin şişliğiydi bu hafta normal düzenime dönünce o fazlalık olan direk

gitmiştir e kalanıda bu haftaki verdiğimdir ben ona yoruyorum yanii

bide o homili gırtlak yediim hafta sporu sadece 4 kere yaptım bu hafta spora asıldım her gün sabah leslie 4 mil

akşam plates böle yaniii :21:

yaa bende öle yapmadım mı gıden yazdım ayy nerde yanliş yapıorummm kafayı sıyırcamm :15:
bu ilk bildirimim...
başlangıç:72
geçen hafta:70
bu hafta:69.300
gelen/giden:-700
toplamda giden:700
hedef:65
UMARIM BU SEFER OLMUŞTUR

işte aynen verdim senin bildirimin bu şekildeydii:23::23:
kız ekstra yapıım bişi olmadıı ama hani geçen hafta haddimden fazla yiyip 1.40 fazla çıkmıştım ya

işte o ztn kilo deildi yani sadece yediklerimin şişliğiydi bu hafta normal düzenime dönünce o fazlalık olan direk

gitmiştir e kalanıda bu haftaki verdiğimdir ben ona yoruyorum yanii

bide o homili gırtlak yediim hafta sporu sadece 4 kere yaptım bu hafta spora asıldım her gün sabah leslie 4 mil

akşam plates böle yaniii :21:

hımm anladıım:25::25:

:43:nerhaba kacgünden berı gıremedım diyet bi:25:le yapamadım mısafır lerım vardı çok kacamak lar oldu ooooooooofffffffffff :5::18::125::125::84:

iyiyiz gııı nerelerdesin sen görünmüyon hiiç:27::27:

svlkbr

canım bide toplamda gidene 2.700 yazman gerekiyodu çünkü 72yle başlamışsın zayıflamaya :34:

ahh deşifre oldum iimi :30: sadece gıden yazıcaktım dımı bıde toplamda bu haftanınkı degıl toplamı yazıcaktım anlamısmyım bu arallar anlayıs kıtlıgı cekıorumda mzur gör:21:

Biraz dinlenip geri döndüm Tuğbiş...
Sen de çıtır bir anne olmuşsun:)
:21::21::21::21::21::16:
:43:nerhaba kacgünden berı gıremedım diyet bi:25:le yapamadım mısafır lerım vardı çok kacamak lar oldu ooooooooofffffffffff :5::18::125::125::84:
özelde bildirimin yok,,mj sayın varmı bilmem amaa,,bu hafta listedesin yollarsan ona göree:34:
ahh deşifre oldum iimi :30: sadece gıden yazıcaktım dımı bıde toplamda bu haftanınkı degıl toplamı yazıcaktım anlamısmyım bu arallar anlayıs kıtlıgı cekıorumda mzur gör:21:

evet aynen öle anlamışsın:46::46::9:

Back
X