• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu günkü menümü de yazayım.

Sabah:1 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir,domates
Ara:1 elma
Öğlen:3 yumurta büyüklüğünde tavuk, salata
İkindi: 2 grisini+1 kase yoğurt
Akşam:6 yk kabak yemeği+1 çay bard. yoğurt+1 yumurta büyğklüğünde et (ama et kalmadı onu yemiycem)
Gece:1 meyve

Günlük 2 lt su+3 bardak çeşitli form çayları

Şu kabak yemeğide bitsin artık daha farklı şeyler alıcam marketten. Koyu yeşil yapraklı yiyecekleri tercih edeceğim. Ispanak, kara lahana, pazı vss. Yapmasıda uzun sürmez herhalde. Doğrar kavururuum. ama içine ne pirinç nede yumurta kırmıycam. Boş olsa yenmez mi ki acep. Ortim sen ıspanağı nasıl yaptın ne kattın içine.

Menün güzel bence :nazar:
Kapuska falan da yapabilirsin biraz gaz yapıyor ama sonucu güzel oluyor.
Annem ıspanağa bide kapuskaya bulgur koyuyor.

Sinameki bağırsakları çalıştırıyor form çaylarının içinde var.
Fazla kullanmak bağırsakları tembelleştiriyormuş öyle diyorlar.

Gellldiiimmmmmmmmm öpppppppppppppppp:1::1::1:
Valla birilerinin hayatını değiştiriyorsam ne mutlu bana.
En güzeli de kilo verdiğini farkedenler nasıl verdin diyenler.
Çok güzel olmuşsun falan filan.:1:
Süper şeyler bunlar.:21:

Hemde nasıl değiştiiryosun bak bişey daha öğrendim. Burda öğrendiklerimden kitap yazacam sonunda. Hayatımızın yaşam şekli değişiyor aslında daha bilinçli yemekler yapıp daha bilinçli besleniyoruz.

aldığın şeyleri çok beğendim güle güle kullan
eşofmanınla sporun çok uyumlu çok beğendim indirmli olarak ikisi ne kadara mal oldu?
bende eşofman istiyorum ama accık daha zayıflaıyım öyle alacağım dolabımda evlenmeden önce aldığım bi eşofman var hiç giyemedim kilo alınca:43:
ama aldığın eşofmanı çok beğendim

ben çok az şekerli içiyorum canım bhergün içmiyorum ama haftada 5 gün içiyorum
zayıflamada etkisi varmı bilmiyorum ama seviyorum
kilo vermemde kötü bi etksi olmadı
şekersiz içemiyorum 1 çay kaşığı atıyorum şeker.

aa öylemişmiş
ama neskuik adlı arakadşımız akşamları onu yiyerek çok güzel kilo verdi
2 kaşık dişimizin kovuğuna yetmez:1::1:

geçmiş olsun canm
dr a bak dr a yemezler canm :1:
hastasın diye saçını çekmeyeceğim:9:

bende senden bahsettim zaten sen akşamları nesfitle çok güzel verdin canm:nazar:

akşam akşam hanımellermi yedin:4::4::4:
neyse bu seferlik regline veriyorum bu durumu:9:

günaydın canm
bende negatif enerji veren insanlardan hoşlanmıyorum ama işim dolayısyla hertürlüsüyle karşılaşıyorum :19:
su tutmuşsundur hayaım bende pazar günü 1.4 kg faazla çıkmıştım
bugün tartıldım o yalancı kiloymuş hala 69 lardayım çok şükür:16:

bende sadece haşlamasını ve kızartmasını biliyorum sen ne güzel çeşit çeşit yapıyormuşsun karnıbaharı:nazar:
öğrendiğim iyi oldu sağol canm:16:
rica ederim canım aynı patates gibi herseyi oluyor aslında:34: ama yumurtalı kavurmasını mutlaka deneyın derım
nasılsınız kızlar sohbetiniz bol maaşallah.
ya kızlar ateş düştü bana niye diyeceniz. yüksek lisans yapıyordum bitirme ödevi vermem lazım. bugün öğrendim son döneme girmişim. ne zamana kadar vaktim var onuda bilmiyorum ama en fazla 1-2 ay sanırım. yandım valla. işyeridee yoğun nasıl yapacağim bilmiyorum artık buralarda fazla takılmayacağım mecbur. arada yine girerim ama geçmiş okuma uzun sohbetler bitmiştir benim için :) oturup çalışlma vakti. şu ödevi acilinden yapmam lazım. :31::31::31: şans dileyin.
ya bu arada hala regl olmadım iyimi çatlayacam ama yaaaaaaaa ay hap kullanırken ne güzeldi biliyordum olacağım günü oh. ama şimdi bekle bekle :(

kolay gelsın canım ne guzel yuksek lısans yapıyorsun ama cok özletme kendını :34:

Hemde nasıl değiştiiryosun bak bişey daha öğrendim. Burda öğrendiklerimden kitap yazacam sonunda. Hayatımızın yaşam şekli değişiyor aslında daha bilinçli yemekler yapıp daha bilinçli besleniyoruz.

Kilo hayatımızda başlı başına bir sorun.
Burda anlattıklarımızı bizden başka iyi kimse anlayamaz.
Hele ki yazın iki adım yürüdükten sonra nefes nefese kalmalar.
Biraz terleyince herkes bana baktı şişmanım ya daha fazla terliyorum diyecekler vs.
Kışın kamufle bi nebze ediliyorda yazın ortaya çıkıyor hersey.
En güzeli sağlıklı beslenmekmiş.
Bunu anladım ve süper oldu.

Bende herseyi yiyorum ama dengeliyorum. İns hedefimize ulaşırız bu şekilde.

Bulgur iyi fikir cnm. Hem kalorisi de az...

Bulgurda mideyi çalıştırıyordu sanırım.:27:

bende koyarım bulguru dılekın annesı gıbı :1: pırsaya da koyuyorum hatta pirinçten daha cok sevıyorum :34:

Annelerin taktiği.:27::27:

Selam kızlar :16:
Şu ana kadar olan bugünkü menümü veriyorum.

Sabah:
1 kkdan az peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Yeşil çay

Ara:
1 kaşık krema (suç reglin benim değil:47:)

Öğle:
1 kase yoğurt
3 adet eti form bisküvi

Son düzenleme:
Kizlarrrr ben geldim yoruldum valla...temizlik temizlik bitmiyor yahuuuuu evde 3 erkek olunca:((( keske kızım olsaydı ya.....
Şimdi cocuklara kakalım kek yaptım nasıl güzel kokuyo....yaparken leğeni sıyrıldım yine cocukkende yapardım hep:))))
Regl olmadım ben daha yaaaa patlıcam sıkıntıdan....bu arada saclarım güzel oldu koyü kestane kendi ana rengime dondüm:)))
Bu arada spor yaptım ama sadece 25 dk:((((

Sabah:
1 kkdan az peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Yeşil çay

Ara:

Öğle:
1 kase yoğurt
3 adet eti form bisküvi
:4::4::4::4::4::4::4: senin degil cnim regl sacini cekiyorum :27::27:

Kizlarrrr ben geldim yoruldum valla...temizlik temizlik bitmiyor yahuuuuu evde 3 erkek olunca:((( keske kızım olsaydı ya.....
Şimdi cocuklara kakalım kek yaptım nasıl güzel kokuyo....yaparken leğeni sıyrıldım yine cocukkende yapardım hep:))))
Regl olmadım ben daha yaaaa patlıcam sıkıntıdan....bu arada saclarım güzel oldu koyü kestane kendi ana rengime dondüm:)))
ay sendemi :1::1:
Peki biz neden forumca regl oluyoruz, bu telepati neden?:27:

ayni seyi düsünüyorum kaderdaslarim benim göbekler ayni totolar ayni regl ler ayni :9::9:

Sabah:
1 kkdan az peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Yeşil çay

Ara:

Öğle:
1 kase yoğurt
3 adet eti form bisküvi

Sabah sence de az olmamış mı şekerim.
Öğlende aynı şekilde.
Kısaca az diil mi balım peteğim.

25 dakika spor da bişeydir hiç yapmayanlar var.:1:

Peki biz neden forumca regl oluyoruz, bu telepati neden?:27:

Ay olamıyoruz desek herkesin günü geldi ama tık yok.:1:

Sabah sence de az olmamış mı şekerim.
Öğlende aynı şekilde.
Kısaca az diil mi balım peteğim.

Ya bence de az oldu ama ilginç bir şekilde ben regl olmadan önce oburlaşıp regl olurken bişey yiyemeyenlerdenim, sadece şekerli şeyler geçebiliyor sanki boğazımdan e onlar da yasak olduğundan böyle oldu hocam.:18:

Ya bence de az oldu ama ilginç bir şekilde ben regl olmadan önce oburlaşıp regl olurken bişey yiyemeyenlerdenim, sadece şekerli şeyler geçebiliyor sanki boğazımdan e onlar da yasak olduğundan böyle oldu hocam.:18:

Bende cok regl oncesi tatlı yiyorummmm neden oluyo bu acaba....

aldığın şeyleri çok beğendim güle güle kullan
eşofmanınla sporun çok uyumlu çok beğendim indirmli olarak ikisi ne kadara mal oldu?
bende eşofman istiyorum ama accık daha zayıflaıyım öyle alacağım dolabımda evlenmeden önce aldığım bi eşofman var hiç giyemedim kilo alınca:43:
ama aldığın eşofmanı çok beğendim

Saol canım:16:
eşofmanı 90 liraya sporu 70 liraya aldım..
özellikle uyumlu olsun diye almadım ama denk geldi:27:
eşofman bana da tam oturuyor özellikle altı:27:
ben salaş severim.. bilerek tam oturanı aldım
zayıflarım diye:1: hep dar alıyorum ki diyeti bırakmamak
kendimi tutmak için nedenim olsun:27:

Bugün:
Sabah:
Uno denge ekmeğine sandvc,
5 i 1 yerde
Ara:
1 kuru incir
Öğlen:
Kapuska,
Ayran
Ara:
3 hurma
Akşam:
Balık,
Salata olacak büyük ihtimalle:52::52:
güzel menü kısçem:38:
aslıdna cok masum deıl dogrusunu soylemke gerekrıse ıcınde baya bı sekerde var nesfıtın tam bugday dıye yıyoruz ama yabancı kulturu en ıyısı guzel bı kahvaltı yapmak:34:
ı
akşam yiyorum canım ben zaten..
haklısın aslında ama kilo kaybım olmuş gibi gelio bana nesfite başladığımdan beri
neyse cuma günü sonuca göre karar veririm artık:34:
nasılsınız kızlar sohbetiniz bol maaşallah.
ya kızlar ateş düştü bana niye diyeceniz. yüksek lisans yapıyordum bitirme ödevi vermem lazım. bugün öğrendim son döneme girmişim. ne zamana kadar vaktim var onuda bilmiyorum ama en fazla 1-2 ay sanırım. yandım valla. işyeridee yoğun nasıl yapacağim bilmiyorum artık buralarda fazla takılmayacağım mecbur. arada yine girerim ama geçmiş okuma uzun sohbetler bitmiştir benim için :) oturup çalışlma vakti. şu ödevi acilinden yapmam lazım. :31::31::31: şans dileyin.
ya bu arada hala regl olmadım iyimi çatlayacam ama yaaaaaaaa ay hap kullanırken ne güzeldi biliyordum olacağım günü oh. ama şimdi bekle bekle :(

kolay gelsin canım. halledersin sen:34:

Son düzenleme:
bu arada daldım direk yine:27:
selam hatun kişilerrrr
nasılsınzı bakalım herkeste bir regl olamama durumu var sanırım
ben topikten bağımsız olarak atlattım çok şükür
ama ben hep perşembe ya da cuma oluyorum tam tartılma zamanı
talihsizim yani:27:

Son düzenleme:
Back
X