• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlar bugun misafirim gelicek.ben yine gece 2ye dogru yattim.coook yorgunum ama ilerim var ayaklanmaliyim.bana dua edin .Allahim hepimize ve en bassta evlatlarimiza saglik versin.Allah onlarin basini bile agritmain.biz anneler zaten cok dayanikliyiz masallah.ama kuzucuklarimiz henuz cok kucukler.hastaliklarla cok yipraniolar.rabbim sifasini verir hepsinin insallah.gece o saate kadar hamur isi yaptim ama hiic yiyesim yok.2 cesit de tatli yaptim ustune bide.mutfak pastaneye dondu.bende istah kalmamis.sabahin bi korunde esimle tartistik.sorumlulugunu yerine getirmemek icin bagirdi cagirdi (isini yapmadan)cekti gitti.cok kirildim.zaten yorgunum.agrim var.bi de onun boyle yapmasi elmimi ayagimi bagladi.ama misafirler bunlardan anlamayacagi icin ise koyulmaliyim.topik acik.arada bakiorum size haberiniz olsun

merhaba kızlar nasılsınız bugün....ben hala kötüyüm galiba regl öncesi mide bulantısı oluyor bu durumu yaşayan varmı? bağırsakarda gitti geçen ayda böyle olmuştum onun için regle bağladım yıl başında 67 olsam diyordum bugün dayanamadım tartıldım 2 gündür bişey yiyemiyorum yaa merak ettim 66 olmama 200gr kalmış mutlu oldum ama iyileşince eskiye dönerim sanırım 3 kilo vermiş oluyorum böylece ama ben kendimde baya değişiklik hissediyorum göbeğim küçüldü :52::52: göğüsleri nasıl kaldırcaz bilen varmı??ortim senin nasıl gidiyor dün bende baktım fotolarına maşallah kızların çok şeker allah uzun ömürler versin senide merak etmiştim ama göremedim...

umay0110 gecmis olsun canim havalardanmi ki halsizligin :26:
afrika mangosu ne ki :26:

regl öncesi galiba halsizliğim bugün yarın bekliyorum ama hiç böyle olmazdı 2. keredir bu sıkıntıları çekiyorum
mehmet öz diye bir doktor varya onun ürünü mynette reklamını çok yapıyorlar kafama takıldı eşim saçmalama diyor tabii ilaçlardan ölenleri duymadınmı diye

nasilsiniz kizlar bugun feci bisey oldu nasil oldu anlamadim bile okadar cok dikkat ediyorumki aslinda kizim cekyatta yatiyodu bende yatak odasina camasirlari goturdum katliyodum toplasaniz ucbes barcabiseydi ben nerdeysem kizimi hep oraya gotururum mutfaktaysambile araba koltuguna korum yanimda durur ama ilk defa bihata yaptim yanima yatak odasina goturmedim tvde kizim reklam gorunce cok dikkatini cekiyo baksin dedim zaten 2dakikada biticek is tedbir olsun diyede onune yastik koydum bu arada cekyat acikti yani genis alanda yatiyodu ama nasil yapmis anlamadim bi kut sesi duydum nasil kostugumu hatirlamiyorum kuzum yerde agliyo okadar kotu oldumki hemen kucagima aldim 1dakikada aglamasi sustu gorunurde hic biseyi yok normal gozukuyodu esimi aradim yinede doktara goturmek lazim diye olayi soyleyince bide o kizdi zaten mahfoldum bianda migrenim basladi okadar feci korktumki sonra bizim cocuk doktoru noel tatilindeymis napalim derken ev doktoruna goturduk adam tum muayenesini yapti hicbiseyi yok merak etmeyin dedi allaha sukur ama ben kendimi sucluyorum nasil boyle bihata yaptim diye ilk defa biraktim ondada kizim dustu cok kotu biduygu rabbim bidaha yasatmasin cok korktum bide ustune kaynanayla tartistim ama neyse simdi iyi durum esime soyledikten sonra onada soyledim kizim dustu diye oda diger odadaydi ben napabilirim diye dolanirken annem aradi bende anne zümra dustu dedim bana niye soylemiyosun dustude diye kaynana bitepki verdi bende bitarafdan zaten korkmusum fenayim bagirdim telde annem neyi soylememisim biraz once dedimya dustu diye unutmus unutkanligi var kaynananin bitarafdan agliyorum bitarafdan bagriyorum annem telefonda sakin ol diyo ama sinirlerim bosaldi napayim sonra teli kapattim buseferde unutmussam neolmus tekrar deseydin bitek sen boyle konusuyosun diger hic kimse benle boyle konusmuyo saydi durdu dedim ben sana daha neyapayim elimden gelen herseyi yapiyorum ve sana yaranamiyorum napayim daha sana dedim ve tabi bitarafdan agliyorum kizim kucagimda daha duseli yarim saat olmus cok kotu bi gundu rabbim bidaha boyle korkular yasatmasin her musibette bi nasihat varmis simdi asla kizimi tek odada birakmam artik

kaç aylıktı hatırlamıyorum ama benim kızımda bazadan düşmüştü babasının yanına bırakmıştım ama dönemiyordu ozamanlar kızım nasıl oldu anlamadım hala düşününce çözemiyorum ama kedi gibi düşmüş bizimki kafasını vurmamıştı bidahada öyle büyük düşmedi ufak düşmeleri devam ediyor sizinki kaç aylıktı?

Canım öncelikle geçmiş olsun. İlk düşüşlerde insan çok üzülüyo, panik oluyor. Çocuk bu düşe kalka büyüycekte işte ufak olunca insan endişeleniyor allah korumuş cnm.
Geçmişe bakamadım kızlar. Benimde büyük kızım çok hasta. Hastanelerde geziyoruz. Midesi bulanıyor,istifra ediyor birde ishal. Off allahım hiçbir şeyde yapamıyorlar. Bol sıvı alsın diyip gönderiyorlar. Cuma akşamından beri ağzına lokma koyamıyor. Yese bile azıcık sonra çıkarıyor. Dua ediyorum allah şifa versin inşallah nerde hasta varsa. Böyle kızlar kusuruma bakmayın giremiyorum nete. Öpüyorum hepinizi.
Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Yeni gelen arkadaşlar varsa hoşgelmişlerr.
Kaptanım işin için üzüldüm bende okudum. Allah hayırlısını versin. Tatlıya bağlamıştır inşallah.
Orti kusura bakma cnm giremediğim için yalnız bırakıyorum bu ara seni. İyi geceler herkese kızlarr.. :54:

geçmiş olsun ama her yediğini kusuyorsa tehlikeli değilmi tahlil falan yapmadılarmı rotavirüs diyorlar öyle olunca ama ishal çok olması lazım Rabbim şifa versin çok zor hastalık geçen hafta benim kızda kusuyorduda halsiz düşüyordu yavrum

herkese günaydın. güzel güneşli bir güne diyeti bozmamanın mutluluğunu da ekleyince insanın içi mutluluk ve huzurla doluyo. herkese neşeli mutlu ve bol kalori kayıplı bir gün diliyorum:-)

he valla hiç girmesem olmuyor özlüyorum.bi ateş alayım dedim:1:

vayyyyy muhteşem bir menüüüüü...

afiyet olsun ozamannn :56:

şu kaynanalarane desek boşşş.onlar varken insanın eşiyle de arası bozuluyo.ufffff:47:

canım çok zor bi durum.inşşşş flash ı bulursun.gerçi toparlamışsın biraz ama.

hadi bakalım sevindim.ne ısmarlıyosun bize ilk haftalığınla :34:

canım hoşgeldin öncelikle.bak bilmiyordum bunu.ben zaten siyah çay hastasıyım ama yeşil çay da içiyorum.

geçmişolsun tatlımmm.bu deterjanları iptaletmek gerekiyo aslında.çok tehlikeli yaaa.benim oğlum da öksürük olmuştu.
ilkk haftalıqımı bir aönceki hafta aldım cnm önümüzdeki cumartesi 3 hafta olucak işe başlayalı...zaman ne çabuk geçiyor...ilk haftalıqımla kendime armineden şık bir manto aldım cnm.. bu haftakiylede kurban kesmek istiyorum...:34:

ne güzel çok sevindim..inşallah daha çok üyemiz olur ve logomuzu tamalarız...

kızlar oqlum hasta olmuş okuldan izin kaqıdı alıp halasına geçti..eşimle bende iş dönüşü görümceme gittik...eve yeni geldik...bugün iş çok yoqundu muhasebeye bugün başladık :34:gelen gidende çoktu...akşam cübbeli ahmet hocanın eşi kızı ve şoförü geldi yemeqe..eşini çok beqendim kızıda çok hanımefendi...neyse çok yorgunum biraz oqlumla ilgilenip yatıcam kızlar kendinize iyi bakın :79:
ooo paralar alınmış harcanmış bile.güle güle harca bitanem...kurban kesmek çok güzel bence.
RuweYDaa canim benim kadiniz iste :59: yük bizim omuzlarimizin üstünde cogunlukla sende baya cekmissin canim benim :38:

bademlikurabiye hosgeldin canim:3: salam,sucuk,sosis nasil serbest olur kilo alinmaz mi diye sormussun :40:
doktorlarin cogunluda bunu der bunlar proteinler canim protein kilo aldirmiyo kilo aldiran cogunlukda karbonhydratlar ekmek makarna pilav tür seyler yani onlari ekmeksiz yedinmi problem olmaz yani kilo yapmaz ama ekmeklen birlikde dengeyi bozuyor :26: ay canim sana yardimci olayim dedim iyice kafani karistirdim herhalde :1: yardim edeyim demisdim :17: anladirken zorlaniyorum :1:

tofticanim lafini bilmez cok dur takma sen kafana :29:isallah kurtuluruz da sende gösterirsin sana laf edenlere :40:

mimoza123 17 kilo 6 ay da verdim demissin canim sonra kaybolmussun :1: bende merak ettim simdi nasil verdin :27:

arcak_81 arzucum canim benim ya hastaligi atlatamamissiniz isallah biran önce sagliginiza kavusursunuz :38: kiloyu dert etme sen zaten cogunu vermissin az i kalmis :29:

ocean85 600 gramm eksi cikmissin :46: tebrikler canim benim :29:

pinktomato sana birsey dememe gerek yok canim benim :1:sen verirsin zaten senin spora tutkuna hayranim canim :13:

senacim seninde hakkin olan parayi geri verdiklerine cok sevindim canim benim :16:
gecmis olsun canim ogluna isallah biran önce iyilesir :39:birde kurban kesecem yazmissin cok güzel düsünmüssün canim benim :38:

filizzz64canim ayagindaki gecmedimmi daha :26:

nisam_81 canim oglisine cok gecmis olsun :16: naptiniz atesi düsürebildinizmi :26:

zerracim basiniz sagolsun canim benim :59:

ecrin29 benim oglanda cok zor atladirdin canim dis cikartirken isallah biran önce cikarda rahatlar :emir_bebek::16:

umay0110 gecmis olsun canim havalardanmi ki halsizligin :26:
afrika mangosu ne ki :26:

shryvz ismini yazmissim ama sana ne yazacakdim unuttum iste :52::9: gel öpeyim bari :54:

alaca canim isallah biraka bilirsin sigarayi:46: o dert bende de var bende birakmak istiyorum ama önce kilo vereyim diyorum :59:
yoksa ikizi birden bana fazla gelir bu aralar cok bunalimdayim yine :59:

puccaaa dilekcim fistik gel öpeyim icimden geldi :54:

xardelen hosgeldin canim :3:

nitroit hosgeldin canim :3: kolay gelsin :80:

tatlikiz_dmg cizelgeyi :44:http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html :40:ben burdan bakalak yapiyorum canim

kdrcim bence sen bu hafta cumaya güzel rakam göreceksin gibi geliyor :23:

blackcat karakedi nerelerdesin sen canim :38:

kazen tesekkürler :42:

acaba birilerini unuttumu :26: unuttuysam kusura bakmayin kizlar :38: ay gerdüs ü de özledim ya :43: naf niye gelmedi yogun herhalde :26: tugbacimin bani yarin kalkiyor yada bu gece 12 den sonra mi kalkiyor acaba :27: tugbacimmmm naptin canim benim yaaa cok merak ettim bende acildimi yaz olurmu merak ettik seni :54:
ben de seni öpeyim o zaman:16:
nasilsiniz kizlar bugun feci bisey oldu nasil oldu anlamadim bile okadar cok dikkat ediyorumki aslinda kizim cekyatta yatiyodu bende yatak odasina camasirlari goturdum katliyodum toplasaniz ucbes barcabiseydi ben nerdeysem kizimi hep oraya gotururum mutfaktaysambile araba koltuguna korum yanimda durur ama ilk defa bihata yaptim yanima yatak odasina goturmedim tvde kizim reklam gorunce cok dikkatini cekiyo baksin dedim zaten 2dakikada biticek is tedbir olsun diyede onune yastik koydum bu arada cekyat acikti yani genis alanda yatiyodu ama nasil yapmis anlamadim bi kut sesi duydum nasil kostugumu hatirlamiyorum kuzum yerde agliyo okadar kotu oldumki hemen kucagima aldim 1dakikada aglamasi sustu gorunurde hic biseyi yok normal gozukuyodu esimi aradim yinede doktara goturmek lazim diye olayi soyleyince bide o kizdi zaten mahfoldum bianda migrenim basladi okadar feci korktumki sonra bizim cocuk doktoru noel tatilindeymis napalim derken ev doktoruna goturduk adam tum muayenesini yapti hicbiseyi yok merak etmeyin dedi allaha sukur ama ben kendimi sucluyorum nasil boyle bihata yaptim diye ilk defa biraktim ondada kizim dustu cok kotu biduygu rabbim bidaha yasatmasin cok korktum bide ustune kaynanayla tartistim ama neyse simdi iyi durum esime soyledikten sonra onada soyledim kizim dustu diye oda diger odadaydi ben napabilirim diye dolanirken annem aradi bende anne zümra dustu dedim bana niye soylemiyosun dustude diye kaynana bitepki verdi bende bitarafdan zaten korkmusum fenayim bagirdim telde annem neyi soylememisim biraz once dedimya dustu diye unutmus unutkanligi var kaynananin bitarafdan agliyorum bitarafdan bagriyorum annem telefonda sakin ol diyo ama sinirlerim bosaldi napayim sonra teli kapattim buseferde unutmussam neolmus tekrar deseydin bitek sen boyle konusuyosun diger hic kimse benle boyle konusmuyo saydi durdu dedim ben sana daha neyapayim elimden gelen herseyi yapiyorum ve sana yaranamiyorum napayim daha sana dedim ve tabi bitarafdan agliyorum kizim kucagimda daha duseli yarim saat olmus cok kotu bi gundu rabbim bidaha boyle korkular yasatmasin her musibette bi nasihat varmis simdi asla kizimi tek odada birakmam artik
canım benim çok telaş etmişsin geçmiş olsun.tatlım çocuğun düşmesi eksik olmazki.biraz gözlemle zaten bişey olursa çocuk tepki verir.benim kayınvalide de ööleydi.aşırı tepki veriyolar ööle şeylere.biz de altlı üstlü oturuyoduk ev aldık kurtulduk şükür:9darısı başına.
Canım öncelikle geçmiş olsun. İlk düşüşlerde insan çok üzülüyo, panik oluyor. Çocuk bu düşe kalka büyüycekte işte ufak olunca insan endişeleniyor allah korumuş cnm.
Geçmişe bakamadım kızlar. Benimde büyük kızım çok hasta. Hastanelerde geziyoruz. Midesi bulanıyor,istifra ediyor birde ishal. Off allahım hiçbir şeyde yapamıyorlar. Bol sıvı alsın diyip gönderiyorlar. Cuma akşamından beri ağzına lokma koyamıyor. Yese bile azıcık sonra çıkarıyor. Dua ediyorum allah şifa versin inşallah nerde hasta varsa. Böyle kızlar kusuruma bakmayın giremiyorum nete. Öpüyorum hepinizi.
Kaptanım işin için üzüldüm bende okudum. Allah hayırlısını versin. Tatlıya bağlamıştır inşallah.
Orti kusura bakma cnm giremediğim için yalnız bırakıyorum bu ara seni. İyi geceler herkese kızlarr.. :54:
geçmiş olsun canım.kusma gerçekten köütü.başka bi doktora daha götür istersen.serum ya da ialç vermiyolar mı?
günaydın arkadaşlarrrr :16::16::16::16::16:
kızlar bugün memleketten annem ve babam geliyor çok mutluyum....marta kadar istanbulda kalıcaklar...sanırım hafta sonuda bize geçerler...
suzancım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm oqlum bugün daha iyi....
tuqbacım sanırım bugün geliceksin topiqe....hadi bakalım özledik seni...
hepinize iyi sohbetler diliyorum arkadaşlar akşama görüşürüz :34:
gözün aydın tatlımmmmm.bu arada unutmuşum oğluna geçmiş olsun.herkes hasta yaaa.bizim okulda 3 fire var.
ben kactim kizlar :80: ise yol aliyorum :10:
ay benim isarkadasi dün kafamin ettini yedi :37: söylemeden gitmeyeyim icimde kaldi eve gelince kafamin agrisi cogaldi cok yoruyor beni
kadin konusuyo da konusuyo :52: 50 yasinda esim de esim artik esini öve öve gina geldi bana onun yüzünden aksam azcik uzanayim dedim gözlerimi kapatiyorumm sanki kadin halen konusuyo kafamin icinde :37: bunalima sokdu beni :36: sonra da hersey üst üste geldi agladim :14: agladikdan sonrada rahatladim :1: ha bugün birde yanlissiz allah bana sabir versin :1:
hadi kactim :1::10:
:60: :60: ayyy çok güldüm yaaaa.
Günaydın kızlar.:119:
günaydııınnnnnnn:16:
gunaydin kizlar bugun misafirim gelicek.ben yine gece 2ye dogru yattim.coook yorgunum ama ilerim var ayaklanmaliyim.bana dua edin .Allahim hepimize ve en bassta evlatlarimiza saglik versin.Allah onlarin basini bile agritmain.biz anneler zaten cok dayanikliyiz masallah.ama kuzucuklarimiz henuz cok kucukler.hastaliklarla cok yipraniolar.rabbim sifasini verir hepsinin insallah.gece o saate kadar hamur isi yaptim ama hiic yiyesim yok.2 cesit de tatli yaptim ustune bide.mutfak pastaneye dondu.bende istah kalmamis.sabahin bi korunde esimle tartistik.sorumlulugunu yerine getirmemek icin bagirdi cagirdi (isini yapmadan)cekti gitti.cok kirildim.zaten yorgunum.agrim var.bi de onun boyle yapmasi elmimi ayagimi bagladi.ama misafirler bunlardan anlamayacagi icin ise koyulmaliyim.topik acik.arada bakiorum size haberiniz olsun

valla bu eş tavırları bi yerden tanıdık geliyuo ama nerden:34: kafana takma bi tanem erkekler bööle işte.

slmmm kızlarr herkese günaydınnnn.okuldan yazıyorum dersim boş.şimdi zil çalar bi wc ye gidem.nöbetçiyim bide.akşama görüşürüüüzzz....

canım gecmıs olsun ucuz atlatmıssınız kendını suclama tabı de kızın 5.5 aylık demıstın artık hareketlenmıstır yanı dönmesi cok normal ben 3 aylıktan sonra bırakacaksam da yerde bırakıyordum senınkı artık yavas yavas oturmayada baslamıstır ama tabı desteklı oturur ancak kaynanayı da takma dıycem onu degıstırmen mumkun deıl takmamayı öğrenmen lazım beraber yasamaya devam edıceksen:34:
cok gecmıs olsun canım salgın sızı de bulmus bol sıvı alması onemlı gercekten gecmezse tekrar görürün bencede :34:
Ben bunu yeni gördüm, teşekkürler yorumun için:16: Dediklerine bugün tesadüfen de olsa uymuşum sanırım :)

Geç oldu ama yatmadan önce ben de yazmak istiyorum.

Sabah
3 dilim domates
küçük dilim peynir
yarım salatalık
bir dilim kepek ekmeği
şekersiz çay

Öğle
Bir kase mercimek çorbası
İki mandalina

Ara
Yarım elma

Akşam
2 küçük lahana dolması
salata

bir fincan şekersiz yeşil çay

ama biraz grip oldum yürüyüş yapamadım bugün. başım ağrıyordu ateşim vardı, metrobüse bindim yürümedim :5:
Bi de hiç su içemiyorum öyle bi alışkanlığım yok napıcam bilmiyorum bugun zar zor yarım litre içtim :5:

IYI GECELER HEPINIZEE :54::54:
bende yorum yapmıstım menüne ama öğlen gene corba yemıssın sadece yogurt ve et ürünleri pek yok menulerınde
günaydin kizlar:3:

canim benim ya :16: iyiki birsey olmamis canim allah korumus tabii telas etmis cok korkmussun ama cok sükür birseysi yok :emir_bebek::nazar:
icim gitti okurken olacak iste sIkma canini artik hay birde o korkuylan kaynanaya laf anlatmaya calis :52: cok gecmis olsun canim :38:

canim cok gecmis olsun kizina :26: ilac da mi vermiyorlar yemiyor diyorsun :26: burda migde bulandisi ishale cogunlukla cubuk kraker cola diyorlar doktorlar :26:

sanada gecmis olsun canim :29:

benimde dünden beri bogazim aciyo gargara yaptim dün biraz iyi oldu vitamin depolamazi yapiyorum gelmesin diye :37:
dün 3 kiwi 2 mandalina yedim aman yine gelmesin diye benim oglan daha antibiotigi birakmadan ben olmak istemiyorum yine sil bastan :37:
isallah allahim bize yavrularimiza saglik versin:31:
kactim kizlar hazirlanip cikiyorum is e :10:
aman dıkkat et canım ılerlemesın gecmıyor bır dekolay kolay benım hala sesım düzelmedi ılaclarla ayakta duruyom
kızlar bugün memleketten annem ve babam geliyor çok mutluyum....marta kadar istanbulda kalıcaklar...sanırım hafta sonuda bize geçerler...
gözünaydın senacım oğluna da cok gecmıs olsun:34:
Günaydın kızlar.:119:
günaydın canım
günaydın kızlar....çok uykum varrr....ben gidiyim az daha yatıyım.görüşürüz
gunaydın yat bakalım cadı kzı uyutmadı demek:9:

gunaydın kızlar ben sabah tartıldım 66.4 kg yım gecen haftada aynıydım ama bıldırım kılom deıl 3 haftadır fılan yapmıyorum sanırım cumaya kadar bıldırım kg me düşmek ıstıyorum bakalım

saat 8.20de işe geldim geldiğimden beri 3kez wc ye gittim. günlük 2,5 - 3 litre su içince insan wcden çıkamıyo. uzun bir koridorun sonunda wc. koridor boyunca yürümek zorunda kalıyorum. artık koridorda beni görenler dalga geçmeye başladı yarım saatte bir wcdeyim die. yakında masamı wc önüne taşıcam:-)

bısey sorcam kızlar gogus dıklestırmenın estetıkden baska yolu yokmu... yanı bıldıgınız bı hareket falan varmı

arkadaşlar senelerdir zayıflamaya çalışıyorum ama olmuyo şu an 20 yaşındayım 6 senedir 65-78 kiloda gidip geliyorum sen böylede güzelsin diyo ailem ama artık hastalık derecesinde taktım kilolara dışardakilerin şişko demesi yüzünden ağladım günler oldu en yakınların da alay edince insan kendini dünyanın en şişmanı hissediyo lütfen yardım edin dayanamıyorum

merhaba kızlar nasılsınız bugün....ben hala kötüyüm galiba regl öncesi mide bulantısı oluyor bu durumu yaşayan varmı? bağırsakarda gitti geçen ayda böyle olmuştum onun için regle bağladım yıl başında 67 olsam diyordum bugün dayanamadım tartıldım 2 gündür bişey yiyemiyorum yaa merak ettim 66 olmama 200gr kalmış mutlu oldum ama iyileşince eskiye dönerim sanırım 3 kilo vermiş oluyorum böylece ama ben kendimde baya değişiklik hissediyorum göbeğim küçüldü :52::52: göğüsleri nasıl kaldırcaz bilen varmı??ortim senin nasıl gidiyor dün bende baktım fotolarına maşallah kızların çok şeker allah uzun ömürler versin senide merak etmiştim ama göremedim...

regl öncesi galiba halsizliğim bugün yarın bekliyorum ama hiç böyle olmazdı 2. keredir bu sıkıntıları çekiyorum
mehmet öz diye bir doktor varya onun ürünü mynette reklamını çok yapıyorlar kafama takıldı eşim saçmalama diyor tabii ilaçlardan ölenleri duymadınmı diye

kaç aylıktı hatırlamıyorum ama benim kızımda bazadan düşmüştü babasının yanına bırakmıştım ama dönemiyordu ozamanlar kızım nasıl oldu anlamadım hala düşününce çözemiyorum ama kedi gibi düşmüş bizimki kafasını vurmamıştı bidahada öyle büyük düşmedi ufak düşmeleri devam ediyor sizinki kaç aylıktı?

geçmiş olsun ama her yediğini kusuyorsa tehlikeli değilmi tahlil falan yapmadılarmı rotavirüs diyorlar öyle olunca ama ishal çok olması lazım Rabbim şifa versin çok zor hastalık geçen hafta benim kızda kusuyorduda halsiz düşüyordu yavrum
bende de öyle oldu canım hastaydım ve regl olacaktım bırde bagırsaklarım bozuldu zaten ben noramlde de adet oldugumda hemen wc ye cıkarım :1: calıstrııyor hemen heralde göğüsler enapıcaz bılmıyorum ben 2 ncı cocuktan sonra estetık yaptırcam ınsallah:1:
bısey sorcam kızlar gogus dıklestırmenın estetıkden baska yolu yokmu... yanı bıldıgınız bı hareket falan varmı
göğüs egzersızı var bı tane kollarını göğüs hizasında tutup gerıye acıp kapatma seklınde etkısı olur ama tam düzeltmez bence cunku göğüsn kendı yapısında kas yok malesef:19:

bende de öyle oldu canım hastaydım ve regl olacaktım bırde bagırsaklarım bozuldu zaten ben noramlde de adet oldugumda hemen wc ye cıkarım :1: calıstrııyor hemen heralde göğüsler enapıcaz bılmıyorum ben 2 ncı cocuktan sonra estetık yaptırcam ınsallah:1:

göğüs egzersızı var bı tane kollarını göğüs hizasında tutup gerıye acıp kapatma seklınde etkısı olur ama tam düzeltmez bence cunku göğüsn kendı yapısında kas yok malesef:19:

tsk ederım yardımcı oldugun ıcın

tamam nafcım anlaıdm sizi ama seninde dileğinde dönüşüne sevindim yaa toparlanalım az çok kilo veriyrou zburdna ayrı olmuyorrrr:14:

:38::38:

bu arada aslında moralim çok bozuktu yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum.kızlar demiştim eşimin amcasının oğlu ve hanımı bir haftadır bizdeydi.saolsun gelin çok yardımcı oldu bana ama moralimi çok bozdu.sanki sinir bozma-yıpratma makinesi.4 yıllık evliler çocukları olmuyo eşinden dolayı.kendini temizliğe vermiş daha doğrusu tek amacı temizlik.bize geldiler kızım gece uyumaz 2 de 3 te yatar sbah 11- 12 ye kadarda yatarız.haliyle 12 de kalkıp ev işi falan hemen akşam olmuyo.1-2 gün böle sonra şikayet etmye başladı bişi yapamamışlar bize gelince yatıp uyuyorlarmış devamlı.sanki ben kafalarına silah dayayıp uyuyun diyorum Allah Allah yaaa.erken yatın erken kalkın napıyosanız yapın bana ne.neyse bununla haftasonu alışverişe çıktık.kocasından kredi kartını aldı.Allahı var adam bişi demeden verdi.çarşıya gittik kendi 38-36 beden ne giyse olur üstüne.onasıl yok bu nasıl yok şu nasıl yok.derken akşam oldu.sinirlendim tabi.hem kendişne ait fikriş yok hemde zevki yok.hep benim üstümdekilere aldıklarıma heveslenir.hemde ben bunlar güzel nasıl alalım mı dedğimde burun kıvırır neyseen son bi mağazaya girdik.2 etek 2 kazak aldık.2 de eşarp aldık üstüne.artık oakadar sıkıldımki eşarpları ben beğendim hiç denettirmeden aldım çıktım okadar sıkıldım yani.bide benim evde kızım var babasına bıraktım ama küçücük çocuk o yaaa.insan bi düşünür küçücük çocuğunu benim için bıraktı çıktı diye.neyse eve gidiyoruz tramvayla.bu başladı.ya kocam kızarsa keşke 2. eteği falan almasaydık.öle böle.dedimki ben sana demedimmi kocanı bi ara sor izin verirse al diye.hala konuşuyo eve girene kadar konuştu.ben tabi iyice sinirlenddim.eve girdik giyin git kocanın yanına dedim.neyse giyindi kocasıda çok beğendi aldıklarımızı.ama dedimki ben senle bidaha alışverişe falan gitmem.mağazaların yerini öğrendin git kendin al dedim.bidaha gelmem seninle dedim.

Allahım hep cinsler beni mi bulmak zorunda.haftasonum zehir oldu.ona sinirlendim kocamla kavga çıkardım.sinirden burnum kanadı yaaa.insanlar ne kadar düşüncesizler anlamıyorumki....

Çok sinir bir durum gerçekten :37:

kızlar cuma günkü yarışmanın sadece birincisi yazılmış..illa grup mu olmak gerekiyo..geçen hafta liste vardı sanki..bu hafta benim ilk haftamdı bi heves bildirim yaptım ama liste yok mu ben mi göremedim yoksa zaten liste olmuyo mu??ben kaçıncı oldum çook merak etmiştim:32::52::18::37::17:

Bu hafta liste olmayabilir cnm :34:

hoşbulduk NaF. forum gerçekten çok iyi motive etti beni işten eve gelir gelmez 35 dk yürüyüş yaptım bantta

Ne kadar güzel tebrikler :29:

bende ilk defa menümü yazıyorum.benim yediklerim biraz fazla sanırım ama diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum ben.çok mu sizcede?
sabah yarım salatalık
yarım domates
5 zeytin
kibrit ku. peynir
2 dilim kepek ek.

ara 1 ayran
1 elma

öğlen 1 kase çorba
6 yemek kaşığı kabak havuç yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ek.

ara 2 ceviz
1 su bar. süt
1 mandalina

akşam 1 kase çorba
60 gr yağsız tavuk ızgara
yağsız salata

ara 1 çay ba. süt
1 elma

gün içinde 2 lt su ve 3 fincan yeşil çay

Diyetisyenin dediklerini dinle canım sen verirsin kilolarını :29:

ofya sinir oluyorum bazen herseye esim yari uyukluyodu kizda huzursuz diye ustune koydum benim kizinda hosuna gitti gulmeye basladi tabi kocam bagirdi uykumu aciyosun al sunu diye kaynanada oyuyan adamin uykudan uyandirilirmiymis onlar hic oyle seyler yyapmazmis zaten bu biz bunu yapmazdik biz sunu yapmazdiktan gina geldi getir ben tutarim dedi ustune bi mama yapicak kadar zamandi esimin ilgilenmesini istedigim zaman bende kizdim ben bakarim kizimida deyip aaldim kizimida gittim mutfaga sadece 1dakika suren bi is icin sinirlerim bozuldu

Erkek işte :57:

Bende bildiirm yapmaya burada karar verdim inş. kilolardan kurtulurum..

Boyum 170 kilom 72:27: çizelgemi düzeltemedim de:37:
İdeal kilom olarak en az 65 en çok 67 olmam lazım:5: Zayıflık bana yakışmıyor yuzum hemen küçülüor:37:

SAbah :1 dilim ekmek ( evde yaptığımız 7 tahıllı undan )
peynir
4 adet zeytin
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı
4 fincan çay
Öğlen : 1 avuç badem
2 fincan çay
Akşam: Yeşil mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

dikkat ederseniz su bu arada içmemiş oluyorum:5: gun boyu toplasanız 3 bardak anca içmişimdir:27: Su ile aram iyi değil:25:

Hoşgeldin :3:

merhaba hanımlar bende malesef 70li kilolardayım bi ara verdim tekrar geri aldım, yani anlıycanız bi 69 u ucundan göremedim :19: 76 ile 3 hafta önce diyete başladım şu anda 71.5 kgdyim bacaklarım basenlerim incelmeye başladı ama göbek olduğu yerde duruyo (bende kilolar hep göbekte)resmen 5 aylık hamile göbeğim var.... hani filmlerde olurya sarhoş adamların elinde bi şişe göbeklerde kazaktan dışarı fırlar aynen öyle bi göbeğe sahibim :nazar::1::1::1: pko luyum ve çocuk sahibi olmak istiyorum drmda kilo vermemi söyledi göbek için ne yapabilirim sakın mekik demeyin 10 taneden fazla olmuyo malum göbek izin vermiyo mekik çekmeme:1::1::emir_bebek:

Hoşgeldin :3:

Merhaba kızlar işyerimdeki problemlerden dolayı 1-2 haftadır uğrayamıyorum...
Büyük bir eşşeklik yaptım gerçi hala çözmüş değilim.
Şirketin bütün gider hesapları ve kayıtlarının olduğu flash disk imi kaybettim ve hiç bir yere yedek almamıştım...
Delirmek üzereyim stresten dudağım uçukladı acayip sivilcelendim... Yarım yamalak hallettim gibi biraz daha toplayabilirsem patrona sölicem kaybettim bu kadar topladım diye... Söylemeden de olmaz dimi.... Korkum telaşım kovulmak fırça yemek falan değil sadece mahcubiyet...
Çünkü insansın kaybolur bozulur ama yedek almamak tamamen bana dair bi eşşeklik.... Neyse halledecem inşallah... Başımdaki şu sıkıntı bi geçsin en kısa zamanda sık sık buradayım, çünkü geri almaya başladım 71,2 olmuşum :5:

Ayy canım yaa :53: çok üzüldüm inşallah toparlarsın tamamen :29: ama seni çok yıpratmıştır bu durum :26:

tuğbacım naftan yazıyosun sanırım okudum üzülme inş. aramıza en ksıa sürede dönceksin özledik seni yaaa listeyi takma önemli değil önemli oln sen iyi ol.inş. en kısa sürede eşinle başırırsınız oda hatasını senin değerini anlar ama erkekler böyle şeyleri pek ifade etmezler bi arkadaş yazmış en iyisi geldiğide konuyu açmamak sakinleştiğin zaman oturup eşinle konuşmak daha iyi olabilir

Benden yazmıyodu canım :52: rica etti diye paylaştım sadece :34:

sslm kizlar bu yilin 1 gununde kendimde degisiklikler hisetim 1 ocakta hic aklimda yoken sigarayi birakmaya karar verdim normalde gunde bir paket icen ben iki gundur 3-4 tane iciyorum ustelik hic azaltmamisim gibi hisediyom kendimi sonra yeniden eski yeme duzenime donmeye karar verdim bugun tam olmasada acilisi yaptim artik menulerimi elimden geldikce paylasacam bugunu saymasak yarin daha duzenli olur

kavalti
yarim yumurta sucuklu 2 dilim
3 dilim domates
iki isirik normal ekmek
3 tane zeytin
catalin ucuyla beyaz pey nir

ara yok
oglen
2 tane izgara pirzola
yaninda sarimsakli yogurtlu ispanak
ceyrak normal ekmek (biliyorum bu olmadi kavalti duzensizz olunca bu da boyle oldu
ara 1 kucuk elma
1 form cay
aksama
zebzeli mercimek corbasi yaninda salata dusunuyorum pirzola var ama yemiyecem

1 form cay
yatana kadar 3 litre su

insalah bir degisiklik olmaz eskiden ben bu sekil haftada 1 kilo veriyordum tabi diyete basladigim ilk uc ay boyle giti sonra cozutum...

ha bu arada tugba canim bamlamana cok uzuldum umarim sorunlarin halolmustur.....

Tebrik ederim canım :29: yaşasın dumansız hava sahası :kkk:

Harika :kkk:

Çocuk düşe kalka büyüyecek diyoruz ama yine de insanın canından can kopuyo dimi :26: geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun :29:

Gözünaydın Ablacım :29:

ben kactim kizlar :80: ise yol aliyorum :10:
ay benim isarkadasi dün kafamin ettini yedi :37: söylemeden gitmeyeyim icimde kaldi eve gelince kafamin agrisi cogaldi cok yoruyor beni
kadin konusuyo da konusuyo :52: 50 yasinda esim de esim artik esini öve öve gina geldi bana onun yüzünden aksam azcik uzanayim dedim gözlerimi kapatiyorumm sanki kadin halen konusuyo kafamin icinde :37: bunalima sokdu beni :36: sonra da hersey üst üste geldi agladim :14: agladikdan sonrada rahatladim :1: ha bugün birde yanlissiz allah bana sabir versin :1:
hadi kactim :1::10:

Ahahahahaa :60::60:60:

Bu arada dün netim yoktu o yüzden gelemedim cnm :26:

Allah yardımcın olsun canım üzme kendini :38:

Selam kızlar :3:

geçmişi okudum atladığım olduysa kusura bakmasın :26: hastalara geçmiş olsun :29: yeni gelenler hoşgelmiş :29: şimdi yemeğe kaçayım :10::10:

oh be gitti kadin :32::1: ama gercekden yani ben aslinda öyle cabuk herseye sinirlenen biri degilim ama biz en az 400 tane telefona bakiyoruz günde ve her telefon bagladiginda ne istedigini nereye bagladigini anlatiyor da anlatiyor bugün yine bunaldi beni birde kocasi ne mutlu güzel evliligi varmis ama 1 senedir isyerinde hergün ayni seyi duyuyorum artik :52: taaa ilkokul anilarini bile anlatiyo yaa :14:

herkese gunaydın.. öncelıkle cocukları hasta zarar gormus olanlara cok buyuk gecmıs olsun... cocuk dedımı dunya duruyomus ınsan evladı olunca anlıyo gozlerının ıcıne bakıyo ınsan..Rabbım beterlerınden saklasın....

sabah kahvaltım 1 karısık form cay ve yumurta kepek ekmek...
amin canim allahim hepimizin cocuklarini korusun :16:
günaydın kızlar....çok uykum varrr....ben gidiyim az daha yatıyım.görüşürüz
:1: hadi git yat bakem :9: esinlen barisdina sevindim canim oda anlamis zaten sinirlendigini onlara :34:
:52: 20 kisi gelcek demisdin dimi :26: hadi kolay gelsin canim sana :40: sIkma caninida erkek iste yardim etmezler etselerde köstek olurlar :47:

isallah iyi olursun canim tekrar gecmis olsun :71: alma bencede :45: esin hakkli :40:
herkese günaydın. güzel güneşli bir güne diyeti bozmamanın mutluluğunu da ekleyince insanın içi mutluluk ve huzurla doluyo. herkese neşeli mutlu ve bol kalori kayıplı bir gün diliyorum:-)
ay tesekkür ederim ne güzel bir dilek cok sagol :16:
he valla hiç girmesem olmuyor özlüyorum.bi ateş alayım dedim:1:

vayyyyy muhteşem bir menüüüüü...

afiyet olsun ozamannn :56:

şu kaynanalarane desek boşşş.onlar varken insanın eşiyle de arası bozuluyo.ufffff:47:

canım çok zor bi durum.inşşşş flash ı bulursun.gerçi toparlamışsın biraz ama.

hadi bakalım sevindim.ne ısmarlıyosun bize ilk haftalığınla :34:

canım hoşgeldin öncelikle.bak bilmiyordum bunu.ben zaten siyah çay hastasıyım ama yeşil çay da içiyorum.

geçmişolsun tatlımmm.bu deterjanları iptaletmek gerekiyo aslında.çok tehlikeli yaaa.benim oğlum da öksürük olmuştu.

ooo paralar alınmış harcanmış bile.güle güle harca bitanem...kurban kesmek çok güzel bence.

ben de seni öpeyim o zaman:16:

canım benim çok telaş etmişsin geçmiş olsun.tatlım çocuğun düşmesi eksik olmazki.biraz gözlemle zaten bişey olursa çocuk tepki verir.benim kayınvalide de ööleydi.aşırı tepki veriyolar ööle şeylere.biz de altlı üstlü oturuyoduk ev aldık kurtulduk şükür:9darısı başına.

geçmiş olsun canım.kusma gerçekten köütü.başka bi doktora daha götür istersen.serum ya da ialç vermiyolar mı?

gözün aydın tatlımmmmm.bu arada unutmuşum oğluna geçmiş olsun.herkes hasta yaaa.bizim okulda 3 fire var.

:60: :60: ayyy çok güldüm yaaaa.

günaydııınnnnnnn:16:

valla bu eş tavırları bi yerden tanıdık geliyuo ama nerden:34: kafana takma bi tanem erkekler bööle işte.

slmmm kızlarr herkese günaydınnnn.okuldan yazıyorum dersim boş.şimdi zil çalar bi wc ye gidem.nöbetçiyim bide.akşama görüşürüüüzzz....
görüsürüz canim kolay gelsin :80:
canım gecmıs olsun ucuz atlatmıssınız kendını suclama tabı de kızın 5.5 aylık demıstın artık hareketlenmıstır yanı dönmesi cok normal ben 3 aylıktan sonra bırakacaksam da yerde bırakıyordum senınkı artık yavas yavas oturmayada baslamıstır ama tabı desteklı oturur ancak kaynanayı da takma dıycem onu degıstırmen mumkun deıl takmamayı öğrenmen lazım beraber yasamaya devam edıceksen:34:

cok gecmıs olsun canım salgın sızı de bulmus bol sıvı alması onemlı gercekten gecmezse tekrar görürün bencede :34:

bende yorum yapmıstım menüne ama öğlen gene corba yemıssın sadece yogurt ve et ürünleri pek yok menulerınde

aman dıkkat et canım ılerlemesın gecmıyor bır dekolay kolay benım hala sesım düzelmedi ılaclarla ayakta duruyom

gözünaydın senacım oğluna da cok gecmıs olsun:34:

günaydın canım

gunaydın yat bakalım cadı kzı uyutmadı demek:9:

gunaydın kızlar ben sabah tartıldım 66.4 kg yım gecen haftada aynıydım ama bıldırım kılom deıl 3 haftadır fılan yapmıyorum sanırım cumaya kadar bıldırım kg me düşmek ıstıyorum bakalım
öyle kasinti var bogazim gidiklaniyor arzucum cok rahatsiz ediyor beni:59: cok sürdü sende arzucum :26: ne bicim hastalikmis bu sene dövbe dövbe geldi de gitmiyo :37:
saat 8.20de işe geldim geldiğimden beri 3kez wc ye gittim. günlük 2,5 - 3 litre su içince insan wcden çıkamıyo. uzun bir koridorun sonunda wc. koridor boyunca yürümek zorunda kalıyorum. artık koridorda beni görenler dalga geçmeye başladı yarım saatte bir wcdeyim die. yakında masamı wc önüne taşıcam:-)
:1: esim bi ara bana diyordun senin ikamet kayitini wc ye cikartalim ordan cikdigin yok diye :9:
:26: bende ilerde estetik düsünüyorum :44:
arkadaşlar senelerdir zayıflamaya çalışıyorum ama olmuyo şu an 20 yaşındayım 6 senedir 65-78 kiloda gidip geliyorum sen böylede güzelsin diyo ailem ama artık hastalık derecesinde taktım kilolara dışardakilerin şişko demesi yüzünden ağladım günler oldu en yakınların da alay edince insan kendini dünyanın en şişmanı hissediyo lütfen yardım edin dayanamıyorum
hosgeldin canim :3:yavas yavas gidecek canim sIkma canini :29:

Selam kızlar :3:

geçmişi okudum atladığım olduysa kusura bakmasın :26: hastalara geçmiş olsun :29: yeni gelenler hoşgelmiş :29: şimdi yemeğe kaçayım :10::10:

kiz gel buraya :4: cikacam birazdan zaten :27::1: niye netin yokdun niyeki :9: ay ne merakliyim aa sanane suzan :57::1:
diyorum kadin benim pskologimi bozdu diye :1:

burdan ortime sesleniyorum halaycim nerdesin sen :27: kusura bakma yazamiyorum artik kolay kolay firar yapamiyorum :43:
beni bosamak istersen anlayisla karsilarim :59:

geldi geri :14:1 saat bosun var be kadin üff napcam sogukda disarda diyo :4: kactim geri öpüldünüz kizlar kendinize iyi bakin :80:
gelebilirsem kacarim yine :54:

kiz gel buraya :4: cikacam birazdan zaten :27::1: niye netin yokdun niyeki :9: ay ne merakliyim aa sanane suzan :57::1:
diyorum kadin benim pskologimi bozdu diye :1:

burdan ortime sesleniyorum halaycim nerdesin sen :27: kusura bakma yazamiyorum artik kolay kolay firar yapamiyorum :43:
beni bosamak istersen anlayisla karsilarim :59:

geldi geri :14:1 saat bosun var be kadin üff napcam sogukda disarda diyo :4: kactim geri öpüldünüz kizlar kendinize iyi bakin :80:
gelebilirsem kacarim yine :54:

Canım ortağım hiç boşar mıyım seni?
Varlığın yeter. Ben de çok yazamıyorum yoğun işyeri bu aralar.
Ama takipcinim...:48:

iyiyim canım sen nasılsın???öle uykum varki az gidip yatacam.kızım yine uyutmadı...

bende iyim cnm.saolasın.kızlar biraz cazgırmı oluyo ne.bide iilk çocuk ve tecrübesizliğin de getirmiş olduğu olumsuz durumlar olabiliyor.ben yapamadım.eşimde söylenip duruyodu.gündüz uyumasına izin vermezsen akşam erkenden uyur diyodu.(kendisi herşeyi çok bilir):1::1:bir keresinde hiç unutmam gündüz uyumasında akşamdan uyusun diye neskafe içirdiydim küçücük bebeğe:1::1:ama inş sen düzene koyabilirsin kızının uyku durumunu.yoksa benimkisi gibi gece kuşu olur çıkar.:52::52:

Kızlarr bugün benim diyet tavan yaptı:50::50:nasıl olduysa oldu.günlerdir beynim karşı çıkıyodu.iradem onu elindeydiya artık pes etti sanırım..günlerdir homini gırtlak ne bulduysam tıkarnıcasına yidim yidim.:56::56:sabah bi tardıldım 74 lere çıkmışım.yeter dedim artık yaaa.kendi kendime:1::1:daha nereye kadar uraşıcam seninle bir an önce gitsin bu fazlalıklarda bi rahat nefes alayımm dedim:1::1:dün gençlik sporun ücretsiz egzersiz programı varmış arkadaşla oraya gidip araştırdık.bugünde başladım.saat 10-11 arası egzersiz yapmaya çalıştım.hepsini tam yapamadım.çok zorlandım çünkü..biraz ter attımm.sporum bitince çıkşta kuzucuklarımı görmek için okullarına gittim çok yakındı.sonra yürüyerek eve geldim.yarım saatte bantta yürüdüm.yediklerimede dikkat edicem bundan sonra menümüde paylaşıcam.
dün akşam topiği gezerken muzaffer kuşhanın diyeti çarptı gözüme 15 günde 8-10 kilo verdiren diyet diye o ilgimi çekti.yapabilirsem onu uygulamak istiyorum bi süre bakalım.salata yeşillik sınırsız yiyebilyosun yanındada bi et grubu yani protein ağırlıklı bi diyet benim kafama yattı.bide siz bakın isterseniz beraber yapalım..benim acilen hemen bi kaç kilo vermem lazım(eşim bile küstü artık kilo alıyorum diye):50::50:

Selamm:3:
Her regl öncesi farklı farklı durumlar ortaya çıkıyo bende de :26:
Ama genel olarak kokuya acaip hassas oluyorum ve midem bulanıyor.
Bazende 1 hafta öncesi acaip başağrısı yapıyor.
Olduktan sonrada bel ağrısı.

Geç oldu ama :52:
Amiiiinn aminnn diyorummmm gitsin kalorilerrr:119::119:

Merhaba suder:3:
Takma bence. Verilmeyecek kilon yok ki. Burda herkes ne kilolar veriyor.
Listeyi arada bi kopyalıyorum ben akşam girebiliyorsan tüm gün neler yediğini yaz bize.
Giremiyosan sabahtan yazarsın yorumlarız.
Tek değilsin unutma.:13:

Back
X