merhaba pucca; bildirim yapıyorum yine ben :))))
bu arada tebrik ediyorum seni ne o öyle ya bir haftada o kadar kilo verilir mi ayıp ayıp:) veren var veremeyen var ama dimi :)) tebrikler valla, bir şey sorcam bu hafta özel birşey yaptın mı yoksa vucut birden mi kilo atıyor böyle ????
başlangıç kilo: 75 kg
geçen hafta: 72.7
bu hafta: 72.3
giden: 400 gr
toplamda giden : 2.7 kg
bayağı bir az neden öyle anlamadım ama iki gün önce regl olmuştum hemde gecikmiş bir şekilde onun etkisi olabilir sanırım dimi :))) yoksa kendimi mi kandırıyorum
bu konuda bir fikri olan var mı, yaklaşık 1100-1200 kalorilik bir diyete başlamamın 2. haftasını doldurum hatta neredeyse 3 hafta olcak ben toplamda 2 kilo bile veremedim, hergün 1 saat yürüyüşde yapıyorum, neticede veriyorum ama hep 400-600-800gr gibi rakamlarla kilo veriyorum, bu durumu daha önce tecrübe eden bir fikri olan var mı, tecrübeli arkadaşlara duyrulur :)
kilo veren herkesi tebrik ediyorummm
başlangıç kilo: 75 kg
geçen hafta: 72.7
bu hafta: 72.3
giden: 400 gr
toplamda giden : 2.7 kg
bayağı bir az neden öyle anlamadım ama iki gün önce regl olmuştum hemde gecikmiş bir şekilde onun etkisi olabilir sanırım dimi :))) yoksa kendimi mi kandırıyorum
bu konuda bir fikri olan var mı, yaklaşık 1100-1200 kalorilik bir diyete başlamamın 2. haftasını doldurum hatta neredeyse 3 hafta olcak ben toplamda 2 kilo bile veremedim, hergün 1 saat yürüyüşde yapıyorum, neticede veriyorum ama hep 400-600-800gr gibi rakamlarla kilo veriyorum, bu durumu daha önce tecrübe eden bir fikri olan var mı, tecrübeli arkadaşlara duyrulur :)
kilo veren herkesi tebrik ediyorummm