aaamiiiiiinnhepsi sınav canım işte bu ayeti okudugumdan beri çok rahatım....
Allahım dayanma gücü versin her zorluğa
benimde canim skkin canim ..hava kapali..........Bu sabah yürüyüş yaparken normalde 15 tur dönüyordum park etrafında 5 ten fazla yapamadım çünkü sol bacağıma kramp girdi..Feci acı çekiyorum şu an da...
Ama yaa ama olmaz ki bu yaaaÇok moralim bozuldu..Tam hırslandım herşey güzel gidiyo, bi aksilik olmasa şaşardım !!
Sizler nabıyonuz :26:
evet canim malesef sayfalar bile ilerlemiyo
valla bilemedimki neyapsan, tek tek alırmısınız demeden toplu söylesen belki herkes yemez çoğuda sana kalırpaketler yap kendine öyle hazırladığını bilirlerse problem olmaz sanırım
artık çok geç
tam toparlanmışsın diyecektim ki yine yemişsin bişeyler sanırım
ne yedin ne yedin
portakal akşam yenirse gece uykusuzluk yaparmış doğrumudur bilmem
günaydınhayırlı sabahlar
günaydın
kimse gelmiyor artık topiğe
günaydın
ayrı bir diyetmi bilmiyorum dileğe sormuşsun ama 8 zeytin fazla değilmi?
çoook üzüldüm bian içim sıkıldı yazdıklarını okuyunca anne olduğum için iyi anlıyorum seni söyleyecek bişeyde bulamıyorum çok çok üzüldüm ama bildiğim bişey varki düşen bebekler doğsa zaten engelli olurmuş allah tarafından düşüyor diye duydum
söyleyecek bişey bulamıyorum valla
şaşırtıcı
geçen günlerde ne muhabbetli topik diyorlardı nazar değdi işte, sayfalar ilerlemiyor artık dün ben bile okudum okudum gittim
günaydin canim ..günaydın canlarım
güzel bir gün olması dileğiyle...
kaçamak sıfır olsun bugün hadi bakalım
toparlanmazsanız - 200le ben 1. olurum görürsünüz ozaman![]()
herkese merhabalar,
Nasılsınızbacılar, nasıl gidiyo? Ben bu arada 1 kilo vermişim,mutlu oldum. İnşallah 60 olduğum günleri de görürüm, herkes istediği kiloları görür umarım.![]()
merhaba canim sevindim adina ..