aynen canım ben de armut gibiyim..göğüsler küçük..belde itibaren genişliyorum..benm bacaklar da dana..ama bazen benden de kalın bacaklı kızların etek giydiğini görüyorum..eşimde diyor bak nasıl giyiniyolar diye bana kızıyo..ama napıyımm ya kalın bacaklıyımm
bacakları inceltmek için ne yapılabilir acaba?özellikle baldırları eritmek için..converse ile uzun spor eteklerden de giyebilirsin tatlım,klasik olmayan tüm elbiseler converse ile uyumlu olabilir bencee
canım bence kilolu bayana etek pantalondan daha çok yakışıyor. benimde mesela ayak bileklerim kalın. ama kilodan değil yapısı öyle ne kadar zayıflasamda incelmiyor. bu sebeple ona uygun ayakkabı ile işi örtbas ediyorum
Eki Görüntüle 373909
Eki Görüntüle 373898
kilolu resmim yoktu ama bu kadar olmustum eski bir resimden aldim yine
kizlar önceki ve sonraki halimmm bakim bakalim fark varmiiii
olmamı üst bedeb bariz incelmiş ama alt kıyafetten sanırım pek anlaşılmıyor
günaydın kızlar böncelikle cumanız hayırlı olsun
Allah tüm hasta kardeşlerimizin hastalıklarına şifa dertlerine derman versin
diyerekkkkk fasulyenin faydalarına giriyorummmmm
kızlar sabah bi kalktım boynum tutulmuş kıpraşamıyommm çok kötü ya
bi fikri olan varmı
sola doğru dönemiyom pöfffff

bildirimimi yapayım kısçelerim.
başlangıç kilom 74
geçen hafta 65
bu hafta 64.3
giden 700gr
toplam giden 9.700gr
kilo veren herkesi tebrik ediyom

veremeyenleride etmiyom

haftaya verirler inşallah
yerinde kalanları tebrik ediyorummm
havluyu ısıt omuzuna dola canım. onun tek çözümü masajda yapacak biri yoksa sıcak iyi gelir.
teknosadan alısveriş önermem işin erbabı olarak. kalitesiz ve pahalı oluyorlar. ne alacaksınız siz?
teknosayı bende sevmiyorum aslında ama mecbur kaldım bir bakacağım. laptop alacağım 1000-1500 arası birşey istiyorum.
ben geçen ay vatan bilgisayardan aldım HP 1600 tl ' ye aldım ve gerçekten çok memnunum öneririm.bide hp de ısınma problemi var diye bi söylenti var
kulak asmayın her pc de illaki ısınma olur ve 8-9 saat sürekli açık tutuyorum banamsın demiyor ben ondan daha sıcağım :)
canım hp yi hiç önermediler yaaaaaaa.

magazadan begenip, alacagınız 500 tl üstü bişise netten kaliteli sitelerden alın derim, dhaa ucuzsa heryerden alabilrisiniz. Ben netten cok alısveriş yapıyorum hiç sorun yasamadım. kitap, elektronik, giyim
hepsiburada, hızlıal, kitapyurdu, idefix sık kullandıklarım
bende netten herşeyi alırım ama bilgisayara güvenemiyorum ya. kardeşimde netten al diyor ama ben görmeden alamam bilgisayarı birde hemen istiyorum evde bilg sız kaldım hem ödev için hemde nette gezmek sizlerle konuşmak için gerek :):):):):
dün vatanda casper 2430 B di sanırım adı bunu beğendim sonra nette araştırdım. casper için kullanıcılar hep ısınma sorunundan bahsetmiş. iyi değil demişler.
Dell öneriyorlar o da vatanda çok az model var ve ekranlar küçük ben büyük ekran en azı 15 inc istiyorum. canım anlıyorsan her türlü önerine açığım. samsunglara da baktım ama forum sitelerinde servis sıkıntısından bahsetmiş herkes. sony toshiba çok pahalı ay delireceeeeeeeeem biri bana laptop bulsun :):):):):):
casper önerir misiiiiiiiiiin