Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel bakemmmmmm buraya kaynanaaaaaa getir saçlarınınınınını
hani sen alınmıyordun açık konuşuyordunnnn
sen beni ne beğendin ne tebrik ettin ben sana alındımmı hıhhhhhhhhhhh![]()
senin o avatarındaki ineğini yiycem beeeeeeeeeeen :):):):)AsLıııııııııııııııııı ne yicennn öğlende???????
puccaaa cekememek nereden cıktı ??? çok ilginç geldi şimdi. ben muhatap almadıgınızdan dem vurdum. Artı alınmana gerek yoktu dedigim neye alındın? daha öncelere gitmişsin elbette geribildirim aldım almasam burada işim olmazdı zorla bir aktiviteye katılmam sözkonusu olmaz.
alıngan günümde oldugumu sanmam acık konustum, acık konusmak gerektiğini düşünürüm. abartılacak bir konu degil
senin o avatarındaki ineğini yiycem beeeeeeeeeeen :):):):)
hp acer nasıl bilrisiniz bunları dilek hanım ?
selam pambıglarım.
..
selam canım hoşgeldinselam pambıglarım.
..
bacakları inceltmek için ne yapılabilir acaba?bu soruya hala cevabım yok benim canım:26:moda önerin için sağol canım bu sene şu limangoda falan şey çıkıyor mesela siyah yukardan göğüs altından başlıyor etek ama diz üstünde bitiyor ama ben onu aşağı çekersem diz altında bite belimde durur böyle düğmeleri falan var acaba öyle eteklerle de giyilirmiki converse +birde bacağın daha zayıf durması için siyah çorapla giysek nasıl olurki ay hep böyle şeylerde kararsız kalıyorum hiç bilemem giyinmesini ama özen gösteririm çok hoş pek dışarı çıkmıyorum ama yarın öbür gün iş hayatına atılırsam insan kendine bakmak istiyor dolayısı ile:26:başka kot etek tarzı var bugün ltb de limango sitesinde mesela kot tarzı buraya yükliccektim ama yapamadım foto yükleyemeyi:18aynen canım ben de armut gibiyim..göğüsler küçük..belde itibaren genişliyorum..benm bacaklar da dana..ama bazen benden de kalın bacaklı kızların etek giydiğini görüyorum..eşimde diyor bak nasıl giyiniyolar diye bana kızıyo..ama napıyımm ya kalın bacaklıyımmbacakları inceltmek için ne yapılabilir acaba?özellikle baldırları eritmek için..converse ile uzun spor eteklerden de giyebilirsin tatlım,klasik olmayan tüm elbiseler converse ile uyumlu olabilir bencee
nunlada olurmu çorap +converse
bende sendenim canım ayak bilekleri kalın ama 60 olduğumda beğeniyordum bacaklarımı ben hatta kız arkilerim nasıl zayıflattın bacaklarını diyorlardıcanım bence kilolu bayana etek pantalondan daha çok yakışıyor. benimde mesela ayak bileklerim kalın. ama kilodan değil yapısı öyle ne kadar zayıflasamda incelmiyor. bu sebeple ona uygun ayakkabı ile işi örtbas ediyorum
olmamı üst bedeb bariz incelmiş ama alt kıyafetten sanırım pek anlaşılmıyor
havluyu ısıt omuzuna dola canım. onun tek çözümü masajda yapacak biri yoksa sıcak iyi gelir.
teknosayı bende sevmiyorum aslında ama mecbur kaldım bir bakacağım. laptop alacağım 1000-1500 arası birşey istiyorum.
canım hp yi hiç önermediler yaaaaaaa.
bende netten herşeyi alırım ama bilgisayara güvenemiyorum ya. kardeşimde netten al diyor ama ben görmeden alamam bilgisayarı birde hemen istiyorum evde bilg sız kaldım hem ödev için hemde nette gezmek sizlerle konuşmak için gerek :):):):):
dün vatanda casper 2430 B di sanırım adı bunu beğendim sonra nette araştırdım. casper için kullanıcılar hep ısınma sorunundan bahsetmiş. iyi değil demişler.
Dell öneriyorlar o da vatanda çok az model var ve ekranlar küçük ben büyük ekran en azı 15 inc istiyorum. canım anlıyorsan her türlü önerine açığım. samsunglara da baktım ama forum sitelerinde servis sıkıntısından bahsetmiş herkes. sony toshiba çok pahalı ay delireceeeeeeeeem biri bana laptop bulsun :):):):):):
casper önerir misiiiiiiiiiin
evde koşu bandı var sen binmiyorsun bana yolla canım kullanmıyorsan bende evde koşu bandı arıyorumKizlar öfkemden gittim 40 dk kosubandinda yürüdümmmmm karar verdim artık her sabah yurucemmmm artık bahane yok yaaaa....of offff iradesinin azimsizimmmmm kuralsizimmmmm ne ararsan var yani
Abi bu kadar zormu 10 kg vermek yaaaa
Bu arada o Elmalı sirkeyide ictim fena değilmiş daha kötü bekliyordum ama icti. Yaniiii
Menümü bildireyim
Diyetimi devam ediyorum mm bırakmicam
Sabah 1 dilim Light ekmek peynir salatalık ve cay
Öğle 1 adet orta boy haslanmis tavuk göğüsü ve 1 dil.ekmek
Ara 2 meyve
Aksam haslanmis brokoli 5 yemek kasığı kadar
2 l su bide soda ictim sade olanından
40dk kosubandinda yürüyüş....![]()
bence fırsatları değerlendirmelisin canım koşu bandında koş sen yak yağları şöyle
sonracıma dilek daha iyi bilir ama bnce tavuğun yanında ekmek yeme bol salata ye onun yerine hakikatten doyuyor insan ben doymaz zannediyordum ama ... akşama sebze olduğu için ekmek yiyebilirsin canım ama yinede topiğin baş tacına sormak lazım (pucca=dilek):119:
Acer'in teknik desteği berbat.
Hp de şans işi bak bi arkadaş yazmış iyi kullanıyorum diye.
Benim tanıdıklarım hp den çok çekti.
Hp nin servisi de sağlam. Samsung en güzeli bence.
İneği yemee benii yeee
Ooo Cuma'Cı gelmiş.![]()
hoşbulduk bebemselam canım hoşgeldin![]()
bi kerem yüklenseydik.pestil olurdun...en cok sana alındım derken espri yapmıştım birde espri yapılmıyor diyorsun
pofffffffffff arkadaşlar amma yüklendiniz poffffffffffff
no no no dilek
cumacı değilim ben..bunalımlı biriyim 37:
gelip sorunlarımla sizleride bunaltmak istemedim sadece...çünkü seviyorum sizi kız...
hoşbulduk bebem
bi kerem yüklenseydik.pestil olurdun...![]()
aynen katılıyorum çok cadı ve dobiç topiğimiz varno no no dilek
bi kerem yüklenseydik.pestil olurdun...![]()
no no no dilek
cumacı değilim ben..bunalımlı biriyim 37:
gelip sorunlarımla sizleride bunaltmak istemedim sadece...çünkü seviyorum sizi kız...![]()
Bir Allahın kuluda beni kutlamadı, insanları aranıza almakta cok zorlanıyorsunuz anlaşılan. bu ülke geneli kadınları böyle gerci alısmak lazım.
Ama ben kendimi kutluyorum hiç bukadar beklemiyordum 9. günde 2.800 gr gitti. Hemde yemegimi yiyorum, diyet gibide yapmıyorum.
tatlıyı kestim, arada cikolata kacırsamda
aksam öğününü azalttım
bol su içtim
bu 3 nin işe yaradıgını gördüm
slm kizlarkilo veren kizlari kutluyorum
veremeyenlere birsey demiyorum
bildirim yapsammi yapmasammi bilemedim dilek ben almissim ama karnim agriyoacaba regl gelecek ondanmi fazla gösterdi baya morelim bozuldu cünkü ekmek,pilav,makarna agzima sürmedim pazardan beri
uzakdan okuyordum morelim bozuldugundan dalmadim
dogum günü olan kizceleri kutluyorum nice güzel saglikli günler diliyorum
aperpil bak canim ben 1 seneden beri ayni topikdeyim yani burda
hep gecmise gidip sayfalarca alinti yaptigim oldu bazen sadece 1-2 saatim alinti toplamakla gecti kimse kirilmasin gücenmesin diye
yeri geldi 2 sayfayi doldurmussumdur 4-5 kere alinti yapistircam diye
bazen cevap veren oluyor olmuyor herkes gecmise dalamiyor calisani var evde cocugu ile ugrasan var ben simdiye kadar alinganlik yapmadim
niye yapayim yani isteyen yazar isteyen yazmaz bazen yazamaz hele kadiniz biz sade oturup pc basinda olamiyoruz cogu yük kadinin omuzlarinda
ben öyle düsünüyorum yani![]()
kızlar morlım cok bozuk kuzenımn durumu krıtıkmıs bı doktra muayne olms doktr kabl etmemıs bn bun altından kalkamam demıs amerkdan doktr getrtceklermıs 50 mılyr gbı bı paraya gelıomsallhm sıfa wersn yardımcısı olsn
PUCCA DİKATTİNE
diyete başlangıç tarih 19-03-2012
başlangıç kilo:75
bugun ku kilom:73,5
Benlki vucuttan suda gitmiş olabailir.
amin canım geçmiş olsunkızlar morlım cok bozuk kuzenımn durumu krıtıkmıs bı doktra muayne olms doktr kabl etmemıs bn bun altından kalkamam demıs amerkdan doktr getrtceklermıs 50 mılyr gbı bı paraya gelıomsallhm sıfa wersn yardımcısı olsn