Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bu karbonhydratlar bohca pasta vs. yedikce ne doyuyorsun birde aciktiriyorlar o yüzden basladinmi malesef devami geliyor![]()
inşallah canım yaa.75 in altına düşemiyorum. evet çabuk kilo alıyorum.önceden tiroid yoktu 2.bebeğimden sonra çıktı. endokrin doktorum genelde kadınlarda görüldüğünü söyledi.
keşke yeseydin canım ya sonra halsiz kalırsınaffiyet olsun canimben yiyemedim migdeye vurdu üzündüm normalde ben sinirlendimi herseyi yerim sinirimden ama bu baska :26:
oww süperkizlar ben süper motive oldumbugün arkadasa gittim komsusuda geldi kiz sen nasil zayiflamisin dedi yüzün ufacik kalmis dedi(zaten el kadar yüzüm var)
saka bir yana 2 kilo ve yaptigim sporun etkisi oldu dagilmayin kizlar
2 günün var canim cumaya arti cikmaevet bi de ortam olunca böyle herkes rahat rahat yiyor kibarlık filan yok kendi evin gibi çok hoş oldu da işte yememem lazımdı...
canım ya az önce okudum canın sıkkınmış çok üzüldüm cidden Allah sabır versin
bizim dertler hiçbir şey gibi geliyor böyle şeyler okuyunca.. ne desem boş halinden anlayamam belki ama inşallah en yakın zamanda hayırlı bir çaresini bulursun![]()
kizlar ben süper motive oldumbugün arkadasa gittim komsusuda geldi kiz sen nasil zayiflamisin dedi yüzün ufacik kalmis dedi(zaten el kadar yüzüm var)
saka bir yana 2 kilo ve yaptigim sporun etkisi oldu dagilmayin kizlar
keşke yeseydin canım ya sonra halsiz kalırsın
oww süper
çıtır kaynanamız bizim![]()
ay canım kıyamam yerim senin mazeretini de. bak geldm şimdi yok yemek gari
artık yemeyelim ya bak yaza ne kaldı hala 70 lerdeyik. artık 69 65 63 görelim de ay inemedim bir 63 ten falan di,yelim ya![]()
Selam kızlarrr
hava kötü kar kıyamet, regl olmak üzereyim,
iştahım tavan yapmış durumda..mutsuzum bugün![]()
öffff canım sıkılıyor kilo verişim durdu sanki
yada bunaltı geldi
tartıya çıkıp inmekten daraldım
bide şişlik kabızlık olunca
tartı bi yukarı bi aşağı gösteriyo
ozaman hepten delleniyom
bu hafta çok yedim
sanki reglm gibi herşeyi yedim
dünki menümü yazmak bile istemiyorum
kendime çok kızıyorum
sanki motivem azaldı ya
bide bu soğuklar evde tıkılıp kalmalar
aynı durumdayız canım ben hiç motive olamadım
ama iyice bitti sanki
nasıl olcak bilmiyorum
ben hep böyle kalacam sanırım
dışarı çıkamamakta kötü
biz çıkıyoruz iş için ama o bile yetmiyor
çarşıya çıkmayalı okadar çok oldukii
bende mutsuzum, yarınımdan umutsuzum
topikçe mutsuzuz![]()
cakin bakemAynen arkadasım sana katılıyorum bende pimi çekilmiş el bombası gibiyim her an patliabilirimmmmm offff.....ben cok yanlış beslenmiş mm m alt tarafı 10kg verem veremiyommm yaaaaa....karsı komşum 3 kg vermis ama hap kullaniyo ki ben cok karşıyımmmAllahım nolur 1 Haziran'da 60 kg olmak istiyorum ben yaaa...acilen yanlışlarımı düzeltmem lazimmmm....motivem benimde 0 inşallah havalar duzelince hevesimizde yerine gelir....
![]()
![]()
size yazackdim icimi dökecekdim ama isyerinde kendimi tutamam da daha cok aglarim diye korkuyorum
ben iyice bunalimdayim iyi degilim![]()
yine ayni dilekahada saldim kendimi yine soracaklar noldu niye agliyon diye sanki umrundaymissim gibi
sana demisdim ya vergi dairesinden para bekliyorum diye cuma günü gelmisdin ve dün yine atmis
salakin tekiyim ayrilmaya da ayrilamiyorum o adimi atamiyorum
pinini herseyi degistirdim telefonda dedim nasil giriyorsun sen benim banka ya diye allah canini alsada kurtulsam dedim
alsa da kurtulsan dedi hem sucluprogram ayarlamis kaytediyormus herhalde
ben napacam yaa![]()
cok sagolun kizlar yaisyeri olsa binevi kendimi koruyabiliyorum ama bi isyeri olsa
hersey üstüme üstüme geliyo sanki
dilek annemgil kendi babasi akrabalari biliyo zaten anneme desem hem bana kizar ayril ozaman diye sonrada kendin istedin zamaninda kacmadin mi diycek (diycekler)
birde onlari da daha fazla üzmek istemiyorum ben utaniyorum artik![]()
sagolun kizlarkafamin ici song song ediyor resmen
ne yapcam ne edcem bilmiyorum
ona verdigim 12 yillima yazikonun beni aglatigi kadar kimse aglatmadi beni
normalde gülmeyi seven enercik bir insandim sinir hastasi etti beni
![]()
2 günün var canim cumaya arti cikma![]()
arkadaşlar siz de incecik olduğu halde ay göbeğim çıktı ay buram şuram çıktı diyen insanlara sinir olmuyor musunuzz? benim çok sevdiğim bir arkadaşım var sürekli öyle diyor. kızı boğasım geliyor. sanki inadıma yapıyor yaa![]()
slmm kızlarrr
işte benimm menümm
SABAH
1 bardak yeşil çay
1 dilim t.b ekmeği
3 dilim beyaz peynir, 2 dilim kaşar
3 zeytin
1 çatal reçel
ARA: 2 kuru incir
ÖĞLE:
1 Kase special k
ARA: 1 tane portakal