kendini bilmez insanlarcok anacim
senin gosterdigin insanliga bak,bide hanimin kotu niyetine...
benim de basima geldi oyle bisey.
benim bi tanidigim kadin da beni her gordugu yerde(ki genelde hep ayni yerde gorusuruz) aaa noldu hamilemisin yine diyodu.sanki 2 sende bir doguruyomusum gibi.9 bucuk senelik evliyim sadece 2 cocugum var halbuki.
ben de ayyy hayir hamile degilim ama cokkiloalmisim deyip uzuluodum.hic de aklimdan cikmiyordu.ama bu dialogun devami su sekilde tamamlanirdi hep;aa evet cok kiloalmissin ama ben 5 kilo verdim bak diodu ceketini acip belini gosterioduki boyu en cok benim omuzlarima gelen bir bayan ve bacaklari ince ama bel namina biyeri yok vucudunda.fred cakmaktas gibi ayni anlayacaginiuz
ama ben yine de aa evet cok hos olmussun diodum.bu boyle 1 kez,2 kez,3 kez ayni yerde ayni konusma gecti..
artik bikmistim.bir gun ortak bir tanidigimizin dugununde karsilastik.mecburen ayni masaya oturduk.hanim bana yine aa filiz hamilemisin yine dedi.ucucaktim o anda ustune.sinirden kudurdum.ama bu sefer alttan almadim
-hayir ya nedir bu boyle her gordugunde ayni soruyu soruyosun aksine kilo verdim.vermeye de devam ediyorum.vucudumla su an bi derdim yok cok sukur dedim sert bi sekilde.coookkkbozuldu.5-6 saniye gozlerimin icine bakti ama tek laf etmedi.biz bunlari konusurken onun esi masada yoktu.daha sonra biz esimle dansa ciktik ve tekrardan masaya otururken esi bana dediki:filiz ne kadar fit gorunuyosun,cok hosolmussun canim,rejimmi yapiosun sen dedi(durumdan haberi yok tabi napsin)uzerine bide ismini soyleyerek benim hanimada ogret nasil yapiosan deyinceee.....hanimin yuzunu gormeliydiniz.al al mor mor
icimin butun yaglari eridi o an.
kotumu yapmisim ama?????
Ben hayatım boyunca insanlara değiştiremeyecekleri konularda onları üzecek şeyler söylemekten hep kaçındım. Ama beni nerden bulur bu dürüst olduğunu sanarak patavatsızca konuşan insanlar bilmiyorum?
En güzel intikam zayıflamak olacak. Görmesi yeter böyle insanların.
Ama hayat felsefem şu ki beni gerecek insanlardan uzak duruyorum.
Eğer zayıflayamazsam uzak durduğum insan sayısı artabilir...