- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
- 358
canımcım arkadaşlarda yazmışsağolun cevaplar için kızlar. ya bu zayıflama işini çok kafama takıyorum. son günlerde de bozmayacağım diete birebir uyacağım diye canım tıkınmak istedikçe sigara içtim. sanırım bu da migreni tetikledi iyice. dün çok fenaydı ya. hiç öyle ağrı çekmemiştim. arabayı bile zor kullandım. bir ara korktum sağdan sağdan 50 km hızla geldim valla eve:):):):):)
dün diyetisyene de gittim kızlar. diet menüsü için bayağı kapıştık. hatırlarsanız bana 1600 kalorilik bir diet vermişti. onu uygulayınca + olmuştum. ya bu fazla falan dedim. değil dedi. sen diet yapa yapa metabolizmanı yavaşlatmışsın. ilk önce metabolizma hızın artacak sonra zayıflamaya geçeceksin dedi. 1600 kaloriyi alacaksın vücut düzene girecek sonraki ay da kısacağız dedi.bunu tam uygularsan bir ayda 2 kilo veririsin sonra kilo vermen duracak. kaloriyi düşüreceğiz 2. ayda kilo vermen devam edecek dedi. keşke hiç kendi kendine diet yapmadan bana gelseydin böyle olmazdı dedi.
internetten araştırdım bende biraz. 1600 kalorilik dietle ayda 3 kilo veriliyormuş. ya bana nedense hiç inandırıcı gelmiyor. alışmışız zayıflama deyince aç kalmaya. :)
günde 1600 kaloriyi aşmadan az az çiko tatlı börek vb bile yiyebilirmişim. ama sınırı geçmeden ve protein sebze bol sulu beslenmeye özen göstererek. uf kızlar ben çok yoruldum bu zayıflama işinden. valla siz olmasanız çoktan pes etmiştim de :) sizden utanıyorum pes edemiyorum.
İYİ Kİ VARSINIZ
sen doktorun verdiği listeyi uygula
hem karnın doyar hemde zayıflarsın
diyetisyene gitmeyi bende çok isterdim ama burda öyle bir imkan yok
elinde fırsat varken değerlendir
doktorun dediği bana çok mantıklı geldi sen neden güvenmiyorsun
birde inanmak başarının yarısı derler sen o adımı atmamış oluyorsun inanmayarak
kendi kendine olmuyor demekki, birde diyetisyeni uygula
hem ilk gittiğinde denemiştinde kiloda vermiştin diye hatırlıyorum
sonra izmire gittin, kendi menüne döndün geri aldın
en mantıklısı diyetisyen menüsünü uygulamak
bence tabii, karar senin
öyle diyorum canım az az gidiyor kalıcı olsun diyorum ama 1-2 kilo verenleride görünce üzülüyorumbnde hemn gıtsn ıstıorum ama ıste malesf gıtmıo bı turlu gram gram gtsın kalıcı olsun bebısım
bende ona bağlıyorum zaten hergün yiyordum et tavuk ben sebze yiyerek bünyeyi şaşırtmam lazım
hımm ondanda olabilir canım normalde et tavuk yediğin için bünye şaşırmamıştır diye düşündüm şimdi
ben geçen hafta paso sebze yemiştim
bende regl öncesindeyim yarını çok merk ediyorum![]()