hoşbulduk canım sağol... oğluş ihmale gelmez biz burdayız beklerizzz :))
ahhh o hareketsiz çalışmalar benide bu hale getiren o zaten ne güzel okul hayatım boyunca 57 kılodaydım hiç şaşmazdı taki 5 yıl önce işe başlayana kadar :2: sadece çorbayla olmaz ekmeksiz bi sebze yemeği yada çorba yanına salata veya yogurt tarzı bişiler yemelisin bence hem tatlı baş düşman sakın haaaaaçikolatayı çok sevsemde haftada 1 kereye düşürmeyi hedefliyorum ben sende tatlıya öyle bir hedef koy çok tatlımı canın çekti al kuru kayısı onu ye yada burda okudum light sütün içine cubuk tarcın da tatlı iştahını kesiyormus insanın
![]()

insallah kendiliginden patlamisdir canimmerhaba kizlar ben geldim nasilsiniz ben iyi sayilirim doktorun verdigi ilac 2gun sonra regli baslatti dun itibariyle reglim geldi simdi doktor bekleyelim dedi eger regli bittikten sonra kuculmemisse ozaman hastaneye gitcem insaallah patlamis olurda sorunsuz kurtulurum yeni haberler varmi
ortim kusura bakma canim cuma gunu sabah erkendenden doktora gittigim icin bildirim yapamadim gecde geldim eve tartilmadimda kusura bakma

SEN OĞLUŞA BAK CANIM BURDAYIZ BİZ
canım sağ üstte kontrol paneli var oraya bas,,solda profil düzenleye gir,,orda aşağı kaydır sayfayı çizelge yazan yere yapıştır,,ta aşağıdada kaydete bas,,sayfa yenileniyo ve çizelgeolumuş oluyo,,ben hep öyle yapıyorum![]()

hosgeldin canimKızlar merhaba 3 ay önce doğum yaptım 63 ile basladığım hamileliğimi 80 ile bitirdim.Su an 74 kiloyum ve ayda bir kilo hatta 500 gr zayıflamak istiyorum.Emzirirken nasıl kilo verilir.Tecrübelerden yararlanmak istiyorum...![]()

insallah canimakşamları bende bu şekilde yapıyorum sabahlarıda içmek için zorlayayım kendimi en iyisi
çok geçmiş olsun Allah şifa versin evet sonra daha fazla stres oluyor insan öğleden sonra çerez yedim akşam yemeğini brokoliyle dengeledim umarım cumaya bu hafta hedeflediğimiz kiloya ulaşırız
inşallah Allah şifa versin bütün hastalara