70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunku menumu yazayim..
ya kizlar ben bu aralari yapamiyorum..simdi isyerimde odamda 4 arkadasiz,yan odadaki arkadaslar da surekli geliyor..biz de bisey aldikmi illa ki tutariz birbirimize ye diye..simdi ben arada 2 hurma yesem..diger arkadaslara da 20 tane hurma getirmem lazim..diger kayisiydi,findigiydi,inciriydi derken falan baya bi hazirlik yapmam gerekiyor..o yuzden cok ara yapamiyorumm isyerinde ne onerirsiniz?:26:

uyandim hemen 1 bardak suyu likirdadimm
9:00 cavdar ekmeginden yapilmis domatesli,peynirli,salamli tost
5'i bir yerde
13:00 eti form pirinc patlagi(4 adet yedim,kalanini arkadaslara ikram ettim)
1 elma,yarim portakal

17:00 1 kase kapuska,salata
1 kupa filtre kahve( eccuk da sut koydum)

sonraa spora gittimmm:21:
400-450 kalori harcadimmm:16:

ama suan hiryirlerim agriyiiii:1:

evet canım bence de öyle..
ben de bir türlü anlam veremiyorum..
çevremde bir sürü açık arkadaşım var hem de ne açık.. ama aram gayet de iyi..
bir insanı başındaki örtüyle ya da giydiği mini etekle.. ne olursa olsun yargılamak ne kadar saçma..
elbette kapalı olup da açıklara laf edenler de bunların içinde tabii ki biz yanlış yaparsak onu da söylemek lazım..
başka dinlerdekiler daha saygılı davranıyor zaten maalesef..
ne diyeyim Allah ıslah etsin..
Allah herkese anlayışlı biri olmayı nasip etsin inşallah...
aminn canim

allah bağışlasın umaycım

hoşgeldin canım

inş..inş.

amin canım seninde tekrar düzelmene sevindim hafiflemişşindir:55::55:

ben ölçmeye bile cesaret edemiyorum:18::18:

canım bende osmaniyedeyim ama çok soğuk 2 gündür yakınmışız

ay evet ya artık soğuk bitse şöyle yaz gelse ne güzel olur du.

kömür kokusu sinince çıkmıyo bide ne kötü bi koku ya o iyi yapmışşın içerde kurutmakla eline sağlık kısçem

çok olmadımı yarım litre:26:
sagol canim hafifledimmi bilmiyorum cuma anlariz artik :1:

arkadaşlar merhaba.aranıza yeni katıldım =)
ben 77 kiloyum ve 60 kiloya inmek istiyorum ama çok iradesizim. ne yapacağımı bilemiyorum :(
hosgeldin canim :3: burayi takip et derim :34:

kızlar ben trye geldım allaha sukur hıc problemsız uctuk kızım cok kotu oldu malesef ve hala kımseye gıtmıyo cok agladı sımdı uyududa bıraz rahatladı kuzum

gelelım mevzumuz kılolara herkes sok gecırdı teyzem annem gelınımız kız kardesım hatta kız kardesım benden daha zayıf benım ondan zayıf gorundugumu soyledıler daha kılo verme boyle sahane olmussun dedıler telde teyzem ablamla konusuyo bıderı bı kemık kalmıs cok zayıflamıs dedı ablam tabı dalga gecme dıyo karsıdan teyzem bı yemın edıyo kız gercekten soyluyorum felaket olmus dedı tabı bendekı poh pohlanmayı gormeyın nasıl gaza geldım gormeyın cok mutluyum cok babama dedım hıc tepkı vermıyosun zayıflamısmıyım dedım nazar deger dıye demıyorum bısey dedı tabı dıger herkes kesın aksama basın agrır bukadar konusmamıza dedıler
velhasıl herkes cok begendı durmak yok yola devam hedef 55
ay süpersin yaaaa :46::46::46::46:
bende bu yaz Allah nasip ederse duyarmiyim böyle seyler acaba :31:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrr:52::52::52::52:

:53:inanmıyorruuum bilin bakam nolmuşturr:52::52::52:

:23:tartıldıııımmm:98:

ve inanamadım gözlerimeeeeeeeeeeee:53::53:

ağlamak istiyorum sayın seyircileeerrr:43::43:

dün akşam bu saatlerde 61.3ü görmüştüm cıbıl olarak tabi:17:

bu sabah tartıdaa 60.2yi gördüm:ssz::nazar:

ve finaaaall şuan yine aynı saatlerdeyim yeme faslım çoktan bitti tabi son aramıda yaptım az önce vee sonuç :41::40:

:119::119::119:60.1:119::119::119::119:

:32:yarın kaç çıkıcamı hayal bile edemiyorum:32:
:46::46::46::46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar:

bugün topik çok sessiz

iyi geceler güzeller :16::16::16:
yaettim bacim yettiiimmmmmmmmm hadi basliyak

:21::21::21::21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::118:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

yaaarrrrrrrrrrrrrvulaaaarrr :3::3:

balkaymak gururla sunaaaar :42:

sabah

kahve ,1dilim salam,1 dilim peynir,1 dilim ekmek,yesillik

ara

3 dilim ayva ,2 büyük fincan yesil cay

öglen

corba ,yogurt

ara
tam tahilli bar

ara

kefir

aksam

4 5 kasik corba ,brokoli,1 kasik pilav

2 yumusak seker (kalorisi düsük) 2 fincan kahve

simdide bir mandalina yicem

ay cok sükür yaa :21::21::21::21::21:

sabah

ara

öglen

corba ,yogurt

ara
tam tahilli bar

ara

kefir

aksam

balim keyiflisin:34:kefiri devamlimi kullaniyorsun faydasini görüyormusun bende arada iciyorum kefiri

ah bu gerikafalilarr:41: sen basini ortuyosun onlar da zihinlerini..sen ona inat daha cok calis tatlim..hatta en yuksek notu al da anlasin basini ortunce geri kalmiyosun hicbiseydenn:95:

:65: tebrik ederim!! Allah forumdaki tum kizlara bu mutlulugu yasatsinn:8::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar: masaallaaah canimm,darisi basimiza isallah..

sabah

ara

öglen

corba ,yogurt

ara
tam tahilli bar

ara

kefir

aksam

canımyaa bu saatte meyve yemesen çok iyi olur,dün bi saat 22de portakal yiyim dedim,bi araştırdım vay anasını:53:1dilim kekle eşdeğermiş:44:oyüzden bugün saat 21de yedim,yatmadan 4 saat önce yeme işlemi bitmeliymiş,bence meyve yemeği unut,yada önce araştır:42:

balim keyiflisin:34:kefiri devamlimi kullaniyorsun faydasini görüyormusun bende arada iciyorum kefiri
:34: canim ben severek iciyorum kefiri yani hergün olmasada sk iciyorum fayda derken bilmem ki :26:
canımyaa bu saatte meyve yemesen çok iyi olur,dün bi saat 22de portakal yiyim dedim,bi araştırdım vay anasını:53:1dilim kekle eşdeğermiş:44:oyüzden bugün saat 21de yedim,yatmadan 4 saat önce yeme işlemi bitmeliymiş,bence meyve yemeği unut,yada önce araştır:42:

1 dilim kekmii :53::53: ay yedim artik canim :26:

Diyette Motivasyon Oyunu
Bazı diyet pazarlamacılarının iddialarının aksine, kilo vermek bir gecede karar verip uygulanacak bir şey değildir.

İşin başında büyük bir heyecan ve kararlılık içindeyken, çok geçmeden mazeretler bulmaya veya şikâyet etmeye başlarız. Daha ne olduğunu anlamadan, bir de bakarız ki başladığımız noktaya dönmüşüz. Elbette bu şekilde olmak zorunda değil. Zafere giden yol hiç de öyle gözümüzde büyüttüğümüz kadar zorlu ve sarp olmayabilir, tabii dikkatlice planlanmış ve bazı tavsiyelere uyarak motive olmuş bir tırmanış ile.

PLANLANMIŞ ADIMLAR ATMAK

Elinizde harita olmadan dünyanın bir ucundaki bir noktaya gitmeyi istemek gibi, kilo vermek için bir hedef belirlemek de o hedefe nasıl ulaşacağınıza dair ipuçlarını içinde barındırmaz. Daha fazla motive olmak için, kilo verme hedefinizi makul bölümlere ayıran, kısa vadeli hedefler belirleyin. Böylece, uzun vadeli hedefinize ulaşmak için bir strateji geliştirmiş olursunuz.

• Belirli hedefleriniz olsun; İşe yarar hedefler, sadece ne yapmayı planladığınızı değil, bunu nasıl, nerede ve ne zaman yapacağınızı da tanımlar. Örneğin, "Bu hafta en az dört kere, öğünlerimi yemeden önce, neler yiyeceğimi kâğıda dökeceğim" gibi.

• Davranışsal hedeflere odaklanın; "Bu hafta iki kilo vereceğim" tuzağına düşmeyin. Herhangi bir kilo değişikliğini kendinize garanti edemezsiniz. Bunun yerine, "Bu hafta her gün yürüyeceğim" veya "Bu hafta çikolata yerine havuç yiyeceğim" gibi hedefleriniz olsun.

• Kendinizi ödüllendirin; Bir hedefe ulaştığınızda, ne elde ettiğinizin farkında olmak önemlidir. Bunu gerçekleştirmenin en iyi yolu da bir ödüldür. İdeal bir ödül, sahip olmaktan veya yapmaktan hoşlanacağınız, çok fazla vakit veya para gerektirmeyen, basit ve hemen ulaşılabilir bir şeydir. Mesela, bir piknik gezisi yapmak, bir demet çiçek toplamak, biraz laflamak için bir arkadaşınızla buluşmak veya bitirmeye bir türlü vakit bulamadığınız romanın bir bölümünü okumak gibi.

MOTİVASYON AZALMAYA BAŞLADIĞINDA

Fazla kilolardan kurtulma planınızda epey yol almış olsanız bile, hâlâ motivasyonunuzda yukarı-aşağı dalgalanmalar olabilir. Motivasyon azalmaları, daha çok sıkılma nedenlidir. İşte rutinden kurtulmak için bazı öneriler.

• Egzersiz rutinini değiştirin; Egzersizi açık havaya taşıyın. Bir spor salonunda pedal çevirmek yerine, gerçek bir bisikletle kendinizi yollara vurun. Daha önce yürümediğiniz bir rota seçin veya yürüyüş partnerinizi değiştirin. Öğleden sonrayı beklemek yerine sabahları egzersiz yapmaya başlayın. Değişiklik yapacağınız bir şeyler mutlaka vardır.

• Egzersizi bölümlere ayırın; Bazılarına, uzun ve yorucu bir çalışma yapmaktansa, egzersizi kısa kısa bölümlere ayırmak daha az sıkıcı gelir. Örneğin, işe gitmeden önce 10 dakika, öğle molasında 15 dakika, akşam yemeğinden sonra 10 dakika yürümeyi deneyin. 35 dakikalık bir yürüyüşle aynı şey olmadığını göreceksiniz.

• Dikkatinizi dağıtın; Çalışmalar, tempolu ve yüksek sesli müziğin motivasyona yardımcı olduğunu ve daha uzun süre egzersiz yapmayı sağladığını gösteriyor. Etkili olan diğer taktikler, kapalı bir mekanda egzersiz yaparken televizyon seyretmek, hatta eğer uygunsa kitap okumak.

verdiğin bilgiler için teşekkürler gerçekten çok doğru hepsi
mesela ben koşu bandında kitap okuyorum ve aynı zamanda kulaklıkla hareketli müzikler dinliyorum gerçekten müthiş bir enerji veriyor ama o koşu bandına çıkana kadar da neler yaşadığımı bir ben bilirim çoğu zaman...:37:

:34: canim ben severek iciyorum kefiri yani hergün olmasada sk iciyorum fayda derken bilmem ki :26:

1 dilim kekmii :53::53: ay yedim artik canim :26:

olsun canım,sadece aklında olsun daha erken yemeye çalış artık:34:gece yenen portakal 1dilim kek yemekle aynı etki falan diyince tırstım,mandalinada turunçgil sonuçta,aslında meyve sonuçta hepsi demekki vucutta gece eriyemiyo o bile:31:

günaydin kizlar :3: esim evde oldugundan gelemiyorum pek sizi cok özledim dün isyerinden firar edecekdim anam ne cok konusmussunuz :52::1:
bugün gelirim 18 e kadar calisiyom :37:

ara sira baktim dilegin yazilari ile karsilasmadim :26:hayirdir isallah :44:

kactim sonra görüsürüz kizlar :10:

dilekkkk ben bugün senin diete başlıyommm .:)))
sabah: 1 fincan tek kesme şekerli kahve , 1 brd su
kahvaltı:1 dilim peynir , 8 siyah zeytin , 1 domates , az maydanoz , 2 yumurta beyazı

yanlışım olursa uyar olurmu :))) sen başladınmı ??

günaydin kizlar :3: esim evde oldugundan gelemiyorum pek sizi cok özledim dün isyerinden firar edecekdim anam ne cok konusmussunuz :52::1:
bugün gelirim 18 e kadar calisiyom :37:

ara sira baktim dilegin yazilari ile karsilasmadim :26:hayirdir isallah :44:

kactim sonra görüsürüz kizlar :10:
günaydiin suziimm :38: dilek rahatsiz :26:

gününüz aydın olsun kızlar
hayırlı sabahlar herkese
günaydiiinn caniimm :38:
bu arada kac yere baktim ama elidor bulamadim :50:
kızlarrrrr günaydınnnn :)))

günaydiin canim :3: bu arada dilek rahatsiz :26:

günaydin kizlaar :3:

dün o güzel menüden sonra gecenin bi yarisi tatli krizim tuttu vee olanlar oldu :14: anladimki regl gelmeden rahat yok bana :50:cildirmak üzereyim sinir stresi karin agrilarida bi yandan :ssz::ssz::ssz::ssz:

günaydın kızlar nasılsınız

bu bebeğimi de kaybettim,kaybediyorum düşük yapıyorum su anda :(

doktor kendi kendine düşüo kürtaja gerek yok dedi....

böyle işte daha bitmemiş sınavımız....

önümüzdeki aylar yine denıycez ınsallah dua edın bana lütfen

Back
X