• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar morlım cok bozuk kuzenımn durumu krıtıkmıs bı doktra muayne olms doktr kabl etmemıs bn bun altından kalkamam demıs amerkdan doktr getrtceklermıs 50 mılyr gbı bı paraya gelıoms:53::53::53: allhm sıfa wersn yardımcısı olsn

Cuma vakti dua edelim canım,Allah yardımcınız olsun..tüm hastalara şifasını versin

kızlar morlım cok bozuk kuzenımn durumu krıtıkmıs bı doktra muayne olms doktr kabl etmemıs bn bun altından kalkamam demıs amerkdan doktr getrtceklermıs 50 mılyr gbı bı paraya gelıoms:53::53::53: allhm sıfa wersn yardımcısı olsn
geçmiş olsun canım Allah sabır ve şifa versin inş iyileşir kuzenin moralinizi yüksek tutun :31:

PUCCA DİKATTİNE

diyete başlangıç tarih 19-03-2012
başlangıç kilo:75
bugun ku kilom:73,5

Benlki vucuttan suda gitmiş olabailir.
anammm kızçem ben senden bir gün önce başladım hoş ben 75,4 kg dım ama maşallah sen benden daha fazla vermişsin kız kendime rakip görüyorum seni :1::1::1:hızlısın valla bak şimcik bunalıma giricemmm :1::1::1::1:benden anca 1 kg gitti pehhh :19:ama olsun bunada şükür:46:

gecmiş olsun neyi vardı? çare ise para önemli degil inş. derdinden kurtulur Allah şifa versin inş. Cuma vakti bol dua edin

isallah tez zamanda iyilesir canim yaa gencecik yasinda hastalikla ugrasiyor allahim sifasini versin :16:

Haftaya doktora gitmem gerek o zamana kadar devam edicem ben.
Daha kolay geldi bana :26:
Zaten aç kalıncak bi durum yok normal yemeğini yiyosun badem ve fındık falan zaten severim.:52:
Bu hftada devam edicem ben.
Sonra artık bakaalım doktor da kaç çıkıcam ona göre bişi yazar.

banada kolay fgeldi acıkmadım hiç salı tekrr başlıcam:34:

Heyecanlandırdı pislik bu aralar bi garip ya seksen tane rakam gösteriyor.:52:
Garantisi var yakında yollıycam sanırım.:26:
Ucuz bi tartı alabilirim bilemedim.
Keşke 63.3 olsam :52::52:
Yarın tartılcam bide evdeyim çalışmıcam.
Sabah erken kalktıgım için şiş oluyorum çünkü.

benm bakülüm çok iyi tavsiye ederim:34:
arzumun üstü cam mavi desenli dijital
googla yaz görsellerde görürsün canım fiyatı 30-40 arası bişey

Kizlar öfkemden gittim 40 dk kosubandinda yürüdümmmmm karar verdim artık her sabah yurucemmmm artık bahane yok yaaaa....of offff iradesinin azimsizimmmmm kuralsizimmmmm ne ararsan var yani:14::14::14::14::14:
Abi bu kadar zormu 10 kg vermek yaaaa:14::14::14::14:
Bu arada o Elmalı sirkeyide ictim fena değilmiş daha kötü bekliyordum ama icti. Yaniiii

Menümü bildireyim
Diyetimi devam ediyorum mm bırakmicam

Sabah 1 dilim Light ekmek peynir salatalık ve cay

Öğle 1 adet orta boy haslanmis tavuk göğüsü ve 1 dil.ekmek

Ara 2 meyve

Aksam haslanmis brokoli 5 yemek kasığı kadar

2 l su bide soda ictim sade olanından
40dk kosubandinda yürüyüş....:14::14::14::14::14::14:
canım menülerine salata eklesen daha çok doyarsın
yoksa beğendim

AsLıııııııııııııııııı ne yicennn öğlende???????
ıspanak yicem ımm yoğurt bide salata
sende yazmıştında unuttum ne yicektin sen?

ama az önce ne yedim ben:53:
reglim ama saçımdan çekmek yok anlaştıkmı:34:
ben canga yedimmmm:52:

amin canım geçmiş olsun

Cuma vakti dua edelim canım,Allah yardımcınız olsun..tüm hastalara şifasını versin

Neyi varmış ki söylemişler mi?

geçmiş olsun canım Allah sabır ve şifa versin inş iyileşir kuzenin moralinizi yüksek tutun :31:

:
beyınde bı hastalık adını unuttum smdı halk dılınde baloncuk mu ne denıomus kuzenm ankarada hastanedeler hc blmıorum ne durumdalar halamıda hastaneye gturmusler sakınlestrıcı almaya:50:

umay nickli ablamızın fotolarında çok güzel siyah elbisesi var şahsen bittim o elbiseye hep öyle birşey giymek istemişimdir ,

elbise, etek demişken aklıma şey geldi hep sorucak oluyorum size unutuyorum kızlar converse ayakkabı ile ne tarz bir elbise giyilir sizce ,böyle hep spor olmayı rahat olmayı çok seviyorum ,kocişte öyle olduğu için dolayısı ile uyum sağlamak gerek :1: (ayakkabılarımda hep öyle spor ve converse tarzı dır zaten):44:

son olarak incir getrimiş annem kurutulmuş hali sanırım aralarda onu tüketebilirmiyimki (dileğim senden bekliyorum bu soruma yanıt topiğin başı olarak):44:
adım geçti sanırım
çok sağol canım beğenmene sevindim :16:
buarada conversele kot etek olur bence birde yazlık askılı elbiseler eşin giydirmezse boleroyla giyebilirsin
anammmmm noldiiiii sağaaaaa paçimmmm ödemdir güzelim regl olacağın içindir
ödem diye avutuyorum kendimi bacım yaaa
avutma değil gerçi gerçekten şişim
kardeşimde internetten al diyo da ay ne bileyim elektronik olunca güvenemedim. şöle ellemem hissetmem lazım bilgisayarı. akşam teknosaya bakayım bulamazsam olabilir internette :)

canım bakır yaaaaap ya şu hürrem yüzünden moda oldu o renk ama ben o rengi daha önce kullanırdım ve de çook severim. bakır kızılı. hürrem unutulsa yapacam yine :)

ay ben tüm vücut aldım o zaman -1000 çıkar mıyım :60:

yok canım işteyim ama beynim uyuyo hala :52: :52: :52:
bakır bana gitmez ama
karayım ben karaaaa:14:
accık beyaz olsam bilirdim ben neyapacağımı ama işte malesef

canım güzel kahve tonları sana yakışır bence çikolata kahva falan hoş olur sana
ışıltı attıracaksanda kendi saçının üstüne değilde
güzel bi kahveye boyayıp renk oturduktan sonra
aralarına ışıltı attırırsan daha hoş olur bence:34:
canım aslında boyamayı düşünmüyordum
hiç boyamadımda
kuaförde dün inanmadı, boya gibi çok canlı dedi
herkes böyle dediği için bozmak istemiyorum dedim
ben öyle deyince ana rengi bozmayız dedi
ama kuaföre gelen gaciler hep sarı sarıydı kendimi bituhaf hissettim
hangi devirde yaşıyon mine bak herkes renkli renkli geziyor dedim
aslında senelerdir düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
Bir Allahın kuluda beni kutlamadı, insanları aranıza almakta cok zorlanıyorsunuz anlaşılan. bu ülke geneli kadınları böyle gerci alısmak lazım. :37:
Ama ben kendimi kutluyorum hiç bukadar beklemiyordum 9. günde 2.800 gr gitti. Hemde yemegimi yiyorum, diyet gibide yapmıyorum.

tatlıyı kestim, arada cikolata kacırsamda
aksam öğününü azalttım
bol su içtim

bu 3 nin işe yaradıgını gördüm
ooooff neden bu isyan
bizimde çoğu yazdığımız arada kaynıyor ben senin bildirimini beğendimmi hatırlamıyorum gerçi ama
beğen çıktığından beri alıntılamaz olduk
bazen gözdende kaçıyor
birde ilk gelenler zaten fazla kilo veriyor bu normal bişey
seni tabiki tebrik ederim ilk geldiğimde ben bukadar vermemiştim ama
aranıza almıyorsunuz gibi bir eleştiri bu topik için uygun olmamış
Buraya yazılan bildirimleri listeye almıyorum.
Mesaj sayısı yetersiz olanları alıcam sadece.
Ona göre mesaj atınız.
korktum hemen mesaj attım:83::83:

aaaa çok üzüldüm
allah şifa versin
kızlar bu bildirimler ne işe yarıyor? yani bir listesi mi var bunun? var ise nerede acaba?
puccaaa ya bildirim yapıyoruz yaa
o liste yapacak
hemen yapamaz ama bikaç gün sonra yayınlar
1.yide hep birlikte tebrik ederiz ayrıca diğer verenleride

beyınde bı hastalık adını unuttum smdı halk dılınde baloncuk mu ne denıomus kuzenm ankarada hastanedeler hc blmıorum ne durumdalar halamıda hastaneye gturmusler sakınlestrıcı almaya:50:

Allah yardımcısı olsun canım..

banada kolay fgeldi acıkmadım hiç salı tekrr başlıcam:34:

benm bakülüm çok iyi tavsiye ederim:34:
arzumun üstü cam mavi desenli dijital
googla yaz görsellerde görürsün canım fiyatı 30-40 arası bişey

canım menülerine salata eklesen daha çok doyarsın
yoksa beğendim

ıspanak yicem ımm yoğurt bide salata
sende yazmıştında unuttum ne yicektin sen?

ama az önce ne yedim ben:53:
reglim ama saçımdan çekmek yok anlaştıkmı:34:
ben canga yedimmmm:52:

Bakayım garantiye verirsem alayım uygunmuş fiyatı memnunsan alırım.:34:
Bişi olmaz ödül o :9:
Ispanağı bende özledim ama yapan yok.:37:
Tavıklı bezelye + zero
Salata yapamadım bugün.

adım geçti sanırım
buarada conversele kot etek olur bence birde yazlık askılı elbiseler eşin giydirmezse boleroyla giyebilirsin

bakır bana gitmez ama

hiç boyamadımda

ooooff neden bu isyan
bizimde çoğu yazdığımız arada kaynıyor ben senin bildirimini beğendimmi hatırlamıyorum gerçi ama
bazen gözdende kaçıyor

aaaa çok üzüldüm
allah şifa versin

o liste yapacak

sağol cnm anlamamıstım bu bildirim olayını ondan sordum. ok. gecen hafta bir kaç gün girmedim heralde o araya geldi. inş. bu hafta bakayım

Allah yardımcısı olsun canım..

Bakayım garantiye verirsem alayım uygunmuş fiyatı memnunsan alırım.:34:
Bişi olmaz ödül o :9:
Ispanağı bende özledim ama yapan yok.:37:
Tavıklı bezelye + zero
Salata yapamadım bugün.

dilek annemde alismis :1:gecen isyerinden gec cikdim herkese makarna hazirlamis yazik banada brokkoli yi yogurtlamis kiz yemiyo bunlari diye :1:
ispanak aslinda iyi fikir :34: yine yapmam lazim ispanak :56:

Kızlar konuyu uzatmak istemiyorum ama birde ben yazmak istedim...Forum ortamındayız, ben mesela çalışıyorum ve habire girip herkese cevap yazamıyorum, ama inanın bunu çok isterdim..Okuyorum ama herkesi, bazen bana yazılan cevapları da göremiyorum. Burada herkesi çok seviyorum ve ben kilo verip huzur doluyorum ve burada heskes de öyle olsun istiyorum.
Bi kere hepinizden Allah razı olsun...

* Burada kilo veriyoruz ve hayatlar değişiyor..
*Burada belki de en yakın arkadaşlarımıza söyleyemediğimiz sıkıntılarımızı paylaşıyoruz.

Hepimiz burada kendimiz için varız tabi ki ama çoğu arkadaş kendilerinden çok başkalarına zaman ayırıyorlar bu forumda...
Hepinizi seviyooom ben dobiçler :16:

canım çok üzüldüm ya allah şifa versin. türkiyede niye yapamıyorlarmış anlamadımki. bizim alt kat komşuda da beynde balon dediler nisanda ameliyat olacak ankarada

adım geçti sanırım

bakır bana gitmez ama

hiç boyamadımda

ooooff neden bu isyan
bazen gözdende kaçıyor

aaaa çok üzüldüm
allah şifa versin

o liste yapacak
canım bende esmerim. bakır değil. kızıl bakır olacak ben yaptım ve herkes çok yakıştırmıştı. gayet güzel oluyor tavsiye ederim :)

dilek annemde alismis :1:gecen isyerinden gec cikdim herkese makarna hazirlamis yazik banada brokkoli yi yogurtlamis kiz yemiyo bunlari diye :1:
ispanak aslinda iyi fikir :34: yine yapmam lazim ispanak :56:

Kapuska süper oluyor bende h. sonu ablalardan birine yaptırıcam.
Tavık tavık gıdaklıycam artık.:52::52:

Babamda diyo akşama kanat alayım pişir.
Yok dedim:52::52:
Hazır köftelerden alayım bari öyle yeriz.:26:

Son düzenleme:
Kızlar konuyu uzatmak istemiyorum ama birde ben yazmak istedim...Forum ortamındayız, ben mesela çalışıyorum ve habire girip herkese cevap yazamıyorum, ama inanın bunu çok isterdim..Okuyorum ama herkesi, bazen bana yazılan cevapları da göremiyorum. Burada herkesi çok seviyorum ve ben kilo verip huzur doluyorum ve burada heskes de öyle olsun istiyorum.
Bi kere hepinizden Allah razı olsun...

* Burada kilo veriyoruz ve hayatlar değişiyor..
*Burada belki de en yakın arkadaşlarımıza söyleyemediğimiz sıkıntılarımızı paylaşıyoruz.

Hepimiz burada kendimiz için varız tabi ki ama çoğu arkadaş kendilerinden çok başkalarına zaman ayırıyorlar bu forumda...
Hepinizi seviyooom ben dobiçler :16:
bizde seni seviyoruz kızzz:1::1::1::1:kimseye söyleyemediğimiz şeyler konusnda fikrine aşırı derecede katılıyorum bazen insan tanınmak istemiyor ama anlatmakta istiyor o zaman haydeee gidelüm haydeee kk ne:kkk:

Ptty; aralarda 1 tane kuru incir tüketebilirsin şeker.:34:
dikkatle devam ediyorum canım sağolasın özel olarak cevapladığın için sende olmasan valla bu topik var olmazdı gerçekten herkes seni çok seviyor ve güveniyor kesin ayrı bir başlık açsan protein diyeti hakkında veya diyet konusunda senin konu tutar bence :46::46::46::46:

Kapuska süper oluyor bende h. sonu ablalardan birine yaptırıcam.
Tavık tavık gıdaklıycam artık.:52::52:

Babamda diyo akşama kanat alayım pişir.
Yok dedim:52::52:
Hazır köftelerden alayım bari köyde yeriz.:26:

benimde annem yapar kapuskayi beceremiyorum ben onun gibi :1: ama o kapuskaya bulgur pilavi koyuyor sanirsam :44:bayadir yemedim :56:
kanat tavuk bacagi :1: oda güzel :1: gerdüssss yiyonmu halen tavuk bacagini :9:
niye yok dedinki :26: tavukdan zarar gelmez biliyom :30:
aslinda ne güzel yemekler var karnimmi acikdi ne köftede canim cekti simdi :9: yirimmm ben hepsini :56:

kıslar ben öğlen bol limonlu biberli haşlanmış nohut yedim 8 kaşık doktrum sölemişti acayip doyurdu tavsiye ederim.

bide zero içiyoruz diyosun bana kesinlikle soda dışında asitli şeyler yasak.ya ayran yada soda başka bişe yok :):):)

sabah
domates ,salatalık ,1 yumurta ,simitin 4/1i ni yedim birde azıcık salça sürdüm simite ohh mis gibi oldu :1:4bardak çay(az şekerli)

ara
2 hurma

öğlen
sabhki tarzdan gidicem yine canım istemiyor

ara
kuru incir

akşam
balık salata yarım dilim ekmek (yoksa balık kokusu geliyor ekmeksiz olunca mecburum kızlar)

ara
yatarken yine hurma atabilirim belki canım tatlı çekmeye başladı azcık sankim :18:

Back
X