• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar.
bugün ilk günüm ve çok mutluyum. sabah tartındım ilk günüm diye meraktan eheh 77,1 çıktım. çok güzel bi duygu bir kilo az çıkmak bile benim için.....
sabah menüm.
1 dilim çavdar ekmeği üzerine sadece salça sürülü, az peynir ve 4 adet zeytin.

1 kahve, 5 şekersiz çay,

Ara yok.

Öğlen menüm.
1 ince dilim normal ekmek.
bir tabak zeytinyağlı kereviz ve az yoğurt
1 kaşık pilav ve 1 kaşıkta sütlaç he he (tadına bakmadan duramadım da)

arada da bol bol su içiyorum. bakalım akşamada tutucam kendimi, bu konuda kendime başarılar diliyorum. çünkü çok zor benim için

günaydin kizlar:3:

canim benim ya :16: iyiki birsey olmamis canim allah korumus tabii telas etmis cok korkmussun ama cok sükür birseysi yok :emir_bebek::nazar:
icim gitti okurken olacak iste sIkma canini artik hay birde o korkuylan kaynanaya laf anlatmaya calis :52: cok gecmis olsun canim :38:

canim cok gecmis olsun kizina :26: ilac da mi vermiyorlar yemiyor diyorsun :26: burda migde bulandisi ishale cogunlukla cubuk kraker cola diyorlar doktorlar :26:

sanada gecmis olsun canim :29:

benimde dünden beri bogazim aciyo gargara yaptim dün biraz iyi oldu vitamin depolamazi yapiyorum gelmesin diye :37:
dün 3 kiwi 2 mandalina yedim aman yine gelmesin diye benim oglan daha antibiotigi birakmadan ben olmak istemiyorum yine sil bastan :37:
isallah allahim bize yavrularimiza saglik versin:31:
kactim kizlar hazirlanip cikiyorum is e :10:
allaha sukur bisey olmadi canim cok kotubihisya sanada gecmis olsun canim
çok geçmiş olsun cnm.insan bu gibi durumlarda çok korkuyor ve suçluluk duygusu oluşuyor.seni anlayabiliyorum benimde kızım ufakken aynı senin gibi bi durum oluşmuştu.bende çok korkmuştum ama paniklemedim hemen soğukkanlı olmaya çalıştım.bir süre gözlemledim hal ve hareketlerinde değişim olmadığını görünce rahatladım.bu gibi durumlarda ilk 24 saat çok önemliymiş.bu süre içinde bulantısı ve kusması olursa dr agöstermek gerekli.belkide rabbim bizi böle böle alıştırıyo.çünkü bu düşüş belki ilkti ama sonda olmayacak neyazıkki..
rabbim bizleri onların acılarıyla sınamasın inş.:50::50::50:

kızına acil şifalar dilerim cnm.umarım tez zamanda düzelir.oğlum 10 aylıkken rota denen virüs kapmıştı.oda bu hastalık gibi.ne yedirdiysem 2dk sonra çıkardı.ishalide vardı.dr götürdük kilo kaybettiği için hastaneye yatırdı.3 gün serum ve ilaçlarla anca kendine gelebildi.sizede tavsiyem fazla vakit kaybetmeden başka hastaneye gidin. :31::31::31:
bende gzlemledim canim ama esime deyince illa doktora gitmeli dedi icimiz rahat eder yoksa kizimin davranislari ayniydi
canım ben o altın çilekin kendisini aldım.ablam mersinde oturuyo ordan satın aldık.ama bende meyveside işe yaramadı.bende öle gel git yedim tadı çok hoşuma gitmişti.ama hiç işe yaramadı.
boşuna okadar para verdik yani...

canım üzülme sıkma kendini.benimde kızım var 17 aylık.ilk bizim bazadan düştü.düşün baza var üstünde yün yatak onun üstünde yorgan.kızım hoopp uçtu öle korktum öle korktumki.hastaneye götürecektim.ama izledim hareketleri sorun olmadığını anlayınca götürmedim.sonra zaten düşmesine alıştım:9::9::9: şimdi yürüyo koşuyo.düşmediği kafasını sağa sola çakmadığı günü hatırlamıyorum.üzülme sen.kaynananıda boşver yaaa.konuşsun konuşsun dursun.Allahım hepmi böle olmak zorunda bu kaynanalar yaaaa
canimya bizde hep duserek buyuduk ama herhalde cocugumuz olunca daha farkli bakiyoruz cok korkuyoruz rabbim buyuk kazalardan korusun
merhaba kızlar nasılsınız bugün....ben hala kötüyüm galiba regl öncesi mide bulantısı oluyor bu durumu yaşayan varmı? bağırsakarda gitti geçen ayda böyle olmuştum onun için regle bağladım yıl başında 67 olsam diyordum bugün dayanamadım tartıldım 2 gündür bişey yiyemiyorum yaa merak ettim 66 olmama 200gr kalmış mutlu oldum ama iyileşince eskiye dönerim sanırım 3 kilo vermiş oluyorum böylece ama ben kendimde baya değişiklik hissediyorum göbeğim küçüldü :52::52: göğüsleri nasıl kaldırcaz bilen varmı??ortim senin nasıl gidiyor dün bende baktım fotolarına maşallah kızların çok şeker allah uzun ömürler versin senide merak etmiştim ama göremedim...

regl öncesi galiba halsizliğim bugün yarın bekliyorum ama hiç böyle olmazdı 2. keredir bu sıkıntıları çekiyorum
mehmet öz diye bir doktor varya onun ürünü mynette reklamını çok yapıyorlar kafama takıldı eşim saçmalama diyor tabii ilaçlardan ölenleri duymadınmı diye

kaç aylıktı hatırlamıyorum ama benim kızımda bazadan düşmüştü babasının yanına bırakmıştım ama dönemiyordu ozamanlar kızım nasıl oldu anlamadım hala düşününce çözemiyorum ama kedi gibi düşmüş bizimki kafasını vurmamıştı bidahada öyle büyük düşmedi ufak düşmeleri devam ediyor sizinki kaç aylıktı?

geçmiş olsun ama her yediğini kusuyorsa tehlikeli değilmi tahlil falan yapmadılarmı rotavirüs diyorlar öyle olunca ama ishal çok olması lazım Rabbim şifa versin çok zor hastalık geçen hafta benim kızda kusuyorduda halsiz düşüyordu yavrum
sagol canim
he valla hiç girmesem olmuyor özlüyorum.bi ateş alayım dedim:1:

vayyyyy muhteşem bir menüüüüü...

afiyet olsun ozamannn :56:

şu kaynanalarane desek boşşş.onlar varken insanın eşiyle de arası bozuluyo.ufffff:47:

canım çok zor bi durum.inşşşş flash ı bulursun.gerçi toparlamışsın biraz ama.

hadi bakalım sevindim.ne ısmarlıyosun bize ilk haftalığınla :34:

canım hoşgeldin öncelikle.bak bilmiyordum bunu.ben zaten siyah çay hastasıyım ama yeşil çay da içiyorum.

geçmişolsun tatlımmm.bu deterjanları iptaletmek gerekiyo aslında.çok tehlikeli yaaa.benim oğlum da öksürük olmuştu.

ooo paralar alınmış harcanmış bile.güle güle harca bitanem...kurban kesmek çok güzel bence.

ben de seni öpeyim o zaman:16:

canım benim çok telaş etmişsin geçmiş olsun.tatlım çocuğun düşmesi eksik olmazki.biraz gözlemle zaten bişey olursa çocuk tepki verir.benim kayınvalide de ööleydi.aşırı tepki veriyolar ööle şeylere.biz de altlı üstlü oturuyoduk ev aldık kurtulduk şükür:9darısı başına.

geçmiş olsun canım.kusma gerçekten köütü.başka bi doktora daha götür istersen.serum ya da ialç vermiyolar mı?

gözün aydın tatlımmmmm.bu arada unutmuşum oğluna geçmiş olsun.herkes hasta yaaa.bizim okulda 3 fire var.

:60: :60: ayyy çok güldüm yaaaa.

günaydııınnnnnnn:16:

valla bu eş tavırları bi yerden tanıdık geliyuo ama nerden:34: kafana takma bi tanem erkekler bööle işte.

slmmm kızlarr herkese günaydınnnn.okuldan yazıyorum dersim boş.şimdi zil çalar bi wc ye gidem.nöbetçiyim bide.akşama görüşürüüüzzz....

gozlemledim canim ama esim yinede goturelim dedi iste hepinizden allah razi olsun sagolun kizlar

Kızlarr bugün benim diyet tavan yaptı:50::50:nasıl olduysa oldu.günlerdir beynim karşı çıkıyodu.iradem onu elindeydiya artık pes etti sanırım..günlerdir homini gırtlak ne bulduysam tıkarnıcasına yidim yidim.:56::56:sabah bi tardıldım 74 lere çıkmışım.yeter dedim artık yaaa.kendi kendime:1::1:daha nereye kadar uraşıcam seninle bir an önce gitsin bu fazlalıklarda bi rahat nefes alayımm dedim:1::1:dün gençlik sporun ücretsiz egzersiz programı varmış arkadaşla oraya gidip araştırdık.bugünde başladım.saat 10-11 arası egzersiz yapmaya çalıştım.hepsini tam yapamadım.çok zorlandım çünkü..biraz ter attımm.sporum bitince çıkşta kuzucuklarımı görmek için okullarına gittim çok yakındı.sonra yürüyerek eve geldim.yarım saatte bantta yürüdüm.yediklerimede dikkat edicem bundan sonra menümüde paylaşıcam.
dün akşam topiği gezerken muzaffer kuşhanın diyeti çarptı gözüme 15 günde 8-10 kilo verdiren diyet diye o ilgimi çekti.yapabilirsem onu uygulamak istiyorum bi süre bakalım.salata yeşillik sınırsız yiyebilyosun yanındada bi et grubu yani protein ağırlıklı bi diyet benim kafama yattı.bide siz bakın isterseniz beraber yapalım..benim acilen hemen bi kaç kilo vermem lazım(eşim bile küstü artık kilo alıyorum diye):50::50:
ne güzel bı karar vermıssın ama bırden de yüklenme bence sonra pe sedersın fılan hem merekzde spor hem yürüyüş bıde bantta yürüyüş fazla gıbı geldı bana dıger dıyete gelıce ben bu tür dıyetlerı hem sevmıyorum hem de uygulayamam canım sana kolay gelsın arkadaslardan belkı yapmak ısteyen olabılır:34:
Selam kızlarr..
Arzu abla sen ve oğluşun nasıl oldunuz?
Blackcat ara verme nasıl gidiyo çok yemiyosun dimi?
Suzi sende ara ara kaç gel.

saol canım bi iyi bi kötü idare deiyoruz işte:1: ama tam iyileşemiyoruz nedense bunda da şükür diyelim sen nasılsın nası gıdıyor dıyet bu hafta:34:

saol canım bi iyi bi kötü idare deiyoruz işte:1: ama tam iyileşemiyoruz nedense bunda da şükür diyelim sen nasılsın nası gıdıyor dıyet bu hafta:34:

Dikkat edin kendinizee..:38:
İyiyim bende sabah-ara-öğlen-ara gayett güzel gidiyoo.:119:
Amaaa akşama gelince iş orda bi sapıtma söz konusu :47:
İnşallah dengeliycem tartılmadım yarın sabah bakıcam artık.:31:

bende iyim cnm.saolasın.kızlar biraz cazgırmı oluyo ne.bide iilk çocuk ve tecrübesizliğin de getirmiş olduğu olumsuz durumlar olabiliyor.ben yapamadım.eşimde söylenip duruyodu.gündüz uyumasına izin vermezsen akşam erkenden uyur diyodu.(kendisi herşeyi çok bilir):1::1:bir keresinde hiç unutmam gündüz uyumasında akşamdan uyusun diye neskafe içirdiydim küçücük bebeğe:1::1:ama inş sen düzene koyabilirsin kızının uyku durumunu.yoksa benimkisi gibi gece kuşu olur çıkar.:52::52:

evet tecrübesizim ve yanımda aklı başında bi büyük yokki yol göstersin.kaynanam 2 kat üstte oturuyo ama kızım doğduğunda altını değiştirmeyi bilmiyodu.şimdi sallıyorum belki erken uyur uyanırsa akşamda erken uyur diye.erkekler hep aynı gündüz uyutmasan vs der eşim bende kıyabiliyosan sen uyutma derim belli bi saatten sonra çocuk uykusuzluktan olduğu yerde uyuyo kalıyo gecede uyumuyo tabi.benimki karnımdayken gece kuşuydu güzdüz sesi çıkmaz gece hopur hopur hoplar tekmelerdi gece 3 e kadar.doğdu aylarca sabah 7 ye kadar uyumadı.artık çıldırmaya gelmiştim uykusuzluktan.sonra düzeldi ama hala 2 ye 3 e kadar uyutmaz yani bu düzelmiş hali.bunada şükür.

Kızlarr bugün benim diyet tavan yaptı:50::50:nasıl olduysa oldu.günlerdir beynim karşı çıkıyodu.iradem onu elindeydiya artık pes etti sanırım..günlerdir homini gırtlak ne bulduysam tıkarnıcasına yidim yidim.:56::56:sabah bi tardıldım 74 lere çıkmışım.yeter dedim artık yaaa.kendi kendime:1::1:daha nereye kadar uraşıcam seninle bir an önce gitsin bu fazlalıklarda bi rahat nefes alayımm dedim:1::1:dün gençlik sporun ücretsiz egzersiz programı varmış arkadaşla oraya gidip araştırdık.bugünde başladım.saat 10-11 arası egzersiz yapmaya çalıştım.hepsini tam yapamadım.çok zorlandım çünkü..biraz ter attımm.sporum bitince çıkşta kuzucuklarımı görmek için okullarına gittim çok yakındı.sonra yürüyerek eve geldim.yarım saatte bantta yürüdüm.yediklerimede dikkat edicem bundan sonra menümüde paylaşıcam.
dün akşam topiği gezerken muzaffer kuşhanın diyeti çarptı gözüme 15 günde 8-10 kilo verdiren diyet diye o ilgimi çekti.yapabilirsem onu uygulamak istiyorum bi süre bakalım.salata yeşillik sınırsız yiyebilyosun yanındada bi et grubu yani protein ağırlıklı bi diyet benim kafama yattı.bide siz bakın isterseniz beraber yapalım..benim acilen hemen bi kaç kilo vermem lazım(eşim bile küstü artık kilo alıyorum diye):50::50:

kız ben haftalardır yapmıyom bişi.Alllahtan 200 gr aldım sadece.tutamıyorum kendimi helede regl olunca..dünyayı yiyecek gibi oluyorum.benim kızım birazda elimi kolumu bağlıyo.uykusuzluğa dayanamam ben.günümü saatimi şaşrttı öğlende ezanlarla kalkarmı bi insan.haaa ev işi gelcek gidecek olmasa yatarım yani...spora başlamalıyım acil.evde bisürü cd var.leslie var.plates topu falan var.ama bende iş yok.varsa yoksa azıck daha uyuyum oldu hayatım off offf.

bu arada ortim kaç yaşındasın?hangi şehirdesin???ev hanımımısın?anlat kızzzz

canım gecmıs olsun ucuz atlatmıssınız kendını suclama tabı de kızın 5.5 aylık demıstın artık hareketlenmıstır yanı dönmesi cok normal ben 3 aylıktan sonra bırakacaksam da yerde bırakıyordum senınkı artık yavas yavas oturmayada baslamıstır ama tabı desteklı oturur ancak kaynanayı da takma dıycem onu degıstırmen mumkun deıl takmamayı öğrenmen lazım beraber yasamaya devam edıceksen:34:

cok gecmıs olsun canım salgın sızı de bulmus bol sıvı alması onemlı gercekten gecmezse tekrar görürün bencede :34:

bende yorum yapmıstım menüne ama öğlen gene corba yemıssın sadece yogurt ve et ürünleri pek yok menulerınde

aman dıkkat et canım ılerlemesın gecmıyor bır dekolay kolay benım hala sesım düzelmedi ılaclarla ayakta duruyom

gözünaydın senacım oğluna da cok gecmıs olsun:34:

günaydın canım

gunaydın yat bakalım cadı kzı uyutmadı demek:9:

gunaydın kızlar ben sabah tartıldım 66.4 kg yım gecen haftada aynıydım ama bıldırım kılom deıl 3 haftadır fılan yapmıyorum sanırım cumaya kadar bıldırım kg me düşmek ıstıyorum bakalım
oyle canim ucuz atlattik bende etrafina yastiklari koydum ama asmis yastiklarida yere koymamada izin vermiyolarki hasta olurmus diyorum halivar ustune battaniye aciyorum bisey olmaz ama anlayankim esimde aynisini diyo onunla yasamayi ogren nederse hede gec onemseme ama yapi olarak onemsememem imkansiz
:38::38:

Çok sinir bir durum gerçekten :37:

Bu hafta liste olmayabilir cnm :34:

Ne kadar güzel tebrikler :29:

Diyetisyenin dediklerini dinle canım sen verirsin kilolarını :29:

Erkek işte :57:

Hoşgeldin :3:

Hoşgeldin :3:

Ayy canım yaa :53: çok üzüldüm inşallah toparlarsın tamamen :29: ama seni çok yıpratmıştır bu durum :26:

Benden yazmıyodu canım :52: rica etti diye paylaştım sadece :34:

Tebrik ederim canım :29: yaşasın dumansız hava sahası :kkk:

Harika :kkk:

Çocuk düşe kalka büyüyecek diyoruz ama yine de insanın canından can kopuyo dimi :26: geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun :29:

Gözünaydın Ablacım :29:

Ahahahahaa :60::60:60:

Bu arada dün netim yoktu o yüzden gelemedim cnm :26:

Allah yardımcın olsun canım üzme kendini :38:
amin canim dedigin gibi duse kalka buyur diyoruz ama oyle olmuyomus cok korktum bisey olur diye
bende iyim cnm.saolasın.kızlar biraz cazgırmı oluyo ne.bide iilk çocuk ve tecrübesizliğin de getirmiş olduğu olumsuz durumlar olabiliyor.ben yapamadım.eşimde söylenip duruyodu.gündüz uyumasına izin vermezsen akşam erkenden uyur diyodu.(kendisi herşeyi çok bilir):1::1:bir keresinde hiç unutmam gündüz uyumasında akşamdan uyusun diye neskafe içirdiydim küçücük bebeğe:1::1:ama inş sen düzene koyabilirsin kızının uyku durumunu.yoksa benimkisi gibi gece kuşu olur çıkar.:52::52:

butun erkeklermi ayniya dun dustu diye uyutmayayim kizimi dedim aksam 9a kadar dayandi sonra uyudu tam ben yaticam uyandi ciglik atiyo oyun istiyo gormenlazim ama 2bucukta tekrar uyudu tabi esim gunduz uyutmasan boyleolmaz yok aksam uyandiginda tekrar salla 1saat bile surse uyur ben 2bucuk saat salliyorumda uyumuyo simdide huzursuzlandi ve sallamak icin ayagima aldim 1dakikada uyudu kizim kendi belirliyo uyuma zamanini ben saatlerce ugrasayim uyumuyo kendi uyumak isterse 1dakikada uyuyo

herkese merhabalar....
sabahtan beri vınn ı yklemeye çalışıyorum..sinir etti yaa..
anca girebildim..

topiği bi açtım ben ve yalnızlığım..gizli üye bilen yok:1:
naber kızlar..
malum babaannem hala bende göndermedim o yzğdne pek giremiyorum topiğe..
çok oturunca gözlerine yazık deyip kızıyor,akşamları da girince eşinle otur diyor..:27:ya eski topraklar böyle işte..
neyse şuan yanımda uzanıyor eşimde maçta:10:
babaannem var diye c.tesi ve bugün oturmaya gttik..nenemin sayesinde bende cıs yiyorum ama dozunu kaçırmıyorum bugün nefis kahvaltı yaptım..
yani tam diyetlik oldu...
oturmada...
fasulye turşu kavurma yedim 3kaşık
3kaşık patates,kabak ,havuç rende yoğurtlu
3dolma
1 elmalı pasta:30:
1küçük milföy....
akşam
ekmek artık yemiyroum..
biraz sulu köfte
yoğurt yedim...steppere çıkaırm birazdan kullanan varmı ya eskiden çok modaydı hani basamak gibi in çık..dün akşam yine 30 dk yaptım tv karşısında:8:
leslie yapasım var bakalım..geceler uzun yaaa yapmak lazım sporuda değilmi:42:böyle işte bendne başka habe ryokk
kdr cim hala ankarada mısın...
RuweYDaa canim benim kadiniz iste :59: yük bizim omuzlarimizin üstünde cogunlukla sende baya cekmissin canim benim :38:

bademlikurabiye hosgeldin canim:3: salam,sucuk,sosis nasil serbest olur kilo alinmaz mi diye sormussun :40:
doktorlarin cogunluda bunu der bunlar proteinler canim protein kilo aldirmiyo kilo aldiran cogunlukda karbonhydratlar ekmek makarna pilav tür seyler yani onlari ekmeksiz yedinmi problem olmaz yani kilo yapmaz ama ekmeklen birlikde dengeyi bozuyor :26: ay canim sana yardimci olayim dedim iyice kafani karistirdim herhalde :1: yardim edeyim demisdim :17: anladirken zorlaniyorum :1:

tofticanim lafini bilmez cok dur takma sen kafana :29:isallah kurtuluruz da sende gösterirsin sana laf edenlere :40:

mimoza123 17 kilo 6 ay da verdim demissin canim sonra kaybolmussun :1: bende merak ettim simdi nasil verdin :27:

arcak_81 arzucum canim benim ya hastaligi atlatamamissiniz isallah biran önce sagliginiza kavusursunuz :38: kiloyu dert etme sen zaten cogunu vermissin az i kalmis :29:

ocean85 600 gramm eksi cikmissin :46: tebrikler canim benim :29:

pinktomato sana birsey dememe gerek yok canim benim :1:sen verirsin zaten senin spora tutkuna hayranim canim :13:

senacim seninde hakkin olan parayi geri verdiklerine cok sevindim canim benim :16:
gecmis olsun canim ogluna isallah biran önce iyilesir :39:birde kurban kesecem yazmissin cok güzel düsünmüssün canim benim :38:

filizzz64canim ayagindaki gecmedimmi daha :26:

nisam_81 canim oglisine cok gecmis olsun :16: naptiniz atesi düsürebildinizmi :26:

zerracim basiniz sagolsun canim benim :59:

ecrin29 benim oglanda cok zor atladirdin canim dis cikartirken isallah biran önce cikarda rahatlar :emir_bebek::16:

umay0110 gecmis olsun canim havalardanmi ki halsizligin :26:
afrika mangosu ne ki :26:

shryvz ismini yazmissim ama sana ne yazacakdim unuttum iste :52::9: gel öpeyim bari :54:

alaca canim isallah biraka bilirsin sigarayi:46: o dert bende de var bende birakmak istiyorum ama önce kilo vereyim diyorum :59:
yoksa ikizi birden bana fazla gelir bu aralar cok bunalimdayim yine :59:

puccaaa dilekcim fistik gel öpeyim icimden geldi :54:

xardelen hosgeldin canim :3:

nitroit hosgeldin canim :3: kolay gelsin :80:

tatlikiz_dmg cizelgeyi :44:http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html :40:ben burdan bakalak yapiyorum canim

kdrcim bence sen bu hafta cumaya güzel rakam göreceksin gibi geliyor :23:

blackcat karakedi nerelerdesin sen canim :38:

kazen tesekkürler :42:

acaba birilerini unuttumu :26: unuttuysam kusura bakmayin kizlar :38: ay gerdüs ü de özledim ya :43: naf niye gelmedi yogun herhalde :26: tugbacimin bani yarin kalkiyor yada bu gece 12 den sonra mi kalkiyor acaba :27: tugbacimmmm naptin canim benim yaaa cok merak ettim bende acildimi yaz olurmu merak ettik seni :54:
sağolasın suzancım.....
nasilsiniz kizlar bugun feci bisey oldu nasil oldu anlamadim bile okadar cok dikkat ediyorumki aslinda kizim cekyatta yatiyodu bende yatak odasina camasirlari goturdum katliyodum toplasaniz ucbes barcabiseydi ben nerdeysem kizimi hep oraya gotururum mutfaktaysambile araba koltuguna korum yanimda durur ama ilk defa bihata yaptim yanima yatak odasina goturmedim tvde kizim reklam gorunce cok dikkatini cekiyo baksin dedim zaten 2dakikada biticek is tedbir olsun diyede onune yastik koydum bu arada cekyat acikti yani genis alanda yatiyodu ama nasil yapmis anlamadim bi kut sesi duydum nasil kostugumu hatirlamiyorum kuzum yerde agliyo okadar kotu oldumki hemen kucagima aldim 1dakikada aglamasi sustu gorunurde hic biseyi yok normal gozukuyodu esimi aradim yinede doktara goturmek lazim diye olayi soyleyince bide o kizdi zaten mahfoldum bianda migrenim basladi okadar feci korktumki sonra bizim cocuk doktoru noel tatilindeymis napalim derken ev doktoruna goturduk adam tum muayenesini yapti hicbiseyi yok merak etmeyin dedi allaha sukur ama ben kendimi sucluyorum nasil boyle bihata yaptim diye ilk defa biraktim ondada kizim dustu cok kotu biduygu rabbim bidaha yasatmasin cok korktum bide ustune kaynanayla tartistim ama neyse simdi iyi durum esime soyledikten sonra onada soyledim kizim dustu diye oda diger odadaydi ben napabilirim diye dolanirken annem aradi bende anne zümra dustu dedim bana niye soylemiyosun dustude diye kaynana bitepki verdi bende bitarafdan zaten korkmusum fenayim bagirdim telde annem neyi soylememisim biraz once dedimya dustu diye unutmus unutkanligi var kaynananin bitarafdan agliyorum bitarafdan bagriyorum annem telefonda sakin ol diyo ama sinirlerim bosaldi napayim sonra teli kapattim buseferde unutmussam neolmus tekrar deseydin bitek sen boyle konusuyosun diger hic kimse benle boyle konusmuyo saydi durdu dedim ben sana daha neyapayim elimden gelen herseyi yapiyorum ve sana yaranamiyorum napayim daha sana dedim ve tabi bitarafdan agliyorum kizim kucagimda daha duseli yarim saat olmus cok kotu bi gundu rabbim bidaha boyle korkular yasatmasin her musibette bi nasihat varmis simdi asla kizimi tek odada birakmam artik
geçmiş olsun canım...benim oğlumda 2.5 aylıkken ana kucağında yanımda yatıyordu..ben koltukta o yerde tabi...yarım saat belki uyudum..uyandığımda oğlum halınınüstünde agucukluyordu..çok şükür yukarı koymamışım..ama onun haricinde bi kaç defa ciddi düşmeleri oldu..Rabbim koruyor..biz dikkat edecez ama bazen elimizden bişey gelmiyor..
Canım öncelikle geçmiş olsun. İlk düşüşlerde insan çok üzülüyo, panik oluyor. Çocuk bu düşe kalka büyüycekte işte ufak olunca insan endişeleniyor allah korumuş cnm.
Geçmişe bakamadım kızlar. Benimde büyük kızım çok hasta. Hastanelerde geziyoruz. Midesi bulanıyor,istifra ediyor birde ishal. Off allahım hiçbir şeyde yapamıyorlar. Bol sıvı alsın diyip gönderiyorlar. Cuma akşamından beri ağzına lokma koyamıyor. Yese bile azıcık sonra çıkarıyor. Dua ediyorum allah şifa versin inşallah nerde hasta varsa. Böyle kızlar kusuruma bakmayın giremiyorum nete. Öpüyorum hepinizi.
Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Yeni gelen arkadaşlar varsa hoşgelmişlerr.
Kaptanım işin için üzüldüm bende okudum. Allah hayırlısını versin. Tatlıya bağlamıştır inşallah.
Orti kusura bakma cnm giremediğim için yalnız bırakıyorum bu ara seni. İyi geceler herkese kızlarr.. :54:
geçmiş olsun rezzancım..dikkat edin sıvı kaybı yaşanmasın...
gunaydin kizlar bugun misafirim gelicek.ben yine gece 2ye dogru yattim.coook yorgunum ama ilerim var ayaklanmaliyim.bana dua edin .Allahim hepimize ve en bassta evlatlarimiza saglik versin.Allah onlarin basini bile agritmain.biz anneler zaten cok dayanikliyiz masallah.ama kuzucuklarimiz henuz cok kucukler.hastaliklarla cok yipraniolar.rabbim sifasini verir hepsinin insallah.gece o saate kadar hamur isi yaptim ama hiic yiyesim yok.2 cesit de tatli yaptim ustune bide.mutfak pastaneye dondu.bende istah kalmamis.sabahin bi korunde esimle tartistik.sorumlulugunu yerine getirmemek icin bagirdi cagirdi (isini yapmadan)cekti gitti.cok kirildim.zaten yorgunum.agrim var.bi de onun boyle yapmasi elmimi ayagimi bagladi.ama misafirler bunlardan anlamayacagi icin ise koyulmaliyim.topik acik.arada bakiorum size haberiniz olsun
Allah kolaylık versin filizcim..
saat 8.20de işe geldim geldiğimden beri 3kez wc ye gittim. günlük 2,5 - 3 litre su içince insan wcden çıkamıyo. uzun bir koridorun sonunda wc. koridor boyunca yürümek zorunda kalıyorum. artık koridorda beni görenler dalga geçmeye başladı yarım saatte bir wcdeyim die. yakında masamı wc önüne taşıcam:-)
he he he ne güzel aynı zamanda yürüyüşde yapmış oluyorsun...
selam kızlar.
bugün ilk günüm ve çok mutluyum. sabah tartındım ilk günüm diye meraktan eheh 77,1 çıktım. çok güzel bi duygu bir kilo az çıkmak bile benim için.....
sabah menüm.
1 dilim çavdar ekmeği üzerine sadece salça sürülü, az peynir ve 4 adet zeytin.

1 kahve, 5 şekersiz çay,

Ara yok.

Öğlen menüm.
1 ince dilim normal ekmek.
bir tabak zeytinyağlı kereviz ve az yoğurt
1 kaşık pilav ve 1 kaşıkta sütlaç he he (tadına bakmadan duramadım da)

arada da bol bol su içiyorum. bakalım akşamada tutucam kendimi, bu konuda kendime başarılar diliyorum. çünkü çok zor benim için

evet tartıda kilo kaybettiğini görünce insan müthiş motive oluyor...

dilekcim akşam menünü yaz da kopya çekelim....
akşam sapıtınca olay bitiyo zaten..
gündüz ne kadar dikkat edersen et akşam abartınca
kilo alma kaçınılmaz oluyor...
yaaa kızlar kimse beni duymuyor mu benimle orti olmak isteyen yok mu

canım bence cuma günü tekrar yaz..
o gün hemen hemen herkes topiğe uğruyor..

saol canım bır hasta olarak üstüme alındım hemen:1: afıyet olsun sana:34:

Teşekkür ederimm :16::16:

kiz gel buraya :4: cikacam birazdan zaten :27::1: niye netin yokdun niyeki :9: ay ne merakliyim aa sanane suzan :57::1:
diyorum kadin benim pskologimi bozdu diye :1:

burdan ortime sesleniyorum halaycim nerdesin sen :27: kusura bakma yazamiyorum artik kolay kolay firar yapamiyorum :43:
beni bosamak istersen anlayisla karsilarim :59:

geldi geri :14:1 saat bosun var be kadin üff napcam sogukda disarda diyo :4: kactim geri öpüldünüz kizlar kendinize iyi bakin :80:
gelebilirsem kacarim yine :54:

Meraklı suzi :1::1:

Ahahahahh ay kadına koptum :60:

Tebrik ederim canım azim gelmiş demek ki gerisi kolay :8::8:

zerra çizelgende 15.7 kg vermiş gözüküyosun bunu ne kadar zamanda verdin sakıncası yoksa yazabilirmisin?

evet tecrübesizim ve yanımda aklı başında bi büyük yokki yol göstersin.kaynanam 2 kat üstte oturuyo ama kızım doğduğunda altını değiştirmeyi bilmiyodu.şimdi sallıyorum belki erken uyur uyanırsa akşamda erken uyur diye.erkekler hep aynı gündüz uyutmasan vs der eşim bende kıyabiliyosan sen uyutma derim belli bi saatten sonra çocuk uykusuzluktan olduğu yerde uyuyo kalıyo gecede uyumuyo tabi.benimki karnımdayken gece kuşuydu güzdüz sesi çıkmaz gece hopur hopur hoplar tekmelerdi gece 3 e kadar.doğdu aylarca sabah 7 ye kadar uyumadı.artık çıldırmaya gelmiştim uykusuzluktan.sonra düzeldi ama hala 2 ye 3 e kadar uyutmaz yani bu düzelmiş hali.bunada şükür.

kız ben haftalardır yapmıyom bişi.Alllahtan 200 gr aldım sadece.tutamıyorum kendimi helede regl olunca..dünyayı yiyecek gibi oluyorum.benim kızım birazda elimi kolumu bağlıyo.uykusuzluğa dayanamam ben.günümü saatimi şaşrttı öğlende ezanlarla kalkarmı bi insan.haaa ev işi gelcek gidecek olmasa yatarım yani...spora başlamalıyım acil.evde bisürü cd var.leslie var.plates topu falan var.ama bende iş yok.varsa yoksa azıck daha uyuyum oldu hayatım off offf.

ortim sana arkadaşlık isteğinde bulunmuştum.kabul etmedinmi???

ay butun erkerler ayni ya bizde hergun oglene dogru kalkiyoruz 11den once hic kalktigimiz yok onceleri kaynana laf ediyodu cok gec kalkiyomusum kahvalti gec yapiliyomus diye ama esim cocuk uyumuyo gece o uyudugunda oda uyuyo mutfak orda sen kalktiginda kahvaltini yap onu beklemen gerekmiyo dedi tabi kalkip yapmiyo ama ben kalkip hazirliyorum yiyo sadece oglen oldu diyo okadar

Kızlar diyet yapamam sanıyordum ama yapabiliyormuşum meğer:1::1:bugünü ilk olarak sayıyorum.saat 13:30 da öğlen yemeğimi yidim:56::56:
öğle:
bir tane tavuk baget(suda haşlanmış)
bol yeşil salata koca bir tabak yaptım doymam diye ama hepsini bitiremedim bile.
bu arada bişe keşfettim kızlar bunuda paylaşıyım sizlerle yemek yerken arada kalkıp bi bardak su alın ve için doyduğunuzu hissedince bırakın.:52::52:ben öyle yaptım.
şimdi komşum kayfe içmeye çağırdı ara öğün olarak kayfemi içip gelicem..:52::32:

zerra çizelgende 15.7 kg vermiş gözüküyosun bunu ne kadar zamanda verdin sakıncası yoksa yazabilirmisin?
canım 8 ay gibi bi sürede verdim...
dün ayrıntılı yazmıştım....
ama bu arada yazın 3 ay ara verdim...verdiğim kilolardan 3 kg alarak geri döndüm..
çoğu bebişe bağlı kilolar olduğu için çok zzorlanmadım..
ama sağlıklı beslenme düzenine geçmek zaman alıyor..sonrada o düzene alışıyorsun..
fazla,gereksiz yiyince rahatsız oluyorsun..
1 haftadır ben de düzensiz besleniyorum..önce hastalık sonrada memlekete gidip gelmem alt üst etti..
bu hafta artılardayım anlıcanız..ama haftaya toprlıcam
Kızlar diyet yapamam sanıyordum ama yapabiliyormuşum meğer:1::1:bugünü ilk olarak sayıyorum.saat 13:30 da öğlen yemeğimi yidim:56::56:
öğle:
bir tane tavuk baget(suda haşlanmış)
bol yeşil salata koca bir tabak yaptım doymam diye ama hepsini bitiremedim bile.
bu arada bişe keşfettim kızlar bunuda paylaşıyım sizlerle yemek yerken arada kalkıp bi bardak su alın ve için doyduğunuzu hissedince bırakın.:52::52:ben öyle yaptım.
şimdi komşum kayfe içmeye çağırdı ara öğün olarak kayfemi içip gelicem..:52::32:

olaya sağlıklı beslenme diye bakınca zor olmuyor zaten..

aynı bende öyleyım yaa ısyerınde düzenli oluyo fakat eve gıdınce aclık krızı gelıyo yemeden kendıem gelemıyorum bıde ısın sonrası var aburcubur yersem daha vahım allahtan bu ara hastalıktan yemıyorum en fazla mevye yıyorum o kadar evde de bı sürü var almadnada duramıyorum ki:18::57:

Back
X