- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
sagol canim benim![]()
tugba bayadir senden firca yemiyordum kiz özlemissim:83:
dogru söylüyon isallah bunca seyden sonra bende cumaya eksi cikarim:26: ama hic umudum yok![]()

katılabilirsin sorun olmaz ama paylaşımda bulunup düzenli bi şekilde bildirimlerini yapman şartıylaamerhabalar,
ben su an 6. gruptayim diyet gruplarinds, ayni zamanda bu grupta da yer alabiliyor muyim?
mevcut kilom 76,6.
bir de sizin su karisimi merak ettim tarif verir misiniz

79 dan 60 kiloyamı indin süpersin yaaa darısı başıma:))

evet kendimizi ogüne saklamalıyız tabi ogünde fazla abartmazsak çok daha iyi olur ama görcez bakalımDün akşam çok abartmıştım. Ama doğru yılbaşında mecburi kaçıracağımızı düşünerek en azından abartıları o güne saklamalıyız di mi?
Ben krom pikolinat diye insülin direncini düzenleyen bir tablet aldım. İnsülin direnci var bende. Doktora sorup deneyebilirsin belki. Zayıflama ilacı değil ama Sadece aşırı tatlı isteğini kesiyor.
Bu karışımdan fayda sören canlı örnek var mı? Yapmak stiyorum ama bende pek işe yaramıyor bu karışımlar . Hayalkırıklığına uğramak istemiyorum.

karışımdan fayda görenler varmış canım,,ama canlı örnek inşallah ben olurum görcez bakaılım,,hele bi regl bitsinde gerçek kilomu göreyim tartıda,ama şunu söyliyim reglim ama artıda değilim cumaya göree

bizde özlediiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkselam kızlarrr herkese kucak dolusu sevgilerrrrr
günlerdir giremiyorum çok özledim sizleriihiç fırsatım olmadı...pazartesi günü muhasebeden son sınavımız vardı oldukça iyi geçti saqolsun deryacım hatırlamış tel açtı sınav sonrası çok memnun oldum...ayın 26sında sınava gireceqimi unutmamış burdan birkez daha bu inceliqi için deryama çok teşekkür ediyorum...ve şuanda kadıköydeyim..önce tren sonra feribot daha sonrada karayoluyla eqitim ofisine gelmiş bulunmaktayım
birtek uçak kaldı bugün binmediqim
1.5a kadar burdayım winsell proqramı için özel eqitim alıcam..arkadaş kahvaltı yaparken ben size bi bakayım dedim ve şuanda ar. geldi..gene gelicem akşamda olsa..iyi sohbetler sizlere..sizi çokkkkkkkkk özledimmmmmmm
![]()

ama şu yazı stilinin değiştir valla okuyamıyorum yaaaa

yoklama almak ne işe yarıycak anlamadım kızBuradan tüm yetkililere sesleniyorum sabahları yoklama alınsın![]()

ah ah bitmedi şu erkeklerin derdi bitmedii,bence abartığın hiç bişey yok,,sen onunkulara gidiyosan oda gelmek zorunda yada gelmicekse bile tavırlanmasına hakkı yok,,biz gitmicez dedikmi binderede su getiriyolar haksızsın gelceksin diye kavga çıkıyo,,onlarda mecbur ozamangünaydııınnnnnnn
günayddıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn.okuldayım şimdi.dersim boş size bakayım dedim.canım da sıkkın zaten.eşimle kavgalıyız.daha doğrusu ben darıldım.kızlar yaaa şimdi biz annemlere çok yakın oturuyoruz.haftasonu kardeşim geldi şehir dışından.pazartesi de yemeğe kalcaktık annemlerde.eşim gelmem dedi.ben de gelmezsen gelme dedim ama ayıp oldu bayağı.kardeşim herzaman gelemiyo.neymiş yorgunmuş niye emrivaki yapıyomuşummm v.s...çok canım sıkıldı triplerdeyim şimdi.ben ne kadar yorgun hasta olsam da onun ailesine hep gitmişimdir.abisi şehir dışına gideceği zaman okul çıkışı hasta hasta soğukta gittim uğurlamaya.annesi ne zaman yemeğe çağırsa hep gittim ne kadar istemesem de.canım çok sıkkın yaaa acaba ben mi abartıyorummm bilmiyorum.
bi de sigarayı bırakıyo.onun gerginliği diye katlanıyorum ama herşey bi yere kadar bıktım artık yaaa.ufffff![]()

Eki Görüntüle 316142günaydın kızlarrr nasılsınız ??
bugün kızımın doğum günü 1 yaşını dolduruyo akşam için hazırlık yapıyorum bisürüü cııısss vaarr
dün geceden beri uğraşıom bugünde devam edicem akşamada yiycezzzzz ehehehe
hadi gelin hep beraber yiyeliiimmmm![]()

iyide canım ne bu böyle bütün besinlerden almışsın tek öğünde ,,ondan olmuştur,,çorba salata yeterdi,,sen bakliyat yemişsin,sebze yemeği yemişsin bide çorba içmişsin ondan olmuştur azalt öğündeki yemek çeşidini,,sorun çözülecektir,,yemeğe başlamadan 2 bardak su iç daha az yemek yiycen böylelikle,,yemek arasında su içme sonrasındada biraz zaman ver sonra içkızlar yaa ben yemek yedikten sonra cok fena midemde şişlik hissediyorum karnım çatlayacak gibi oluyor bugün öğle yemeğinde barbunya yemeği 2 3 kasık yedim pırasa yemeğinden sadece pırasalarını ayıklayıp yedim mercimek çorbası yarım porsiyon ve 2 kasık ucuyla puding yedim şimdi midem şişlikten catlayacak neden oluyor bu anlayamıyorum bana yardımcı olur musunuz bu konu daaa((

Ben varya rezil zamanlar geçiriyorum... Habire yiyorum verdiğim kiloları alıyorum ne yapacağım bilmiyorum kendimi kontrol edemiyorum
:2: :2: :2:
:26::26::26:noldu bebişim hayırdır:26: