demin pat diye daldim cevapda yazamadim size kizlar kusura bakmayin 

ben yiyemedim migdeye vurdu üzündüm normalde ben sinirlendimi herseyi yerim sinirimden ama bu baska :26:

ama insan kendi yapincada tadina bakmadan da duramiyo canim 

nolsun iste
nörim bacım yaaa takılıyorum işte sende ne var ne yok?

yok yemeyelim karakedim isallah mayis a kadar tig gibi oluruz :)ay canım çok gıcık ya beklemek hele de hazırlan süslen bekle
ay benimide bir çerez yer masa yerler üstü koltuk her yer kabuk. ya diyorum normal yitemiyormusun sen bunu. akşam ben yatmıştım erken o oturuyordu. ar rezil etmiş salonu. heryer çiko kağıdı sigara izmariti
valla suzim ölee bir yedim ki bu bana yaza kadar yeter diyom. arkadaşla mayıs sonu istanbula gitmeyi düşünüyoruz o zamana kadar yok kaçamak. incelmem milleti şoka uğratmam lazım![]()
affiyet olsun canimyakalıyamadım sen 68lrdesin gizleme benden nalannnn
aynen bende yedim yemeğimi musmuluyum bende
bende tonlu salata yedim :13::13:

olsun canim sen kusura bakma cevapda yazamadim sana buraya sürekli takilinca cok sey ögreniyoruz zaten birde icaate gecirdikmi gider kilolar isallahbiraz geç yazıyorum ben kusura bakmaayarlarımdan dolayı renksizim bilmiyorum yani nası smile yapılcak
okuyorum zaten sizin yazdıklarınızı genelde. öğlenleri tek sorunum benım aslında. çalıştığım yere yemek dışardan geliyo ve genelde pide ben sadece küçük 2 dilim yada 1 dilim yiyorum yada yemiyorum çavdar ekmeğinden yağsız tost yiyorum bazen,ara yapamıyorum, bazen akşam iş çıkışı 4 tane badem falan yiyorum bazen ama. akşamda yemekte ne warsa 3 kaşık çorba warsa 1 kepçe kadar ekmek yok öyle besleniyorum. turşu yerdim bide yemek yanında su toplarmış oda vücut onu öğrendim şimdi burda okudum pucca arkadaşım yazmıştı hrld :)

bidaha ki güne kadar sana cis yeme yazagi koyalimyedim bilemhatta bugün okulda o kadar çok şey yedim ki anlatsam beni mahvedersiniz:18::18::18:
üniversitede gün yapıldığı da ilk bizde görülmüştür herhalde![]()