70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demin pat diye daldim cevapda yazamadim size kizlar kusura bakmayin :59:

nörim bacım yaaa takılıyorum işte sende ne var ne yok?
nolsun iste :59:
ay canım çok gıcık ya beklemek hele de hazırlan süslen bekle :47::47::47:

ay benimide bir çerez yer masa yerler üstü koltuk her yer kabuk. ya diyorum normal yitemiyormusun sen bunu. akşam ben yatmıştım erken o oturuyordu. ar rezil etmiş salonu. heryer çiko kağıdı sigara izmariti :47::47::47:

valla suzim ölee bir yedim ki bu bana yaza kadar yeter diyom. arkadaşla mayıs sonu istanbula gitmeyi düşünüyoruz o zamana kadar yok kaçamak. incelmem milleti şoka uğratmam lazım :32::32::32:
yok yemeyelim karakedim isallah mayis a kadar tig gibi oluruz :)
yakalıyamadım sen 68lrdesin gizleme benden nalannnn:9:

aynen bende yedim yemeğimi musmuluyum bende:16:

bende tonlu salata yedim :13::13:
affiyet olsun canim :56:ben yiyemedim migdeye vurdu üzündüm normalde ben sinirlendimi herseyi yerim sinirimden ama bu baska :26:
biraz geç yazıyorum ben kusura bakma :( ayarlarımdan dolayı renksizim bilmiyorum yani nası smile yapılcak :( okuyorum zaten sizin yazdıklarınızı genelde. öğlenleri tek sorunum benım aslında. çalıştığım yere yemek dışardan geliyo ve genelde pide ben sadece küçük 2 dilim yada 1 dilim yiyorum yada yemiyorum çavdar ekmeğinden yağsız tost yiyorum bazen,ara yapamıyorum, bazen akşam iş çıkışı 4 tane badem falan yiyorum bazen ama. akşamda yemekte ne warsa 3 kaşık çorba warsa 1 kepçe kadar ekmek yok öyle besleniyorum. turşu yerdim bide yemek yanında su toplarmış oda vücut onu öğrendim şimdi burda okudum pucca arkadaşım yazmıştı hrld :)
olsun canim sen kusura bakma cevapda yazamadim sana buraya sürekli takilinca cok sey ögreniyoruz zaten birde icaate gecirdikmi gider kilolar isallah :31:
yedim bilem:50: hatta bugün okulda o kadar çok şey yedim ki anlatsam beni mahvedersiniz:18::18::18:
üniversitede gün yapıldığı da ilk bizde görülmüştür herhalde:37:
bidaha ki güne kadar sana cis yeme yazagi koyalim :27: ama insan kendi yapincada tadina bakmadan da duramiyo canim :25:

onu kullanmazsan zaten zayıflaman çok zor olur canım.. hipotiroidiler kolay kilo alır:34: ilacını her gün düzenli kullan ki hormon seviyelerin yerine gelsin sağlıklı kilo veresin..

inşallah canım yaa.75 in altına düşemiyorum. evet çabuk kilo alıyorum.önceden tiroid yoktu 2.bebeğimden sonra çıktı. endokrin doktorum genelde kadınlarda görüldüğünü söyledi.

bidaha ki güne kadar sana cis yeme yazagi koyalim :27: ama insan kendi yapincada tadina bakmadan da duramiyo canim :25:

gece 5 gibi yattım taze olsun diye geç başlamıştım yapmaya:50:
hiç yemicem akşam, zaten okulda yerim planları yapıyordum ama gece pişmesini beklerken arada uyumuşum kalktım pişince attım bi tane ağzıma nasıl olmuş diye..
yattım biraz durup tekrar kalktım bi tane daha attım ağzıma ne oldu bana anlamadım:18::18:
arkadaşım da senin gibi diyet yapanı görmedim yatıp kalkıp bir şey yiyon filan diyo:37::37:

gece 5 gibi yattım taze olsun diye geç başlamıştım yapmaya:50:
hiç yemicem akşam, zaten okulda yerim planları yapıyordum ama gece pişmesini beklerken arada uyumuşum kalktım pişince attım bi tane ağzıma nasıl olmuş diye..
yattım biraz durup tekrar kalktım bi tane daha attım ağzıma ne oldu bana anlamadım:18::18:
arkadaşım da senin gibi diyet yapanı görmedim yatıp kalkıp bir şey yiyon filan diyo:37::37:

canim bu karbonhydratlar bohca pasta vs. yedikce ne doyuyorsun birde aciktiriyorlar o yüzden basladinmi malesef devami geliyor:30:

canim bu karbonhydratlar bohca pasta vs. yedikce ne doyuyorsun birde aciktiriyorlar o yüzden basladinmi malesef devami geliyor:30:

evet bi de ortam olunca böyle herkes rahat rahat yiyor kibarlık filan yok kendi evin gibi çok hoş oldu da işte yememem lazımdı...

canım ya az önce okudum canın sıkkınmış çok üzüldüm cidden Allah sabır versin:50::50:
bizim dertler hiçbir şey gibi geliyor böyle şeyler okuyunca.. ne desem boş halinden anlayamam belki ama inşallah en yakın zamanda hayırlı bir çaresini bulursun:50:

kizlar ben süper motive oldum:34:bugün arkadasa gittim komsusuda geldi kiz sen nasil zayiflamisin dedi yüzün ufacik kalmis dedi(zaten el kadar yüzüm var):1: saka bir yana 2 kilo ve yaptigim sporun etkisi oldu dagilmayin kizlar

inşallah canım yaa.75 in altına düşemiyorum. evet çabuk kilo alıyorum.önceden tiroid yoktu 2.bebeğimden sonra çıktı. endokrin doktorum genelde kadınlarda görüldüğünü söyledi.

evet kadınlarda görülüyor genelde ama sorun yapmana gerek yok ilacını düzenli aldığın sürece hormon seviyelerin normal sınırlarda olunca kilo alma problemin olmaz. kontrollerini aksatma sadece bazen ilacın dozunu artırmak/azaltmak gerekebilir. yoksa senin için sorun olacak bir hastalık değil

affiyet olsun canim :56:ben yiyemedim migdeye vurdu üzündüm normalde ben sinirlendimi herseyi yerim sinirimden ama bu baska :26:
keşke yeseydin canım ya sonra halsiz kalırsın

kizlar ben süper motive oldum:34:bugün arkadasa gittim komsusuda geldi kiz sen nasil zayiflamisin dedi yüzün ufacik kalmis dedi(zaten el kadar yüzüm var):1: saka bir yana 2 kilo ve yaptigim sporun etkisi oldu dagilmayin kizlar
oww süper
çıtır kaynanamız bizim:9:

evet bi de ortam olunca böyle herkes rahat rahat yiyor kibarlık filan yok kendi evin gibi çok hoş oldu da işte yememem lazımdı...

canım ya az önce okudum canın sıkkınmış çok üzüldüm cidden Allah sabır versin:50::50:
bizim dertler hiçbir şey gibi geliyor böyle şeyler okuyunca.. ne desem boş halinden anlayamam belki ama inşallah en yakın zamanda hayırlı bir çaresini bulursun:50:
2 günün var canim cumaya arti cikma :29: cok sagol canim benim isallah düzelir bi care de bulamadim herzaman böylede olmaz bilmiyorum iste hayirlisi :59:

ne güzel bak itifatlar geliyor yakinda agizlari acik kalir :1:

kactim kizlar mesaim bitti esimin sayesinde yabanci düsmani kadini bile görmedi gözüm bugün :37:
öpüldünüz canlar :54::10:

Menümü de yazıp çıkayım akşam gelemem.
Malum Kuzey Güney var.

08:00
Türk kahvesi

08:30
2 haşlanmış yumurtanın beyazı,
2 dilim peynir,
1 domates,
Salam

10:50
10 tane fındık

12:50
1 tane şinitzel,
Salata,
Zero,
4 tane ufak sarı biber

16:10
10 tane badem

19:10
80 gram light ton balığı,
Salata

21:00
5 tane fındık

Menüm
sabah
2 parça peynir
3 yeşil zeytin
1 domates, 1 közlenmiş kırmızı biber
2 tane sosis
1 çk reçel
2 dilim çavdar ekmeği
ara
10 fındık
2 tane light bisküvi
öğlen
2 kepçe tavuk çorbası
salata
ara
1 avuç beyaz leblebi
1 elma
akşam
1 tabak ıspanak
4 tane nugget
yarım kase yoğurt

Son düzenleme:
bugün eşim şehir dışında geç gelcek akşam
ben de kapattım erkenden yemek faslını
menümü de yazayım dedim..dizginlenmek açısından:34:

kızlar merhabaalaarrr. ben de menümü yazayım.
Sabah: yarım kase lifalif meyveli müsli (yağsız sütle)
1kk beyaz peynir ve şekersiz çay
ara: 5 badem

öğle: avuç içi kadar sebze graten(beşamel sosluydu ama sebzelerini ayıklayıp yedim)
domates çorbası
az salata ve ayran
1 dilim kepek ekmeği

akşam: kıymalı taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
havuçlu yoğurt
canım ekti 5-6 tane de badem attım ağzıma

ay canım kıyamam yerim senin mazeretini de. bak geldm şimdi yok yemek gari :27::27::27:
artık yemeyelim ya bak yaza ne kaldı hala 70 lerdeyik. artık 69 65 63 görelim de ay inemedim bir 63 ten falan di,yelim ya :52::52::52:
:31::31:

Selam kızlarrr:ssz:
hava kötü kar kıyamet, regl olmak üzereyim,
iştahım tavan yapmış durumda..mutsuzum bugün:ssz::ssz:

öffff canım sıkılıyor kilo verişim durdu sanki
yada bunaltı geldi
tartıya çıkıp inmekten daraldım
bide şişlik kabızlık olunca
tartı bi yukarı bi aşağı gösteriyo
ozaman hepten delleniyom
bu hafta çok yedim
sanki reglm gibi herşeyi yedim
dünki menümü yazmak bile istemiyorum
kendime çok kızıyorum
sanki motivem azaldı ya
bide bu soğuklar evde tıkılıp kalmalar

aynı durumdayız canım ben hiç motive olamadım
ama iyice bitti sanki
nasıl olcak bilmiyorum
ben hep böyle kalacam sanırım
dışarı çıkamamakta kötü
biz çıkıyoruz iş için ama o bile yetmiyor
çarşıya çıkmayalı okadar çok oldukii

bende mutsuzum, yarınımdan umutsuzum :ssz::ssz::ssz:
topikçe mutsuzuz:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Aynen arkadasım sana katılıyorum bende pimi çekilmiş el bombası gibiyim her an patliabilirimmmmm offff.....ben cok yanlış beslenmiş mm m alt tarafı 10kg verem veremiyommm yaaaaa....karsı komşum 3 kg vermis ama hap kullaniyo ki ben cok karşıyımmm:47:Allahım nolur 1 Haziran'da 60 kg olmak istiyorum ben yaaa...acilen yanlışlarımı düzeltmem lazimmmm....motivem benimde 0 inşallah havalar duzelince hevesimizde yerine gelir....:14::14::14:
cakin bakem :7::7::7:
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

:14::14::14: :14::14::14::14:
size yazackdim icimi dökecekdim ama isyerinde kendimi tutamam da daha cok aglarim diye korkuyorum :14:
ben iyice bunalimdayim iyi degilim :14::14::14:

yine ayni dilek :14::14::14: ahada saldim kendimi yine soracaklar noldu niye agliyon diye sanki umrundaymissim gibi :14:
sana demisdim ya vergi dairesinden para bekliyorum diye cuma günü gelmisdin ve dün yine atmis :14:
salakin tekiyim ayrilmaya da ayrilamiyorum o adimi atamiyorum :14:
pinini herseyi degistirdim telefonda dedim nasil giriyorsun sen benim banka ya diye allah canini alsada kurtulsam dedim :14:
alsa da kurtulsan dedi hem suclu :14: program ayarlamis kaytediyormus herhalde :14:
ben napacam yaa :14::14:

cok sagolun kizlar ya :14::14: isyeri olsa binevi kendimi koruyabiliyorum ama bi isyeri olsa :14:
hersey üstüme üstüme geliyo sanki :14:
dilek annemgil kendi babasi akrabalari biliyo zaten anneme desem hem bana kizar ayril ozaman diye sonrada kendin istedin zamaninda kacmadin mi diycek (diycekler):14:
birde onlari da daha fazla üzmek istemiyorum ben utaniyorum artik :14:

sagolun kizlar :14: kafamin ici song song ediyor resmen :14: ne yapcam ne edcem bilmiyorum :14:
ona verdigim 12 yillima yazik :14: onun beni aglatigi kadar kimse aglatmadi beni :14: normalde gülmeyi seven enercik bir insandim sinir hastasi etti beni :14:

ahhh suzim ahhh canim benim kiyamam sana ya inan cok üzüldüm :26:

nasil böyle biseyi yapar yaa :19::19:

sen diyorsun ya cocuk icin...keske o da cocugunu ve cocugunun annesini düsünse !!!!!....

artik kesinlikle birseyler yapman lazim suzi kusura bakma ama bukadarida olmaz canim :19::19:

Son düzenleme:
Kizlar menümü yazayım hemen

Sabah moralim bozuktu o yüzden bişey yemedim:37:
Ara 2 kuru kayısı
Öğle 1 kase sehriye çorbası ve yoğurt
Ara yeşil çay
Aksam 4 yemek kasığı tavuk goguslu mantar sote
1.5 su ictim spor yok keyfimde yok tartı durdu sanki..

Yarin yeni diyetime baslicam hayırlısı olsun.....:18::18::18:

Back
X