Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber kızlar
topikçe pek derliyiz maşallah
iyi kaynana degilim basda istemedim oglumun yasi kücük olgunlasmasini istedim kiz arkadasi 2 yas büyükdü ben istemedikce oglum üstüne düsdü kendi haline birakincada ayrildiler
![]()
canım kardeşim bilg anlar ona sordum dell i önerdi. servis ağı çok iyimiş. toshiba sony tabii en iyisi ama fiyatları pahalı. ben 6 sene packerdbell i kullandım iyi dayandı bana bilgisayar. çok sağlam marka aslında. evliliğin ilk yılları o zavallıya bir sürü oyun yükledim bazen günde 8 saat deli gibi oynardım :):):):):) artık öldü. yarım saat çalışıp kapanıyor. son tamire gittiğinde adam ana kartının ömrü bitmiş yenisini alın desem verdiğiniz pparaya değmez değiştirin demişti zaten.Samsung bak canım.
Hp de genelde ısınma sorunu oluyor. Anakart yandığında da at çöpe gitsin zaten.
Ya toshiba ki toshiba çok pahalı en güzeli samsung
Vay beee ne kaynanalar var arabuluculuk yapıyo
Bana da dobiç desinler anca
İyi insanlardır tabi ama dobiç dedikleri için kırgınım onlara
Hayırlısı olsun canım. İlerde böyle bişey olmasındansa yol yakınken dönmeleri en güzeli.
AAAAAAAA seni kötü kaynana :):):):):) oğlun kaç yaşında canım? aslında kızın büyük olması geçnken iyi oluyor bence ama yıllar geçince sorun çıkabiliyor.iyi kaynana degilim basda istemedim oglumun yasi kücük olgunlasmasini istedim kiz arkadasi 2 yas büyükdü ben istemedikce oglum üstüne düsdü kendi haline birakincada ayrildiler
![]()
sorma gitsin. ah ah şu erkekler hepiciğini bir adaya koyacan başlarına da semra kaynanayı görsünler günlerini , yada kendi annelerini koysakta yeternaber kızlar
topikçe pek derliyiz maşallah
He ya pötüş herkesin var bi derdi.
Benimde aksine yok.
Sadece annem yok 2 haftalığına babamla didişiyoruz.
Sen nabıyosun bi geliyon bi gidiyon küçük çapkın pötüş nabıyo?
Vayyyyyy kaynana ortaya çıktı
Erkek anneleri biraz daha ıhmmm nasıl diyim çocuklarını paylaşmak istemiyorlar sanki.
Veya oğlu en iyi kızı bulsun alsın hep bunu istiyorlar.
Kız anneleri daha şey hani hayırlısı olsun iyi olsun yeter
Ben korkuyom kaynanalardann.:83::83::83:
nabıyım pötüş yaHe ya pötüş herkesin var bi derdi.
Benimde aksine yok.
Sadece annem yok 2 haftalığına babamla didişiyoruz.
Sen nabıyosun bi geliyon bi gidiyon küçük çapkın pötüş nabıyo?
Vayyyyyy kaynana ortaya çıktı
Erkek anneleri biraz daha ıhmmm nasıl diyim çocuklarını paylaşmak istemiyorlar sanki.
Veya oğlu en iyi kızı bulsun alsın hep bunu istiyorlar.
Kız anneleri daha şey hani hayırlısı olsun iyi olsun yeter
Ben korkuyom kaynanalardann.:83::83::83:
oglum 22 yasinda cnm sorun kizin 2 yas büyük olmasi degil yeterki sevsinler birbirlerini kiz cok olgunda düsünce olarak oglum ona göre daha havai övünmek gibi olmasin oglumyakisikli cocuk(HAYAT DEVAM EDIYOR DIZISINDEKI SIRACA BENZIYOR) bunun sonucu kiskancliklar oldu belki oglumun yasi daha olgun olsa daha düsünceli davranir
canım kardeşim bilg anlar ona sordum dell i önerdi. servis ağı çok iyimiş. toshiba sony tabii en iyisi ama fiyatları pahalı. ben 6 sene packerdbell i kullandım iyi dayandı bana bilgisayar. çok sağlam marka aslında. evliliğin ilk yılları o zavallıya bir sürü oyun yükledim bazen günde 8 saat deli gibi oynardım :):):):):) artık öldü. yarım saat çalışıp kapanıyor. son tamire gittiğinde adam ana kartının ömrü bitmiş yenisini alın desem verdiğiniz pparaya değmez değiştirin demişti zaten.
KIZLAR BİLGİSAYARDAN ANLAYANLAAAAAAR FİKİRLERE AÇIĞIIIIIIIIM BEKLİYOM BAKIN:)
AAAAAAAA seni kötü kaynana :):):):):) oğlun kaç yaşında canım? aslında kızın büyük olması geçnken iyi oluyor bence ama yıllar geçince sorun çıkabiliyor.
sorma gitsin. ah ah şu erkekler hepiciğini bir adaya koyacan başlarına da semra kaynanayı görsünler günlerini , yada kendi annelerini koysakta yeter![]()
belki haklisin dilekcim ama ben bunu kizi ogluma layik görme meselesi degilde birazda davul dengi dengine diye düsünüyorum sonucda evlenecek biriyle ama söyle olgunlassa esinin degerini bilse ikiside yipranmaz.ben hep dua etmisimdir cocuklarimin sevdiklerini eslerini bana yavrularimin gözüyle göster rabbim diye dua ediyorum![]()
nabıyım pötüş ya
ufaklık durmuyorki o uyanıkken pek takılamıyom uyuttuğumda birde akşamları rahat oluyorum
şimdi uyuyu pötüşko![]()
selam babylerrrrr:80:
tü tü maşallah :) oğlun genç daha yaaa. acık büyüsün erken evlilik iyi değil. haklısın sende elbet canım. insan evladı mutlu olsun ister. kadın için birşey diyemem ama erkek en az 25 olmalı bence evlilik için. çünkü geç olgulaşıyorlar
şimdiden istiyorda burnu akıyor birde bu havalar aldatır geneldeBende bilgisayarcıyım.
Amin canım en güzeli hayırlısının olması zaten.
Allah herkese hayırlı eş nasip etsin.
Yazın bide dışarı çıkmak istiycek bol bol
Sende bahaneyle yürürsün artık.
Selamm kısçem![]()
O amalar hep olur canımsüpersin valla ablacım işte çok ta güzel yere değindin empati kurmak ve bende birgün bir işte çalışırsam meselesi bu kıskançlık aslında bende olmayacaktı fakat eşim öyle bir psikoloji yarattıki yaşadığımız yerde öyle yaparsan ayıplarlar şöyle yaprsan bunu derler yanlış anlarlar aşırı kısıtlama var daha sonrada geçmiş karşıma o kıızn tavırları hakkında ben ona soru sorduğumda onun yaşam tarzı bu ben doğal karşılıyorum olabilir üniversite okumuş görmüş geçirmiş kız derse hoooopppsssderim ben orda insan durur düşünür dimi ablacım eğer ki o kız senin saflığını kullanıyorsa ve sen bunu hala o kzın yaşam tazıyla bağdaştırırsan benim mantığım almıyor ,atıyorum ki o kızın yaptığı bir davranış kötü değil fakat o hareketi ben yapsam ohhoo adımız çıkar resmen o derece yani
bu seferde kavgamızda öyle olmak istiyorsan dışarı çıkıp gezebilirsin diyor eşim bende diyorumki kastetiğim şeyin bu olmadığını biliyorsun eğerki senin içinde o tür kişilere karşı yönelme başlarsa o zamn işte işler değişir dedim yanlışmıyım olaylar hep bundan çıkıyor bizde,Allah'tan uzatmıyoruz bizde ablacım(ablacım diyorum sana artık çünkü benim yaşımda kardeşin varmış sanırım
)sadece en fazla 1 gün o da ben çok inat edersem o da salıveriyor aama dayanamıyorum yine yüzüne gülüverince gelip sarılıyor bana çok sevmese insan katlanmaz hiç böle söyleyincede dün o da bana ben mi sen mi katlanıon acaba diyor
aslında iki taraftada var suç ama ben bazen çıldırıyorum artık ama neyseki geçti bakalım şimdilik ben 20 yaş eşim 23 yaşında ,aile konusuna gelince ben onlara bakmaktan byük bir mutluluk duyuyorum kendi annem babam gibiler,annemde aynı senin dediğin şeyi söledi kızım biz ayıralım bari evleri belki bizden yüz bulduğu için böyle yapıyordur sana dediler bende boşverin anne düzeliriz akşama biz dedim geçer gder olur böle arada takmayın siz kafanıza die söledim napim arada derede kaldım resmen kendimi bırakıp annemleri yatıştırdım
ne kadar tartışsakda seviyorum yine eşimi ,biliyorum ki o da beni seviyor ama ... bir ama kalıyor sonunda hep
evet canım seviyorum tabii
kız olsun odun modun kocaişler seviyoruz yinede
benmkide pek romantik değildir ama allah var zayıfladığımı sölüyor iltifat ediyor
bence sennkide farkediyor ama sölemiyor artık şimaracanı falanmı düşünüüyor:26:
katılıyorum minceim ddikerine
her evde tartışma olur
bizde kavga etsekte küs kalamayız
bende aynı evde günlerde küs kalanlara şaşıyorum valla
hadi trip falan yaparımda oda 2 saat sürmez
ama benm için saygı çok önemli
ağır sözlere gelemem
unutamam
allahtan saygı var evliliğimizde
bende levetiron
100 mg kullanıyorum
ben samsung netbook kullanıyorum tavsiye ederim diğer netbooklar gibi küçücükte değil fiyatıda uygunay ne sinir bir durum. bizde öyle birşey yok en azından. ben MR ıErzurum Bölge araştırma hastanesinde çektireceğim ek ücret bile almadılar...
canıııııııııım ne güzel doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuun.
cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkürler. hepsine cevap yazacaktım ama sonra vazgeçtim. boşverin zayıflama topiğini dert topiğine çevirmeyem dedim :):):):):)
eşime de işime de .... diyom ha birde bu şehre de ... diyom anladınız siz onu
Bu şehre mayısta geldim. iş yerinde ilişkiler çok zayıf ne yazık ki . arkadaşlarım heeep uzak şehirlerde kaldı. ailem konya da 15 saatlik yolda...ay iznimide valla korka korka kullanacağım çok kıymetli benim için....:):):):):) tüm hayatım telefon ve internet üzerinde yani:) ay sormayın evdeki bilgisayarımda bozuldu. eşimin mini notebooku var. o da gece çalışacak önümüzdeki hafta yanımda götürcem diyo. acilen bilgisayar almam lazım. eşime dedim akşam vatan computer a gidelim bakalım. valla 1000 TL civarı birşey alacağım. zaten bir sürü taksit var oda girsin kredi kartına :):):):):) tek eğlencem bilgisayar vazgeçemem şimdi ondan![]()
şimdiden istiyorda burnu akıyor birde bu havalar aldatır genelde
tam hasta edecek hava
çok fazla çıkarmıyorum
inşallah yaza doğru bende çok istiyorum yürümeyi
1 ay sonra falan güzel olur dediğin gibi soğuk esiyor gene de maalesef.![]()
öyle mi canım beniiiiiiiiim. dell nasıl öneriri misin? ben anlamadığım için bilen herkesten soruyom. kardeşim iyi bildiğinden ona sordum :) onun toshibası vardı 3 yılda öldü ya. servisinde çok sorun yaşadı o sebeple toshibadan korktum. aslında samsung u severim. yıllardır cep tel hep samsung kullandım başka marka kullanmam. ilk samsung cep tel hala duruyor 8 senelik falan evde yedek telefonluk yapıyo:) ama samsungta pahalı yaaaaaaaa. sony zaten çok pahalı. packerdbell, dell düşünüyorum. casper falan nasıl.iş yeri bilg lenova daha 8 aylık bilg ama cırcır böceği var sanki içinde ötüyo fanı sinir ediyo beni:) ay o kadar çeşit varki başım döndü bakmaktan?Bende bilgisayarcıyım.
Amin canım en güzeli hayırlısının olması zaten.
Allah herkese hayırlı eş nasip etsin.
Yazın bide dışarı çıkmak istiycek bol bol
Sende bahaneyle yürürsün artık.
Selamm kısçem![]()
Pucca bir şey sorucam bu nıck altındakı 62 lı yazıyı nereden nasıl yazdın :) birde bende renklı yazmak ıstıyorum ama bende font tusu yok acaba msj sayım mı az :/