- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
- 358
evet yaaa herkes mesgul galiba.
benim de misafirim gelecek gibi yarin.bugunden temizlik ve pasta borek yapsam iyiolucak.ben daha kahvalti bile yapmadim.aksam cook yorulmusum camasir mutfak derken.
ayagimin altindaki cikan o seylerin tedavisi surdugu icin de krem kullaniyorum ve coook aciyo.topalliyorum resmen yururken.
insallah biraz daha sabredersem gececek ama cokk mlesgulum ben yaaa.sozde ev hanimiyim.ama 3 ev hanimina bedelim.kendime sasiriyorum aksam olunca ayaklarimin alti zonk zonk sizliyo.gece 2ye geliyodu yattigimda.24 saat yetmioki bana![]()
ben çalıştığım için yetişemiyorum hiçbişeye bazen isyan ediyorum kendime hiç vakit ayıramıyorum diye, spora bile vakit kalmıyor ev hanımı olunca durum dahada vahim oluyor tatilde olduğumuz dönem daha kötü çünkü evdeyim yaa kendime habire iş çıkarıyorum ev hanımlığıda çok zor iş dün rahatsızım diye eşim yemek yaptı ben sözde yatacaktım ama mutfağı berbat eder diye yatamadım bir yandan onun arkasını topladım yedikten sonra masayı topladık eşim diyorki öff beee ne çok yoruldum yaaa dedim anladınmı şimdi beni, ona bile bahanesi var yemekten sonra o toplardı masayı ben kızımla ilgilenirdim şimdi ikisinide ben yaptım çok yoruldum diyor
Ben geldim. Öğle arası verdim. Nasıl oldun, biraz daha iyi misin?
iyi değilim aslında kızıma annem bakıyor anneme gidecektim ama vaz geçtim eve gidip dinlenecem sonra alacam kızımı, özleyecem ama çok halsizim... buarada facede seni ekledim sanırım doğrumu ekledim bilmiyorum ama yazdım çıktı