Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar siz de incecik olduğu halde ay göbeğim çıktı ay buram şuram çıktı diyen insanlara sinir olmuyor musunuzz? benim çok sevdiğim bir arkadaşım var sürekli öyle diyor. kızı boğasım geliyor. sanki inadıma yapıyor yaa![]()
slmm kızlarrr
işte benimm menümm
SABAH
1 bardak yeşil çay
1 dilim t.b ekmeği
3 dilim beyaz peynir, 2 dilim kaşar
3 zeytin
1 çatal reçel
ARA: 2 kuru incir
ÖĞLE:
1 Kase special k
ARA: 1 tane portakal
1 tane galeta
AKŞAM:
5 kaşık kereviz yemeği
salata
2 lt su
bir bardak form çay içerim....
merhabaa gördüğüm kadarıyla başladığından bu yana 10 kg vermişsin. bu kiloyu ne kadar sürede verdin canım?
ay simariklik onlarinki baska bisey degilarkadaşlar siz de incecik olduğu halde ay göbeğim çıktı ay buram şuram çıktı diyen insanlara sinir olmuyor musunuzz? benim çok sevdiğim bir arkadaşım var sürekli öyle diyor. kızı boğasım geliyor. sanki inadıma yapıyor yaa![]()
bu arada ben bu sabah çok mutlu oldumm
dün sabah 61.6 çıkmıştım
bu sabah tartıldım oda neee 60.8
yani bigünde 800 gr gitmiş :44:
dün koltuklarımı ve bitane halımı silmiştim
ama bunu genelde yapıyordum bu kadar etkilememişti
ilk defa bu sefer böyle oldu ama güzel oldu![]()
ay simariklik onlarinki baska bisey degilsinir olurum öylelerine
hah bende onu dicektim benim koltuklarda halilarda iyi bi silinmesi gerikiyocanim bak kötü niyetim varsa hazirana 60 kilo olayim insallaaahh ama tek amacim senin kilo vermen
![]()
Akşamı geçiştirmişsin, çorba-salata-yoğurt ya da sebze yemeği-yoğurt-salata şeklinde beslenmen gerekiyor canım.slm citirlar bugünki menümsabah iki dilim diet ekmele sucuklu ve az kasarli tost sinirsiz cay sekersizarada 10 edet bademögle brokoli ve yogurtarada yesil kahveaksamda bir dilim ananas ve bir kiviyle yogurtsu 2.5 litre suyarim saat eliptik bisikletbugünlük depoya bunlar girdi:26:
Maşallah..bu arada ben bu sabah çok mutlu oldumm
dün sabah 61.6 çıkmıştım
Güzel gidiyosun canım,darısı bizlerin başınavalla canım ilk bi kaç kilomu hatırlamıyorum tutmamıştım ama
bu topiğe başlayalı 2 ay oldu 2 ayda tam 8 kilo verdim...
SEni tembel seni, sen bu gidişle, burda aynıııııı kiloda takılmayadevam edersin gibime geliyoay simariklik onlarinki baska bisey degilsinir olurum öylelerine
hah bende onu dicektim benim koltuklarda halilarda iyi bi silinmesi gerikiyocanim bak kötü niyetim varsa hazirana 60 kilo olayim insallaaahh ama tek amacim senin kilo vermen
![]()
dilaaaaaaaaaaakk nerdesin yaaa
ben sabah kahvemi ictim aksamda bir tane icebilirmiyim dicektim :26:
ay krizlere giriyom baaaaaaakk sacimi basimi yolceeem:84: :84::84:
kendimi parca pincik ediceeemmm kahveeeeeeeeeee :122::122::122:
suzicim ne desem bilemiyorum arkadaşlar bişeyler söylemiş destek olmuşlar sana ama bende yazamadan edemedim, eğer bu yaptığı herneyse saplantı haline gelmiş demekki, kumar diye anladım ama umarım yanlış değildir kendini alıkoyamıyorsa ailesiyle arasını bozacak duruma getiriyorsa o işi yapmak için her yolu deniyorsa tedavi olması gerekir bence bir psikiyatristin yolunu tutun, sen nekadar gözünü korkutsanda onun vazgeçmesi çok zor olur alışkanlık olarak düşün, kolay vazgeçebilirmiyiz alışkanlıklarımızdan? sen yine tavrını koy ya doktora gideriz bu işi çözeriz yada bizi unut deyip bunu hissettirmen lazım bize konuşmak kolay ama öncedende dedim nasıl olsa affedecek deyip yapmaya devam ediyoryine ayni dilekahada saldim kendimi yine soracaklar noldu niye agliyon diye sanki umrundaymissim gibi
sana demisdim ya vergi dairesinden para bekliyorum diye cuma günü gelmisdin ve dün yine atmis
salakin tekiyim ayrilmaya da ayrilamiyorum o adimi atamiyorum
pinini herseyi degistirdim telefonda dedim nasil giriyorsun sen benim banka ya diye allah canini alsada kurtulsam dedim
alsa da kurtulsan dedi hem sucluprogram ayarlamis kaytediyormus herhalde
ben napacam yaa![]()
sen azimlisin ama arada kaçamakların olsada genel olarak iyisin, bende kaçamak çok gitmiyor işte öyledeBENDE TAHTIMI KURAMADIM Kİ 69 A CANM
bence kaçamklardan dolayı böyleyiz umaycım
3 gün kaçamak yapıp 4 gün diyet yaparsak tabi yavaş gider
6 :26::26::26:kaç kilo verdin canım
bende eskiye göre çok çok az yiyorum ama azaltmayla falan gitmiyor zararlı şeyleri tamamen çıkarmamız lazım hayatımızdan ben işte onu yapamıyorum onun içinde gitmiyor kilocuklar1 dlm ekmek dediğim , 50 kalori filan gelir herhalde avcumun içi kadar, köy ekmeği diliminin 1/4 ü. haluk saçaklının diyetiydi galiba, onun kahvaltılarında da meyve var. zaten muz parmak kadar onun da yarısını yedim, elma amasya, küçücük yani. cevizli sucuklarımn da cevizi bol üzümü azıcık , kalorisi de 120 civarı. (üzerinde yazdığına göre). bu öğlen yemeğim yoktu. en kısa ve protein ağırlıklı bu şekilde oldu. 40 dk aram vardı zaten. ben sizin gibi yapamıyorum. gözüm dönüyor sonra. herşeyden azar azar tüketmem lazım. mazeret mazeret, herşeye bir mazeretim varbakalım ben bu tempoyla verebilecek miyim. bence veririm eskiden çok çok yerdim kilom da sabitlenmişti neredeyse oynamıyordu. en azından eskisine göre miktarları azalttım.
çok zor bir durum, bencede bitirmek okadar kolay olmamalı, bidoktora gidin diyorum tekrar, sonra keşke bide onu deneseydim dememek için en azındansitede sayfa ilerlemiyordun cikmak zorunda kaldim destekleriniz icin cok sagolun kizlar sakinlesdim biraz rahatladim yine sizi buldum icimi döküyorum allah razi olsun...
karakedim senin dedigin gibi yapacam artik cok yoruldum bankanin kodunu yine degistirdim isyerinden evdende bidaha girmem
ozaman giremez herhalde dimi kizlar :26: telefona da kod koydum kodsuz acilmiycak
bursa86 canim o adimi atamiyorum bilmiyorum niye sevgidenmi aliskanlikdanmi ona alisdigimdan mi yanlizlikdan korkdugumdan mi cocuk babasiz kalir diyemi yoksa laf söz olur diyemi bilmiyorum kendimde bilmiyorum neden ayrilamadigimi![]()
08.00:2kuru kayısı domatesli biber(menemenin yımırtasız hali),2 dilim tb ekmeği 2 çatal peynir
10.30:5 tane siyah kuru üzüm
12.00:türk kahvesi
13.30:80 gram yağı süzülmüş ton balığıyla bol salata
17.00:1 küçükcük portakal
19.00:1 tabak ıspanak kavurma üzerine sarımsaklı yoğurt,salata
iyi başladın hiç cıss yok ne güzel, imreniyor sizin menülereMenümü de yazıp çıkayım akşam gelemem.
Malum Kuzey Güney var.
08:00
Türk kahvesi
08:30
2 haşlanmış yumurtanın beyazı,
2 dilim peynir,
1 domates,
Salam
10:50
10 tane fındık
12:50
1 tane şinitzel,
Salata,
Zero,
4 tane ufak sarı biber
16:10
10 tane badem
19:10
80 gram light ton balığı,
Salata
21:00
5 tane fındık
beyaz leblebinin üzerine 2 bardak su içmek gerekiyormuş, tok tutyormuş o şekildeMenüm
sabah
2 parça peynir
3 yeşil zeytin
1 domates, 1 közlenmiş kırmızı biber
2 tane sosis
1 çk reçel
2 dilim çavdar ekmeği
ara
10 fındık
2 tane light bisküvi
öğlen
2 kepçe tavuk çorbası
salata
ara
1 avuç beyaz leblebi
1 elma
akşam
1 tabak ıspanak
4 tane nugget
yarım kase yoğurt
ayy maşallah yaaabu arada ben bu sabah çok mutlu oldumm
dün sabah 61.6 çıkmıştım
inşallah canım vermişimdir zaten hemen tartı gelsin haftada bir tartının başınavermişsindir inşallah canım.
yaa ben haftalık ticker değiştiriyorum ama aslında hergün tartılıyorum...
ben diyete başladıgım ilk hafta 1.800 vermiştim.
bakalım sen de durumlar nasıl olcak?
yine söylüyorum bir haftada sadece hafta sonu çıkıyorum![]()
sennde menün güzel sakın arıyaverme süt iç bi bardak doyduğunu hissedeceksin
karikatürde çok komikmiş
canım sakın ilaç kullanayım deme troitlerinle oynar bu ilaçlar
zamanında ben içtim ondan mıdır bilmiyorum ama guatr hastas oldum ve ocakta ameliyat oldum
şiştt kızlar birbirinizi gaza getirmeyin![]()
kızlaar bırakın şu yemek olayınıbu saatte yapılacak en güzel şey zumbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şahsen 1saattir ayna karşısında döktürüyoruuum,tabi hareketleri ezberledimya ahanda zumbanın orjinal klibinde ard arda döktürüyorum hadi kalkıın işiniz yoksa beraber kuduraaak:118::118::118::118::118::118::118::6 4:
[video]http://doktorum.kanald.com.tr/onemli-bilgiler/genel/kilolarinizdan-zumba-dansiyla-kurtulun[/video]
[video=youtube;3oKXLHwyWQ8]http://www.youtube.com/watch?v=3oKXLHwyWQ8&feature=related[/video]
bunlar hareketlerin bikaçı![]()
Dilek nesfit tarzı ürünleri sabahları önermiyor canım,sabah zengin bir kahvaltı yapıp, akşamları nesfit yiyebilirsin.kızlar merhabaalaarrr. ben de menümü yazayım.
Sabah: yarım kase lifalif meyveli müsli (yağsız sütle)
1kk beyaz peynir ve şekersiz çay
ara: 5 badem
öğle: avuç içi kadar sebze graten(beşamel sosluydu ama sebzelerini ayıklayıp yedim)
domates çorbası
az salata ve ayran
1 dilim kepek ekmeği
akşam: kıymalı taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
havuçlu yoğurt
canım ekti 5-6 tane de badem attım ağzıma
Burada bir tezatlık mı var, cuma günkü kilomdan fazlayım demek istedin sanırım, inşallah çıkmazsın. Arada 1 gece daha var, yarın akşam hafif geçiştir,gider artın.okuldan gelince kıyafetlerle tartıldım yine de cuma günkü kilodan azdım o yüzden cumaya artıda çıkmam inşallah![]()
buda benim ard arda dinleyip döktürdüğüm orjinal zumba klibiii
[video=youtube;jjH5xGplPvM]http://www.youtube.com/watch?v=jjH5xGplPvM[/video]
kendimi dizginlemeye çalışıyorum çok kötüyüm regl öncesibeyaz leblebinin üzerine 2 bardak su içmek gerekiyormuş, tok tutyormuş o şekilde
tebrikler güzel menü
menüm
Sabah
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 kk beyaz peynir
2 ince dilim salam
2 tatlı kaşığı krempeynir
4 ince dilim kaşar ( ince uzun dilinmiş)
Ara
1 avuç beyaz leblebi,yeşilçay
Öğlen
1 kase yoğurt ve müsli
Ara
1 elma, yeşilçay
akşam
1 kase çorba
Salata,
4 tane köfte minikti 4-5 dilim patates onlar dahada minikti
3 kaşık makarna
1 dilim ekmek
Ara
1 küçük kase yoğurt keten tohumlu
Herkese iyi akşamlar kızlar, nasılsınız bakem?
Bugün benim diet fora oldu canlarım, komşum illa da su böreği yapalım diye tutturdu, yaptık, yememezlik olmaz dimi
Bir de ordan yine başka bir komşunun Kuran'ı varmış, oraya gittik, kısır ve çerkez tavuğu yedim, 1 küçük dilim de kek. Ordaki börek ve poğaçalara dokunmadım ama
Ama tabii kendi yaptığımız su böreğinden de yedim 1.5 dilim. Cumaya artık verdiğim 1 kilo da geri gelir. Neyseeee, form çayımı içtim şimdi, inşallah kaloricikleri yok edecek
Bugün benden böyle kızlar, kaçamaklı bir gün. Sizlerde ne var ne yok?
Burada bir tezatlık mı var, cuma günkü kilomdan fazlayım demek istedin sanırım, inşallah çıkmazsın. Arada 1 gece daha var, yarın akşam hafif geçiştir,gider artın.![]()