70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

veririsin canım sende o azim var:23:
ilk defa kaçamak yaptığını okudum senin..

ben regl olunca 1_1.5 kilo artıda çıkıyorum ya
çok farkedio ben de
neyse reglden sonraki hafta fazla fazla gide inş:34:
sana ilk kez denk gelmiş kaçamağım nasıl unutursun geçen haftalarda beraber yediğimiz pizzaları:1::1::1:
motive düşüklüğü yaşıyorum ama toparlıyacvağım inş:16: 6 lardan 7 lere tekrar çıktım az daha yersem 71 e ramak kaldı :1:
evet sende farkediyor 1- 1.5 kg
bendede regl sonrası süper gidiyor

sana ilk kez denk gelmiş kaçamağım nasıl unutursun geçen haftalarda beraber yediğimiz pizzaları:1::1::1:
motive düşüklüğü yaşıyorum ama toparlıyacvağım inş:16: 6 lardan 7 lere tekrar çıktım az daha yersem 71 e ramak kaldı :1:
evet sende farkediyor 1- 1.5 kg
bendede regl sonrası süper gidiyor
o masum kaçamakları biliorum canımm:1::1:
inşallah toparlıcaksın canım:34:

selam hatunlar!

dün akşam spora gidicektik eşimle,hava soğuktu eşim gitmeyelim bugün dedi..ben de spor yapmam lazım diye tüm evi sildim süpürdüm,4 kupa su içtim bi de üstünee:9:normalde temizlik yapmak eziyet gibi gelirdi,ama spor yapmak gibi düşününce hiç zoruma gitmedi:27:

En güzel spor yaa benim favorim valla :16:

arkadaslar merak ettigim bir konu var yardimci olursaniz sevinirim.sporu nezaman yapmaliyiz ackenmi tok oluncami sabahmi aksammi bilgisi olan yazarsa sevinirim:34:

Canım ben diyetisyene gittiğimde saatin önemli olmadığını ama sabah aç karnına gittiğimde yediklerimi değil daha çok vücuttakileri yakacağımı söylemişti...Birde sabahları gittiğimde daha enerjik oluyorum ben şahsen sabahları tavsiye ederim :54:

selam kızlar nasılsınız
dün akşam giremedim misafirlerim vardı
menümü yazayım
sabah 9.00 ılık limonlu su
9.30 kahvaltı
2 dilim ç.ekmeği
3-4 patça peynir
2 zeytin
1çk çikom
1çk pekmez
1 has yum.

13.00 öğlen
1 kase çorba
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara 16.00 3 kş yoğurtla yarım galeta

19.00 nesfit
buraya kadar güzeldi
21.00 da kabak pastası yedim bir dilimden az

Güzel menü tatlişkom akşamları cııısslar çok zararlı ama biliyon de miii ???

üzülme geçeeer:54:bende 74 kiloyken yani ilkkez karnımı ölçmek aklıma geldiği zaman,107 cm çıkmıştı hiç önemsememiştim:27:şimdiyse belim 74 karnım 80 çıkıyo,tok karınla şiş vaziyette 84 çıkıyoo:53::1:bugün incecik bi kadın korse giyme reklamında hızlıca metreyle ölçüm yapıyodu,gördüm göbek 71 gösterdi vaybee dedim :23:

vay bitane yoldaş buldum kendime,bende çok kararlıyım 2öğün nesfit yiycem,dün akşam yemekle başladım,ama nesfit almam lazım bugün,akşam yiycem gene,sonra yarın sabah ve akşam yemeye 14 gün devam etcem bakalım işe yararsa ne mutluu:16::16:

Aynen dadlım ...İşe yarar benceee...KIZ KİLO AL DA RAKİP OLALIM AHAH :1:

Bu arada menümü yazayıııımmmm :16:

Sabah:
1 saat yürüyüş
500 ml süt
1 kase nesfit + yoğurt
1 şekersiz çay ( şiştim resmen)

Ara: 1 portakal

Öğlen:
1 kase çorba + kahve ( o kadar şişkinim ki yiyemiyorum bişi)

Ara: 1 kase salata (ufak)

Akşam: Nesfit + yoğurt

Anam benden bu kadar bugünlük..Süt çok şişiriyo kızlar yaaa...Sabah süt için süt :16: yeşil çay içcektim ama cesaretim yok sütten sonra :1:

Aynen dadlım ...İşe yarar benceee...KIZ KİLO AL DA RAKİP OLALIM AHAH :1:

Bu arada menümü yazayıııımmmm :16:

Sabah:
1 saat yürüyüş
500 ml süt
1 kase nesfit + yoğurt
1 şekersiz çay ( şiştim resmen)

Ara: 1 portakal

Öğlen:
1 kase çorba + kahve ( o kadar şişkinim ki yiyemiyorum bişi)

Ara: 1 kase salata (ufak)

Akşam: Nesfit + yoğurt

Anam benden bu kadar bugünlük..Süt çok şişiriyo kızlar yaaa...Sabah süt için süt :16: yeşil çay içcektim ama cesaretim yok sütten sonra :1:
aman diyim kilo al deme banaa,kaç gündür strese girdim gene,şurda kaç haftam var yine olamycam gibi geliyo arada,,ama sonra niye olamıycakmışın bal gibi olursun diyorum kendime:12:eşim aklıma geldikçe dahada hırslanıyorum:47::8:
aynen benimde böyle olcak menülerim,ablam sağolsun aradım alıver dedim,gelirken alcak,bu akşam yiycem bide yarın sabah daha düzenli olcam inşallah:23::32:

kadınlar hamamnıda kk güzellek kraliçesini seçiyoruz. yüz güzelliğini esas alıyoruz. eminin aranızda çok güzel hatunlar vardır. yarışma ziyaretçilere kapalı. başvurular başladı bile hepinizi bekliyorum:34:

kadınlar hamamnıda kk güzellek kraliçesini seçiyoruz. yüz güzelliğini esas alıyoruz. eminin aranızda çok güzel hatunlar vardır. yarışma ziyaretçilere kapalı. başvurular başladı bile hepinizi bekliyorum:34:

bizim topikte çok var güzel hatun ama katılırlarmı bilmem

topik çok eğlenceli kızlarr.. benim daha önceden haberim vardı..
takip edebilirsiniz, oy da kullanabilirsiniz:34:

Kizlar bende baktım şimdi katılmak isterdim ama bide sonra face falan düşer çalınır fake felan olur!!! Takip edicem bende.....kizlar cnm cok sikiliyo ya cok acıkıyorum tartiyada 3 gün kaldı.....:52::52::52:

selam kızlar ben geldim:50:
sabah çok moralim bozuldu..
bizim bi hoca var kapalılara karşı, hiç istemiyor o şekilde eğitim almamızı..
şimdi de onun stajındayız.
geçen sene derse girerken de sorun çıkarmıştı ama bizi dersten çıkartamamıştı.
bu sabah bi hasta geldi karnından ameliyat olmuş ameliyat yerinde sıvı birikmiş o alınacak.
ve o hoca geldi bunu yapmaya.
normalde biz her şeye bakabiliyoruz ameliyatlara bile giriyoruz.
ama adam beni görünce dışarı çıkarttı..
sırf kapalı olduğumuz için..:14::14:
o kadar moralim bozuldu ki anlatamam başımdaki eşarpla aldığım eğitimin ne alakası var:43:

bu sabah bi hasta geldi karnından ameliyat olmuş ameliyat yerinde sıvı birikmiş o alınacak.
o kadar moralim bozuldu ki anlatamam başımdaki eşarpla aldığım eğitimin ne alakası var:43:

çok ayıp etmiş dediğin gibi ne alaka, eğitimlide olsa dengesiz çok

hiç üzülme canım,maalesef bu tarz ınsanlar hep vardı ve var olacak... insanları dil din ve yaşam tarzı hatta siyası secımleri sebebıyle ayıranlardan nefret edıyorum.herkezın seçimi farklıdır.kimse onun dogru kabul ettıgı şeyi yapmak zorunda degıl... üzülme ama,böyle ucuz tavırlar sergileyen insanın senı üzmesine izin verme:29:

Canım bu tarz şeyler hayatın her alanında olabiliyor malesef
tam tersi durumlar da olabiliyor..
insanların dar görüşünden kaynaklanıyor malesef.
sıkma canını...

çok ayıp etmiş dediğin gibi ne alaka, eğitimlide olsa dengesiz çok

hiç üzülme canım,maalesef bu tarz ınsanlar hep vardı ve var olacak... insanları dil din ve yaşam tarzı hatta siyası secımleri sebebıyle ayıranlardan nefret edıyorum.herkezın seçimi farklıdır.kimse onun dogru kabul ettıgı şeyi yapmak zorunda degıl... üzülme ama,böyle ucuz tavırlar sergileyen insanın senı üzmesine izin verme:29:

Canım bu tarz şeyler hayatın her alanında olabiliyor malesef
tam tersi durumlar da olabiliyor..
insanların dar görüşünden kaynaklanıyor malesef.
sıkma canını...

sağolun kızlar:43:
6 hafta daha yüz yüze olcaz bu adamla bakalım daha neler yapcak...
bi de derse girmiş "nasıl gidiyor staj bir şeyler öğrenebiliyor musunuz" filan diye soruyor..
izin versen öğrencez:50:

Back
X