70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

isarkadasiyla tartisiyoruz o diyor salatalik(hiyar yani :1:) 200 kalori var 1 tanede ben diyorum salatalikda okadar yoktur sacmalama googleden bakiyorum birsey cikartamadim 100 grammi yaziyor ama ben bütün salataligi bilmek istiyorum deli etti beni :27:

1 salatalik kac kalori 100 bile yok diyorum ben yani 40 kcal belki 98% sudan olusuyormus zaten :27:

canım salatalıkta çok az kalori var ben diyim 20 sen de 30 yani okdar az kalorili
hem ortaboy bi muz 100 kalori
salatalık o kadar kalorili değil
diyette sık sık yiyebileceğimiz bi sebze

neskuik teyzenler geliyormuş gözün aydın
banada buyursunlar en kısa zamnda
gelmezlerse darılırım valla:9:

hoşgeldin:34::34:

:125::125::125: böyle yedin dimi:9:
alemsin göbeğini kaşıyan smile süper olurdu

selm h.g:3:

bendeeee:84::84::84:

kaynana kaynana sen hiç 77 kilo gibi durmuyonki:9::9:

süper :46:
bende bu topik olmazsa başaramazdım
başarsamda aç kalarak zayıflardım herhalde odaaa hop geri gelirdi
böle şeyleri duymak çok motive ediyor:nazar:

geçmiş olsun canım
sagol canim :38:
eee daha daha nassınız hatunlarr?:27:
sen nörüyon monam ay monam deyince hep aklima mona lisa geliyor :1: sanki mona lisa yi taniyordum da :37:

canım salatalıkta çok az kalori var ben diyim 20 sen de 30 yani okdar az kalorili
hem ortaboy bi muz 100 kalori
salatalık o kadar kalorili değil
diyette sık sık yiyebileceğimiz bi sebze
cok sagol tatlim :38: isarkadasida yani karsimdaki de 12 kalori diyo yani 2oo yokmus :1:

tugbammmm kiz demin okudum yazini online olmasamda arada unutkanlik oluyor ksuura bakma
dedelerimde ninnelerimde alzheimer var korkuyorum bana da gelecek yas ilerledikce diye :18: simdiden unutkanlik var stressden diyip geciyom :31:
öyle yapayim beklemeyeyim barii regl gelecek diye rahat birakdim kendimi ne hali varsa görsün keyfi bilir :1:

dilek dediğin şekilde yaptım çizelgeyi oluşturdum fakat adresi kopyala kısmında sorunla karşılaşıyorum:
''Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir'' diyor. başka yerden kopyalayayım derken de başkasının çizelgesini de kopyalamışım aynı zamanda:43::43::43::43::43:

dilek dediğin şekilde yaptım çizelgeyi oluşturdum fakat adresi kopyala kısmında sorunla karşılaşıyorum:
''Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir'' diyor. başka yerden kopyalayayım derken de başkasının çizelgesini de kopyalamışım aynı zamanda:43::43::43::43::43:

http ile başlıycak .png ile biten alanı kopyalayacaksın sadece.

Bbcode alanındaki olacak tabi.

cnm nasıl pirinç pilavı çekiyor yaaa:( 4 kaşık bulgur pilavı yerine 2 kaşık
pirinç pilavı yesem sizce çok şey farkedermi kıslar :(

dilekkkkkkkkkkkk etden nefret ediyorum artik zaten sevmezdim simdi nefret ediyorummmm yarinida atlatayim tavuk görmek istemiyorum yoksa yumurtlucam haa:52::52::52::52:

dilek :3: gecen senin imzada birsey yaziyordun cok hosuma gitmisdin ama simdi aklima gelmiyo :27:
pirlanta tasli yüzük degil ondan sonraki :40::1:

iyiym ben de bakıorum öyle:27:
benmki lisalı mona değil rosalı mona:9:
rosali mona kim gii :111: ben tanimiyom hic görmedim :1:
pilav ne ki nasil birsey ben tadini unuttum :27::1:
dilekkkkkkkkkkkk etden nefret ediyorum artik zaten sevmezdim simdi nefret ediyorummmm yarinida atlatayim tavuk görmek istemiyorum yoksa yumurtlucam haa:52::52::52::52:
:9::9::9:

dilek :3: gecen senin imzada birsey yaziyordun cok hosuma gitmisdin ama simdi aklima gelmiyo :27:
pirlanta tasli yüzük degil ondan sonraki :40::1:

* dünyanın en yüce tahtına da çıksanız oturacağınız yer kendi kıçınızın üstüdür
* Kadın HİSSETTĞİ Kilodadr! Tartı Fazla Gösterrse"TARTI BOZUK"Elbise Dar Gelirse"KALIBI KÜÇÜK"Arkadşı Kilo Almışsn Derse"FESATTIR:

Hangisi ki?

Gıdd gıddd gıdaaakkkkkk:52::52::52::52:

Unut pilavıııııııı sonrası pişmannlıkkk hüzünnnnnnnn :24::24:
Diyetisyene gidince halin nice olur sonra :23:

Unut pilavıııııııı sonrası pişmannlıkkk hüzünnnnnnnn :24::24:
Diyetisyene gidince halin nice olur sonra :23:[/QUOTE]

evet öldürür beni ama bende ödül günleri istiyorum bu doktor bana hamburger ye diyor bir kere
olmak şartıyla ama pirinç pilavına olmaz diyor ne var yani 1 tabakçık yesem midem bayram etse::::)

Back
X