- 6 Haziran 2011
- 1.550
- 31
- 113
yani spor yapmamamın sebebi yağlar kasa dönüşmesin diyedi ama günlük olarak yapmak gerekiyor sanırım benim bünye böyle zayıflayacak galiba çünkü geçenlerde odun taşımadan önce ve sonrasında çekildim kilomu 200 gr gitmişti ki bu 10 dakikada giden kilo idiniye spor yapmıyorsun kıben 3 haftadır spora gıdıyorum suan belkı oyle aman aman bı zayıflama yok ama :) bır sıkılasma hıssetmeye basladım kendımde sana da tavsiye ederım :) hıc bırsey yapmasan bıle elıne yarım lıtre su al en yakın parka yarım saat yuru derım ben inan hem kafan rahatlıyor hem kendını ıyı hıssedıyorsun :)
![]()
aslında günlük tartılmıycamda şimdi tartı yeni alındıya bir heves geldi işte sürekli bakıyorum kiloma küçük çocuklar gibi
spor yapmak şart değil bence ben yapmadım sayılır 3 ayda 2 hafta ancak yapmışımdır sadece spor hızlandırıyor dün akşam fazlamı kaçırdın acaba? günlük tartılma bence dünle bugün arasında 600 gr fark vardı bende bunu bildiğim için dün tartıldığımda canım sıkılmadı önemli olan cumadan cumaya ortaya çıkan rakam ekmeği ben çok fazla azalttım önceden yarım ekmek yerken bir oturuşta şimdi günde 2 dilim yiyorum çok kaçamaklarım olmasına rağmen az azda olsa gidiyor kepek ekmeği yeme bide çavdar yada tam buğday ye
deneyimli kısçeler daha iyi bilir ben kendi fikrimi söyledim ama, böyle yani, bir yerde hata yapıyorsun demektir, çok tuzlu yiyorsan vücut su tutuyor olabilir su içiyorum diyorsun ama fikir yürütüyorum bende,
bitki çayını burda çok duydum hiç denemedim daha hangi marka bitki çayı içiyorsunuz ,tuvalete çıktıktan sonra tartıldım canım ,ödemi atmak için napçezki hiç bilgim yok bu konularda:44::44:Canım ödem olabilir, tuvalete çıkmadıysan o olabilir, kaçamak yapmadıysan cumaya kadar gider merak etme. Bitki çaylarını da ihmal etme ayrıca çok faydalı.
Canım moral bozmak yok, istikrarlı bir şekilde devam edersen muhakkak veriliir bu kilolar. 3 ana, 3 ara öğün yapmaya dikkat et, aç kalmazsan cısslara da yaklaşmazsın. Atıştırmalık olarak, fındık-fıstık-kayısı-incir bu tür şeylerden al yanına. Ara öğünlerde veya çok acıktığın zamanlarda, kaçamak yapmaktansa atarsın ağzına 2 tane açlığını bastırır.![]()