70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

naber kızlar:3:
topikçe pek derliyiz maşallah:1:

He ya pötüş herkesin var bi derdi.
Benimde aksine yok.:21:
Sadece annem yok 2 haftalığına babamla didişiyoruz.:1:
Sen nabıyosun bi geliyon bi gidiyon küçük çapkın pötüş nabıyo?

:52::52::52::52: iyi kaynana degilim basda istemedim oglumun yasi kücük olgunlasmasini istedim kiz arkadasi 2 yas büyükdü ben istemedikce oglum üstüne düsdü kendi haline birakincada ayrildiler:34:

Vayyyyyy kaynana ortaya çıktı:52::52::52::52:
Erkek anneleri biraz daha ıhmmm nasıl diyim çocuklarını paylaşmak istemiyorlar sanki.
Veya oğlu en iyi kızı bulsun alsın hep bunu istiyorlar.
Kız anneleri daha şey hani hayırlısı olsun iyi olsun yeter :52:
Ben korkuyom kaynanalardann.:83::83::83:

Samsung bak canım.:34:
Hp de genelde ısınma sorunu oluyor. Anakart yandığında da at çöpe gitsin zaten.
Ya toshiba ki toshiba çok pahalı en güzeli samsung :34:

Vay beee ne kaynanalar var arabuluculuk yapıyo:52::52:
Bana da dobiç desinler anca:1:
İyi insanlardır tabi ama dobiç dedikleri için kırgınım onlara:31:
Hayırlısı olsun canım. İlerde böyle bişey olmasındansa yol yakınken dönmeleri en güzeli.
canım kardeşim bilg anlar ona sordum dell i önerdi. servis ağı çok iyimiş. toshiba sony tabii en iyisi ama fiyatları pahalı. ben 6 sene packerdbell i kullandım iyi dayandı bana bilgisayar. çok sağlam marka aslında. evliliğin ilk yılları o zavallıya bir sürü oyun yükledim bazen günde 8 saat deli gibi oynardım :):):):):) artık öldü. yarım saat çalışıp kapanıyor. son tamire gittiğinde adam ana kartının ömrü bitmiş yenisini alın desem verdiğiniz pparaya değmez değiştirin demişti zaten.
KIZLAR BİLGİSAYARDAN ANLAYANLAAAAAAR FİKİRLERE AÇIĞIIIIIIIIM BEKLİYOM BAKIN:)
:52::52::52::52: iyi kaynana degilim basda istemedim oglumun yasi kücük olgunlasmasini istedim kiz arkadasi 2 yas büyükdü ben istemedikce oglum üstüne düsdü kendi haline birakincada ayrildiler:34:
AAAAAAAA seni kötü kaynana :):):):):) oğlun kaç yaşında canım? aslında kızın büyük olması geçnken iyi oluyor bence ama yıllar geçince sorun çıkabiliyor.
naber kızlar:3:
topikçe pek derliyiz maşallah:1:
sorma gitsin. ah ah şu erkekler hepiciğini bir adaya koyacan başlarına da semra kaynanayı görsünler günlerini , yada kendi annelerini koysakta yeter :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Erkek anneleri biraz daha ıhmmm nasıl diyim çocuklarını paylaşmak istemiyorlar sanki.

belki haklisin dilekcim ama ben bunu kizi ogluma layik görme meselesi degilde birazda davul dengi dengine diye düsünüyorum sonucda evlenecek biriyle ama söyle olgunlassa esinin degerini bilse ikiside yipranmaz.ben hep dua etmisimdir cocuklarimin sevdiklerini eslerini bana yavrularimin gözüyle göster rabbim diye dua ediyorum:34:

nabıyım pötüş ya
ufaklık durmuyorki o uyanıkken pek takılamıyom uyuttuğumda birde akşamları rahat oluyorum
şimdi uyuyu pötüşko:27:

oglum 22 yasinda cnm sorun kizin 2 yas büyük olmasi degil yeterki sevsinler birbirlerini kiz cok olgunda düsünce olarak oglum ona göre daha havai övünmek gibi olmasin oglumyakisikli cocuk(HAYAT DEVAM EDIYOR DIZISINDEKI SIRACA BENZIYOR) bunun sonucu kiskancliklar oldu belki oglumun yasi daha olgun olsa daha düsünceli davranir

BENSUZİ
özledim kiz seni görünmüyonn bi gittinmi bi kac hafta gelmiyon :48::48::38::54:

bende seni çok özledim canım evet öyle oldu anlattım tubişe biraz eşim sagolsun bi rahat vermiyodu sinirden hem kilo aldım hemde pcden uzak kaldım ama anlaşmma yaptık karışmıcak bende bunda pes etmicem bana destek olcak stres vermicek :27::27::27:
sen nasılsın canımm nasıl gidiyo zayıflama oglusun nasıl inş iyidir görüşelim gene özledim senle sohbeti :16::16::16::16:

herkese slmm iyi sohbetler kolaay kilo vermeler dilerimmmmmmm

Son düzenleme:
bende menümü yazam da akşamada ona uyam
sabah 8.00 ılık ballı limonlu su
8.30 kahvaltı
2 dilim uno denge light
2-3 dilim peynir
2 çt k.peynir
1 çat çikom
tere,roka yeşillik

öğlen 13.00
yarım çorba
yarım yım ıspanak
salata
3 kş yoğurt

16.00 portakallı yoğurt
18.00 badem fındık 15 adet yirim

19.00 nesfit
2.5 lt su, 2 ıhlamur

Dip not kızlar bu aylarda bol bol tere tüketin faydaları çok unutmayın sakın
kahvaltınızda öğlen ve akşam öğünnlerinizde yiyin salatalara doğrayın

oglum 22 yasinda cnm sorun kizin 2 yas büyük olmasi degil yeterki sevsinler birbirlerini kiz cok olgunda düsünce olarak oglum ona göre daha havai övünmek gibi olmasin oglumyakisikli cocuk(HAYAT DEVAM EDIYOR DIZISINDEKI SIRACA BENZIYOR) bunun sonucu kiskancliklar oldu belki oglumun yasi daha olgun olsa daha düsünceli davranir

tü tü maşallah :) oğlun genç daha yaaa. acık büyüsün erken evlilik iyi değil. haklısın sende elbet canım. insan evladı mutlu olsun ister. kadın için birşey diyemem ama erkek en az 25 olmalı bence evlilik için. çünkü geç olgulaşıyorlar

TERE
terenin%20faydalari.jpg
Terenin, çiğ salatalara lezzet ve canlılık kattığını, ayrıca değerli bir sebze suyu olduğunu vurgulayan uzmanlar, çeşitli vitaminler ve özellikle C vitamini, bazı faydalı esanslar ve mineralleri ile çok tesirli ve faydalı olduğunu belirtiyor. Uzmanlar, terenin, karaciğer, böbrek ve bronşları çalıştırdığını, gribi geçirdiğini, kanda şekeri düşürdüğünü, kansızlığı giderdiğini, acı tadı ve diğer maddeleriyle mideyi çalıştırıp hazmı arttırdığını, iştahsızlık çekenlere çok fayda verdiğini, bol demiri ile kanı tazelediğini, kansere karşı koruduğunu, bağırsaklardaki çeşitli solucanları döktüğünü kaydediyor.
Uzmanlar, terenin sinirleri dinlendirdiğini çiğ olarak, az miktarlarda yenilmesini tavsiye ediyor. Uzmanlar, fazlasının zarar verdiği uyarısında bulunmayı da ihmal etmiyor.

Kaloriler Hayatın Yakıtıdır
Kaloriler hayatınızı sürdürmeniz için gereken enerjiyi verirler. Yediğiniz her yiyecekte belli miktarda kalori vardır. Besinlerle aldığınız kalorilerin kaynakları yağlar, karbonhidratlar ve proteinlerdir.
1 gram yağ = 9 kilokalori
1 gram karbonhidrat = 4 kilokalori
1 gram protein = 4 kilokalori

Yukarıda da belirtildiği gibi yağlar kalori açısından, hem karbonhidratlardan hem de proteinlerden iki kat daha zengindir. Vücudunuz yiyeceklerden gelen kalorileri alabilmek için besinleri karbonhidratlar, proteinler, yağlar, mineraller ve vitaminler gibi bileşenlerine ayırmak zorundadır. Bu bileşenler daha sonra kan dolaşımına katılırlar ve tüm vücuda dağılırlar.
Sindirimin gerçekleşmesi için de enerji gereklidir. Bu olaya termojenik etki denir.
Yiyeceklerin termojenik etkisi
Tüketilen her 100 kalori için yakılması gereken kalori miktarı:
Protein 25-40
Karbonhidrat 6-8
Yağ 3

Sizin de gördüğünüz gibi diyetsel yağın termojenik etkisi yok denecek kadar azdır ve bu nedenle doğrudan yağ olarak depolanır. Bu yakma işlemi yemekten hemen sonra başlar ve birkaç saat sürer. Yağdan zengin beslenme durumunda vücut aşırı yüklenir ve yakma süresi kısalır. Gün içinde ki birkaç hafif yemek, vücudunuza kalori yakması için ek fırsatlar kazandırır.

canım kardeşim bilg anlar ona sordum dell i önerdi. servis ağı çok iyimiş. toshiba sony tabii en iyisi ama fiyatları pahalı. ben 6 sene packerdbell i kullandım iyi dayandı bana bilgisayar. çok sağlam marka aslında. evliliğin ilk yılları o zavallıya bir sürü oyun yükledim bazen günde 8 saat deli gibi oynardım :):):):):) artık öldü. yarım saat çalışıp kapanıyor. son tamire gittiğinde adam ana kartının ömrü bitmiş yenisini alın desem verdiğiniz pparaya değmez değiştirin demişti zaten.
KIZLAR BİLGİSAYARDAN ANLAYANLAAAAAAR FİKİRLERE AÇIĞIIIIIIIIM BEKLİYOM BAKIN:)

AAAAAAAA seni kötü kaynana :):):):):) oğlun kaç yaşında canım? aslında kızın büyük olması geçnken iyi oluyor bence ama yıllar geçince sorun çıkabiliyor.

sorma gitsin. ah ah şu erkekler hepiciğini bir adaya koyacan başlarına da semra kaynanayı görsünler günlerini , yada kendi annelerini koysakta yeter :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Bende bilgisayarcıyım.:110::110:

belki haklisin dilekcim ama ben bunu kizi ogluma layik görme meselesi degilde birazda davul dengi dengine diye düsünüyorum sonucda evlenecek biriyle ama söyle olgunlassa esinin degerini bilse ikiside yipranmaz.ben hep dua etmisimdir cocuklarimin sevdiklerini eslerini bana yavrularimin gözüyle göster rabbim diye dua ediyorum:34:

Amin canım en güzeli hayırlısının olması zaten.
Allah herkese hayırlı eş nasip etsin.:16:

nabıyım pötüş ya
ufaklık durmuyorki o uyanıkken pek takılamıyom uyuttuğumda birde akşamları rahat oluyorum
şimdi uyuyu pötüşko:27:

Yazın bide dışarı çıkmak istiycek bol bol :37:
Sende bahaneyle yürürsün artık.

selam babylerrrrr:80:

Selamm kısçem:54:

tü tü maşallah :) oğlun genç daha yaaa. acık büyüsün erken evlilik iyi değil. haklısın sende elbet canım. insan evladı mutlu olsun ister. kadın için birşey diyemem ama erkek en az 25 olmalı bence evlilik için. çünkü geç olgulaşıyorlar

benim demek istedigimde o.ben 14 yasinda evlendim esim benden 10 yas büyükdü saolsun cok kahrimi cekdi ama kadinla erkek ayni degil ben sadece oglum icin degil ikisi icinde üzüldüm

şimdiden istiyorda burnu akıyor birde bu havalar aldatır genelde
tam hasta edecek hava
çok fazla çıkarmıyorum
inşallah yaza doğru bende çok istiyorum yürümeyi

süpersin valla ablacım işte çok ta güzel yere değindin empati kurmak ve bende birgün bir işte çalışırsam meselesi bu kıskançlık aslında bende olmayacaktı fakat eşim öyle bir psikoloji yarattıki yaşadığımız yerde öyle yaparsan ayıplarlar şöyle yaprsan bunu derler yanlış anlarlar aşırı kısıtlama var daha sonrada geçmiş karşıma o kıızn tavırları hakkında ben ona soru sorduğumda onun yaşam tarzı bu ben doğal karşılıyorum olabilir üniversite okumuş görmüş geçirmiş kız derse hoooopppsss:45: derim ben orda insan durur düşünür dimi ablacım eğer ki o kız senin saflığını kullanıyorsa ve sen bunu hala o kzın yaşam tazıyla bağdaştırırsan benim mantığım almıyor ,atıyorum ki o kızın yaptığı bir davranış kötü değil fakat o hareketi ben yapsam ohhoo adımız çıkar resmen o derece yani :45:bu seferde kavgamızda öyle olmak istiyorsan dışarı çıkıp gezebilirsin diyor eşim bende diyorumki kastetiğim şeyin bu olmadığını biliyorsun eğerki senin içinde o tür kişilere karşı yönelme başlarsa o zamn işte işler değişir dedim yanlışmıyım olaylar hep bundan çıkıyor bizde,Allah'tan uzatmıyoruz bizde ablacım(ablacım diyorum sana artık çünkü benim yaşımda kardeşin varmış sanırım:34:)sadece en fazla 1 gün o da ben çok inat edersem o da salıveriyor aama dayanamıyorum yine yüzüne gülüverince gelip sarılıyor bana çok sevmese insan katlanmaz hiç böle söyleyincede dün o da bana ben mi sen mi katlanıon acaba diyor:1:aslında iki taraftada var suç ama ben bazen çıldırıyorum artık ama neyseki geçti bakalım şimdilik ben 20 yaş eşim 23 yaşında ,aile konusuna gelince ben onlara bakmaktan byük bir mutluluk duyuyorum kendi annem babam gibiler,annemde aynı senin dediğin şeyi söledi kızım biz ayıralım bari evleri belki bizden yüz bulduğu için böyle yapıyordur sana dediler bende boşverin anne düzeliriz akşama biz dedim geçer gder olur böle arada takmayın siz kafanıza die söledim napim arada derede kaldım resmen kendimi bırakıp annemleri yatıştırdım :31::31:ne kadar tartışsakda seviyorum yine eşimi ,biliyorum ki o da beni seviyor ama ... bir ama kalıyor sonunda hep
O amalar hep olur canım
inşallah halledersin kafandakileri
ama şunu unutma erkekler biraz dik kafalıdır
senin dediklerini algılamak istemez onun için hiç yorma kendini
anlamayacaktır

kız olsun odun modun kocaişler seviyoruz yinede
benmkide pek romantik değildir ama allah var zayıfladığımı sölüyor iltifat ediyor
bence sennkide farkediyor ama sölemiyor artık şimaracanı falanmı düşünüüyor:26:

:9::9::9::9::9:

katılıyorum minceim ddikerine
her evde tartışma olur
bizde kavga etsekte küs kalamayız
bende aynı evde günlerde küs kalanlara şaşıyorum valla
hadi trip falan yaparımda oda 2 saat sürmez:9:
ama benm için saygı çok önemli
ağır sözlere gelemem:19:
unutamam:19:
allahtan saygı var evliliğimizde

bende levetiron
100 mg kullanıyorum
evet canım seviyorum tabii
onsuz naparım
zaten diyor söylersem şımarırsın
sağolsun şımartmamak için elinden geleni yapıyor
bende gelemem canım ağır sözlere allahtan eşimde öyle pis ağızlı değildir
ufak tefek şeylere takılıyoruz bizde işte
fena koca görmemişiz
allahta göstermesin
ay ne sinir bir durum. bizde öyle birşey yok en azından. ben MR ıErzurum Bölge araştırma hastanesinde çektireceğim ek ücret bile almadılar...

canıııııııııım ne güzel doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuun.

cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkürler. hepsine cevap yazacaktım ama sonra vazgeçtim. boşverin zayıflama topiğini dert topiğine çevirmeyem dedim :):):):):)
eşime de işime de .... diyom ha birde bu şehre de ... diyom anladınız siz onu:34:
Bu şehre mayısta geldim. iş yerinde ilişkiler çok zayıf ne yazık ki . arkadaşlarım heeep uzak şehirlerde kaldı. ailem konya da 15 saatlik yolda...ay iznimide valla korka korka kullanacağım çok kıymetli benim için....:):):):):) tüm hayatım telefon ve internet üzerinde yani:) ay sormayın evdeki bilgisayarımda bozuldu. eşimin mini notebooku var. o da gece çalışacak önümüzdeki hafta yanımda götürcem diyo. acilen bilgisayar almam lazım. eşime dedim akşam vatan computer a gidelim bakalım. valla 1000 TL civarı birşey alacağım. zaten bir sürü taksit var oda girsin kredi kartına :):):):):) tek eğlencem bilgisayar vazgeçemem şimdi ondan :52:
ben samsung netbook kullanıyorum tavsiye ederim diğer netbooklar gibi küçücükte değil fiyatıda uygun

1 ay sonra falan güzel olur dediğin gibi soğuk esiyor gene de maalesef.:31:

Pucca bir şey sorucam bu nıck altındakı 62 lı yazıyı nereden nasıl yazdın :) birde bende renklı yazmak ıstıyorum ama bende font tusu yok acaba msj sayım mı az :/

Son düzenleme:

öyle mi canım beniiiiiiiiim. dell nasıl öneriri misin? ben anlamadığım için bilen herkesten soruyom. kardeşim iyi bildiğinden ona sordum :) onun toshibası vardı 3 yılda öldü ya. servisinde çok sorun yaşadı o sebeple toshibadan korktum. aslında samsung u severim. yıllardır cep tel hep samsung kullandım başka marka kullanmam. ilk samsung cep tel hala duruyor 8 senelik falan evde yedek telefonluk yapıyo:) ama samsungta pahalı yaaaaaaaa. sony zaten çok pahalı. packerdbell, dell düşünüyorum. casper falan nasıl.iş yeri bilg lenova daha 8 aylık bilg ama cırcır böceği var sanki içinde ötüyo fanı sinir ediyo beni:) ay o kadar çeşit varki başım döndü bakmaktan?

Pucca bir şey sorucam bu nıck altındakı 62 lı yazıyı nereden nasıl yazdın :) birde bende renklı yazmak ıstıyorum ama bende font tusu yok acaba msj sayım mı az :/

Mesaj yazdığın alanın üst kısmında A ikonu var renk ordan çıkıyor.
Nick altına da yazı Kullanıcı kontrol merkezi / Sol altta Profili Düzenle/ Açılan sayfada kişisel rütbe alanında yazabilirsin.:34:

Back
X