ay bilmiyorum ki canım bende ondan kararsızım alamadım bir türlü bileti. şimdi otobüs parası öderlerse o 200 tl falan eder sanırım. ekonomik uçak bileti 300 e geliyor zaten iadeli olunca 400 tl yi buluyor ay çıldıracam kararsızlıktannormal canim gerilmen buyuk ihtimal fazla para gitmesin diye ekonomikten odeye bilirler yada otobusle gidin diyebilirler biliyomusun bilmiyorum ama askere giden cocuklara yol parasi diye bi para veriyolar otobus parasina bile yetmez okadar az simdi onlarda otobusle gidin derlermiki :26::26:
bence burdan ayrılma canım paylaş bizlerle rahatlarsın biraz, yaşadıkların zor şeyler erkeğin sorumsuzu fena oluyor ama sanada güveniyor sanırım bağırır çağırır affeder diye düşünüyor olabilir
busefer kilo veremedim valla, 2 günde +500 olmuşum
evet aynı şeyleri yaşıyormuşuz dün tuvalete bile gitmedim çok titiz biri değilim ama orada da rahat edemiyorum gözümün önünde yapmamışsa yemeği yemem bile, yoksa kaç günlüktür kim bilir ay çokmu fenayım ne duysa napar acaba bunları
canım yanlışlık var gibi, BMI çok düşük görünüyor eğer doğru olsa kilon normalin bile altında demek, bizim çizelgelerede bak üstünde bisayı yazıyor sayı yükseldikçe kilolu anlamına geliyor 20lerde olursa zayıf oluyor
pardon çıkartamadım:44::44::44::44:
165 canım benim boyumda, inşallah veririm
bişey anladıysam arap olayım![]()
ay ne güzel tane tane anlatmışım nasıl anlamazsın ki