• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sende süpersin bebem:38:
totemimiz tuttu
tartı senle kafamı buldu:47:
benide önce 68.5 gösterdi
sonra 68.6 gösterdi:1:

Heyecanlandırdı pislik bu aralar bi garip ya seksen tane rakam gösteriyor.:52:
Garantisi var yakında yollıycam sanırım.:26:
Ucuz bi tartı alabilirim bilemedim.
Keşke 63.3 olsam :52::52:
Yarın tartılcam bide evdeyim çalışmıcam.
Sabah erken kalktıgım için şiş oluyorum çünkü.

Bu arada sabah geç kaldım kahvaltı yalan oldu.
Simit aldım. Yarısını yedim 2 karperle 1 tk pekmez bide.:56:
Yarısını da attım çantaya.

Öğlen içinde Tavıklı bezelye yaptım fırın poşette.
Yanına ayran alırım dedim ayran kalmamış zero vardı ofiste onunla yerim artık.:26:

kardeşimde internetten al diyo da ay ne bileyim elektronik olunca güvenemedim. şöle ellemem hissetmem lazım bilgisayarı. akşam teknosaya bakayım bulamazsam olabilir internette :)

canım bakır yaaaaap ya şu hürrem yüzünden moda oldu o renk ama ben o rengi daha önce kullanırdım ve de çook severim. bakır kızılı. hürrem unutulsa yapacam yine :)

ay ben tüm vücut aldım o zaman -1000 çıkar mıyım :60:

yok canım işteyim ama beynim uyuyo hala :52: :52: :52:

Canım biz kaç kere işyerine aldık, teknosadan problem olmuyor. Güvenilir bir siteden alabilirsin bence. Yine de seçim senin tabii.

Bir Allahın kuluda beni kutlamadı, insanları aranıza almakta cok zorlanıyorsunuz anlaşılan. bu ülke geneli kadınları böyle gerci alısmak lazım. :37:
Ama ben kendimi kutluyorum hiç bukadar beklemiyordum 9. günde 2.800 gr gitti. Hemde yemegimi yiyorum, diyet gibide yapmıyorum.

tatlıyı kestim, arada cikolata kacırsamda
aksam öğününü azalttım
bol su içtim

bu 3 nin işe yaradıgını gördüm

Bu arada sabah geç kaldım kahvaltı yalan oldu.
Simit aldım. Yarısını yedim 2 karperle 1 tk pekmez bide.:56:
Yarısını da attım çantaya.

Öğlen içinde Tavıklı bezelye yaptım fırın poşette.
Yanına ayran alırım dedim ayran kalmamış zero vardı ofiste onunla yerim artık.:26:
Afiyet bal şeker olsun, bizde de çok güzel bir diyet yemeği var mücver, cumanın hatrına yicem gariiii:52::52::52:

aynen canım ben de armut gibiyim..göğüsler küçük..belde itibaren genişliyorum..benm bacaklar da dana..ama bazen benden de kalın bacaklı kızların etek giydiğini görüyorum..eşimde diyor bak nasıl giyiniyolar diye bana kızıyo..ama napıyımm ya kalın bacaklıyımm:17: bacakları inceltmek için ne yapılabilir acaba?özellikle baldırları eritmek için..converse ile uzun spor eteklerden de giyebilirsin tatlım,klasik olmayan tüm elbiseler converse ile uyumlu olabilir bencee
canım bence kilolu bayana etek pantalondan daha çok yakışıyor. benimde mesela ayak bileklerim kalın. ama kilodan değil yapısı öyle ne kadar zayıflasamda incelmiyor. bu sebeple ona uygun ayakkabı ile işi örtbas ediyorum
Eki Görüntüle 373909
Eki Görüntüle 373898
kilolu resmim yoktu ama bu kadar olmustum eski bir resimden aldim yine
kizlar önceki ve sonraki halimmm bakim bakalim fark varmiiii
olmamı üst bedeb bariz incelmiş ama alt kıyafetten sanırım pek anlaşılmıyor
günaydın kızlar böncelikle cumanız hayırlı olsun
Allah tüm hasta kardeşlerimizin hastalıklarına şifa dertlerine derman versin
diyerekkkkk fasulyenin faydalarına giriyorummmmm
kızlar sabah bi kalktım boynum tutulmuş kıpraşamıyommm çok kötü ya
bi fikri olan varmı
sola doğru dönemiyom pöfffff:14::14::14:
bildirimimi yapayım kısçelerim.
başlangıç kilom 74
geçen hafta 65
bu hafta 64.3
giden 700gr
toplam giden 9.700gr
kilo veren herkesi tebrik ediyom:46::46:
veremeyenleride etmiyom:19::19:
haftaya verirler inşallah
yerinde kalanları tebrik ediyorummm:46:
havluyu ısıt omuzuna dola canım. onun tek çözümü masajda yapacak biri yoksa sıcak iyi gelir.
teknosadan alısveriş önermem işin erbabı olarak. kalitesiz ve pahalı oluyorlar. ne alacaksınız siz?
teknosayı bende sevmiyorum aslında ama mecbur kaldım bir bakacağım. laptop alacağım 1000-1500 arası birşey istiyorum.
ben geçen ay vatan bilgisayardan aldım HP 1600 tl ' ye aldım ve gerçekten çok memnunum öneririm.bide hp de ısınma problemi var diye bi söylenti var
kulak asmayın her pc de illaki ısınma olur ve 8-9 saat sürekli açık tutuyorum banamsın demiyor ben ondan daha sıcağım :)
canım hp yi hiç önermediler yaaaaaaa.
:46::34: magazadan begenip, alacagınız 500 tl üstü bişise netten kaliteli sitelerden alın derim, dhaa ucuzsa heryerden alabilrisiniz. Ben netten cok alısveriş yapıyorum hiç sorun yasamadım. kitap, elektronik, giyim

hepsiburada, hızlıal, kitapyurdu, idefix sık kullandıklarım
bende netten herşeyi alırım ama bilgisayara güvenemiyorum ya. kardeşimde netten al diyor ama ben görmeden alamam bilgisayarı birde hemen istiyorum evde bilg sız kaldım hem ödev için hemde nette gezmek sizlerle konuşmak için gerek :):):):):
dün vatanda casper 2430 B di sanırım adı bunu beğendim sonra nette araştırdım. casper için kullanıcılar hep ısınma sorunundan bahsetmiş. iyi değil demişler.
Dell öneriyorlar o da vatanda çok az model var ve ekranlar küçük ben büyük ekran en azı 15 inc istiyorum. canım anlıyorsan her türlü önerine açığım. samsunglara da baktım ama forum sitelerinde servis sıkıntısından bahsetmiş herkes. sony toshiba çok pahalı ay delireceeeeeeeeem biri bana laptop bulsun :):):):):):
casper önerir misiiiiiiiiiin

Bir Allahın kuluda beni kutlamadı, insanları aranıza almakta cok zorlanıyorsunuz anlaşılan. bu ülke geneli kadınları böyle gerci alısmak lazım. :37:
Ama ben kendimi kutluyorum hiç bukadar beklemiyordum 9. günde 2.800 gr gitti. Hemde yemegimi yiyorum, diyet gibide yapmıyorum.

aksam öğününü azalttım
bol su içtim

Aman da aman darılırmış da, burada hiç öyle bir kerem araya almamazlık olmaz canım, tebriklerrrr ederim.:46::46::nazar:

aksam öğününü azalttım
bol su içtim

tatlım tebrik ederim büyük başarı bu sitede bayaaa eski olman gerek insanları tanıman gerek ondan sonra kaynaşıyosun
bende yeniyim ama halimden memnunum uzun zamanda burdayım beni aralarına almazlarsa bende başlarının etini yer dururum :):):)

aksam öğününü azalttım
bol su içtim

yoğunluktan gözden kaçmıştııııııır yoksa kk nın en sıcak topiğiyiz iddia ediyorum asla kimse dışlanmaz bizde sen yeterki katıl :)

canım bence kilolu bayana etek pantalondan daha çok yakışıyor. benimde mesela ayak bileklerim kalın. ama kilodan değil yapısı öyle ne kadar zayıflasamda incelmiyor. bu sebeple ona uygun ayakkabı ile işi örtbas ediyorum

havluyu ısıt omuzuna dola canım. onun tek çözümü masajda yapacak biri yoksa sıcak iyi gelir.

teknosayı bende sevmiyorum aslında ama mecbur kaldım bir bakacağım. laptop alacağım 1000-1500 arası birşey istiyorum.

bende netten herşeyi alırım ama bilgisayara güvenemiyorum ya. kardeşimde netten al diyor ama ben görmeden alamam bilgisayarı birde hemen istiyorum evde bilg sız kaldım hem ödev için hemde nette gezmek sizlerle konuşmak için gerek :):):):):
dün vatanda casper 2430 B di sanırım adı bunu beğendim sonra nette araştırdım. casper için kullanıcılar hep ısınma sorunundan bahsetmiş. iyi değil demişler.
Dell öneriyorlar o da vatanda çok az model var ve ekranlar küçük ben büyük ekran en azı 15 inc istiyorum. canım anlıyorsan her türlü önerine açığım. samsunglara da baktım ama forum sitelerinde servis sıkıntısından bahsetmiş herkes. sony toshiba çok pahalı ay delireceeeeeeeeem biri bana laptop bulsun :):):):):):

küçük ekran moda aslında tasıması ve kullanımı kolay. Bu işler zevk işi. kendine göre birşey muhakkak bulabilirsin. Fakat önerim o ki teknosadan alma bak yine dokun. dediğin gibi pc yi netten güvenemeyebilirsin farklı bir magaza deneyebilrisin ama mediamarkt, elektroworld, vatan b. gibi yerlerden almanı öneririm arkadasların dedigi gibi sans işi elektronik esyalarda cok oluyor

Kizlar öfkemden gittim 40 dk kosubandinda yürüdümmmmm karar verdim artık her sabah yurucemmmm artık bahane yok yaaaa....of offff iradesinin azimsizimmmmm kuralsizimmmmm ne ararsan var yani:14::14::14::14::14:
Abi bu kadar zormu 10 kg vermek yaaaa:14::14::14::14:
Bu arada o Elmalı sirkeyide ictim fena değilmiş daha kötü bekliyordum ama icti. Yaniiii

Menümü bildireyim
Diyetimi devam ediyorum mm bırakmicam

Sabah 1 dilim Light ekmek peynir salatalık ve cay

Öğle 1 adet orta boy haslanmis tavuk göğüsü ve 1 dil.ekmek

Ara 2 meyve

Aksam haslanmis brokoli 5 yemek kasığı kadar

2 l su bide soda ictim sade olanından
40dk kosubandinda yürüyüş....:14::14::14::14::14::14:

Aman da aman darılırmış da, burada hiç öyle bir kerem araya almamazlık olmaz canım, tebriklerrrr ederim.:46::46::nazar:

tatlım tebrik ederim büyük başarı bu sitede bayaaa eski olman gerek insanları tanıman gerek ondan sonra kaynaşıyosun
bende yeniyim ama halimden memnunum uzun zamanda burdayım beni aralarına almazlarsa bende başlarının etini yer dururum :):):)

yoğunluktan gözden kaçmıştııııııır yoksa kk nın en sıcak topiğiyiz iddia ediyorum asla kimse dışlanmaz bizde sen yeterki katıl :)

sağolun kızlar, böyle zorla kutlama yaptırdım ama sağolun eksik olmayın :17:

acık konusurum kkyı 2006 dan beri bilirim, cok topik gördüm fakat buranın sıcaklığı tartısılır, yinede ilgilenen arkadaslara tesekkürler konuyu dagıtmayayım. iş yogunluguna göre takılmaya calısıyorum fakat eskisi gibi pek boslugum yok.

Kizlar öfkemden gittim 40 dk kosubandinda yürüdümmmmm karar verdim artık her sabah yurucemmmm artık bahane yok yaaaa....of offff iradesinin azimsizimmmmm kuralsizimmmmm ne ararsan var yani:14::14::14::14::14:
Abi bu kadar zormu 10 kg vermek yaaaa:14::14::14::14:
Bu arada o Elmalı sirkeyide ictim fena değilmiş daha kötü bekliyordum ama icti. Yaniiii

Menümü bildireyim
Diyetimi devam ediyorum mm bırakmicam

Sabah 1 dilim Light ekmek peynir salatalık ve cay

Öğle 1 adet orta boy haslanmis tavuk göğüsü ve 1 dil.ekmek

Ara 2 meyve

Aksam haslanmis brokoli 5 yemek kasığı kadar

2 l su bide soda ictim sade olanından
40dk kosubandinda yürüyüş....:14::14::14::14::14::14:

kolay gelsin menüden pek anlamam ama iyi duruyor

Afiyet bal şeker olsun, bizde de çok güzel bir diyet yemeği var mücver, cumanın hatrına yicem gariiii:52::52::52:

Sağolasın canımm yoğurtla mücver süper gider:52::52:

aksam öğününü azalttım
bol su içtim

Evet çekemediğimiz için sizi kutlamadık.
Bu nasıl bir yazıdır cidden alındım yani.
Burda bi sürü kadın var. Herkes bişey yazıyor kaldı ki verdiğin için beğenmiştim.
Size daha önce de açıklama yapmıştım nasıl beslendiğimize dair.
Sizde yetişemiyorum vs dediğiniz için birşey yazmadım.

Benimde bir sürü yazdığıma cevap verilmiyor.
Tüm kadınlarda beni çekemiyor o zaman.
Alıngan gününüzdesiniz sanırım buna veriyorum ben.

Son düzenleme:

tşkler düşünceli pisimmmmm benimmm:38:

aksam öğününü azalttım
bol su içtim

gözden kaçmıştır mutlaka yoksa burdaki kısçeler çok sıcak ve çok ilgili
bende alıntı yapmıştım ama görmedimmi sıradan gidiyordum benden sonra yaptıysan
tebrik ederimmmm:46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
oldumu şeker
bende alınayımmı şimdi
sende beni teprik etmedinnnn:43::43::43:
alınganlığın başka bir şekilde konuya olsaydı tamam derdim ozaman anlardım
lakin sen sen ol sadece kendini tebrik et
tabiki herkesden tebrik duymak istersin ama
insanın kendisini sevmesinden ve ödüllendirmesinden başka büyük mutluluk yoktur

Sağolasın canımm yoğurtla mücver süper gider:52::52:

Evet çekemediğimiz için sizi kutlamadık.
Bu nasıl bir yazıdır cidden alındım yani.
Burda bi sürü kadın var. Herkes bişey yazıyor kaldı ki verdiğin için beğenmiştim.
Size daha önce de açıklama yapmıştım nasıl beslendiğimize dair.
Sizde yetişemiyorum vs dediğiniz için birşey yazmadım.

Benimde bir sürü yazdığıma cevap verilmiyor.
Tüm kadınlarda beni çekemiyor o zaman.
Alıngan gününüzdesiniz sanırım buna veriyorum ben.

puccaaa cekememek nereden cıktı ??? çok ilginç geldi şimdi. ben muhatap almadıgınızdan dem vurdum. Artı alınmana gerek yoktu dedigim neye alındın? daha öncelere gitmişsin elbette geribildirim aldım almasam burada işim olmazdı zorla bir aktiviteye katılmam sözkonusu olmaz.

alıngan günümde oldugumu sanmam acık konustum, acık konusmak gerektiğini düşünürüm. abartılacak bir konu degil

gözden kaçmıştır mutlaka yoksa burdaki kısçeler çok sıcak ve çok ilgili
bende alıntı yapmıştım ama görmedimmi sıradan gidiyordum benden sonra yaptıysan
tebrik ederimmmm:46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
oldumu şeker
bende alınayımmı şimdi
sende beni teprik etmedinnnn:43::43::43:
alınganlığın başka bir şekilde konuya olsaydı tamam derdim ozaman anlardım
lakin sen sen ol sadece kendini tebrik et
tabiki herkesden tebrik duymak istersin ama
insanın kendisini sevmesinden ve ödüllendirmesinden başka büyük mutluluk yoktur

neskuik en cok sana alındım :1: etmedim mi ya begendim sandıydım
evet cnm aynını düşünüyorum sağolasın :nazar:

slm hayirli cumalar dilerim hepinize rabbim bu mübarek günde dualarinizi kabuleder insallah.kilo bildirimimi dilege yazdim ama birde burda yazayim
baslangin 77​
gecen hafta 75.300
bu hafta 75.500​
gelen +200
ama ben cok mutluyummm nedenmi 4 gün boyunca arkadaslarla yufka yaptik tabiki börekler bazlamalar katmerler ve ben hopppp 77 oldum​
3 gün protein diyeti yaptim ve benden giden 1.500 yani ucuz atlattim kendimce yani öyle teselli ediyorum isde:34:
gel bakemmmmmm buraya kaynanaaaaaa getir saçlarınınınınını:4::4::4::4:

neskuik en cok sana alındım :1: etmedim mi ya begendim sandıydım
evet cnm aynını düşünüyorum sağolasın :nazar:
:47::47::47::47:hani sen alınmıyordun açık konuşuyordunnnn:33::33::33:
sen beni ne beğendin ne tebrik ettin ben sana alındımmı hıhhhhhhhhhhh:35::35::35::35:

Back
X