canım 29 beden 38 oluyorTıkladım canım, bakalım inşallah atmaz artık.
Çaykurun teneke kutuda yeşil çayı var bergamotlu ben ara sıra ondan içiyorum, bir de form çay doğadanın kayısılı, yine doğadan yeşilçay (a+c+e) vitaminli, 7 otlu çay vb. canım.
Günaydın canım,
Moralini bozma, haplardan gecikmiş olabilir.
Hoşgeldin aramıza
Görürüsün burda kal.
O 28 beden normal bedende kaça denk geliyor, geçenlerde bende 38 bedene sığdım sevindirik oldum vallla.![]()
28 de onun biraz altı 36-38 arası sanırım
tam 36 değil yani
canım boyum 1.71sağol canım iyi olmana sevindim
seninde ilerde aynı çizelgelerden olcak devam et sen
testi yaparken hayırlısı dedim zaten canım yaama 2 canavarımı düşününce ister istemez içim sıkılıyoo,çünkü çok küçükler henüz,allahım olmayanlara ver benim olanlarada sağlık ver diyip duruyorum
neyseki şimdilik rahatladım,bakalım benim reglim iyice düzeni bozuldu hep geri geri kayıyodu 1senedir,,24ocakta olduydu şubatın 15inde oldu buseferde eken gelir derken ayın 20si oldu
hayırlısıı
aynı benimde doğum sonrası göbeğim öyleydi oturunca resmen dinozor pörtlüyomuşaradaki fark süper
kız senin adın mine değilmiydi yanlışmı söyledim,,demin sana yazdım cevap alamayınca ay mine delmiydi adı yoksam dedim,,yada mjımı sen görmedin
tekrar hoşgeldin ozaman,,sanada iyi kilo vermeler inş.
inşallah ondandır canım ama çok düzensizleşti,,geriye akyıp duran günler buseferdeilerimi akacak anlamadım
çok güzellll
yaw senin boyun kaç,,ben 28e ölsem bi deri bikemik kalsam bile giremem,,şuan ancak 31e giriyorum rahatça,pantolonla kotun farkı vardır ama dimi:26:ben pantolon giymeyi hiç sevmiyorum,varsa yoks kot
![]()
60-61 kiloyken 28 giyiyordum
bende pantolon pek sevmem
kot tarzı bide kanvası çok severim dar kesim