70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben kaçıyorum..Minik defterime yediğim her lokmayı not alıyorum, şimdi kardeşim gelir geçer pc başına, akşama kadar kalkmaz zaten...Bende akşam menümü yazarım sizlere..Hepiniz için bol kaçamaksız birgün diliyorum, bol iradeli bir gün olsun hepimiz için ...
Öptüm kocaman hepinizi :16: :16: :3:

ne demek canım..evet çok tatlı bi bayan..iyi seyirler...:34:
bu arada kadın diyetisyen değilmiş..iç hastalıkları ve obezite uzmanıymış.

kızlar ayça kayayı izliyonuz değilmi..çok önemli şeyler konuşuyo..
canım ne anlattı paylaşırmısın bizlede, ben açtım ama çok gürültülü bir ortamdı dinleyemedim :26:
yaa sen sıcak memlekettesın,düzcedeyım ben,sahıl kenarı buzzz gıbı batı karadenız... sabah bı uyandıkkı heryer bembeyaz kar yagmıs :37: bı yürüyüşe başlayamadım sabahları ayaz oluyor.şuan dısarının sıcaklıgı 5 derece falan:27:
şimden sonra çok soğumaz diye düşünüyorum cemre düştü yaa, burasıda bahar havası değil ama eskiye göre iyi
teşekkür ederim şekerler yardımcı olduğunuz için :) acele acele yapıyorum pek okuyamadan yaptım çizelgemi ilk fırsatta okuyup yapıcam inş :)
çizelgen yanlış olmuş sanırım BMI yanlış görünüyor

bugün fireler çok
hayırdır inşallah
aslıyı kaç gündür göremiyorum
merak ettim

çizelgen yanlış olmuş sanırım BMI yanlış görünüyor[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

Hadi ya:( o bmi yi nası düzeltebilirim acaba :(

selam hatunlar!

dün akşam spora gidicektik eşimle,hava soğuktu eşim gitmeyelim bugün dedi..ben de spor yapmam lazım diye tüm evi sildim süpürdüm,4 kupa su içtim bi de üstünee:9:normalde temizlik yapmak eziyet gibi gelirdi,ama spor yapmak gibi düşününce hiç zoruma gitmedi:27:

selam hatunlar!

dün akşam spora gidicektik eşimle,hava soğuktu eşim gitmeyelim bugün dedi..ben de spor yapmam lazım diye tüm evi sildim süpürdüm,4 kupa su içtim bi de üstünee:9:normalde temizlik yapmak eziyet gibi gelirdi,ama spor yapmak gibi düşününce hiç zoruma gitmedi:27:

a.s. canim

ay bizede buyur spor yapmaya :27::27:

problem olmaz bence canim :34:

bende bmi yok ..

tamam o zaman zaten bi işi tam yapamam ben :) buda böyle olsun bende artık aranıza katılmak istiyorummm kabul ederseniz :) çok sık takip edemiyorum ama öylede bişey var :( cuma günleri kilo bildirimi yapıyosunuz sanırım bende katılmak istiyorum. ya ben öyle siz gibi göz kırpma fln yapamıyorum renksiz renksiz gülücük koyuyorum :(

:118: radyoda bir tutturmuşlar mango kapsülü..ya böyle şeylere inanan var mı gerçekten merak ediyorumm:24:

Son düzenleme:
ay bizede buyur spor yapmaya :27::27:[/QUOTE]

geliyim canım ne demekkk:42: ya avatardaki sen habire spor yapıyon yorulmuyon muu:9:

tatlım merak ettim ya,program sonunda bi özet geçersen sevinirimm:21:

bi özet geçsen ne iyi olur :D ,kızım çizgi film izliyo actırmadı:36:

canım ne anlattı paylaşırmısın bizlede, ben açtım ama çok gürültülü bir ortamdı dinleyemedim :26:

şimden sonra çok soğumaz diye düşünüyorum cemre düştü yaa, burasıda bahar havası değil ama eskiye göre iyi

çizelgen yanlış olmuş sanırım BMI yanlış görünüyor
meraklıları için paylaşayım..:1:
sabah uynınca iki bardak ılık su için dedi..sonra wc ye çıkın dedi..
tok tutan besinlerden bahsetti..bunlar ayva,kivi,yulaf midede çok yer kapladıkları için açlık hissini bastırdıklarından bahsetti.
özellikle karnı guruldayanlar için şiddetle önerdi..mantardan bahsetti mantarlı bir tarif verdi..bide bağırsak faliyetleri için mutlaka düzen sokmamız gerktiğinden bahsetti.hergün aynı saatte wc ye çıkılmalıymış..bunun içinde elinizi karnın üstüne koyup saat yönünde masaj yapın dedi.ordaki faliyetler harekete geçiyormuş.kızlar eksik yazmış olabilirim..nettenprogramı bulup birebir izleyin isterseniz..doktorum diyin bugünki tarihi yazın çıkar herhalde..
selam hatunlar!dün akşam spora gidicektik eşimle,hava soğuktu eşim gitmeyelim bugün dedi..ben de spor yapmam lazım diye tüm evi sildim süpürdüm,4 kupa su içtim bi de üstünee:9:normalde temizlik yapmak eziyet gibi gelirdi,ama spor yapmak gibi düşününce hiç zoruma gitmedi:27:
minderbob spor yapmak istersen eğer,yarında bana gel canım...:52::52:

tamam o zaman zaten bi işi tam yapamam ben :) buda böyle olsun bende artık aranıza katılmak istiyorummm kabul ederseniz :) çok sık takip edemiyorum ama öylede bişey var :( cuma günleri kilo bildirimi yapıyosunuz sanırım bende katılmak istiyorum. ya ben öyle siz gibi göz kırpma fln yapamıyorum renksiz renksiz gülücük koyuyorum :(
hos geldin canim :34: düzenli olmasada firsat buldukca gel birde her cuma puccaya bildirim yapman lazim
smililer icin ayarlarini degistirmen lazim ama nasil bilmiyorum :26:

geliyim canım ne demekkk:42: ya avatardaki sen habire spor yapıyon yorulmuyon muu:9:[/QUOTE]

vuuuu senin avatardakide yakisiklida ne öyle :23::23::23:

:27::27::27:

hos geldin canim :34: düzenli olmasada firsat buldukca gel birde her cuma puccaya bildirim yapman lazim

hoşbulduk tatlm :) fırsat buldukça gelcem, bide ben çok sorup soruştururum zayıflamayla alaklı bilgiler buldukça paylaşırım da zaten :) pucca arkadaşıma özel msj flnmı atmamız gerekio canm liste flnmı yapıyosunuz? kurcalar değiştiririm artık ayarlarımı bende renkli olmak istiyorumm :)

a.s. canim

7/24 minderbob hizmetinizde!:66: benim süngerden neyim eksik:63:

geliyim canım ne demekkk:42: ya avatardaki sen habire spor yapıyon yorulmuyon muu:9:

:27::27::27:[/QUOTE]

hayalimdeki erkek:82: tek geçerimm:16:
$spidermanoyunlari-netkomik-spiderman.webp

Hadi ya:( o bmi yi nası düzeltebilirim acaba :(
BMI boyuna göre kilonun nasıl olduğunu gösteriyor yani biriyle kilomuz aynı olabilir ama onun BMIsı benimkinden küçükse demekki boyu uzun anlamına geliyor kilo arttıkça BMI büyüyor
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=320642 varya o işte chosen1234 yani hatırladınmı canım
meraklıları için paylaşayım..:1:
sabah uynınca iki bardak ılık su için dedi..sonra wc ye çıkın dedi..
tok tutan besinlerden bahsetti..bunlar ayva,kivi,yulaf midede çok yer kapladıkları için açlık hissini bastırdıklarından bahsetti.
özellikle karnı guruldayanlar için şiddetle önerdi..mantardan bahsetti mantarlı bir tarif verdi..bide bağırsak faliyetleri için mutlaka düzen sokmamız gerktiğinden bahsetti.hergün aynı saatte wc ye çıkılmalıymış..bunun içinde elinizi karnın üstüne koyup saat yönünde masaj yapın dedi.ordaki faliyetler harekete geçiyormuş.kızlar eksik yazmış olabilirim..nettenprogramı bulup birebir izleyin isterseniz..doktorum diyin bugünki tarihi yazın çıkar herhalde..
sağol canım bende izleyeyim netten

Son düzenleme:
7/24 minderbob hizmetinizde!:66: benim süngerden neyim eksik:63:

:27::27::27:

hayalimdeki erkek:82: tek geçerimm:16:
Eki Görüntüle 365780 [/QUOTE]
:23::23::23:

BMI boyuna göre kilonun nasıl olduğunu gösteriyor yani biriyle kilomuz aynı olabilir ama onun BMIsı benimkinden küçükse demekki boyu uzun anlamına geliyor kilo arttıkça BMI büyüyor

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=320642 varya o işte chosen1234 yani hatırladınmı canım

sağol canım bende izleyeyim netten
aaa evet oda yok :26:

Back
X