• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim saçların çook güzel rengide ama degiştirmek istersende ballı kızıl veya tarçın bakır olabilir hem hoş duruyo hem bu senenin renkleri ama tabi tonları çok önemli sana en koyu tonları gider genede kuaförüne danışman lazım...
dün kuaöre gittim boya sandı saçımı, ana rengine dokunmadan ışıltılar atabiliriz dedi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum açık renk olmaz zaten koyu renkler olacak dediğin renklere bibakayım çokta anlamam ama sağol buarada mesajımı gören oldu :9:
kızlar dun gece sewglım bana telefon almıs cok mutlu oldm gerckten dun geceden bı kare yuklıım sıze:34:Eki Görüntüle 373851

güle güle kullan canım güzel bir kare

günaydın kızlar
yine bir bildirim güne
ve tartıda mutlu olmadım yine
saçımıda kestirdim 100 gr eksik çıksın diye ama :9:
hile işe yaramadı :9:
gece kızıma süt için kalktım sanki ağlamışım gibi gözlerim şiş galiba ödem var vücudunda
yoksa eksi çıkacağımı umuyordum
neyse umutlar tükenmez haftaya kaldı

başlangıç : 70,2
geçen hafta: 63
bu hafta: 63
gelen giden: 0
toplamda giden 7,2
hedef 58 :31::31:

alamadım canım ya. buranın erzurum olduğunu unutmuşum. internetteki modellerin çoğu yoktu ne yazık ki. bugünde teknosaya bakacağım
doğum günleriniz kutlu olsun kızlaaaaaaar

günaydın kızlaaaaaaar her yanım dökülüyo daha uyanamadım uyanınca gelirim :31:

Günaydın şeker.
İşe gitmiyon he bugün ne güzel.:52:

canim dilegin isi var ben sana bi el atem

ne dedin seeeennnnn :30::30:

motivasyonunmu düstü

:4::4::4::4::4::4::4:

birdaha duymayayiiimm

:57::57::57::57::57::57:

Aferim beni aratma sen:13::13::9:

Günaydın dobiçkolar :9: beklenen gün geldi çattı yeee huuu :42:

Başlangıç kilom : 79.0
Geçen Haftaaaa : 76.2
Bu Haftaaaaaaa: 75.8
Gideeeeeeeeeeen: 400 grm
Toplamda Gideeen: 3.2 kg

Yaw 3 haftada 3 kilo verdim yavaş mı gidiyorum ne yaaa aman beee offf beee üüüüff beee öfff beee :43:
Dilek beni motive eder misin komutanım asker yaralandı :9:

Dobiç 2-3 gündür demediğim kalmadı sana daha da üstünde çalışmalarım sürecek.:9:

günaydın kızlarr bugün tartı günü :46::46::46::46:

bildirimleri dileğe msj olarak atıyoruz dimi :34:

sabah tartıdaki halimi görünce bir sevindirik oldum bu kiloların verilme sebebi sizlersizniz canlarım benim valla siz destek olmasanız bana ben şimdiye bırakmıştım herşeyi ,eskisi kadar zor gelmiyor artık aklıma öyle kaçamaklarda gelmiyor şimdilik dilimi ısırayımda sölimm:1::1::1:hatta şöyle birşey midem fazla dolu olduğunda rahatsızlık veriyor hafif olması çok güzel bişimiş şahsen :21:sizlerde durumlar nasıl maşallah yine döktürmüşsünüz dün öğlenden beri 30 u gemiş sayfa okuyamadım valla hıznıza yetişemiyorum kızlar topiğimize maşallah diyelim :nazar::nazar::nazar:

Bana mesaj atıyorsun:34:
Günaydın bide.:16:

kızlar bana proteyin diyetiniden bahseddddddddddddddddddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Doktorun bana verdiği bi diyet listesi.:34:
3 gün üstüste uygulanıyor sadece.
Atarım birazdan sanada:34:

Diğer kızlara haksızlık olur canım.:26:
Sen Cuma tartıl istersen.:26:

tamam cnm ozaman eve gidince tartılır akşama sonucu bildiririm:)
ama ben sizin gibi protein diyeti yapmıyorum :(:(:( belkide hiç gitmemiştir bu hafta kilolarım :(
canım bende daha başlamadım proteine ama kilo vermişim bu hafta yediklerime dikkat ederek yani kendini karamsar tutma böyle sende vermişsindir muhakkak:34:

Günaydın kızlarrr :) Gün be gün hafifliyormuyuz ben hafıfledıgımı hıssedıyorum 2 gundur işten eve evden işe yuruyorum bugun adım sayar saatımle hesap yaptım ne kadar yurudugumu ıste o sayılar :16:

SABAH :)

6436 Adım
3,21 Km
283.2 Kalori.
48 Dk.

Hergun boyle gıdersem yedıklerıme dıkkat eder yanında sporda yaparsam fazlaıklarda ve J.lo yu aratmayan popoştan kurtulurum sanırım :D

kizlar alinti yapamadim cikmam lazim gec bile kaldim hep sizin yüzünüzden :4: bagimlilik yapiyosunuz ayip canim :57:

ay hala cene yapiyom :37: ha sey dicektimm

umayyy canim sen protein yapmadinmi niye hic vermedinki :26: ama ödem varsa o gidince belli olur canim üzülme sakin :38:

veren kizlar :46::46::46::46:

anaaaaaamm gec kaldiiimm :52::52:

:10::10::10::10::10:

Başlangıç kilo:75,4kg:53::53::53::53:
Geçen Hafta:75,4kg:53::53::53::53:
Bu hafta:74,4kg:21::21::21::21:
Giden :1kg:46::46::46::46:ilk kilo verimi olduğu için insan sevinmeden edemiyor
Toplamda Giden:1kg:3::3::3::3:
Hedef : 55 :31::31::31::31:

ben geçen cuma bildirime yetişemedim tartım olmadığı için fakat pazar günü ilk çekildiğimde sabah lavoba sonrası ve aç karınla 75,4 kg idim onu baz alarak yazdım buraya bilginize kızlar:42:

Son düzenleme:
canım bende daha başlamadım proteine ama kilo vermişim bu hafta yediklerime dikkat ederek yani kendini karamsar tutma böyle sende vermişsindir muhakkak:34:

anladım cnm doktor bana hedef 55 koydu ama bnm kilomdakiler hep kendilerine
60 hedef koymuşlar acaba ben çok fazla hedef koydum? boyum 1.65

Başlangıç kilo:75,4kg:53::53::53::53:
Geçen Hafta:75,4kg:53::53::53::53:
Bu hafta:74,4kg:21::21::21::21:
Giden :1kg:46::46::46::46:ilk kilo verimi olduğu için insan sevinmeden edemiyor
Toplamda Giden:1kg:3::3::3::3:
Hedef : 55 :31::31::31::31:

ben geçen cuma bildirime yetişemedim tartım olmadığı için fakat pazar günü ilk çekildiğimde sabah lavoba sonrası ve aç karınla 75,4 kg idim onu baz alarak yazdım buraya bilginize kızlar:42:

tbrk ederım cnm dewamını dılerm:nazar:

günaydın çıtır adayları!:21::21:
Başlangıç kilo:75 kg
Geçen Hafta:72,3 kg
Bu hafta:71,3 kg
Giden :1 kg
Toplamda Giden:3,7
Hedef : 60

hep eksilerde buluşmak dileğiyle...:9::9::9::9:

Son düzenleme:
kizlaaar daha tartilmadim tartilicam birazdan ama eminim en az 100 gr. eksik cikicam cünkü 2 gün önce biyiklari aldim :9::9::9::9::9:
olmuyor bacım yaa
ben saçımı kestirdim yinede eksi olmadı :9:
kizlar alinti yapamadim cikmam lazim gec bile kaldim hep sizin yüzünüzden :4: bagimlilik yapiyosunuz ayip canim :57:

ay hala cene yapiyom :37: ha sey dicektimm

umayyy canim sen protein yapmadinmi niye hic vermedinki :26: ama ödem varsa o gidince belli olur canim üzülme sakin :38:

veren kizlar :46::46::46::46:

anaaaaaamm gec kaldiiimm :52::52:

:10::10::10::10::10:
yaptım canım ama ödemmidir nedir anlamadım
şuan bile gülerken gözlerim şiş gibi
regl olacam
genelde + çıkmazdım bu dönemde ama neoldu anlamadım
yoksa kendimi -de hissediyordum

tamam cnm ozaman eve gidince tartılır akşama sonucu bildiririm:)
ama ben sizin gibi protein diyeti yapmıyorum :(:(:( belkide hiç gitmemiştir bu hafta kilolarım :(

Tamam o vakit anlaştıkk:13:

günaydın kızlar
yine bir bildirim güne
ve tartıda mutlu olmadım yine
saçımıda kestirdim 100 gr eksik çıksın diye ama :9:
hile işe yaramadı :9:
gece kızıma süt için kalktım sanki ağlamışım gibi gözlerim şiş galiba ödem var vücudunda
yoksa eksi çıkacağımı umuyordum
neyse umutlar tükenmez haftaya kaldı

başlangıç : 70,2
geçen hafta: 63
bu hafta: 63
gelen giden: 0
toplamda giden 7,2
hedef 58 :31::31:

Anamm bu ödem çok fena yaaa :52:
Bende dün qivi yazı paylasmıstı maden suyu ödem atıomus die
yatmadan önce onu icmiştim.:9:
Onu da deniyim diyorum:9:

anladım cnm doktor bana hedef 55 koydu ama bnm kilomdakiler hep kendilerine
60 hedef koymuşlar acaba ben çok fazla hedef koydum? boyum 1.65
valla canım benimde 165 boy var ve hedefim 55 ki hedefi kendim koydum sebebide şu bir zamanlar lise yıllarımda 60 lı rakamlarda iken zayıftım güzeldim ama balık etli kıvamında görünüyordum eşimle o zamanlar sevgiliydik ve bana hep derdi bir 5 kg daha gitse süpersin :16:dediğinede katılıyordum hakikatten bir 5 kg daha versem daha hoş durucaktım,o yüzden doktorunu dinle bence :34:koskoca doktor olmuş vardır bir bildiği ama şöyle bir şeyde var insanların bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor olabilir mesela pucca yani dileğin resimleri gördüğümde 80 lik hali benim şimdiki halim halbuksem ben 75,4 ile başladım yani ve dilek mesela 70 li fotolarda sanırım benim 60 kg olduğum hallere benziyor gibi gibi belki yapı meselesidir şahsi fikrim böyle zayıflamaya devam zaten 50 rakamını görünce artık kendimizi korumaya alıcaz inş.:21:

Anamm bu ödem çok fena yaaa :52:
Bende dün qivi yazı paylasmıstı maden suyu ödem atıomus die
yatmadan önce onu icmiştim.:9:
Onu da deniyim diyorum:9:

ay bide onu deneyeyim yaaa
bugün regl olmamalıyıııım
çanta değiştirdim hazırlıksızım
ben okumadım o yazıyı kesin denerdim
okadarda 7 otlu çay içtim ama olmadı

valla canım benimde 165 boy var ve hedefim 55 ki hedefi kendim koydum sebebide şu bir zamanlar lise yıllarımda 60 lı rakamlarda iken zayıftım güzeldim ama balık etli kıvamında görünüyordum eşimle o zamanlar sevgiliydik ve bana hep derdi bir 5 kg daha gitse süpersin :16:dediğinede katılıyordum hakikatten bir 5 kg daha versem daha hoş durucaktım,o yüzden doktorunu dinle bence :34:koskoca doktor olmuş vardır bir bildiği ama şöyle bir şeyde var insanların bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor olabilir mesela pucca yani dileğin resimleri gördüğümde 80 lik hali benim şimdiki halim halbuksem ben 75,4 ile başladım yani ve dilek mesela 70 li fotolarda sanırım benim 60 kg olduğum hallere benziyor gibi gibi belki yapı meselesidir şahsi fikrim böyle zayıflamaya devam zaten 50 rakamını görünce artık kendimizi korumaya alıcaz inş.:21:

Haklısın cnm ben şu anda 72 yim dileğin 86 daki hali gibi duruyorum :) yakında fotoları paylaşıcam zaten dilekle çok benziyoruz.bende göğüs
problemide var biraz büyükler umarım zayıflayınca onlarda küçülür.zayıflamamdakş büyük gayede bu:)

Back
X