70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ben de menümü yazmak isterdim de şimdi hepiciğinizin canını çektirmeyeyim sonra üstüme atlamayın:37:
ama akşam 2 tabak tarhana çorbası içtim yağ yoktu birazdan da bitki çayımı içcem bunları yazabilirim:9:

inşallah canım vermişimdir zaten hemen tartı gelsin haftada bir tartının başına :1::1::1:sizlerlede paylaşıcam buradan durumumu :34:

sözlerine dikkaete alıcam canım sağlıklı zayıflamak en iyisi sanırım ilaç gelse bile bakalım kendimi 1 ay yediklerime dikkat ederek zayıfladığımı görürsem kullanmam o ilacı :34:

coştumm resmen gündüz olsaydıda şöyle son seste dinleyip döktüreydim içimden geldi valaa:7::24::24::21:
teşekkürler videolar için.

hoşgeldin:16:
ben de bugün pek bi yedim ama akşam sadece çorba içtim (2 tabak kadar:27: )
az önce de markete gideyim diye bi çıktım yolu uzattım yürüdüm..
bi de az önce yarım litre bitki çayı yaptım karıştırdım bişeyler bakalım bugünün ne kadarını kurtarcam:37:

yok canım ben 3 haftadır artıdayım o yüzden bu hafta rahat gidiyor sanırım yani doğru yazdım cuma gününe göre azdım:34:
bakalım cumaya ne kadar gitmiş olcak toplamdan...
Anladım canım,akşam çok önemli zaten. İyi toparlamışsın o zaman ne diyeyim.

ay ben de menümü yazmak isterdim de şimdi hepiciğinizin canını çektirmeyeyim sonra üstüme atlamayın:37:
ama akşam 2 tabak tarhana çorbası içtim yağ yoktu birazdan da bitki çayımı içcem bunları yazabilirim:9:
Ben de yazmasamıydım acep dedim şimdi, affedin gariiii. Bi daha olmicak inşallah:27::27:

eveetttt kılzar bugünkü menüm :yalnız dün gece kociş gelince ufaktan sanki kaçırdım yine ben otlu yaptığım tavada az yağlı kızartılmış köfteyi yedim bide sıcacık çay :18::18::18::36::36:gecenin 12sinde oluo bu dava:36::36::36:

sabah(13:00)
domates salatalık,yeşilsoğanllı ,1k zeytinyağ ile karışık salata ,kk peynir,1 yumurta,1dilim ekmek,3çaybardağı çay

ara yok

öğlen(15:00)kociş işe gidecek diye onu hazırlayınca sofra bende yedim :17:
sürekli yaptığım ısırgan otlu ıspanaklı kızartma börekten 1elimin büyüklüğünde bol yğurtlu ,2çtal kocişin kıymasından yine sabakski gibi salata ama yarısını yedim ,2bardak çay

akşam(19:00)
yine öğlenin aynısını yedim kızçeler bu sıralar ot yemek istiom hep vallahi

birde akşam yemeğinden önce odun taşıdık bir daha ki kışa odun almış babam :37:anlayacağınız spor oldu banada :46:

bu arada sularımı falan içiyorum hep buraya yazmıyorum diye içmiyorum sanmayın:27:

işte böylee valla bu kociş gececi olunca benim yeme düzensiz oluyor napçamı sapıttım vallahi şimcik gece gelcek yine benim canım bişiler çekerse napçem ben pöööffffff:52::47:

eveetttt kılzar bugünkü menüm :yalnız dün gece kociş gelince ufaktan sanki kaçırdım yine ben otlu yaptığım tavada az yağlı kızartılmış köfteyi yedim bide sıcacık çay :18::18::18::36::36:gecenin 12sinde oluo bu dava:36::36::36:

domates salatalık,yeşilsoğanllı ,1k zeytinyağ ile karışık salata ,kk peynir,1 yumurta,1dilim ekmek,3çaybardağı çay

ara yok

sürekli yaptığım ısırgan otlu ıspanaklı kızartma börekten 1elimin büyüklüğünde bol yğurtlu ,2çtal kocişin kıymasından yine sabakski gibi salata ama yarısını yedim ,2bardak çay

birde akşam yemeğinden önce odun taşıdık bir daha ki kışa odun almış babam :37:anlayacağınız spor oldu banada :46:

bu arada sularımı falan içiyorum hep buraya yazmıyorum diye içmiyorum sanmayın:27:

işte böylee valla bu kociş gececi olunca benim yeme düzensiz oluyor napçamı sapıttım vallahi şimcik gece gelcek yine benim canım bişiler çekerse napçem ben pöööffffff:52::47:

Maalesef evdei kişilere de uymak gerekiyor bazen ama,sen yine de kendine bir düzen oturtmaya çalış canım.Sabah 13 demişin mesela,ama çok geç. Sabah en geç 9 gibi en azından 1 kayısı ya da incir veya ceviz dahi olsa yesen, metabolizmanın çalışması için çok önemli. Bir de sen kendi öğünlerini düzenli yapsan, kocana hazırladığında canın çekmez. Yine de sen bilirsin ama 3 ana,3 ara öğün tarzında beslenmek önemli burada.

teşekkürler videolar için.

Anladım canım,akşam çok önemli zaten. İyi toparlamışsın o zaman ne diyeyim.

Ben de yazmasamıydım acep dedim şimdi, affedin gariiii. Bi daha olmicak inşallah:27::27:

yarın da kızlarla toplancaz:18:
ama bugünkü gibi çok yemicem orda inşallah..:20:

bu arada kızçeler kociş bana ne diyor biliyormusunuzzz :1::1::1:

sen bu sefer başarıcaksın sanırım bu işi diyorr bende dahada gaza gelip eeettt görürsün bak bu seferki başka destek alıyorum kendime diyorum :46::46:zayıflayınca yandın diyorum kocişe o da alrım karıcım sana onuda alırım herşeyi alırım diye gaza getiriyor beni ayrıca sonuna da ekliyor uygun olanları diye(ben ondan elbise istemiştim malum dekolte falan olursa kısa falan olursa diye baştan önlem alıyor uygun olan diye:1:)delü bu kociş benim yaa:1::1::1:birde tartıda baktık netten falan sipariş vercez en kısa zamanda ucuzmuş tartılarda kızlar valla ben pahalıdır diodum meğerse:50:ondan sonra listeye benide eklersin dilekçim şimdilik tartılmadan diyet yapmaya çalışıyorum:34:

bu regl beni mahvediyor yaaaa:52:
canım çok kötü tatlı istiyor ama yemicemmm:20:
çay içiyorum habire:37:

suzicim ne desem bilemiyorum arkadaşlar bişeyler söylemiş destek olmuşlar sana ama bende yazamadan edemedim, eğer bu yaptığı herneyse saplantı haline gelmiş demekki, kumar diye anladım ama umarım yanlış değildir kendini alıkoyamıyorsa ailesiyle arasını bozacak duruma getiriyorsa o işi yapmak için her yolu deniyorsa tedavi olması gerekir bence bir psikiyatristin yolunu tutun, sen nekadar gözünü korkutsanda onun vazgeçmesi çok zor olur alışkanlık olarak düşün, kolay vazgeçebilirmiyiz alışkanlıklarımızdan? sen yine tavrını koy ya doktora gideriz bu işi çözeriz yada bizi unut deyip bunu hissettirmen lazım bize konuşmak kolay ama öncedende dedim nasıl olsa affedecek deyip yapmaya devam ediyor

sen azimlisin ama arada kaçamakların olsada genel olarak iyisin, bende kaçamak çok gitmiyor işte öylede

6 :26::26::26:

bende eskiye göre çok çok az yiyorum ama azaltmayla falan gitmiyor zararlı şeyleri tamamen çıkarmamız lazım hayatımızdan ben işte onu yapamıyorum onun içinde gitmiyor kilocuklar

çok zor bir durum, bencede bitirmek okadar kolay olmamalı, bidoktora gidin diyorum tekrar, sonra keşke bide onu deneseydim dememek için en azından

:46::46::46: maşallah aslıcım süpersin

iyi başladın hiç cıss yok ne güzel, imreniyor sizin menülere

beyaz leblebinin üzerine 2 bardak su içmek gerekiyormuş, tok tutyormuş o şekilde
tebrikler güzel menü

ayy maşallah yaaa
darısı başımıza,
gel yanımızada azcık sürtünek sana
belki bizede geçer bu azim

sagol canımm
sizlerde verirsiniz inşallah :16:

Maalesef evdei kişilere de uymak gerekiyor bazen ama,sen yine de kendine bir düzen oturtmaya çalış canım.Sabah 13 demişin mesela,ama çok geç. Sabah en geç 9 gibi en azından 1 kayısı ya da incir veya ceviz dahi olsa yesen, metabolizmanın çalışması için çok önemli. Bir de sen kendi öğünlerini düzenli yapsan, kocana hazırladığında canın çekmez. Yine de sen bilirsin ama 3 ana,3 ara öğün tarzında beslenmek önemli burada.
valla doğru diosun canımda kociş şimdi geç gelince dolayısı ile geç yatılıyor eeee sabah ben o zaman nerdeee kalkçamm çok uyku severimdir de kendim:1::1:işte 1hafta böle benim düzensiz oluo yemek saatleri ama diğer 1 hafta ohooo çok mükemmel oluyor ,offf bu kocişin iş saatlerii :22::27::26:

bu arada kızçeler kociş bana ne diyor biliyormusunuzzz :1::1::1:

sen bu sefer başarıcaksın sanırım bu işi diyorr bende dahada gaza gelip eeettt görürsün bak bu seferki başka destek alıyorum kendime diyorum :46::46:zayıflayınca yandın diyorum kocişe o da alrım karıcım sana onuda alırım herşeyi alırım diye gaza getiriyor beni ayrıca sonuna da ekliyor uygun olanları diye(ben ondan elbise istemiştim malum dekolte falan olursa kısa falan olursa diye baştan önlem alıyor uygun olan diye:1:)delü bu kociş benim yaa:1::1::1:birde tartıda baktık netten falan sipariş vercez en kısa zamanda ucuzmuş tartılarda kızlar valla ben pahalıdır diodum meğerse:50:ondan sonra listeye benide eklersin dilekçim şimdilik tartılmadan diyet yapmaya çalışıyorum:34:

evet canım tartılar uygun ben öğrenci evime alıyorum diye ucuz bişey baktım zaten uzun süre kullanmaya da gerek kalmıcak mezun olunca onu evime götürmücem ya ondan uygun bişey baktım teknosada 19.90'dı ordan aldım fiyatı çok ii geldi tartıdan da gayet memnunum.. bazı tartılar ard arda çıkınca farklı değerler gösterebiliyor mesela kendi evimdeki öyle yapıyor bazen ama bunda öyle bir sorun olmadı.. ucuz ama gayet iyi:32:

Ben kaçım kızlar, herkese iyi akşamlar.

iyi akşamlar canım:3::3:

Akşamı geçiştirmişsin, çorba-salata-yoğurt ya da sebze yemeği-yoğurt-salata şeklinde beslenmen gerekiyor canım.

Maşallah..:nazar:

Güzel gidiyosun canım,darısı bizlerin başına:46:
SEni tembel seni, sen bu gidişle, burda aynıııııı kiloda takılmayadevam edersin gibime geliyo:27::27::27:

Nasıbi kahve bu canım, şekersizse olabilir diye düşünüyorum.
canim süzme kahvede ben su protein diyetiniyapiyorum dr. 1 kahve demis sakincasi olurmu diye dilege sorayim dedim cünkü sütlü iciyorum :34:

Herkese iyi akşamlar kızlar, nasılsınız bakem?
Bugün benim diet fora oldu canlarım, komşum illa da su böreği yapalım diye tutturdu, yaptık, yememezlik olmaz dimi:27::27::27:
Bir de ordan yine başka bir komşunun Kuran'ı varmış, oraya gittik, kısır ve çerkez tavuğu yedim, 1 küçük dilim de kek. Ordaki börek ve poğaçalara dokunmadım ama:27::27:
Ama tabii kendi yaptığımız su böreğinden de yedim 1.5 dilim. Cumaya artık verdiğim 1 kilo da geri gelir. Neyseeee, form çayımı içtim şimdi, inşallah kaloricikleri yok edecek:27::27:
Bugün benden böyle kızlar, kaçamaklı bir gün. Sizlerde ne var ne yok?
:30: :4::4::4::4:

Ben kaçım kızlar, herkese iyi akşamlar.
:3:

bu regl beni mahvediyor yaaaa:52:
canım çok kötü tatlı istiyor ama yemicemmm:20:
çay içiyorum habire:37:
:ssz::ssz::ssz::ssz:

evet canım tartılar uygun ben öğrenci evime alıyorum diye ucuz bişey baktım zaten uzun süre kullanmaya da gerek kalmıcak mezun olunca onu evime götürmücem ya ondan uygun bişey baktım teknosada 19.90'dı ordan aldım fiyatı çok ii geldi tartıdan da gayet memnunum.. bazı tartılar ard arda çıkınca farklı değerler gösterebiliyor mesela kendi evimdeki öyle yapıyor bazen ama bunda öyle bir sorun olmadı.. ucuz ama gayet iyi:32:

iyi akşamlar canım:3::3:
özelden marka model atarmısın canım:34:

ara yok

ayy canım ben dün sana evde oturarak verebilirsin ben verdim dedim dee benn saat 13 öğlen yemeğimi yemiş oluyorumm :1: bunu hesaba katmadık yani :1:
canım ben sabah eşimle saat 07:30 da kahvaltımı ediyorumm ona göre :)
eşine yaptıklaından yeme hafta sonu eşinle birlikte yee
benim allaha şükür öyle bi sıkıntım yok eşimde diyette çünkü :9:

Back
X